Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
734
8.8.07 10:16

Luci mně je právě dobře a včera bylo taky,právě proto mě ten monitor tak překvapil,po tom víkendovém wc mejdanu se mi nějak odlehčilo,ani záda nebolí tak a vždy si monitor užívám jako relax…jinak už začínám spekulovat o tom,že začnem hooodně vyhánět po tom včerejšku,at už radši mimi na světě než takový nervy,ted ho chudáčka pořád hlídám,když se nehlásí,tak hned budím…manža bude mít radost :oops: ,ne že bych nechtěla sexík,ale vždy jsem tak utahaná,že usnu anebo usne pro změnu on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.8.07 10:28

Vyhánění zkusit můžete, ale u mě to nebylo k ničemu. Teď už buď fakt opatrnější. Ale stejně si myslím, že to bylo třeba špatným kontaktem v tom jejich přístroji.
Když jsem na něm byla v pondělí já, tak tam se mnou byla mamina, které to začalo děsně pípat a řvát. Tak začala hysterčit (a já pomalu s ní), nakonec zjistili, že se špatně pohla a kontakt byl v háji.
Ale taky už bych měla radši mimi u sebe ať nemusím plašit pokaždé, když se chvilku nehne. Jsou to někdy nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.8.07 10:33

A už se taky dlouho neozvala Patsy. Tak doufám, že jsou obě holky v pořádku a asi jenom nemají čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
8.8.07 10:35

Luci,krásná nová ikonka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.8.07 10:37
Evikule píše:
Luci,krásná nová ikonka!

Děkuji, už to potřebovalo nějakou změnu a já neměla zrovna co dělat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.8.07 10:38

A podobné psí oči (teda spíš kočičí) dělám na bříško, aby se mimi už konečně umoudřilo a vykouklo. Očividně ho ale má snaha nezajímá :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.8.07 10:56

Ahoj.

Tak ale to si děláte srandu, že nikdo nerodí, ne? :lol: :lol: Aby jsme nakonec neporodily všechny naráz. :lol:

Já asi taky nic. Nějací ti poslové. Toť vše. Spoléhám na to, že by se dostavil nějaký nával energie pod tou hormonální porodní smrští, ale jsem spíš total vyšťavená po další „žužo“ noci. Posly+ záda+ Šimonek vstával ve 3. 8O

Měla bych něco uvařit…tak jdu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.8.07 11:19

Cibulko, já jsem taky přemýšlela, že by byla docela sranda, kdybysme porodily všechny během 2-3 dnů. Pokud se to nerozjede u nikoho do týdne, tak budu první (teda třetí), kdo to začne. A pak už to určitě půjde, protože to budou samé vyvolávačky. Dalmi, Andiska, Radulka … atd. :lol: :lol:

A jak budeš mít navařeno a uklizeno a Šimonek usne, tak ty taky šupky hupky do postýlky, ať nám neodpadneš vyčerpáním.

Já jdu taky vařit. Dneska jsem si vymyslela dušenou mrkvičku, mňam ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
8.8.07 11:28

Tak koukam, ze jsme tu opravdu skoro vsechny a vsechny 2 v 1 :lol: Nejak se nam do toho nechce, ale pak to urcite pujde raz na raz. Ja mam zamluvenyho toho 19.8., tak ne ze mi ho nektera vyfouknete :lol:

Dalmi, vazne u vas neprselo? Mam kamaradku, ktera je u rodicu kousek od Plzne a rikala, ze tam byla silena burina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
8.8.07 11:33

Lidusko, nic si z toho nedelej, nervy ujedou obcas kazdemu. Ja bych urcite taky vypenila, ale nakonec jste ty ratolesti uspali :wink:

Luci, pekna ikonka a komentar jeste lepsi. Jestli to u Tebe zabere, tak si tam snad taky nejakou hodim :potlesk:

Sedmi, obdivuji, jak to vsechno zvladas - maleho, zarizovani a jeste vyhaneni, ja bych asi padla unavou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
8.8.07 11:37

Dalmi, nekecej :lol: :lol: :lol: http://www.novinky.cz/…0_arnbr.html . Asi jsi pěkně tvrdě spala. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
8.8.07 11:38

Dalmi, vzdyt to rikam, koukej :wink:

http://www.novinky.cz/…0_arnbr.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
8.8.07 11:38

Je, Evi, jsi me predbehla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.8.07 12:21

holky ale u nas neprselo.tohle je sice na plzensku,ale 40 km od plzne :lol: :lol: k nam se bourka nedostala. :cry: akorat tu llitaly blesky,ale nic z toho nebylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.8.07 12:22
luli píše:
Dalmi,
tak sme na tom rovnako, lebo ja ta smirujem v srpnu :lol: :lol: :lol:
No a cisar asi preto, lebo ja mam rozdrtene platnicky dve akurat v krizoch, takze sa mi casto blokuje chrbatik. A neviem si predstavit, ze ked budem lezat na nom a sa mi blokne, tak ako budem tlacit. A urcite pojdem cez epidural, takze to bloknutie by som asi necitila a mohla by som si sposobit sama sebe trvale poskodenie. Tak to asi nebudem uhanat a pojdem cisarom, este neviem, musim pozistovat ake su „nasledky“ po cirari, xixix
luli tak to je jasny ze je cisar lepsi nez aby te to nak ohrozilo :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital