Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
19.8.07 14:37

Cibulko, tak to bysme tě rovnou mohli dopsat do seznámku, že rodíš v úterý. :lol: :lol: :lol:
Jak asi válčí Lenulinda a Dalmi v porodnici? Myslím, že by je měli každou chvíli pustit. Je nás tu tě teď nějak strašně málo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
19.8.07 16:05

Ahojky holky,tak jsem se konečně dostala na pc,malý mi dává zabrat,vlastně nám oběma,páč má Jirka od pátku dovču a pomáhá mi a Robík byl u táty,ale i tak je toho dost…ještě ke všemu Ondra se osypal kolem pusinky a na tvářích a ještě mu začalo v oččku dělat takové koutky,mám strach,aby neměl ucpané slzní kanalky,to měl Robík a to čištění nic moc.Zítra se chystáme za doktorkou…ty pupínky fakt nevím z čehoprvně jsem myslela,že potničky,ale ted už to nevypadá,žínku má taky zvlášt na obličej,ale vypadá to hrozně,jsem dnes ze všeho nějak vyčerpaná…nic kyselého jsem nejedla…snad to není nic vážnýho…
Dnes jsme měli jít na první vycházku včera nafoukl manža pneu u kočárku a jedna praskla,ani nevím kde se to kupuje,asi v cyklo???
Andýsku gratulujem k Mahirkovi a těšíme se na zprávičky z porodu…
Tak já letím…pá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
19.8.07 16:05

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale nesu zprávičku od Dalmatinky ze čtvrtka z diskuze na baby-cafe:

Ahojky, všechny moc zdravím. Už kojíme a máme se moc dobre. MAlej je celej Zdenda a je tu mezi sestričkami i dr. oblíbenej, tak se na nej porad chodí koukat. Už ho mám u sebe na pokoji, ale strašne špatne se mi vstáva, tak je to náročný. Mám narazený zebra a hur se mi dýcha, ale jsem šťastná. Všechny moc zdravíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
19.8.07 16:47

Ahoj holky,

tak jsem si planovala porod na 19.8. a nejak to nevyslo :oops: Rano jsem byla na monitoru, par slabych kontrakci tam probehlo, ale nic z nich nebylo :( Manza mi zitra odjizdi, tak myslim, ze by se to mohlo male rozlezet, kdyz nebude tatinek doma :lol:

Lidusko, Cibulko, diky za seznamek toho, co jist a co nejist. Teda, ja nevim, jak vy, ale ja mam pocit ze vlastne nic nemuzu. Tak doufam, ze ta nase princezna bude neprdikova :wink:

Andisko, moc gratuluju k Mahirkovi :srdce:

Patsy, podle toho, co pises, je Innuska zlata. To je fajn :D A vubec, co vsechny pisete, tak ty vase deticky jsou tak hodnounky :lol:

Cibulko, takze utery to jisti, vid? :lol: :-)

Ach jo, me uz to cekani tak nebavi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
19.8.07 16:56

Od Dalminky a MAtyáska:

Ahojky. Všem se omlouvam, že nepíšu. Nak není čas a nemohla jsem se vzpamatovat. Malej je užasnej. Pekne papa a už sme na porodnej vaze. Zítra nás už snad pusti domu.Ješte mám pohmoždeny zebra, tak se špatne spi, ale spodek už je o.k. Už se na vas teším. Hned napíšu a hodím fotky. Všechny moc zdravím. Už se nemužu dočkat až nakouknu , jak se máte. Opatrujte se sluníčka. Ja se ješte nemužu poradne hejbat, tak budu tak týden u mami a pomuže mi. Tak zitra papa
K a M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.8.07 19:57

LIDUŠKO- nejsi tu náhodou, úrpsím tě? Potřebovala bych se tě na něco zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.8.07 21:35

No, nic. Tak já jedu. :lol: Asi mi praskla voda, ale je to jen takové unikání, tak si nejsem jistá. Nebudete tomu věřit, ale já jsem si myslela, že to bude probíhat stejně jako u Šimonka. Vůbec jsem nepočítala s tím, že by mi odešla voda a žádné bolesti :lol: 8O

Dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
20.8.07 07:40

Dobre rano :D

Cibulko, ze by se dralo na svet dalsi miminko? :wink: Tak drzim moc palce a myslim na Tebe, aby vse dobre dopadlo a Ty jsi mela svoji prdolku uz v naruci :lol:

Zulok, diky za zpravu od Dalmi. To je fajn, ze jsou s Matyaskem v pohode. Uz se na ne moc tesime :D

Ja jdu na 10 hod na kontrolu, tak jsem zvedava, co se zase zajimaveho o svem porodu dozvim :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.8.07 08:41

zpráva od Cibulky

tak to byla plodovka. Od večera jsem na sale, ale nic se neděje. Pry se budu moct rozhodnout jestli indukci už dnes nebo čekat do zitřka. Mám hroznej hlad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.8.07 08:43

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

Klaudule(1979/byk/Praha/)TP23.8 holčičkaNelinka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP24.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)

http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna,Štěpánek/Eliška)

http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka

Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882

Nikolka-12.7v 8:10 2050gramu a 42cm

Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7

Inna-27.7v 9:35 3150gramu a 49cm

sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin) TP11.8 Ondřej-9.8 v 9hodin 3.35kg a 49cm

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 Viktor - 9.8. v 19:10 4050g a 52cm

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8 Tobiášek - 13.8. v ?? 4050g a ??cm

Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Eliška - 12.8. v 5:40 ????g a ??cm

Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 Ondřej - 14.8. v 17:53 3465g a 51cm

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011 Matyášek - 15.8. v 14h 3400g a 49cm

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 Michaelka - 16.8. v 12:20 3250g a 50cm

andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801 Mahirek - 18.8. v 6:24 3910g a 50cm

http://www.gify.nou.cz/…bory/508.gif /> právě rodí

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička

uz k nam nechodi :cry: (JankaR,swead,Lucia1,iza,konstans)[/barva][barva=darkred]
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
20.8.07 08:50

Pěkné ráno!

Cibulko, držím pěsti, drž se! Zaslouženě jsi na řadě. :wink:

Klaudulko, ať dopadne ke tvé spokojenosti dnešní kontrola. :wink:

Dalmi a Lenulinda, už se na vás holky (a kluku) moc těším. 8)

U mě nic nového, ale mám ještě pořád 4dny do TP čas. :lol: :lol: :lol: KO ve středu u náhradního doktora, už se docela těším a když nic, tak o víkendu mám jet do nemocnice na kontrolní natáčení, tak si aspoň vyzkouším přípravnu v porodnici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.8.07 09:04

Ahojky,
dneska jen tak letem světem.

Tak Cibulka se už taky konečně dočkala. MOc držíme palečky, ať to máš rychle za sebou.

Evi, co ten otvírák? Asi taky nezabral, co?

Já jsem dnes úplně kantare. Od včerejška mám silný nedostatek spánku, usínám všude, kam si jen na 5 minut sednu nebo lehnu. Tak jsem se těšila, že se večer vyspím, když mi malý tak hezky spinká, a jak jsem se mýlila. Uspávala jsem od osmi až do jedné do rána. Jedl asi tak 10× po troškách. Když už jsem myslela že zadřimkl a chtěla ho dát do postýlky, tak se zase vzbudil a ječel a strkal si ručičky do pusy. Tak zase kojo, ale jen tak na 5 minut, spíš mi bradavku žužlal než sál. Zkoušela jsem dávat i dudlík, ale ten pořád plive. Chjo, úplně se mi včera chtělo brečet. Dnes už to je lepší. Od té jedné ráno spinká zase hezky, vzbudil se až v 5 a spinkal do teď. Snad to byl jen blbý den a dneska už to bude lepší. Pujdu si po kojo lehnout, jestli mi to malý dovolí.

Jinak všechny zdravím, ale jaksi nestíhám dočítat ani reagovat. Holky, co máte mimča, tak je za mě pohlaďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.8.07 09:11

ještě sem chtěla dodat, že tohle mi Cubulka psala někdy v půl sedmí…

jenže dnešní noc byla katastrofa, včera na oslavě babčiných narozek sem jedla jen jeden! řízek s bramborama (ostatní měly ten úžasnej bramborovej salát co od babči tolik mijuju), chlebíčků sem se ani netkla, dala sem si trochu ostružinovo-jogurtové zmrzliny se šlehačkou a v noci bylo stejně rodeo…že by ten řízek byl na Nikču tak těžkej??? nevím, každopádně dneska jel R. s malým nakupovat, tak sem ho poslala i do lékárny pro dětskej čajíček (sestřenka mi doporučila Větrníček, prej ty čaje od Hippu na bolavé bříško sou slazený cukrem, ale Větrníček laktozou, tak sem se rozhodla že ho už začnu dávat), už na to s prominutím seru…ted vyvařuju lahvičku a jak se to dovaří jdu spát, když sou kluci pryč a Niky nádherně :twisted: spinká…kruci proč takhle nádherně nespinkala v noci......odpovím si sama…páč v noci a nad ránem sme furt jen cvičily nožkama a masírovaly bříško a ona opravdu řvala…dámy…Moje nebrečící dítě řvalo…vypadá to ale , že nejhorší je za náma…doufám že sem to ted nezakřikla a jak si lehnu zase začne ječet…

chjo, su úplně vyčerpaná, vylívám si tady srdíčko jen proto, že čekám až se mi vyvaří ty lahvičky, abych to mohla vypnout a jít spát…

na to prdím, chtěla sem vydržet bez čajů nejmíň do 4. měsíce, jenže lepší jí ládovat čajem, než těma blbejma kapkama, je to chemie že jo…

ani nemám sílu fandit Cibulce, ale aspon takhle…

Cibulko!!! do toho, do toho!!!!

myslím že už je to vyvařený, tak pro mě brou noc.....

a Klaudul, at dopadne dobře KO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.8.07 09:13

Luci koukám že sme už 2 chodící skoro mrtvoly…tak pro tebe taky brou noc…

a já už fakt du

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
20.8.07 12:37

Ahojky,
omlouvám se, že vám se lezu. :wink:
Ale jen jsem četla, jak Liduška bojuje s prdíky. Tak mě napadlo. Zkus vy:,–(it na jeden den mléčné výrobky. Ty to také mohou způsobovat. :? My jsme měli u malého zvýšené hodnoty alergie na kravské mléko. Tka jsme o tom dost načetla. A kravské mléko může také způsobovat bolení bříška. Většinou se jogurty a kysané výrobky mohou, ale klasické mléko ne.
To mě jen napadlo, jeslti by jsi to nechtěla vyzkoušet. Třeba to tím není, kéž by. A má jen horší trávení, tím jak se malá narodila dřív.
Tak držím pěsti. Aby bolení brzy přešlo. :(

Mějte se hezky.
Lenka ze září 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest