Poradna duly
Jana Čurdová
tak to mam ted po 5-6 minutach..tak nevim nevim..napoustim si vanu a uvidim co to udela…
lenul tak drzim palce ![]()
ja mam prujem a nak me boli bricho,tak ani nemuzu spat ![]()
lenul vyrazila do porodnice.
nedalo mi to a musela jsem vam to jeste napsat
.asi pred 10 minutama odjela,tak snad je to opravdu porod ![]()
Téééda, to jsou mi věci, že by fakt další miminko??? Lenulko, moc moc moc ti držíme palečky !!!!!!!!!!!!!
A možná pojedeme za tebou ![]()
Já teď taky nemůžu spát. Zrovna se mi stalo, že jsem se vzbudila na záchod a ejhle, prostěradlo třošku mokré. Tak jsem šla na záchod a cestou zase cvrnk, a to jsem držela fest. Tak jsem se vyčůrala (
) a pak strávila na záchodě asi dalších 10 minut a po chvilkách ze mě pořád cosi crčí. Že by plodovka??? Mám docela nahnáno, jela bych do porodky, ale je to daleko a jestli to bude blbost, tak se budu bít do hlavy. NO, vzala jsem si vložku a uvidím, jestli tam něco bude, tak se asi seberu a jedu. Co by to asi tak bylo ????? Na zbytek po sexíku je toho nějak mooooooc
Ach jo, kdyby tu tak někdo byl, já už asi neusnu ![]()
Tak to trošku ustalo, ale pořád mám pocit vlhka. Už to ale tak necrčí. Zato mám nějaké bolesti. Některé musím rozchodit a rozdýchat, ale ještě to není žádná hrůza. Asi vydržím do osmi a pak stejně jedu na kontrolu, tak jim to tam všechno rovnou řeknu. Ale stejně si myslím, že z toho nic nebude ![]()
Lenulko - držím palce, ať je to rychlí a Mišulka je brzo mezi námi ![]()
PS: dovlolím si Váš příspěvěk o tom, že Lenulinda jela do porodky zkopírovat k nám - na budoucí snažilky. Taky tam netrpělivě čekáme co a jak ![]()
PS: a co ty Lucošku?
Teda, tak já tady asi fakt rodím a tady nikdo. Zatím jsem ale docela v klidu, akorát už mám asi tak 4 vložku a děsně mě bolí záda. bolesti v podbřišku po cca 10 - 8 minutách, ale dá se to vydržet. NO nic, už nečekám. Vžbudila jsem Víťu a on si myslel, že si dělám srandu
Tak si dá kafe a fičíme. Snad to k něčemu bude a už si mě tam nechají. Kdyby psala Lenulinda, tak mi prosím někdo pisněte SMSsku jak dopadla, kdybych tam zůstala, jo? Díky a zatím pa
LENULKO,LUCOSKU: drzim moc moc palecky, at uz je to ono a mate konecne ty vysnene uzlicky brzy v naruci!!!!!
IZO: Gratuluju k Jachymovi a at pekne papa a dela vam jen samou radost ![]()
Ja porad nic
Bourka se Praze vyhnula, jen trosku drobne prselo. Tak si zase budu muset vycekat v nemocnici nejmin 4 hodiny ![]()
Jsem zvedava, co tu najdu za zpravicky, az se vratim. ![]()
Papa R.
Ahoj.
No, konečně !! ![]()
LENULINDO, LUCOŠKU- držím pěstičky. Určitě to zvládnete na jedničku!
Hmm, tak to už se Lenulindou na té ko nesejdeme… ![]()
U nás nic. Š. sice celou noc cestoval a budil se, ale dohromady nakonec po součtu naspal asi 7 hodin, což je rekord
Tak se zatím taky cítím odpočinutější, než poslední dny…takže holčičko moje, dneska by to šlo, tak se do toho můžeš pustit. ![]()
Lucosku, ty taky drzime palecky (Lenulce taky ale te jsem v noci odpovidala na sms tak to vi)
jeeee holky tady se rodi
![]()
sms od Lenulky
„Tak v 5 rano me zeslably kontrakce..Takze se to zastavilo. Bolesti mam porad ale ne tak silny. Ted me daji injekci abych se vyspala a potom dostanu tabletu na zesileni kontrakci abych mohla porodit. Dr. rikala ze je vse na porod pripravene. Otevrena jsem na dva prsty volne. Jo a mala ma podle utz uz 3200g“
Jéé, držím palce. Leni, jsi opice, žes na mě nepočkala
. Tak se holky držte, myslíme na vás. ![]()
Dobre rano.
Je holky, co to tu ctu, ze by se tu chystaly na svet dve miminka? ![]()
Lenulko, Lucosku, moc drzim palce a myslim na vas, at vse dobre dopadne a uz mate mimisky v naruci ![]()
Uz zase rvu… Holky, ja uz chci taky ![]()
psala lucosek v 8 rano stahy mam po 5 minutach,ale slabe.boli to jak svine.
a co psala lenul uz vam nebudu psat kdyz to napsala enka.
ja byla vzhuru az do 5,tak jsem tet vstavala ![]()