Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
14.8.07 15:58

Liduš, Viky měl myslím 7 8 9. Aspoň pokud jsem to vyčetla z těch papírů dobře.
To je teď jedno, to nejhorší máme oba za sebou a teď už bude fajn.

A z tchánovců si nic nedělej. Já od dopoledne čekám na švagrovky a taky pořád nic. Pak psali že dojdou po obědě a zase nic. Tak asi až na večeři :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.8.07 16:00
Peťulka píše:
Ahojky… Já se hlásím z náchodské porodnice, kde se nám v neděli 12. srpna v 5:40 narodila nádherná holčička Eliška… Máme se spolu moc fajn, pořád by spinkala, je to zlatíčko… A co nového tady…???

Jéé Peťulko moc moc gratuluji k Elišce.:potlesk: :potlesk: :-) Konečně jsme se rozrodily a máme ty naše uzlíčky u sebe. Tak ať se vám daří, ať jste zdraví a moc šťastní. A ať malé ta pohodička dlouho zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.8.07 16:02

Jo, a psala jsem Dalmi, jak to s ní vypadá. Tak psala, že pořád spí, nabírá sílu na zítřek. V 8 hodin nastupuje na vyvolání. Ale už je ze všeho strašně utahaná. Přesně jako Lenulinda.
Tak ať vám to holky uteče, držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
14.8.07 16:14

Holky, tak jsem dvakrat psala Radulce a porad nic, jakmile se neco dozvim hnedle dam echo. Mejte se krasne a drzte ji palecky, asi to nema moc jednoduche :(

Terra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.8.07 16:21

Petulko moooc gratulujeme k holčičce Elišce, přejeme hodně zdraví, štěstí lásky, hodný rodiče a tobě hodně mlíčka a brzký zotavení po porodu

Dalmatince držíme palečky…už bude mít Matyáška u sebe, to je dobře že už jí nenechají dýl trápit…

Radulka asi jede do finiše že se neozývá…Terro moc děkujeme za info…jsi zlatíčko… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.8.07 16:24

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011chlapecekMatyášek
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika

uz k nam nechodi :cry: (JankaR,swead,Lucia1,iza,konstans)[/barva][barva=darkred]
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.8.07 17:46

Peti, moc moc gratluju k holčičce :! :! :-) :-)
Luci, to je teda mazec, taky sis užila svoje, ale hlavně že j Viky i ty v pořádku.
Liduško, jo jo, Luďa je hrozněj chlupatec :lol: Člověče, mě na některých fotkách přijde Nikolka taky jako naše Innul :lol: :lol: :lol:
Nevíš, jestli se při kojení může kmín? Měla jsem na oběd brambory pečený v troubě s kmínem a strašně mě to nadýmá :oops: :oops: Bojím se, aby to Innul taky nepotrápilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.8.07 18:15

peti moc moc gratuluji k holcicce :wink: myslela jsem ze vyberet nake exoticke jmeno kdyz jsi ho nechtela prozradit a eliska je moooc krasny jmeno😉

luci tak zaplat pan buh ze to takle dopadlo.uplne me to ale vydesilo. :oops:
a dekuji za sms.zitra ti napisu jak to vypada

Dneska byl super den.Vubec mi neni zle a citim se plna energie,tak jsem se prisla rozloucit.Zitra rano uz mi maliho vyvolaj,tak doufam ze Vam brzy napisu radostnou zpravu ze uz ten nas Matyášek přestal zlobit maminku a je venku ;)
Dneska jsem celej den spala,proto ze mi je jasny ze v noci budu mit nervy a neusnu,tak snad aspon trochu te sily jsem po tom 5 dennim trapenim nabrala.
Všem děkuji že nam drží palce a omlouvám se všem komu jsem nestačila odepsat,ale chvilkama jsem nebyla schopna komunikovat.vsem moc diky a mějte se krásně a zítra napišu.doufám ze uz to zitra stihnem ;) :mimikluk:
uz jsem ze vseho dost unavena,ale vse se da zvladnout :lol:
Mám velkej strach a těšim se zároveň :oops: ;)

vyvolavat by se melo v 9,tak snad to zitra stihneme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.8.07 18:31

Dalmi, budu na tebe zítra moc myslet (pokud budu vzhůru :lol: ) a držet tobě i Matyáškovi palce. Uvidíš, že to dobře dopadne a mysli na to, že zítra budeš mít už svoje milovaný miminko u sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
14.8.07 18:32

Petulko, moc gratuluju k narozeni Elisky :srdce:

Teda, holky, porad to nevypadalo a najednou uz mame tolik miminek :wink: Doufam, ze se k vam brzy zaradim.

Dalmi, zitra budu moc drzet palecky. At je to hlavne rychle, pokud mozno bezbolestne a mas Matyaska brzy u sebe :D Hezky si na to jeste odpocin, i kdyz toho mozna uz v noci moc nenaspis, vid? :wink:

Luci, cetla jsem o Tvem porodu, pane jo, asi bych si taky pekne pobrecela :cry: Ale hlavne, ze je vsechno v poradku.

Patsy, krasne fotky Innusky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
14.8.07 18:37

holcinky, zkousela jsem Radulce volat, tel. zvoni ale nikdo nebere - hnedle pisnu kdyby neco noveho!!!! Terra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
14.8.07 19:20

"TAK UZ JSEM KONECNE TADY, ALE BYLA TO DRINA :! :! :! :! JSME V PORADKU A MAM TY NEJSTASTNEJSI RODICE NA SVETE :! :! :!
ONDREJ - 3465G, 51CM, 17.53H VSICHNI ZDRAVIME _________________

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
14.8.07 19:24

Ted jsem s Radulkou mluvila, je jeste na sale ale vcelku v pohode, je stastna a vsechny moc zdravi :! :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
14.8.07 19:30

Petulko,Radulko holky šikovný gratulujeme :srdce: ,at se daří vše zvládat a at jste štastní…
Luci jsi si fakt užila a měla jsi hooodně podobný porod jako já u prvního,uplně jsem to prožívala znovu při čtení…
Dalmi zítra budu držet palce i na nohách,ber to tak,že vyvolávaný porod je rychlejší a Matyášek bude rychle u tebe,na bolest za chvilku zapomeneš.
Liduško máš pravdu,bez šití je super,kdyby mě tak neboleli bradavky od kojení,tak ani nevím že jsem rodila…
Patsy jak se ti nandavají ty kloboučky,já to zkoušela už v porodnici a vubec mě to nešlo,tak jsem je nekupovala,ale ted už se to nedá při každém koju,než si malý roztahá,tak pomalu brečím…
Klaudul moc děkuju,že jsi dala vědět holkám z podzimních snažilek :huban:
Tak jdu na ty fotky…zatím ahojky a držte se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.07 19:39

Radulko, Petulko gratuluji k mimiskum :)

Dalmi at ti to zitra dobbre dopadne a mas to rychle za sebou..budu na tebe myslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí