Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
16.8.07 13:10

zprava od lenulindy: „VE 12.20 SE NAM NARODILA KRASNA PRINCEZNA. 3250G A 50CM. JSME OBE V PORADKU. BYL TO BOJ MUSEL NAM POMOCT PAN DOKTOR ALE UZ JE DOBRE“

jeeeeeeee standa ma nevestu jeeeeeeeeeeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.8.07 13:23

Lenulindě a malé Mišce mooc gratuluju a přeju hodně zdravíčka! :-) :-)

Cibulko, držím palce, aby se to pěkně rychle rozběhlo,miminko vyskočilo a bylo to! :wink: :lol:

Klaudulko, tak dnes nález opět stejný CS4. :? Ale dnes jsem to neobrečela :lol: , Ládík je zkrátka už teď hlava dubová. :lol: :roll: Další KO 22.8., pak o víkendu případné kontrolní natáčení na porodnici a 27.8. bych si šla do porodky domlouvat termín. Třeba teď,když to moc nečekám, mě mimi naopak překvapí. :wink: Jen jsem se trochu na KO lekla, protože se dr. pohmatem něco nezdálo a tak rovnou kontrolovala kolem hlavičky UTZ.Prý se jí zdálo, že má před hlavičkou nastrčenou ručičku. :? Ale nic nenašla, tak prý to je asi jen hrbolatě navrstvený čípek…snad to bude ok. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.8.07 13:42

AHoj Evikule, já jdu na ko taky 22.8., tak se třeba potkáme :D Chci se tě zeptat, to ti řekla dr. ať se jdeš domluvit do porodnice na termín???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.8.07 13:56

Luci,ona má dovču, bude tam ten Jósza :roll: , tak už všechno naplánovala dopředu. Navíc na eventuální vyvolání docela „spěchám“, protože mi manžel 3.9. odjíždí na pár dní pryč. :cry: Tak jsme to řešily. Ale možná si tě pozve ještě jednou k nim. Já už budu potermínová týden po tom 22.8. a s těma se už v poradně „nebaví“. :lol: Jo, jsem objednaná až někdy na 13.15. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.8.07 14:07

Evi a to se dá nějak domluvit s dr. na vyvolání, ikdyž nepřenášíš těch deset dní nebo jak nechávají dlouho?…to mě zajímá a zapomněla sem se zeptat…
Tak to se nepotkáme, já jdu ráno v 9:15. Já vím, že tam bude ten zástup, tak uvidíme, jakej je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.8.07 14:13

čadílkovi jsou rozumný, tak tam se to asi domluvit dá. Říkala, že mám pak v nemocnici ČAdílkovi vysvětlit tu věc s manželem a že si myslí, že nejpozději toho 29.8. bych šla na vyvolání. Navíc mám ještě v porodnici kamarádku doktorku, tak jsem to chtěla nějak zkusit i přes ni. Snad to všechno klapne. :wink: Držím ti pěsti. Jakej máš zatím nález? Mně se furt zlepšoval a teď už tři KO stojí na CS4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.8.07 14:18

Tak tos mi udělala radost, že se s nima dá domluvit…, já se totiž strašně bojím přenášení a tak bych se chtěla taky nějak domluvit…kdybych měla přenášet, tak se asi zblázním…to snad nedopustí…
Já jsem teprve teď poprvé měla nějaký nález a to CS 3
Tak uvidíme, třeba se nakonec potkáme v porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.8.07 14:20

Já se přenášení taky bála, ale teď už to moc neřeším. Lva stejně asi nestihnu. :lol: Ofic.TP mám 24.8., takže bych stejně 5 dnů přenášela. Držím pěsti, třeba se fakt potkáme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.8.07 14:22

Taky ti moc držím pěsti, ať to pěkně stihnete a hlavně, ať je všechno v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
16.8.07 15:03

že by Cibulka???

uz k nam nechodi :cry: (JankaR,swead,Lucia1,iza,konstans)[/barva][barva=darkred]
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
16.8.07 15:08

Gratulujeme Lenulce k Michalce, přejeme jí do života hodně lásky, zdraví, štěstí a hodný rodiče a Lenulce hodně mlíčka a brzký zotavení po porodu 

tak už to mají holky za sebou, to je dobře…

Cibulko, kdyžtak si opiš moje číslo ze seznámku a dej vědět jestly se něco děje ju…držím palce…

Patsy, jo ti chlapi sou občas fakt na zabití…ted mě stojí za zadkem a štve mě.....jen mě chce schválně rozčilovat a ještě to co píšu čte nahlas a dělá si ze mě prdel!!!…grrrrr… :twisted:

no von mě chce od toho PC fakt vyštvat, tak já du, potom napíšu víc, zdar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.8.07 17:01

Ach jo, tady už jsou skoro samý maminy rodící, kojící a těhule přenášející a já pupkatá před termínem (teda ještě s Klaudulkou) tady jsem sama. :( Blíží se nějaká bouřka…ale myslím, že rodit nebudu. A zítra si vařím otvírák. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
16.8.07 18:57

Lenulko, moc gratuluju k narozeni Misky a preji vam hodne zdravicka a stesticka :srdce:

Evi, to me mrzi, ze mas stale CS 4, me ceka tato informace v pondeli, tak jsem zvedava, jestli se mi tam neco pohnulo 8O To je super, ze se da v porodnici mluvit, ja se obavam, ze v Podoli vzhledem k cetnosti porodu to tak slavny nebude, ale v pondeli se na to hned zeptam :wink: No jo, jsme tu jediny, ktere maji jeste cas.

Cibulko, drzim palecky, at je tu porod cobydup a mate svoji holcicku u sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.8.07 19:20

Ahoj.

LENULINDO- obr gratulace k Míšině narození. :-) :-) :-) Tak jsi se konečně taky dočkala.

Co u nás? Něco se děje, ale pomalu. Zátka stále odchází, já taky stále odcházím -na WC a teď po teplé vaně mam nějaké tvrdnutí břicha po 3-5min., ale mate mně, že to bolí jen minimálně. Asi to budou zase jen poslíci :evil: :evil: Já už chci pořádný kontrakce s pořádnýma bolestma !!! Chichi. Tenhle pocit si pamatuju i z porodu se Šimonkem. Pořád jsem si říkala, že když to bolí tak málo, tak ještě nemá smysl jezdit do porodnice, protože to nic nebude a pošlou mně zpátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.8.07 20:03

Uklidnění pro mě a pro Klaudulku:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Takže zkrátka, až budou chtít naši bobečci ven, tak půjdou, ať si doktoři říkají, co chtěj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí