Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
7.8.07 05:01

Dobré brzké ráno,
tak je to tu zase a já nemůžu spát. Celou noc jsem se střídavě budila na záchod a pak mě ještě pořád budil sfiňa komár. Jsem doštípaná jak blázen. No nic, aspoň udělám milému snídaňku, tak bude rád.
Dneska ten net zatím fičí, tak doufám, že to včera byla jen taková vyjímka.
Copak je s Lenulindou? Myslím, že jsem ji tady dlouho neviděla.

Holky, já se toho vyvolávaného porodu už ani moc nebojím. I přes ty řeči, že víc bolí se na něj těším, protože už přibližně vím, kdy budu mít prďolku konečně u sebe. A stejně nevím s čím tu bolest srovnat, takže nebudu vědět, jestli to bolí víc nebo míň.

Cibulko, fajn, že jste si oslavu užili, teda hlavně Šimonek. Já tě obdivuju, takhle se štrachat MHD, mě už by asi vezli :lol: Lněné semínko taky nejím, ale uvažovala jsem, jestli ho mám koupit. NO teď si myslím, že už je na něj docela pozdě, takže to nechám na příště.
Jo, a myslím, že už nejsem jediná kdo přenáší. Dalmi teď už taky a myslím, že začala s přenášením i Andiška (pokud teda už neporodila). Je to sice jen pár dní, ale nejsem v tom sama. :wink:

Dalmi, je dobře, že Matyášek už dostal rozum, a začal se ozývat. Hold už tam mají fakt malinko místečka (nebo spíš skoro žádné), tak to není takové vlnobití co to bývalo. Hlavně že je v pořádku a když se jim ještě nechce ven, tak ať si v bříšku ještě chvilku zůstanou. Stejně to nebude napořád :lol:

Evikul, jak se cítíš ty? Tvůj vysněný termín 9.8. se už nezadržitelně blíží, cítíš nějaké změny? Třeba to s těma bouřkama fakt půjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.07 07:15

Dobré ránko.

LUCOŠKU, u mně noc taky hrozná. Ale už jen pár dní a na ponocování nebudu sama! Budu ponocovat s miminkem :lol: A s tím přenášením…já jsem to brala podle metříků a seznámku a tam jsi byla fakt jediná. DALMI a ANDISEK mají termín psaný na dnešek, tudíž se k tobě přidají zítra :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
7.8.07 08:20

Dobré ráno,
koukám, že dnes se nám nějak něchtělo válet se v posteli.
Luci, všude to o tom termínu říkám, ale sama se spíš směju. Plánuju ho sice trošku popostrčit(začli jsme s Radkem už včera 8) ), ale sama nejlíp víš, že když se miminku u tebe líbí, nevyžene ho vůbec nic. :lol: Taky už nějak přenášení přestávám řešit, jen že by to bylo ve čtvrtek fajn. U vás „přenašeček“ je zase krásný, že si můžeš být jistá, že do pár dní už budeš mít určitě vysněné mimi (žádná nejistota-porodím dnes?). Ještě že už se nenechává přenášet tak dlouho jako dřív. Radkova sestřenka letos při druhém mimi už z přenášení šílela, tak jela do porodnice a udělala jim trošku scénu, že už malou necítí(i když to nebyla úplně pravda) a že domu už nepojede, a tak si ji tam prostě už nechali a bylo to. :wink: I tak se to dá zařídit. :lol:
Cibulko, já měla před mateřskou takový plány, co všechno si doma uklidím a zařídím a splnila jsem tak 20%. :oops: Hlavně si teď říkám, že to vlastně můžu uklízet i s mimi doma. Navíc je Radek se mnou s přestávkama už skoro měsíc doma(nejdřív ta neschopenka s kolenem a teď dobírá dovolenou, jde do jiné práce) a to mi strašně kazí pracovní morálku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
7.8.07 08:36

čauky…

dneska sme s Nikčou slaměný…kluci odjeli k babi do Kuřima vlakem…pro Ríšu to bude ohromnej zážitek…VLAK!!! :D

já se tady hned po ránu láduju zmrzkou…jsem hříšník přes obžérství… :oops:

Dalmi taky sem na tebe celou dobu myslela…je dobře že je to ok…věřila sem že to tak dopadne…nemohlo jinak!!! :wink:

Luci já měla prakticky vyvolávaný porody oba…u Ríše i u Nikči.....ten u Nikči jen proto že mi praskla ta voda a že sem měla streptokoka a zakalenou plodovku, tak mě nechaly do 6:22 jestli se to nerozjede samo…za tu dobu sem byla otevřená jen na 3 cm a to bylo moc pomalý vzhledem k situaci…téměř nebolestivý stahy po 15 minutách se rázem změnily na jednu velkou dlouhou bolestivou kontrakci, ale trvala jen do 8:10 kdy malá vykoukla.....takže ano…je to bolestivější, ale zato o moc kratší.....kdybych neměla streptokoka a zakalenou plodovku, tak by mě nechaly osudu a to bych se kroutila nejmíň 10 hodin…takže to bude ok!!!

Evi, Cibul…jéje, já toho měla taky v plánu…a už se tady „válím“ skoro 3 roky a vždycky je něco přednějšího nebo chybí prachy.....jako třeba ted…sem se těšila na nový dveře a vono prd…prachy zase narvem do auta.....hold auto je na vesnici priorita… :cry: …proto bych šla nejrači do města…ale pro děcka to tady bude idealní…

díky že ste nám přáli fajn procházku.....bylo to bájo…jen Nikča trochu celou dobu ublinkávala…a to si po koju vyjímečně odbrkla…snad už to dneska bude lepší…

Patsy co prsa??? jedeš furt přes kloboučky???…Nikča mě dneska pěkně nakrkla…saje si mlíko, najednou si vzpomene že bude tlačit, začala se kroutit, bradavku samozdřejmě nepustila a tak mi jí tak natáhla a stiskla dásněma, že sem málem vyskočila z kůže.....potvůrka malá…

Peťko, tak co??? zabral Ještěd nebo seš furt doma???

ad pupečníková krev…darovala jsem… :D …je to v klidu…jen jak přestřihnou šňůru tak Dr. z toho konce co vysí z vás odebere jehlou trochu krve…ani sem o to nevěděla…

holky takže zítra jo??? tak budu načumovat která z vás dodrží slib a rozrodí se… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.07 09:18

Holky, s tím plánováním :lol: .....já si po nástupu na mateřskou se Š. vzala do hlavy, že musíme zrekonstruovat byt. S pomocí spoření atd. 1. fázi jsme zvládli do porodu Š.-plastový okna, komplet kuchyň, koupelna+WC a částečně pokojíček. No a teď jsem si po dvou čárkách vzala do hlavy, že se dodělá komplet celý zbytek. Naštěstí teda bylo z čeho financovat. A ač se mi tomu nechce věřit, tak se prakticky téměř povedlo 8O Všude vymalováno,natřený radiátory, všechny dveře nový, část elektriky nová, přepažený pokoj na pokojíček a mini pracovnu, všude nové plovoučky a až na pár kousků i většinou nový nábytek. Zbývá elektrika a malování v předsíni a malování nábytek v pracovničce. Takže mám radost, že mi mé plány vyšly. Trochu se bojím, jak budu stíhat se dětma, tak jsem ráda, za všechno, co stihneme před. Teď mám už jen takové ty plány jako vybrat nové záclony a Šimonkovi povlečení- to si vlastně zase vybral sám, vládne u nás totiž krtečkománie :lol: Ale měla jsem i další plány a ty už se prostě nestihly…třeba řidičák. Mám ho rozdělaný, ale v kombinaci s tou rekonstrukcí a batoletem a těhu únavou to asi nestihnu…musela bych do 20.září :cry:

LIDUŠKO- to máš pravdu, bez auta to na vesnici nejde.Já jsem teda ráda, že jsme ve městě. Máme všechno po ruce. Školy, doktory, úřady. Ale jsem z vesnice a navíc vidím, že pro ty děti je ta zahrada na vylítání fakt potřeba. Takže se chystáme příští rok koupit nějakou celoročně obyvatelnou chaloupku s malou zahrádkou- jen trávník. Manžel má nějaký pozemek a chce ho prodat. Já už se tak těším!!!

Jdeme ven, tak se zatím mějte a rodit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
7.8.07 09:44

ježiš co to zase čtu…hledám nějaký diskuz na téma Sab Simplex…něco mě tam zajímá…a narazím na diskuzi nedonošený děti......ted tady řvu jak kráva a děkuju bohu (i když su ateista) že se mi Nikolka narodila AŽ v dokončeným 36. týdnu......to co sem myslela že je peklo (vidět jí v inkubátoru a slyšet od sestřiček „když se moc nenapije dostane sondu do žaludku a tím jí dokrmíme“ nebo 5. den po porodu pořád slyšet „je stále ve váhovém úbytku, váží JEN 1940g“)…to byla v porovnání s miminkama narozenýma třeba v 26 tt pohoda.....kruci že já tuhle diskuzi otevřela a přečetla…

no nic…

Cibulko teda to ste šikulky…ale to je tím, že ste měly ZA CO.....to mi tak akorát stihly udělat před narozením Ríše plynofikaci baráku, včetně radiátorů, a i to nás vyšlo na necelých 100 táců.....takže nějaký okna nebo dveře se musely jen natřít a tím to haslo…je teda fatk že při Ríšovi sem sama!!! vymalovala 3 místnosti (chodbu na modro, pokojíček na žluto a verandu na bílo)…jinak nic víc…jo a ještě sem si přilepila nový lino do chodby.....takže tady je práce jak na kostele.......ale chybí ty prachy…potřebuju vyhrát ve sportce, nebo aby si R. našel práci kde platí nejmín 50.tis. měsíčně…obojí je téměř nerealný…bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
7.8.07 09:54

Ahojky… Tak ani v noci nic… Hold u maminky se mu líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
7.8.07 09:59

Cibulko, fakt jste šikulové. My naštěstí máme už rekonstruovaný byt (ale zas jsme v městském nájmu-byt není náš), takže nějaký velký investice nebyli potřeba. Je tu i super uzavřený, velký, travnatý dvůr s pískovištěm a spoustou dětí a byt sám má skoro 100metrů…takže se do vlastního nechystáme. Zahradu má 10minut od nás babička u baráku, druhý děda má chatu a zahrádku 20minut od nás a 15minut daleko mají ještě naši zahradu s chatičkou… :lol: Super. Za stavebko, který došetříme někdy příští rok, chcem našim vrátit část peněz, co nám půjčili do začátku (asi 100tis)a za zbylých 30tis.chci pořídit nějaký motorový prdítko.
Lliduško, škoda že EU nerozdává prachy i do soukromé sféry, co?! :lol: A přitom stačí dát do kupy šikovně jakýkoli projekt a dostaneš dotaci na každou kravinu. :roll: Člověk dobře ví, že prachy nejsou to podstatný v životě, ale bohužel bez nich se neobejdem. :cry: :evil: S těma nedonošencema jsem taky strašně šťastná, že jsem to nemusela prožít. Je to hrůza, ty články taky čtu spíš omylem a akorát brečím do klávesnice. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
7.8.07 10:36

tak ze mě je dneska nejčastější přispěvovatelka…celí dopoledne si válím šumky u PC… :lol: …sem akorát nakojila, půl hodky stepovala s malou po pokojíčku aby si brkla a stejně nic…a ted si dělám polívku ze sáčku…formanskou, přidej vejce.....dám si k tomu chleba…tak doufám že tím Nikču neotrávím…vařit se mi fááák nechce když zrovna nemusím…tajně doufám, že by mi kluci mohli dovést zbytky od babi, určitě jim vaří nějakou baštu… :P

Evi teda vy to máte s těma zahradama a prostorama ke hraní vychytaný…s tím bytem to máte taky fajn…to mi si budeme muset vše postutpně dělat a až skončíme můžeme začít znovu, páč to co sme udělaly jako první už bude starý nebo rozbitý atd…ale je to NAŠE.....to jediný mě uklidňuje…

Peti tak třeba fakt zítra… :wink: …máš v plánu na dnešek další metody vyhánění???

Cibulko a kde byste si tu chatičku tak představovaly???

dneska tady ještě nebyla Dalmi ne???…nerodí náhodou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
7.8.07 10:41

Dalmi by nám určitě stihla napsat, že jede do porodky. :wink: Nebo by aspoň někomu poslala sms. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
7.8.07 10:45

Jdu se „projít“ za holkama do lékárny (je to 2 minuty) a pak skočím ještě do obchodu. Radek stále ještě vyspává, :roll: nejradši bych ho probudila, ale byl by protivný jak prdel. :lol: Měl zase jednu ze svých nespavých nocí, tak šel spát až někdy k ránu. Ani včerejší vyhánění mimi ho tentokrát neuspalo (a to na něj skoro vždycky působí jak prášky na spaní). :lol: Tak se vždycky uklidňuju, ať si ještě pospí, dokud může, pak už ho mimčo nenechá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.8.07 11:05

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011chlapecekMatyášek
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801chlapeček

Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)

http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna,Štěpánek/Eliška)

http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka

Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882

Nikolka-12.7v 8,30 2050gramu a 42cm

Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7

Inna-27.7v 9.35 3150gramu a 49cm

http://www.gify.nou.cz/…bory/508.gif právě rodí

zatim nikdo :lol:

uz k nam nechodi :cry: (JankaR,swead,Lucia1,iza,konstans)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
7.8.07 11:09

Ahoj,
tak ja mam dnes uz od rana nejakou uklizeci depku - vsude same chlupy :cry: Ale ted uz je to jakztakz uklizene, aspon na chvilku :evil:

Tak ja nevim, jestli to mam z tech vaginalnich globuli nebo co, ale prijde mi, ze mi v noci odeslo trochu hlenove zatky. Byl to takovy bily sliz. Ale nevim, jestli to neni z tech globuli. Ach jo :?

Cibulko, obdivuju Te, jak v tomto pokrocilem stavu jsi schopna udelat tolik prace, klobouk dolu :potlesk:

Lidusko, teda, Ty jsi sikulka, takhle vsechno zvladat s Nikolkou a jeste takhle casto prispivat :potlesk:

My mame 3 roky stary byt a rekonstruovali jsme nedavno predsin po stenecich utocich nasi labradorky. Ale ted to tu opet vypada k svetu :lol:

Teda, dnes v noci jsem byla snad 10× na zachode, vubec nevim, kde se to ve mne porad bere :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.8.07 11:11

ahojky.dneska je tak krasny den :lol:
Matyasek pekne kope a ja jsem naka vesela :lol: .akorat me dneska ceka uklizeci den,takze uz jsem stacila utrit prach v obyvaku a tetko me ceka to nejhorsi,koupelna a zachod :roll: vzala jsem si na pomoc savo,tak snad se neotravim. :lol: dokonce jsem si koupila i tu rousku pres pusu a nos abych to necuchala.chci mit vsechno pripraveny,proto ze zitra rodim :lol: :lol: :lol: zdenda rikal ze to vi ze budu rodit,tak vse musim uklidit :lol: .ja si myslim ze neporodim,ale co,aspon to tu bude hezky :lol:
uz si ze me vsichni delaj srandu ze mates nevi kudy ven :roll: :lol: :lol: :lol:

kdybych rodila tak napisu,to je jasny :lol:

u nas taky probehla celkova rekonstrukce a krome plastovych oken uz mame vse :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.8.07 11:11

ja uz chci jezdit s kocarkem :lol: kdyby to nebylo blby,tak jezdim snad i sprazdnym :lol: :lol: :lol: :lol:
a mrknete na muj metrik :lol: :lol: to je strasny.duel duel,ale matyase to nak nezajima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí