Poradna duly
Jana Čurdová
cibulko tak jeste ze se to nepotvrdilo
.to by me pekne vydesilo ![]()
tak gratuluji k dobre kontrole a hned zitra jim teda v porodnici nahlasim ze se citim strasne aby uz me nechali porodit ![]()
Cibulko, gratuluju ke kontrole. To jsem rada, ze tim lepsim ultrazvukem zjistili, ze je vsechno v poradku ![]()
Patsy, to je fajn, ze uz to zvladate bez kloboucku a prsa jsou ok. A z toho pribirani si nic nedelej, kazde miminko pribira urcite jinak, ne vsechny jsou podle tabulek. Hlavne se tim nestresuj a drzim palce, at Innuska prospiva ![]()
Hrozne mi tecou prsa, uz me to cekani taky nebavi a to nejsem zdaleka v terminu ![]()
SEDMO: velikanska gratulace k Ondraskovi!!!! ( ale zadna rec o predbihani tu nebyla, ze ne?
)
Holky, to je super, ze mame uz tolik miminek. No jo, vsechny jste cekaly na hezke datum ![]()
U me nic noveho.
Na monitoru po kontrakcich ani stopa, ale hlavne, ze mimco je zive az az. ![]()
V pondeli mam prijit na dalsi monitor ![]()
Kdybych neporodila nahodou ani do pristiho patku, tak pujdu na nejaky zatezovy test (pichnou mi trochu oxytocinu, aby vedeli, jak bude mimco reagovat na kontrakce) a pripadne v pondeli (20.8.
) mi porod vyvolaji.
Doufam, ze tak dlouho na sebe Piskotek neda cekat ![]()
PATSY: nic si z toho nedelej, ze Innuska nepribira podle tabulek. Hlavne, kdyz je spokojena a mlicko ji chutna. Sama si vezme, kolik potrebuje ![]()
jůůůůůů miminkááá!!!!!
SEDMO posílám obrovitánskou gratulaci a přeju Ondráškovi všechno nejlepší do života a tobě hodně mlíčka
tak sem se s tou holčičkou sekla… ![]()
Lucošku do toho, do toho!!!!!!......myslím na tebe… ![]()
Lenulko do toho, do toho.....na tebe taky myslím… ![]()
holky udělaly ste mě takovou radost že sem si málem ucvrkla...... ![]()
Cibulko teda taky jsi mě vyděsila s tím UTZ…hlavně ž eje vše ok…z toho poslování po vyšetření by taky mohlo něco bejt ne??? to už by byly 4 miminka za den.....
dneska je vážně rodící den!!!! ![]()
Dalmi v:,–(ím se že už tady taky dlouho nebudeš trčet… ![]()
Klaudul ty ještě vydrž…aspon tak tejden…ať není miminko moc malinkatý…
Patsy no konečně taky napíšeš…Innuška určitě brzo začne přibírat…nejspíš je to tak málo kůli těm bradavkám, ale když už je to ok, tak začne přibírat naprosto předpisově…
my si Nikču vážíme doma, ale doufám že ta váha váží dobře, v pondělí jdeme do první poradny tak su zvědavá kolik navážijou oni.....my sme včera navážily 2830g.....
jinak Nikolka dneska ještě pořádně nespala…od rána se snaží furt tlačit, takže jí to nenechá spát, tak sme furt jen masírovaly, cvičily s nožkama, prdíky z ní celkem jdou, ale asi se hned dělají další…kruci, co sem zase sežrala, když si na to dávám takovýho majzla…tak sem jí před hodkou šupla další sab simplex…dudlá si dudlíka a snad už by mohla konečně zabrat…zatím to tak vypadá…jenže mě to děsně štve…ty kapky do ní poslední 2 dny láduju furt…3× denně.....sice píšou v příbalovým letáku že se nevstřebávají a vyjdou z těla nezměněný a že se můžou užívat dlouhodobě, ale prostě je to tak blbej pocit ládovat toho drobečka chemií… ![]()
Patsy jak ste na tom s dudlíkem vy???
no nic, dneska je radostnej rodící den…tak ještě raz…
do toho, do toho.....fandím jak o život, všímáte si??? ![]()
Lenul psala ze uz toho ma plne zuby (je tam 14,5h) a stale se neotvira dal je jen na 2 prsty a neusnula… ![]()
chuděrka malá.....ale ted by jí měly zavést tu tabletu a mělo by se to rozjet ne???
jj uz to zase naskocilo po peti minutach, spis ji desi to neotvirani a neni na tom moc dobre ani psychicky jak je vycerpana…
je mi ji strasne lito ![]()
Liduško, my taky dudlíkujeme. Ale nemám nijak zmapovaný kdy…někdy bez něj vydrží celou noc a někdy ho má zase skoro pořád - asi podle nálady ![]()
Nikolka je šikulka, že tak hezky přibírá - závidím ![]()
Jinak na prdíky naštěstí Innuška netrpí, jen když jsem jedla rajčata, ty jsem ale teď vy:,–(ila a je klid.
Sedmo, ty tajnůstkářko, moc gratuluju k Ondráškovi. Tak ať jste rychle mezi námi.
![]()
Lenulce a Lucoškovi mooc držím palce.
Já si tak vysnila to krásný rodný číslo a vyfoukly mi ho hned tři (držím palce, ať to Lenulinda a Lucošek do konce dne stihnou) a navíc mně dnes dr. nepotěšila, nález stejný jako před týdnem CS 4, tak mi bylo až do breku, že člověka furt něco pobolívá a prd z toho.
Břicho zas na monitoru pěkně tvrdlo-bohužel k ničemu. No jo,přenášení se asi dědí (já byla o 14 dnů). Ale mám v sobě dva megasilný zázvorový bonbony, mírně tady bouří,chystám se do vany s vínkem a večer mám slíbený prostaglandinový vyhánění(dnes mi to doporučila i dr.
). Tak se snad ASPOŇ do příští KO něco posune. Dnes jsem fakt byla zklamaná. ![]()
Dalmi, ten zítřek beru, teď už mi to je úplně jedno, protože 9.8. už to asi nestihnu a další datumy mi jsou šumafuk. ![]()
Lenulky je mi taky líto, ale zase na druhou stranu, už brzo bude mít Míšu u sebe…
co Lucošek…nejaký new???
Evi to mi je líto že žádnej posun…ale podle metříku máš ještě 2 týdny, tak bud v klidu… ![]()
Patsy…rajčata říkáš???.....to je divný, Ríšovi tenkrát rajčata nic nedělaly…hmmmm tak to bude ted možná ono…to jsi vysledovala??? že sou to ty rajčata???…já se jima ted docela láduju…teda dneska sem ještě neměla, tak uvidíme…
u nás je taky docela problém v brkání…po kóju si né a né brknout…zkoušíme různý polohy, položit Nikču na chvílu do postýlky a zvednout jí až pak…ale občas úplně zbytečně a jí to tam potom tlačí… ![]()
V porodce mi říkali, že rajčata můžu, tak jsem první čtyři dny snědla tak dvě denně a bolelo jí bříško, z ničeho jinýho to mít nemohla, protože jinak jím „protiprdíkově“
Zkusila jsem je vy:,–(it a od tý doby je klid.
A po kojení taky nebrká a není s tím problém. Ono jak který miminko…
tak dík za tip na ty rajčata.....právěže se taky snažím co nejvíc jíst „protiprdíkově“ jak píšeš…a nenapadlo by mě že sou to rajčata… ![]()
Ríša taky po kóju nebrkal a kůli prdům řval furt… ![]()
takže já zase závidím neprdíkující Innušku… ![]()
Nikča naštěstí neřve, jen furt tlačí až jí lezou oči z důlků…ten zvuk „eeeeehhhhh“ už mi pomalu leze krkem…
Chudinka malá, třeba to fakt budou ty rajčata, uvidíš.
Z ovoce jím jenom jabka a banány - to nám taky říkali v porodce a pečivo včerejší. Vodu jen bez bublin, džusy taky ne, jinak jím asi všechno. Jo a samozřejmě ne cibuli, květák, čočku a podobný chuťovky ![]()
Ahoj holky,
nějakou chvíli už k Vám nakukuju, doufám, že Vám to moc nevadí, protože jsem byla zvědavá, kolik miminek se tu narodí dnes 9.8. Já se totiž narodila právě 9.8. před 22 lety ráno v 5.25 hodin
Takže se přidávám ke gratulacím Sedmě k Ondráškovi a moc moc držím palečky Lendulině a Lucoškovi, aby to ještě dneska stihly!!!!
Všem ostatním „čekatelkám“ přeji brzké, rychlé a bezbolestné porody a zdravá, šťastná a hodná mimika!
Tak co, která další bude ještě dneska maminkou????
sharen moc gratuluji k narozeninam a preji ti zdravicko pro miminko i pro celou Tvoji rodinuhttp://sirmi.ic.cz/kytka/32.gif a dekujeme
koukam ze jsme sousedky ![]()