Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
14.8.07 13:19

Ahojky,
jdu jen na skok. Malý sice krásně spinká, ale začínají chodit návštěvy, tak je pořád co dělat. Ještě že je malý tak hodňoučký, mám čas skoro na všechno. Akorát mě to jeho krásné spinkání trošku znervozňuje, tak co 5 minut nakukuju jestli dýchá. Je to fakt zlatíčko, to si snad ani nezasloužím.

Sedmo, vítej doma. Ať se ti s Ondráškem daří a je tak hodňoučký jako můj Viky. A taky už se těším na fotečky, zase si u nich pobrečím. Brečím teď skoro pořád, jsem nějaká přecitlivělá.

Radulko, moc držím palečky, ať je porod co nejrychlejší a máš mimi brzo u sebe.

Lenul neboj, taky se dočkáš, stejně jako Klaudul a Evikule. Holky, chce to jen na to přestat myslet a ono to přijde samo. Sice se to teď dobře radí, ale je to tak. Jak jsem se fakt smířila s tím, že půjdu na vyvolání, ejhle a druhý den jsem rodila.

A co Dalmi? Neozvala se nikomu?

Ani jsem nenapsala, jak probíhal porod. Tak doufám, jen v rychlosti. O půl čtvrté mi praskla voda, tak do hodinky přišli kontrakce. Ale dalo se to, i když se to pomalinku zkracovalo a víc bolelo.Po šesté jsme vyjeli směr porodnice, v osm nástup na sál. Pak to začlo, stahy co 5 minut pak co 3 a pak snad co minutu (aspoň mi to tak přišlo). Sotva jsem stačila vydýchat jeden, už tu byl druhý. Tak jsem se trápila asi 3 hodinky, mám z té doby docela okno, jen jsem se modlila, ať už přijdou s epidurálem. Dočkala jsem se asi za další půl hodinku a to už jsem myslela, že vyskočím oknem. Píchnout to byl taky kumšt, ale povedlo se. Během 10 minut úleva ohromná, najednou jsem měla energie jak blázen.sice jsem bolesti měla, ale takové tupé, úplná brnkačka proti začátku. Ale špatně jsem se otvírala,takže mi museli 2× dávku zvyšovat. Takže tak do půl šesté docela v pohodě, nemůžu si stěžovat. Všichni byli hrozně moc milí, asistentky mě při vyšetření pořád hladily a utěšovaly. Pak jsem najednou měla silné nutkání tlačit. Poslední vyšetření a šlo se na věc. Bolelo to jako prase, ale další dávku epi nechtěli už dát. Tak jsem tlačila jak šílená, ale jak byl malý velký, tak to pořád nešlo. A já tlačila a tlačila, myslela jsem, že vyskočím z kůže jak mi PA roztahovala hráz. Ještě jsem tlačila blbě, protože jsem nevydržela s dechem tak jak potřebovali. Pak se malému přitížilo, dali mi kyslík a začli skákat po břichu, protože musel rychle ven. Párkrát jsem ještě zatlačila a byl venku. Úleva úžasná, ale byla jsem tak vyčerpaná, že jsem jen zaregistrovala, že je to kluk. Ani jsem ho pořádně neviděla, urychleně ho šli ošetřovat. Museli ho chudáčka křísit, jak jsem blbě tlačila, tak jsem ho přidusila. Start do života neměl moc růžový, ale snad to už je dobré. Pak mi museli dělat i revizi, protože se placenta neodlučovala. Mělo to velké plus, že mě epi umrtvili od pasu dolů a já necítila to hrozné šití. Ze sálu mě odváželi až o půl jedenácté večer. Byla jsem mrtvá unavou, ale celou noc jsem nespala a těšila se na malého. Když jsem na něj myslela, úplně jsem na tu hrůzu předtím zapoměla. Je to úžasné, jak to funguje :lol: Toť asi vše. Jsem psala že to bude v rychlosti a nakonec takový román. No nic, snad se neunudíte,až to budete číst :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.8.07 13:26

Ještě jsem nakoukla do galerky na Innušku. Patsy, je fakt nádherná, krásně roste. Takže chválím chválím.

Liduško, taky hoď nějakou novou fotečku.

Dneska budem prvně koupat, tak snad taky něco zdokumentujem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
14.8.07 13:32

Holky prosim Vas odkud je SEDMA, ctu ze Mutenice..ale kde? u Hodonina nebo u Strakonic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.8.07 13:39

Teda Lucošku, asi bych byla k smrti vyděšená, když by mimíska po porodu křísili. :( Hlavní je, že jste oba zdravý. Ale Viky je pořádný chlap, toho jen tak něco neporazí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.8.07 13:41

Sandulo, nejsem si teda úplně jistá, ale tipla bych Moravu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
14.8.07 13:46
Evikule píše:
Sandulo, nejsem si teda úplně jistá, ale tipla bych Moravu. :wink:

A ja uz myslela ze je tu nejaka duse z jiznich cech..v jiznich cechach asi nikdo nerosi,ani se nesnazi a ani netehulkuje..ach joooo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.07 13:47

holky jak se ji to lneny seminko???kolik toho muzu snnist.a mam si to nejka pripravit a nebo jen tak chroustat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.8.07 13:57

Leni, já někdy zaleju horkou vodou i s maliníkem lžičku semínka, dá se i ta lžička denně rozžvýkat nebo někdy přidám třeba do jogurtu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.07 14:00

takze jednu malou lzicku denne..tak ja si ted zamicham do pribinacka

jak se me vcera chtelo smat tak dnes se mi chce zase bbracet..vlastne ne chce ale brecim..uz toho mam fakt plny zuby..sla jsem ted na postu a malej jsem nedosla silene me boli v zadech..tvrdne me a boli brricho..a mam strach :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.8.07 15:07

Lenulko z čeho máš strach??? z porodu?? nebo že nepoznáš kdy jet do porodky??? neboj, všechno bude dobrý, už to nemůže dlouho trvat…když se vybrečíš bude líp…mě teda hrozně na depky zabírá spánek (což ted moc nejde)…zkus si jít na chviličku lehnout…

Sedmo vítej doma…taky už se těším na fotečky…bez nástřihu je porod super co…hlavně to že se člověk může po:,–(it… :wink:

Luci teda taky sem se lekla, když jsi psala že malýho křísily…to sis musela něco prožít po takovým výkonu co…hlavně že je ok…
nějakou fotku potom hodím, ted čekáme zase tchánovce :?

mmch někdo se tady na ně ptal, takže odepíšu…tchán je čech 19 let žijící v rakousku, tchýně je polka cca 25 let žijící v rakousku(ale není to vlastní matka Richarda) spolu žijí cca 18 let..... s tchýní se nejčastěji domlouvám polsky…něco šprechtí německy, páč za tu dobu co žije v rajchu už polštinu částečně zapoměla…fakt…některý věci už neví jak se polsky řeknou…snaží se trošku česky ale to člověk musí fakt dlouho přemejšlet co to kecá…no prostě nesmím bejt utahaná jak štěně abych jí rozuměla…a nejlíp sme si rozuměly když sme se vožraly… :oops: :lol:

s tím CS.....holky já rodila CS 5.....na tom asi fakt nezáleží, tak kůli tomu nebrečte.....však nejpozději do konce srpna ty mimča určo máte u sebe…proč hned strašit vyvoláním.....no ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.8.07 15:15

tý jo, ted sem mrkla do fotogalerky na Innušku…zavolala sem na to i Richarda a potvrdil mi to…ta fotka jak tam Inuška spinká (z profilu) to je celá naše Nikča…fakt…jak takhle bude spinkat, tak ju vyfotíme a hodím to sem na porovnání…fakt…kdybych nevěděla že je to Innuška a že sem žádnou takovouhle fotku nedávala na net, tak si myslím že je to Nikča…drsný!!!!.....

jinak Luďa je celkem medvěd (chlupy na břichu a prsách…hihi…Richard je proti němu holátko… :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.8.07 15:18

Lenul, neboj, už to brzo bude. Jak se ti chce brečet tak breč, aspoň ten se tlak nějak vyventiluje. Držím palečky, ať se to konečně pořádně rozběhne a máš to co nejdřív za sebou.

Psala jsem Dalmi, co s ní je a ona zatím nic. Že by snad už konečně rodila?

A co ta Radulka??

Holky, já byla tak vyřízená z porodu, že jsem ani nepostřehla, že se něco děje. Až jak přišel Víťa, že ho tam nepustili, když malého ošetřovali, tak jsem se ptala, co s ním je. Ale chvililinku nato, spustil strašný řev, takže když mi řekli, že ho museli trošku křísit, ale už je to v pořádku, začala jsem řvát jak želva. Bylo to hrozný, vědět, že jsem ho chuďátko tak dorasovala já, ale nakonec je to v pohodě. Sice jsem si večer ještě pobrečela, ale když mě sestřičky ujišťovaly, že je fakt úplně v pořádku, tak jsem se trošku uklidnila. A jak mi ho další den donesli, tak už bylo jen fajn. Skoro jsem ho nedala z ruky. Teď už je nám hej, dnes u nás byla i paní doktorka a ta taky říkala, že je úplně v pořádku, tak jsem zase klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.8.07 15:54

Luci a víš jeho apgar skore???

Nikča měla 9 9 10
ten bod stratila jen za barvu…

Ríša měl 6 9 9.....toho mi taky trochu musely proplesknout aby se rozkřičel…proto tak nízkej apgar po 1. minutě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.8.07 15:55

tchánovci tady měly bejt ve 3…už maj hodinu zpoždění.....grrrr.....to nenávidím… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.8.07 15:55

Ahojky… Já se hlásím z náchodské porodnice, kde se nám v neděli 12. srpna v 5:40 narodila nádherná holčička Eliška… Máme se spolu moc fajn, pořád by spinkala, je to zlatíčko… A co nového tady…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí