Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
15.8.07 18:42

JJ, myslela jsem kloboučky. Tak to jsem ráda. Jak se malý vzbudí, tak to vyzkouším. Doufám, že to přes ně nebolí a brzo se mi to zahojí. Je to hodně nepříjemné, pěkně mě to štípe. Tak díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
15.8.07 18:53

Určo to pomůže, ještě to hodně maž Bepanthenem. Já jsem měla jednu bradavku vyloženě natrhlou a za dva dny to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
15.8.07 19:08

tak koukám, že popraskaný bradavky mají snad všechny prvorodičky, než si prsa na kójo zvyknou…a to sem myslela tenkrát že su nějaká divná…škoda že sem tenkrát na emimino nechodila… :cry: …

teda to musel bejt šílenej porod Dalmi…no snad už to nejhorší máte vybráno a ted už bude jen a jen dobře…

Luci, je to divný…Nikča je dneska taky nějaká nervózní, skoro nespí…chjo…bud je to tím vedrem nebo nevím…už se nekroutí, tak to prdům nepřičítám…

tak teda nevím, ale nám Hugiesky vyhovujou…zatím neprotekla ani jedna…teda vlastně jen 2 a to bylo na začátku, když byla Nikča ještě moc maličká a ty plíny jí byly velký…ted už se to dloooouho nestalo…

jinak každej kdo se příjde podívat na nikču dotáhl plínky, pamprsky, tak my máme do čeho čůrat do aleluja…už zase brečí…chjo…přemejšlím jestli nemám tu slavnou krizi, kdy jí nestačí moje mlíko…chce bejt u prsa co hodinu a půl…to bude asi ono…tak hodně piju a snad se to mlíko upraví co nejdřív aby jí stačilo…dneska bude zase náročná noc…ráda bych sbírala někde síly, ale nemám kde…včerejší noc sem naspala s bídou 4 hodiny…za chvilku budu úplná zombie…

nic jdu, už nebrečí, už řve!!!… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.8.07 19:42

Dalmi moc moc gratuluji k Matyaskovi, ted uz bude jenom lip :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.8.07 19:54

tak konečně je Matýsek na světě, vylodil se ve 14 hod. Míry…3400 gr a 49 cm.
Nakonec je oba křísili ale jsou v pořádku..... Kami… moc moc štěstí do života vám třem

tohle jsem nasla na BC..tak uz vime i miry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.8.07 20:00

Tak Dalmi strašili se 4kilovým miminkem a Matyášek k tomu má dost daleko. 8O Tomu UTZ měření se fakt nedá věřit ani odhadem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.8.07 07:43

Ahoj.

Nějak nestíhám číst a hlavně mně to sezení hrozně bolí, takže vždycky jen nakouknu a většinou ve stoje :lol:

PĚŤULKO- gratuluju k Elišce :! :! :! Ať je zdravá a dělá vám jen radost :-) Co taťka?

RADULKO- tak jsi se taky dočkala! Ondráškovi přejeme do života vše nej, nej. Hlavně zdravíčko a pohodu :-)

DALMI- tak to jste si teda užili 8O 8O Jsem zvědavá na popis, až vás pustí. Matyášek ale určitě stál za to, že? Já vím…Moc vám gratuluju :-) Hlavně ať už je s váma vše vpořádku a můžete se navzájem užívat :!

Holky a všem přeju hodně spánku a mlíčka :! :! :!

Já jsem byla včera na KO. Monitor vpořádku. Nález beze změny, tedy skoro nic. Ale dělali mi Hamiltona. No, myslela jsem, že je to horší…ale i tak to docela hodně bolelo. Snažila jsem se držet, ale přeci jen jsem jakési vzdychy od bolesti přes ty zatnuté zuby přecedila :lol:

Holky, komu vám ho dělali…jak dlouho jste po něm špinily? No, já zatím nemám pocit, že by nějak zabral.....

Už mně zase bolí to břicho. Já si kolikrát říkám, že už jsem na to neustálé bolení tak zvyklá, že když přijdou kontrakce, tak to snad ani nepoznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.8.07 08:04

koukam na mobil ktery mi nezazvonil sms nebo standa delal kraval ale psala Lenulinda v 7,25h: „Rupla me voda. Bolest jako krava asi pojdu :(. Cekame na sanitku.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
16.8.07 08:14

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka

uz k nam nechodi :cry: (JankaR,swead,Lucia1,iza,konstans)[/barva][barva=darkred]
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
16.8.07 08:21

tak Lenulko hodně síly, dneska už ti to dlouhý trápení konečně skončí a ty budeš mít to svoje štěstíčko Míšu u sebe!!!!…myslíme na tebe!!!!

Enko, díky za info

Cibulko, doufám že hamilton zabere…držím pěsti…

dneska Nikča v noci trhla rekord, spala 5,5 hodiny v kuse…od 8 do půl 2…škoda jen že já sem šla spát až v 10 kůli Ríšovi, kterej né a né usnout…taky sem se kůli tomu chytla s Richardem, páč sem byla utahaná jak štěně a poprosila sem ho, at jde malýho uspat, že chcu jít spát (spala sem předešlou noc jen 4 hodky) a on na to že ted nemá čas, že se musí najíst, vysprchovat a že musí jít taky spát, páč vstává v 7 (v 8 má shcůzku kůli nové práci) že jde ráno do práce…chááá, nechá si dát razítko na papír pro pracák a za hodinu je zpět…prostě mě vytočil.....no a…já vstávám v 7 denně, někdy i dřív…a rozhodně se celej den neflákám.....pche…on jde do práce…teda fakt mě vytočil že sem se s ním ani dneska ráno nebavila…sobec!!!!…furt ho tady chválím jak mě pomáhá a ted tohle, tak sem ho musela taky pomluvit, at vidíte, že né vše je u nás ideální…

jdeme krmit kočičky, tak zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.8.07 08:43

Leni, držím palce, ať se Miška rychle vylodí. Po tom všem byste si to zasloužili! Jsi odpočinutá, tak to bude na pár zatlačení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
16.8.07 09:01

Dobre rano :D

Lenul, drzim moc palce, at se Miska uz brzy a bezbolestne ukaze :wink:

Holky, nestraste s tim Hamiltonem, ja uz jsem o nem zacala cist i na netu. Fuj, to musi byt pekna hnusarna, doufam, ze se toho vyhnu :cry:

Tak u me se rozbiha nejaka chripka nebo co. Boli me v krku, mam kasel a jsem zahlenena, takze od rana cajuju s medem a citronem, polykam jitrocelovy sirup. Hlavne, aby se mi to nerozbehlo. Nechtela bych s tim rodit, i tak bude ta unava hrozna 8O

Lidusko, ty chlapy jsou vsude stejny. Jejich prace je ta nejdulezitejsi na svete, vid :wink: Dobre, ze ses ozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.8.07 09:35

LENULINDO- tak na tebe budu myslet a držet palečky. Tedy pokud je nebudu muset zrovna držet sobě :lol: :lol:

LIDUŠKO- včera byl asi nějakej divnej den. Mně manžel svým včerejším sobectvím tak vytočil, že jsem byla skoro rozhodnutá, že ho nechci u porodu, protože jak budu nervozní z bolestí a nebudu se tolik ovládat, tak bych mu tam při vzpomínce na včerejšek něco mohla udělat :lol:

KLAUDULE- no, já jsem včera taky o tom Hamiltonovi sjížděla diskuze a překvapilo mně, že někoho to skoro nebolelelo. Ono záleží asi na tom, jak moc je ten čípek otevřený. To je asi to, co bolí- když je pevný, tak asi to rozvolnění tím doktorem, ale to samotné uvolnění toho plodovýho obalu už asi ne. Stejně jako píchnutí plodovky neboli propíchnutí těch obalů, to nebolí. Když to srovnám, tak to bolelo, ale s bolestma na konci první doby porodní se to nedá srovnat :lol:

PS. Právě mi odešla zátka, tak snad se to opravdu rozjede :lol: Třeba na se ještě budeme s Lenulindou na sále překřikovat :lol:

Jdu si teda radši umýt vlasy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.8.07 10:29

Čauky,
tak Lenulindě i Cibulce držím palce :lol:
Liduško, já když Inna zabrečí, tak ji hned beru do náruče a je okamžitě klid. Chce se prostě pořád chovat, takže když zrovna nespí, tak většinou chovám a chovám. A na noc ji beru k sobe do postele, protože to je jediná možnost, jak se vyspat :oops: Když spí se mnou, tak trhá rekordy - dneska 4 hodiny spánku, což je pro mě svátek :lol: Luďa mi říká, že si takhle vyřve, co chce, ale přeci ji nenechám dvě hodiny plakat v postýlce - ona je toho schopná. Je to prostě mazíle, chce cítit maminku u sebe, tak jí to dopřeju. Až bude druhý děťátko, tak to bude o dost těžší.
A z toho chlapa si nic nedělej, já jsem Ludě asi taky přechválila. Jak měl ten týden dovču, tak se o ni staral jako o vlastní :lol: :lol: :lol: a co zase jezdí do práce, není to taková sláva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
16.8.07 11:34

Ahoj holky,
nezlobte se, že vám sem lezu, ale Hamiltona se nebojte. Mě ho dělali taky, skoro nic jsem necítila.Sice jsem po něm neporodila, ale já měla hodně vody, takže děloha nemohla pracovat, tak jak by měla.Ale po puštění vody jsem porodila rychle.
Takže se nebojte a přeji pohodové a rychlé porody :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital