Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Klaudulko,
nakonec předběhneš všechny ty.
Jó, tichá voda břehy mele, ta co si nejmíň stěžovala a plánovala porod dřiv než v TP.
Ne, vážně, třeba to nic nebude a když, tak taky dobře. Už fakt musím, ale za chvíli jsem zpět. ![]()
Hurá, Radek se vzbudil, tak počkám až se zkulturní a jdem nakoupit spolu. Takže tu ještě chvíli budu. ![]()
Ode dneška začínám konečně hopsat na míči, kterej mi tady stojí ladem už tak půl roku. ![]()
Evi, ja myslim, ze z toho nic nebude, obavam se spis, ze to bylo z toho Macmiroru, i kdyz to nebylo zlute, ale bile, proste trochu bileho slizu jako pri ovulaci ![]()
Prave jsem volala detske doktorce, aby o nas vedela, tak je to domluvene, uz se na nas tesi a poprala mi pekny porod, tak snad bude ![]()
Ahojte ![]()
holky vy jste tak sikovny jak mate naklizeno a vse udelano..ja tu mam bordel a do niceho se mi nechce..jsem uklizela minuly tyden a uz je to tu zas jak na smetisti..ale dam se do toho asi navecer az nebude takove teplo..
jinak u nas taky nic noveho..sem tam furt posly jinak nic..akorat ted kdyz posluju tak u toho mam jeste nejaky navaly horka …
jo a furt se mi tak zdalo ze me uz pupik nejka neroste tak jsem se vcera zmerila a mam 115cm..to je hruza
a pres prsa 109cm…dobry miry ![]()
Lidusko prochazka musela byt super…kde jsi koupila to lneny seminko?? taky si ho asi koupim a zacnu pojidat..
klaudul treba to byla fakt zatka
me odesla a nic se nedeje
,tak snad aspon u tebe se to rozjede ![]()
lenul me taky porad trapi poslicci a tvrdnuti
a uklizet uz me taky nebavi a to jsem sotva zacla ![]()
Dalmi, ja myslim, ze se nic nerozjede. Vcera mi v porodnici rikali, ze to na porod opravdu zatim nevypada, jsem otevrena jen na spicku prstu a CS mam 3, takze si myslim, ze z toho nic nebud, ale to nevadi. My to mame s malou domluvene na 19.8. ![]()
Já hodně bíle „hlenila“ před Macmirorem, ale celé těhu a to je prý normální. Teď bych řekla, že když navečer konečně odejde všechen žlutej hnus z glubule, tak není po žádným hlenu ani památky.
Klaudul, to fakt vyadpá na kousek zátky…a s Nikolkou se dá stihnout tolik věcí, když ona je fakt jak panenka…kdyby nekakala, nepapala a občas nevydala nějakej ten tlačící zvuk, tak ani nevím, že jí mám…proto si jí furt beru z postýlky a mazlím…ale už to začíná bejt veselejší…už občas i kouká, ted momentálně jí nejvíc zajímá taková žlutá plyšová obluda s červeným nosem co když se jí zatáhne za ocas, tak hraje ukolíbavku…dostala to od zdrav. pojištovny… ![]()
Lenul…já to lnený semínko nejedla..to psala Cibulka…ale myslím že se to dá koupit ve zdravé výživě…k tomu uklízení…já musím uklízet každej den, někdy i 2× denně, ted su nervozní, že sem ještě nemusela v kuchyni odklízet žádnou motorku, autíčko, plyšáka…rozsypanou sůl, rozlitej olej, atd…Ríša je na pořádek fakt METR!!! ![]()
Dalmi to je dost, že jsi napsala…už sem myslela… ![]()
lidusko nikolka je andilek.to se vidi malokdy takovy hodny miminko
.je to proste zlaticko ![]()
ja taky musim uklizet porad,proto ze mam psa a kocku a taky zdendu,ten je takovej jak ríšánek,akorat ve velkym
![]()
tak sem to zakřikla a ted sme hodinu bojovaly s prdíkama, ale úspěšně…2× se posrajdila a už konečně zase spinká…teda trošku si do toho spánku ještě tlačí, ale už vypadá spokojenějc…
Leni nic se nedstalo… ![]()
Dalmi tak já mám takový „Zdendy“ 2…jednoho velkýho, po kterým furt uklízím špinavý ponožky a rozdělávám mokrej ručník na radiátor, páč on ho vždycky zase pověsí na poutko, a furt mu říkám, že mu ten ručník zplesniví ale marně, vanu po něm taky vždycky musím vypláchnout sprchou a už sem vzdala mu říkat „umej si ji po sobě“, vždycky ji po sobě 2× umyl, ale pak sem to mohla začít opakovat jak papoušek znovu…no a ten malej je to stejný jen v měnším vydání a o trochu víc akčnější…jo a psa máme taky…takže minimálně jednou do týdne se musí vysát gauč a křesla, páč neustále pouští chlupy…koberce se u nás vysávají obden…
…ještě že ty kočky sou venku…ale už se mi taky kvindujou do baráku, ale to je vždycky ženu sviňským krokem…Ríšánek totiž když je na zahradě, tak zá:,–(ně nezavírá vchodový dveře a pořád běhá mezi zahradou a domem, a samozdřejmě že se nevyzouvá, páč se neumí obout…no prostě swing…ale bude hůř, Nikča vyroste a bude tady zase o to větší svinčík…už si nedělám iluze
lidusko ale ty vse perfektne zvladas
klobouk dolu ![]()
ja silim a to mam jen zdendu.me trvalo 5 let nez jsem ho naucila ze ma po sobe aspon splachovat a mejt si ruce
.nevim co ho naucila jeho mama krome toho ze ji priborem a tak si delam iluze ze aspon matyase naucim poradku aby pak jednou jeho zena netrpela tak jako trpim ja
,ale uz jsem si zvykla.
v kazdym vztahu je neco.zdenda je jinak uplnej zlatak a zase nosi domu hodne penez a nikdy me nenutil chodit do prace atd.. a ja taky nejsem dokonala ![]()
lidusko ja ti to tak zavidim ze uz prozivas to krasny.ja si to porad nedokazu predstavit jaky to bude. ![]()
lidusko a to jsi byla ty s tema kotatkama?
vim ze tu nekdo psal ze nasel dve kotatka a tetko si nejsem jista zda jsi to byla ty a nebo sedma
Dalmi, nenašli sme je, ale nějakej dobrák nám je podstrčil za branku a už u nás zůtaly i přes to, že sem se je snažila udat, jak sem mohla…i na net sem dala inzerát, ale nikdo to nechce…já nejsu kočkomil, ale psomil…no nic, už sem si zvykla…
zvládam snad všechno, ale hodně vděčím Richardovi za to jak mě pomáhá…hlavně se hodně věnuje Ríšovi…nebýt toho že je ted doma tak su asi brzo na psychyně…ale su štastná…a to moc.....a neboj, taky budeš…zasloužíš si to…!!!!