Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi,
tak sme na tom rovnako, lebo ja ta smirujem v srpnu
![]()
No a cisar asi preto, lebo ja mam rozdrtene platnicky dve akurat v krizoch, takze sa mi casto blokuje chrbatik. A neviem si predstavit, ze ked budem lezat na nom a sa mi blokne, tak ako budem tlacit. A urcite pojdem cez epidural, takze to bloknutie by som asi necitila a mohla by som si sposobit sama sebe trvale poskodenie. Tak to asi nebudem uhanat a pojdem cisarom, este neviem, musim pozistovat ake su „nasledky“ po cirari, xixix
Leni,
aspoň se Miška snažila
. Já mám taky KO zítra. Já včera asi Ládíka pěkně rozdováděla, protože jsem si omylem lokla šumivýho Panadolu Ultra na bolest hlavy, který měl Radek přichystaný. A v tom je codein, aby panadol dobře působil.
Ten se v těle mění na něco trošku podobného morfinu…a Ládík hopsal a kopal, asi se mu to moooc líbilo.
Tak teď asi bude v bříšku čekat na další dávku a ven už se mu vůbec nebude chtít.
![]()
jj snazila a moc..musela jsem pak chodit asi úul hodky po byte aby usnula..protoze kdyz jsem lezela tak fakt hodnne bolelo ty kopance..
ale je sikovna ze se snazi ![]()
nj nesmis miminko krmit takovyma „dobrotama“ to se mu pak chtit ven nebude..
ty nase dohodnuty terminy asi nevyjdou..talkze si zamluouvam dalsi 15.8…ja jsem taky narozena 15. a muj tatka taky tak by to mohlo klapnout ![]()
teda hoky, už mě fáááákt nudíte!!!!!......
i když ta Lucka…většinou se po ránu ozývá…nechcete jí někdo písnout sms??? já nemám bohužel kredit…
…jinak už bych ťukala do mobilu..
včera večer sem selhala…mlátila sem dveřma a byla sem pěkně protivná matka.....Ríša přes den nespal a byl děsně utahanej z toho výletu s taťkou (taťka mimochodem ještě víc a tak seděl u PC a tvářil se že tady není), Ríša byl děsně protivnej a do toho začala Nikolka brečet…nevím co jí bylo, asi nemohla usnout, zkoušela sem kojit, jen si cucla a hotovo, tak sem chvilku chovala a jak to vypadalo že spí, položila sem jí do postýlky, jenže do 5ti minut začasla nabírat nanovo, tak sem se snažila uspat protiovnýho Ríšu, jenže ten spát nechtěl, páč „mimiko plače“…tak sem houkla na Richarda ať jde k malýmu, on na to že ted nemá čas, že má nějakou děsně důležitou rozehranou hru, tak sem vzala Nikču, třískla dveřma a nechala je v ložnici a šla trucovat do obýváku, jinak bych všem 3 musela zakroutit krkem, jenže tatínek aby se zbavil syna, dovedl ho spátky do obýváku a pustil mu pohádku Auta a odešel, já s Niky v náručí, Ríša děsne ospalej a protivnej (ale sám spát nepůjde) si začal vymrčovat, že Auta nechce, že chce Pů a když né Pů tak Garfilda…no to už mě ruply nervy úplně, Niky sem položila do kolíbky v obýváku a nechala jí tam řvát a šla do ložnice uspávat Ríšu…naštěstí se v R. hnulo svědomí a po 2minutovým Nikolčiným pláči za ní šel, takže se mi povedlo uspat jedno dítě, následně usnula i Nikolka…s DUDLIKEM…a to už bylo skoro 9 hodin.....a to sem se snažila od půl 8......no byla sem fakt skoro hysterická.....to jen pro ty, co si myslí že to skvěle zvládám… ![]()
Sedmo je fajn, že je mimčo ok.....asi bylo odpolko jen špatně otočený…
jdu vařit…tak zatím pááá a odpoledne si už chci přečíst že se tady rodí!!!! jasný???!!!!!
já to prdím. teď jsem dopsala sálodlouhý román a všechno zkomentovala a zase se mi sekl počítač. já ho asi zabiju
![]()
už na to nemám nervy.
Lucosku co ty tady jeste delas
utikej do porodnice
my chceme miminko ![]()
Hmmm, nerodim nerodim, už jsem smířená s tou vyvolávačkou. Ale jestli to všechno půjde podle mých plánů, tak v pondělí by si mě tam mohli už nechat a v úterý už bych mohla mít prďolku u sebe. Uvidíme co mi řeknou zítra na KO, dohodneme se na termínu nástupu.
Jo a Sedmi, tys mě teda zase vyděsila. Jestli to není Dalmi, tak teď ty. Bylo mi úplně úzko, jak jsem to četla. Ještě že se to do večera spravilo, třeba jim jen blbnul přístroj. Chuděrko, měla jsi určitě nervy v kýblu. Hlavně že je to už v pořádku. Budu na tebe myslet a držet palečky, aby se to už neopakovalo.
Liduško, nic si z toho nedělej. Každý den není posvícení. Náhodou to zvládáš moc dobře … akorát nervy hold někdy ujedou no, toť vše.
Dobré ránko,tak zase nikdo netlačí?Holky já nechtěla děsit,jen to muselo ze mě ven,doma je moc stresovat nechcu,už stačilo,že mamka se semnou loučila jako kdybych měla jít na smrt…už mi odpolko ani nechtěla udělat kafe,prý to mám beztak z toho…atd…a tady jsme na ty stresy porodní zvyklý že jo
,jinak byla tam super doktorka,mohla by nás rodit,to byl člověk a jen naštudovaný tvor…prostě jsem neměla pocit,že jsem v porodnici…ještě jsem Vám zapoměla říct,jak jsme tam přijeli,tak zrovna šel tatínek od porodu,ten byl tak vykulený,až nás to s manžou pobavilo,ten byl jasný na panáka…manža hlásí pořád že si to tam taky pujde podívat a omdlít,tak jsem zvědavá,jen kecá:),spíš mám strach,aby neměl blbý vtípky,až to bude hooodně bolet…to on umí na 1*
Tak jdu něco dělat,čím víc zabydlujeme kuchyn,tak je tam větší bordel…
Papa a Luci,Mišpul ozvy se!!!M.
Lenul, já si jdu pro miminko až příští týden. Tento to určitě neklapne
![]()
Vy jste nás s Evikem měli zachránit od ostudy. Ostatní holky z diskuzí nám tady určitě nakukují, jestli už máme mimísky a my pořád nic. Už jsme s tím nerozením docela trapné
![]()
Luci vždyt je teprve 8.8,až bude 8.9,tak to bude teprv ostuda ![]()
Ahojky Sedmi, tak jak je? Snad už dobře. Hlavně to s tím uklízením moc nepřeháněj a spíš jen tak dohlížej a odpočívej.
sedma píše:
Luci vždyt je teprve 8.8,až bude 8.9,tak to bude teprv ostuda