Poradna duly
Jana Čurdová
zprava od lenulindy: „VE 12.20 SE NAM NARODILA KRASNA PRINCEZNA. 3250G A 50CM. JSME OBE V PORADKU. BYL TO BOJ MUSEL NAM POMOCT PAN DOKTOR ALE UZ JE DOBRE“
jeeeeeeee standa ma nevestu jeeeeeeeeeeeeee
Lenulindě a malé Mišce mooc gratuluju a přeju hodně zdravíčka!
![]()
Cibulko, držím palce, aby se to pěkně rychle rozběhlo,miminko vyskočilo a bylo to!
![]()
Klaudulko, tak dnes nález opět stejný CS4.
Ale dnes jsem to neobrečela
, Ládík je zkrátka už teď hlava dubová.
Další KO 22.8., pak o víkendu případné kontrolní natáčení na porodnici a 27.8. bych si šla do porodky domlouvat termín. Třeba teď,když to moc nečekám, mě mimi naopak překvapí.
Jen jsem se trochu na KO lekla, protože se dr. pohmatem něco nezdálo a tak rovnou kontrolovala kolem hlavičky UTZ.Prý se jí zdálo, že má před hlavičkou nastrčenou ručičku.
Ale nic nenašla, tak prý to je asi jen hrbolatě navrstvený čípek…snad to bude ok. ![]()
AHoj Evikule, já jdu na ko taky 22.8., tak se třeba potkáme
Chci se tě zeptat, to ti řekla dr. ať se jdeš domluvit do porodnice na termín???
Luci,ona má dovču, bude tam ten Jósza
, tak už všechno naplánovala dopředu. Navíc na eventuální vyvolání docela „spěchám“, protože mi manžel 3.9. odjíždí na pár dní pryč.
Tak jsme to řešily. Ale možná si tě pozve ještě jednou k nim. Já už budu potermínová týden po tom 22.8. a s těma se už v poradně „nebaví“.
Jo, jsem objednaná až někdy na 13.15. ![]()
Evi a to se dá nějak domluvit s dr. na vyvolání, ikdyž nepřenášíš těch deset dní nebo jak nechávají dlouho?…to mě zajímá a zapomněla sem se zeptat…
Tak to se nepotkáme, já jdu ráno v 9:15. Já vím, že tam bude ten zástup, tak uvidíme, jakej je.
čadílkovi jsou rozumný, tak tam se to asi domluvit dá. Říkala, že mám pak v nemocnici ČAdílkovi vysvětlit tu věc s manželem a že si myslí, že nejpozději toho 29.8. bych šla na vyvolání. Navíc mám ještě v porodnici kamarádku doktorku, tak jsem to chtěla nějak zkusit i přes ni. Snad to všechno klapne.
Držím ti pěsti. Jakej máš zatím nález? Mně se furt zlepšoval a teď už tři KO stojí na CS4.
Tak tos mi udělala radost, že se s nima dá domluvit…, já se totiž strašně bojím přenášení a tak bych se chtěla taky nějak domluvit…kdybych měla přenášet, tak se asi zblázním…to snad nedopustí…
Já jsem teprve teď poprvé měla nějaký nález a to CS 3
Tak uvidíme, třeba se nakonec potkáme v porodnici ![]()
Já se přenášení taky bála, ale teď už to moc neřeším. Lva stejně asi nestihnu.
Ofic.TP mám 24.8., takže bych stejně 5 dnů přenášela. Držím pěsti, třeba se fakt potkáme. ![]()
Taky ti moc držím pěsti, ať to pěkně stihnete a hlavně, ať je všechno v pořádku ![]()
že by Cibulka???
uz k nam nechodiGratulujeme Lenulce k Michalce, přejeme jí do života hodně lásky, zdraví, štěstí a hodný rodiče a Lenulce hodně mlíčka a brzký zotavení po porodu
tak už to mají holky za sebou, to je dobře…
Cibulko, kdyžtak si opiš moje číslo ze seznámku a dej vědět jestly se něco děje ju…držím palce…
Patsy, jo ti chlapi sou občas fakt na zabití…ted mě stojí za zadkem a štve mě.....jen mě chce schválně rozčilovat a ještě to co píšu čte nahlas a dělá si ze mě prdel!!!…grrrrr… ![]()
no von mě chce od toho PC fakt vyštvat, tak já du, potom napíšu víc, zdar…
Ach jo, tady už jsou skoro samý maminy rodící, kojící a těhule přenášející a já pupkatá před termínem (teda ještě s Klaudulkou) tady jsem sama.
Blíží se nějaká bouřka…ale myslím, že rodit nebudu. A zítra si vařím otvírák. ![]()
Lenulko, moc gratuluju k narozeni Misky a preji vam hodne zdravicka a stesticka ![]()
Evi, to me mrzi, ze mas stale CS 4, me ceka tato informace v pondeli, tak jsem zvedava, jestli se mi tam neco pohnulo
To je super, ze se da v porodnici mluvit, ja se obavam, ze v Podoli vzhledem k cetnosti porodu to tak slavny nebude, ale v pondeli se na to hned zeptam
No jo, jsme tu jediny, ktere maji jeste cas.
Cibulko, drzim palecky, at je tu porod cobydup a mate svoji holcicku u sebe ![]()
Ahoj.
LENULINDO- obr gratulace k Míšině narození.
Tak jsi se konečně taky dočkala.
Co u nás? Něco se děje, ale pomalu. Zátka stále odchází, já taky stále odcházím -na WC a teď po teplé vaně mam nějaké tvrdnutí břicha po 3-5min., ale mate mně, že to bolí jen minimálně. Asi to budou zase jen poslíci
Já už chci pořádný kontrakce s pořádnýma bolestma !!! Chichi. Tenhle pocit si pamatuju i z porodu se Šimonkem. Pořád jsem si říkala, že když to bolí tak málo, tak ještě nemá smysl jezdit do porodnice, protože to nic nebude a pošlou mně zpátky ![]()
Uklidnění pro mě a pro Klaudulku:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Takže zkrátka, až budou chtít naši bobečci ven, tak půjdou, ať si doktoři říkají, co chtěj. ![]()