Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
13.8.07 18:32

ahojky. :wink:
bolesti tet povolily tak v rychlosti pisu.:-))
takze nic noveho,porad me picha v zadech,ale da se to prezit.jsem rada ze jste vsichni v poradku a omlovam se ze moc nepisu,ale chvilkama nejsem schopna komunikovat.
dekuji ze se starate o seznamek a jestli chcete i obrazky,tak se musi dat citovat a pak okopirovat a je to.
mejte se vsichni krasne a opatrujte se.kdyby neco,hned picu,jinak se moc k pocitaci nedostanu,proto ze me to boli kdyz sedim.
papa kamca dalmatinka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.8.07 18:33

myslela jsem pišu ne picu :oops: :oops: :-)) :-)) :-))

• Citovat
  • Upravit
2222
13.8.07 18:44

Ahoj holky,
tak jsme s malým zpátky. Jen jsem přeletěla těch pár stránek. Chci vám za mě i Viktorka poděkovat, že jste na nás mysleli a drželi palečky. Jinak si víc nepamatuju, tak mě prosím omluvte.

Moc blahopřeju Sedmě k Ondráškovi a Mišpulinovi k Tobiáškovi. Hodně štěstíčka, zdravíčka, ať se kluci mají k světu a vám hodně mlíčka.Takže zatím nám převažují kluci :wink:

Dalmi, Lenulinko moc vám držím palečky. To je otřes, jak dlouho vám to trvá. Mě bohatě stačilo těch 12 hodin a to jsem měla ještě epi. Myslím na vás a snad se to už rozjede a budete mít prďolky u sebe.

Jinak se máme fajn. Malý je úžasný, nemůžu se na něj vynadívat. Lepší než TV. Je strašně moc hodný, jen spinká a budí se na kojení. Zatím si nemůžu stěžovat. Uvidíme jak se nám bude dařit doma. Pije už krásně, akorát mám strašně moc mlíka a malý ho všechno nevypije, tak musím něco odstříkávat, protože mám prsa jak beton. Snad se to časem upraví. Jdu vám hodit nějaké fotečky toho mého šampiona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
13.8.07 18:48

Mišpulínovi a Tobiáškovi přeju hodně zdravíčka! :srdce: :srdce: :srdce: Konečně se trošku rozrůstáme. :wink: Upřímně jsem teda čekala, jak budem všechny z veder předčasně rodit a zatím většina z nás přenáší. :lol: Právě jsem spočítala, že by mi vyvolání asi vycházelo možná až na 3.9. a to má Radek na tři dny školení v Praze :evil: Tak to bych musela využít konexe v porodnici, snad bych kámošku doktorku ukecala na vyvolání dřív. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
13.8.07 18:58

Lucošku, vítejte i s malým Viktorem zpátky!!!
http://sirmi.ic.cz/deti/54.gif /> Víťa je krasavec!!! Kluk jako buk a těch vyšitých vlásků. 8) Moc vám to sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.8.07 19:24

Evikul děkujeme moc za pochvalu :wink:
Pro dnešek se loučím, mám toho dost, tak se jdu natáhnout za svým milovaným sluníčkem. Holky, fakt se máte na co těšit, změní vám to život o 1000% k lepšímu. Já si to nesmírně užívám a i když byl porod bolestivý, tak to za to fakt stálo. Takže holky, jen vyděržať :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
13.8.07 20:17

Ahooj Luci vitejte zpatky :wink:

Viktorek je krasnouckej, preji vam hodne zdravy a stesticka :)

Luci a byla jsi nastrihnuta?? nebo to slo bez toho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
13.8.07 20:20

Mispul moc moc gratuluji k miminku :) uz se tesim na dalsi fotecky ..

mame tady ty kluky ale pekne veliky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.8.07 20:22

Lenul,dekuji.
Jo, nastřižena jsem byla,ale prý na to, jak blbě lezl (cpal tam nějak blbě ramínko), je to dobrý. jsem ráda, že je to jen nástřih a jinak mě nepotrhal. I sestra se divila. Bolí to ale jak čert, ale už můžu aspoň sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.8.07 20:23

Lenul a co ty? Jak se cítíš? Porod se nějak zastavil,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
13.8.07 20:25

jj asi v 5 rano me zaslably kontrakce…

a ted je mam tak prubezne celodenne ale slabsi..uz toho mam plny zuby..

a ten samotnej nastrih boli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
13.8.07 20:35

jdu si lehnout a doufat ze porodim..

tak dobrou noc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.8.07 20:45

lucosko Viky je moc krasnej a jeste jednou blahopreji :wink: je strasne sladkej a je to kus chlapa.

mispul mi prave psala,ze nema cislo na nikoho jineho,tak psala az tetko me :wink: prej je na JIPale jen do zitra,je cela bolava,ale sotva se muze hejbat :cry: ,ale je to prej krasnej pocit mit broucka u sebe :wink:

evi postylka je moc krasna :wink:

ja porad spinim a bolesti mam taky,ale porad nic moc :roll:
jdu si lehnout a zitra mam naky litani,tak snad to zvladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
13.8.07 21:00

Holky, tak to je mazec!

Kolem treti odpoledne mi zacaly kontrakce. Ted jsou po 5 minutach, tak si jdu dat vanu. Kdyz to nezabere, poficime do porodnice.
Drzte mi palce, at se to rozjede a mam to brzy za sebou. Zatim se to da docela rozdychavat. Uff. Snad to nejsou jen poslicci

MISPULINE: gratuluju k Tobiaskovi. At mu chutna mlicko a je to to nejhodnejsi miminko pod sluncem!

LUCOSKU: vitej doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
13.8.07 21:42

RADULKO- snad je to ono a už brzy budeš mít miminko u sebe. Přeju hodně síly na porod. Dej vědět!

MIŠPULINE- gratuluju k Tobiáškovi :-) Taky je ho kus chlapa :! Přeju malému vše nej do života a tobě brzské zotavení po císaři.

LIDUŠKO, PATSY- holky už vám pěkně přibírají. Jen tak dál!!! Já už chci taky počítat přírustky!

LUCOŠKU- malej je moc hezké miminko a na té fotce je fakt jak zápasníček sumo :lol:

KLAUDULE, EVIKULE- holky, postýlky máte načinčané moc pěkně. Ještě ten pokládek do nich a budou úplné. Naše postýlka už je skoro natřená 8O Skoro znamená, že manžel nenatřel ty části , které nejsou vidět. Vzhledem k tomu, že ji natíráme na bílo, tak je to dost vidět, tak ji bude dodělávat ještě zítra. To se ví, že své si vyslechl, když půl hodinky předtím vítězoslavně zvolal, že už to má hotové :roll:

DALMI, LENULINDO- doufám, že vám ty hmaty už konečně zaberou. Během dne na vás pořád průběžně myslím.

Jinak od nás není co psát. Dneska jsme byli se Šimonkem na tom srazíku. Kamarádka mně vzala autem. Jsem ráda, protože jak se mimčo narodí, tak se Šimonek pár týdnů asi mezi děti jen tak nedostane. Nechci malou vodit mezi batolata a předškoláčky, protože to, co je pro ně rýma může být pro mimi závažná nákaza.

Takže toliko ode mně. Asi tu ještě chvíli budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí