Poradna duly
Jana Čurdová
holky moc diky ![]()
tak ja se loucim a opatrujte briska a mimisky a doufam z mi date vedet jak se tu rodi.
papa.jsem nervozni ![]()
radulko jeste jednou moc moc gratuluji ![]()
Holky, tak jsem teď vyšťourala v jiné diskuzi, že tam holkám psala DALMI, že je od 12 v porodnici a už jí i praskli vodu a že má strašné bolesti, ale nechtějí jí dát epi. Tak jí posílám hodně síly a přimlouvám se, ať už jí to konečně skončí
![]()
Já jdu za chvilku na KO. Tak se pak ozvu. Nemám dočteno, tak to pak dohoním.
Jo a sice mi ještě nepřeskočil metřík, ale dnes je ten den D. Mám TP
![]()
Raďulko, Peťulko, velká gratulace!
Nás pupíkatých teda už značně ubývá.
![]()
Psala Dalmi: Uz od 12 jsem v porodnici, takze jsem vubec nespala. Tak strasne to boli, ze mam pocit, ze umru.Porad mi nechtej dat epi, je to strasny.Fakt strasny.Nic nepomaha."
Tolik doslova. Chudinka, držím palečky.
Leni, co ty, furt nic?
Ondrášek je taky krasavec, to budou holky šílet! ![]()
ja nic anic, v noci zase bolesti a k hov…
my rodit nebudeme budeme spolu zit takhle..nemam miminko ale vetrelce ![]()
ale mam dnes aspon lepsi naladu jako vcera…
Ahoj holky,
jsem ze srpna 2007 z BC a omlouvám se, že vám sem lezu, ale koukám, že taky ještě nemáte moc miminek
Prostě se těm dětem v tom horku asi nikam nechce nebo co ![]()
Tak přeju za nás za všechny z BC pohodové a rychlé porody a hlavně zdravá, krásná miminka.
Zuzka
P.S. A Mispulin (Bublina007
) psala včera SMS, že už je s Tobiáškem na norlmáním pokoji.
Zuzi, děkujeme za zprávy o Mišpulínovi. Musím ale dodat, že my máme pocit, že už máme miminek spousta
, protože strašně dlouho nebyla skoro žádná (až na Nikolku a potom Innušku). ![]()
Dobre rano ![]()
Radulko, gratuluju k narozeni Ondraska, preju hodne zdravi, stesti a mlicka ![]()
Chudak Dalmi
Drzim ji moc palecky a preju ji, aby uz to trapeni brzy skoncilo a mela Matyaska brzy u sebe. Snad uz to ted pujde rychle a my tu budeme mit brzy tu stastnou zpravicku
Snad ji ten epidural nedali jen proto, ze nemohli a ne ze nechteli ![]()
Lenul, to jsem rada, ze mas dnes lepsi naladu. Drzim palce, at to tak zustane ![]()
Ja mela vcera zase nejakou depku, kazda blbost me rozbrecela, byla jsem podrazdena a protivna. Dnes je mi taky mnohem lip ![]()
Evi, preju uspesnou kontrolu a pokracujici nalez ![]()
Zuzko z BC, no jo, asi to bude opravdu tim teplem, i kdyz my jsme se ted poradne rozrodily
I ja preju rychle porody a zdrava a stastna miminka ![]()
Sedmi, Ondrasek je nadherny ![]()
Ježiši, chudák Dalmi, ta si asi ješě zkusí
Ať to má rychle za sebou ![]()
Sedmo, kloboučky jsem měla tynejlevnější z lékárny, nandavaly se mi dobře, ale trochu padaly a vůbec je to děsně nepraktický, ale za dva dny jejich používání se bradavky ůplně zhojily a od té doby kojím bez nich. Určitě si je pořiď, bolí to s nima o dost míň ![]()
Klaudi, já mám KO až zítra. Koukám, že jsi mě s metříkem pěkně o den předběhla.
Takže se v aktivních účastnících diskuze posouvám na poslední rodící místo.
Jsem s tím smířená, protože já fakt budu rodit až na podzim.
![]()
Patsy, taky vám to v galerii s Innuškou moc sluší. Taťka na vás musí být pyšný. ![]()
Moc děkuji Evi
Neboj, určitě nebudeš rodit až na podzim, vydrž ještě pár dní, uvidíš, že se to rozjede ![]()
Dalmi myslíme na tebe!!!
My máme za sebou první skoro bezesnou noc,ted budulínek spí jak andílek,asi to má přehozený,ještě pár takových nocí a je ze mě zombií ![]()
Musím jít vařit..papa…budu nakukovat…M.
Patsy Innul je krásná a už kus ženské!Díky za info o kloboučkách,no právě nám se to pořád smekalo dolů a já měla strach,že malý nasaje hodně vzduchu a že ho pak budou trápit větry…
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011chlapecekMatyášek
ahojky…doufám že mě omluvíte, že nebudu přidávat fotečky miminek do seznámku, nemám na to čas a nervy, tak to nechám na Dalmi…díky za pochopení
dále Gratulujeme Radulce k Ondráškovi, přejeme mu hodně lásky, zdraví, štěstí a hodný rodiče a Radulce hodně mlíčka a brzký zotavení po porodu
Sedmo Ondrášek je krasavec…moooc se vám povedl…je skvělej…u nás dnes taky celkem rušno v noci…né že by to Nikča měla přehozený, ale ty zpropadený prdy.....a to sem fakt včera jedla jen chleba s máslem a neškodnou omáčku s těstovinama…a pila sem vodu…tak proboha z čeho to má?????
držím palce at se bradavky brzo uklidní a kójo je procházka růžovým
em.....mě se to zatím díky bohu vyhýbá…taky sem si toho užila s Ríšou ažaž…sem je měla takhle bolavý aspo 3× za těch 5,5 měsíce co sem kojila
Patsy kmín by měl bejt teoreticky neškodnej, za nás ho matky dávaly do čaje miminům proti prdíkům…ale je to fakt jen teorie…víš jak to je…rajčata sou taky všude napsaný, že sou neškodný a jak sme dopadly…Innuška na to zatím nereagovala??? na ten kmín???
víc si nepamatuju, jdu dodělávat oběd, ale průběžně sleduju kůli Dalmi…myslíme na ni.....
zatím pááá
Dalmi: Ahojky.Jmenuju se Matyasek a dneska ve 14.00 jsem vykouknul na svet po neuveritelne dlouhem a narocnem porodu. Krisili nas oba a meli jsme namale, ale diky 4 lekarum a 4 por.asistentkam jsme to nakonec ve zdravi prezili. Matyasek je strasnej fesak a bojovnik. Maminka z toho soku zapomnela miry. Dekujeme vsem.
GRATULUJEME! Dalmi, to asi zase bude story, co?!
Hlavně, že už to máte oba za sebou. Rychle se dejte do kupy, těšíme se na Vás!!! ![]()