Poradna duly
Jana Čurdová
Lenulko to je fajn, že je ti líp…hold domácí prostředí udělá svoje…
o té bolesti mi povídej…je to záhul co…když sem ted rodila Niky tak vedle v pokoji porodila maminka přede mnou cca 2 hodky a taky prvně řev matky a pak mimča…taky se mi chtělo brečet…nejdřív úzkostí z toho řevu matky a pak radostí z toho pláče miminka…já sem neřvala…jen sem kvílela že už to nevydržím a že už nikdy více.....druhej den bych do toho šla klidně znovu… ![]()
Evi aha, to sem nevěděla že Viktorovi se dá taky říkat Víťa…já myslela že Lucčin manža je Vítek… ![]()
LENULINDO, takže říkáš, že dneska maj plno a nemám rodit, jo? No, tak teda dobře, no..
Jinak nevím, na jakým pokoji jsi byla, ale já rodila na tom s vanou. Byla jsem tam teda všeho všudy jen 4 hodiny (z toho 2 takové ty čekací po porodu), ale asi jsem měla štěstí, protože jsem žádnou maminku řvát neslyšela. Proto bych nechtěla ten nadstandartní porodní pokoj na kterém můžeš zůstat i v šestinedělí. By mně to strašně nervovalo je poslouchat a trpět s nima
Včera jak jsem tam byla na monitoru, tak tam došla maminka s prasklou vodou a vypadala teda strašně vyděšeně. Tak jsem na ni celej den myslela, jestli už to má za sebou. Bylo to její první. Jinak ti přeju, aby až se to znovu pořádně rozjede, tak yby to už byla fofrofka.
Jo a ještě jsem si vzpomněla, že manželka od Toma Cruise, když rodila, tak nesměla ani pípnout, protože jí to tak nařizuje ta jejich divná víra. To je teda děs.
![]()
holky tak ja nevim.mam bolesti ze tu lezu po stenach,ale po 3 minutach pak po 5,tak to asi nejsou pravidelny ,tak nevim,ale uz jsem vyrizena tet.
zdendu jsem vyhnala,proto ze mel tak blby otazky ze jsem to nezvladla.tak tu chodim po byte jak pes sem a tam a v mezicase brecim a nebo se tu svijim
nevm zda jet a nebo jeste pockat.asi pockam jeste chvilku a kdyz tak holt pojedem
Ahoj Dalmi, nemeškej a jeď!!!! Budu na tebe myslet, ať máš co možná nejrychlejší a bezbolestný porod a Matiáškovi přeju předem hodně štěstíčka do života!
Lenulindo, jsi strašně silná ženská, vydržet tohle, ale už brzo určitě přijde odměna v podobě Míši!!!
DALMI- si myslím, že by to mohlo být ono
Uvidíš, vana rozhodne…dej vědět. A jak dlouho už takové bolesti máš?
tak vanu nezvladnu.jedeme.prinejhorsim me poslou zpatky.
myslete na me.hned az budu vedet co a jak tak napisu
DALMI- tak držím pěstičky
Doufám, že když je to tak akutní, tak že je to ono. Určitě to perfektně zvládnete.
Chvilku nesleduju a už je tu další porod!:potlesk: Moc držím pěsti, myslím, že i kdyby to byl planej poplach, už by si tě tam mohli nechat. Tfuj, tfuj, tfuj! ![]()
Dalmi drzime palecky ..
uz zase mam kontrakce..me picne…doufam ze se to rozjede a nebo prejde..
![]()
Leni, to musí být na mrtvici, co? Možná, že se v naší diskuzi budeš v čele tabulky „Délka porodu“
Snaž se hodně nabírat síly a odpočívat, myslíme všechny na tebe (a momentálně i na Dalmi). ![]()
tak to vypada ze rodim,ale maj sanitarni den,tak prej musim vydrzet do 6 do rana doma a nebo jed do jine porodnice a to nechci tak jsem jela jeste domu.mam kontrakce pravidelny,ale prej jako prvorodicka hned tak neporodim(mozna) tak mam vydrzet a kdyz nevydrzim,tak musim jet jinam
![]()
kntrakce prej jeste nejsou tak silny(by me zajimalo co jsou silny kontrakce,kdyz uz tet lezu po stene).malimu je dobre,akorat kopa jak divočák.
rekli ze muzu porodit za dve hodiny a muzu taky za den dva,takze musim doufat ze to prestane a rano mam v 10 prijit na kontrolu a nebo si lehnout ![]()
vsem dekuji za drzeni palcu a drzte prosim dal at aspon do rana vydrzim ![]()
dalmi,myslime na tebe a drz se a kdyz nevydrzis tak hold porodis jinde no ![]()
Lenul, ty se taky drz a kdyby neco tak pis sms