Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
12.8.07 11:07

Liduško a co Nikolka, byly to ty rajčata nakonec?
A kdy by měli pustit Lucoška z porodnice, zítra ne?
Innušku teď kojím co dvě hodiny a začala pěkně přibírat, tak mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.07 11:44

ahojky.tak kontrakce jsou porad slaby:-((.to bych nebyla ja abych nemusela mit neco extra:-)).
v noci jsem chodila po byte sem a tam a uz jsem se tomu musela smat.rikala jsem si ze snad porodim doma:-)),ale pak to zase preslo.
odchazi mi porad ta hlenova zatka a obcas jsou kontrakce i silny,ale pak zase prejdou a jsou ,ale slaboucky.
takze dneska celej den budu uklizet a skocim do kramu jeste nakoupit a zitra uz si me tam asi nechaj.doufam ze si to nerozmysli:-)).
rekly mi ze v pondeli mi porod vyvolaj,takze me neceka nic peknyho,ale uz je mi to jedno.jsem tak unavena,ze uz je mi jedno co se mnou udelaj,hlavne at uz je to za nami.
v poslednich dnech jsem trpela jak pes,ale vim ze ta prava bolest teprve prijde.
vsichni se opatrujte a vecer jeste napisu
kdyby se neco zaclo dit,tak napisu sms

lenul ach jo.je to strasny vid:-((.drzim palce at se ti to rozjede uz poradne

• Citovat
  • Upravit
1070
12.8.07 13:18

Patsy, to je super, ze Innuska pribira, asi ji tvoje mlicko chutna :D

Dalmi, ach jo. Vydrz, nejpozdeji zitra se to rozjede naplno a Matyasek se brzy vylodi :wink:

Prave jsem pripravila postylku pro Nelinku. Jsem z toho uplne rozneznena, uplne si predstavuju, jak v tom vonavem kralovstvi bude mala spinkat :lol: Hodila jsem fotky do fotogalerie, tak se muzete taky pokochat :wink:

Jdu dodelat obed. Pekne me boli ta stydka kost, tak si pak pujdu lehnout :cry:

Mejte se krasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
12.8.07 14:09

tak ja jsem na tom stejne jak Dalmi rozchazim kontrakce ppo byte..jenze nejsou az tak silny..chvilkama pravidelny ahodne silny ale pak to zase prejde..taky ze me furt lezou jakysi hnedy kusy a sem tam vic krve..jinak celodenne me boli jako pri MS..

to by me zajimalo jak si mam takhle odpocinout…kdyby to aspúon preslo uplne a netahle..

zitra jdu taky do porodky tak jsem zvedava :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
12.8.07 18:44

Dalmi, Lenulinda: Ach jo, holky, vám se to teda táhne. :(

Lliduška, Patsy: Klidně házejte aktuální fotečky svých holčiček, pupíky už nás nikoho moc nezajímaj! :lol:

Klaudule: U mě je podezřelý klid, jen občas břicho trošku zatvrdne, toť vše. Doufám, že se mnou vydržíš do začátku září aspoň ty. :lol:

Zbytek: Andiska, Peťulka, Cibulka,Mišpulín…jak jste na tom? Tuším, že Mišpulín má plánovaného císaře zítra-MOC DRŽÍM PALEČKY!

Sedma, Lucošek: Kdypak se nám holky vrátí a pochlubí svýma chlapečkama? Už se moc těším. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
12.8.07 19:01

Evi,
ja mam domluveny s Nelinkou termin 19.8., ale Ty jsi taky mela domluveny termin 9.8. s Ladickem, vid? :wink: Ja doufam, ze do zacatku zari cekat nebudeme, snad to bude o chvilku driv. Ale kdyz budeme, tak budeme, ono se stejne neda nic delat. A mimisove za to stoji :lol:

Zitra jdu na kontrolu, tak doufam, ze mi CS vyskoci z 3 aspon na 5 8O No dobre, tak aspon na 4 :oops:

Mispul,
no jo, zitra se Tobik vylodi. Tak drzim taky palecky a urcite se pochlub, kolik nakonec vazi a meri :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
12.8.07 19:08

Klaudulko, já měla CS 3 3týdny nazpátek, o týden později 4 a tenhle čtvrtek jsem očekávala zase o stupínek víc a houby. :evil: Zase CS 4, tak doufám, že pokud do další KO ve čtvrtek neporodím, aspoň mi dr. zvedne náladu lepším nálezem. :lol: 9.8. nevyšlo, tak bych měla přání porodit aspoň do 21.8., protože bych radši lva než pannu. Ale už nějak extra neřeším jestli dnes v noci nebo za tři týdny vyvoláním. :wink: Hlavně ať je bobek zdravý a porod rychlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
12.8.07 19:13

Evi,
tak s tim nalezem jsem fakt zvedava, jestli mi to bude stoupat pravidelne :roll:

Taky jsem chtela mit doma radeji lva a termin 19.8. jsem chtela proto, ze manza bude od 20. do 31.8. mimo Prahu a bude mit slozitejsi dojezd, tak jsem mu to nechtela komplikovat :D Ale kdyztak dojede.

Ja to ale opravdu moc neresim. Az se mala vylodi, tak to bude. Nejpozdeji do 3-4 tydnu je mame urcite doma. Zdravicko je to nejdulezitejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
12.8.07 19:29

Nechceš hodit do galerky svůj pupík? Myslím, že už jsme ho dlouho neviděli. Jo a vzpomněla jsem si k diskuzi o postýlce…kolíbku už mám načančanou snad měsíc nazpět (a přikrytou, aby se to nezaprášilo) a postýlku mám komplet nachystanou od předvčerejška. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
12.8.07 19:32

Evi,
pupik hodim pristi tyden i s hlavou, chtela bych si dojit ke kadernici a nechat se od kamaradky hezky vyfotit pred koncem tehu :D

Ja jsem postylku prave dnes taky docancala a prikryla prosteradlem, aby aspon chvilku vydrzela bez chlupu. Mam z ni hroznou radost a porad bych ji odkryvala a divala se na ni :oops: Mrkni do galerie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
12.8.07 19:45

Mooc krásný a navíc já oranžovou moc ráda. :wink: Já ještě nemám ani povlečení ani peřinku s polštářkem, to dostanu od tchýně až jako dárek na první návštěvě. :lol: Takže moje je zatím o dost chudší. Mantinel jsem si šila (je podobný jako ten v kolíbce), tak k němu mám „osobní“ vztah. Taky dávám do galerky, ale nic originálního na ní zatím není. :) A navíc postýlka samotná je po mně a mých dvou sestrách, jen znova natřená. Taky žádný supr model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
12.8.07 19:53

Evi, diky za pochvalu, ja oranzovou zboznuju. Ne nadarmo mam oranzovy kocarek :D Perinku s polstarkem jsem tam zatim asi jen naaranzovala, budu pouzivat nejdriv jen zavinovacku - bud na zavinovani nebo na prikryti. Mam ji stejnou jako povleceni, uvnitr je oranzova, jak jinak :wink:

Ty jo, ja bych nic takovyho nezvladla usit :( Jsi sikulka :wink: Mas to moc krasne prichystane, urcite se tam bude Ladickovi libit.

Ten stejny kojici polstar ma kamaradka, ja mam jak jinak oranzovy, uz jsem tim fakt posedla :oops: Ale nam se hodi do bytu a byl takovy vesely :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
12.8.07 19:56

Oranžová je taky nejoblíbenější barva manžela. :wink: Ten ji úplně a naprosto žere. :lol:
Jdu relaxovat do vany, zatím pěkný večer, možná se ještě dnes večer vrátím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
12.8.07 19:59

Ze Ty chces vyhnat ven Ladicka :wink: Tak hezkou relaxaci a pekny vecer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
12.8.07 21:17

Ahoj holky,
jen v rychlostí, zítra nás to čeká, tak díky za držení palců, pošlu SMS asi Lidušce, až se vzpamatuju :-)
Papa, pohlaďte pupíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital