Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
21.8.07 18:26

Patsy, my se během 8 měsíců těhu tulili odhadem možná tak 6×, já vůbec neměla chuť a Radek mě nenutil, ale devátý měsíc se dle rad docela činíme :lol: , takže mi to nakonec ještě bude po porodu možná docela chybět. :lol:

Klaudulko, ještě se nakonec budem naopak předhánět, kdo vydrží dýl a získá ten titul Benjamínka(nky) srpna. :lol: :lol: :lol: Zítra odpoledne mám KO, tak dám vědět a doufám, že se NEotvírám, já tu trofej CHCI. :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.8.07 18:27

No, Liduš tos mě teda nepotěšila, ale na to mě připravovala i dětská sestra při odchodu z porodky, že mu za čas mlíko přestane stačit a začne si vycucávat víc. Snad nebudu mít kozy vytahané až pod pupek :roll: :lol:
Konec šestinedělí závidím. Už bych do toho taky šla, kdyby to šlo. Nevíš, za jak dlouho by měli vypadat ty stehy??U mě pořád nic, asi to trvá dýl.

Holky, vy které budete nastřihlé, vyzkoušejte gel z dubové kůry. Ono je to původně na hemeroidy, ale poradila mi to kamarádka, že ji to pomohlo. Tak jsem to zkusila taky a za dva dny jsem úplně v pohodě. Teda, ještě to trošku bolí, ale už to tak hnusně netahá a neštípe. A hlavně, konečně si můžu pohodlně sednout a nemusím si dávat pozor :D :D

Klaudul, to je dobře, že u tebe přespí švagrovka. Zaúkoluj celé příbuzenstvo a kamarádky a bude to :lol: Rychleji ti to uteče a nebudeš se zbytečně stresovat.

Evikul, neboj, já tady taky budu. To se nemůže rozpadnout. S kým bych se pak radila a radovala. Možná to bude trošku časově náročnější, ale pár řádků napsat zvládnem.

Co je s Dalmi by mě taky zajímalo. Dyť v té zprávě psala, že napíše, nebo ne?? Snad jsou v pořádku, asi jí jen Matyášek dává zabrat a nemá čas.

Lenulce a Mišce přejeme, ať už je pustí brzo domů.

A co Mispulin?? Mela by být už taky doma,ne? Snad se mají dobře a vzpomene si na nás a taky hodí nějakou fotečku Tobiáška. Mispul OZVI SE!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
21.8.07 18:33

já su dole taky v pořádku, žádný šití, nic, prostě ok, chuť taky je, fakt se taky divím…po Ríšovi sem byla šitá, po:,–(it sem se mohla pořádně za 14 dni, první muchlování bylo až 8 týdnu po porodu a pořádně sem si to začala užívat až nějakejch 5 měsíců po.....takže ted se fakt divím, že je to tak ok…no ještě sem to nedělala že jo, zatím je jen chuť, taky se mi to potom nemusí líbit…pak budu referovat… :wink:

a Patsy večer to rozhodně neklapne!!!…to se musí přes den když dítě (v mým případě děti spí)…nebo jedno zaměstnat pohádkou, to je vždycky děsně zainteresovanej a my máme 5-10 minut pro sebe… :wink:

ten čajík dávám kůli těm prdům.....když sem pila fenykl já, tak to nebylo tak účiný jak když to pije ona a navíc je tam i pár dalších bylinek co pomáhají tomu škvrněti trávit…

Sandulo já 5ti kilovýho macíka neměla ani zdaleka… :D

Klaudul nerodí…chjo…tak třeba zítra… :wink:

Evííí, nech Ládíka, to je lepší…Benjamínek bude jen Nick… :wink: a jak píše Klaudul, budete se o ten titul ještě prát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
21.8.07 18:37

Liduško, tak to jo, asi si ten čaj taky koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
21.8.07 18:37

Luci no nevím, ale mě tenkrát začaly vypadávat ještě v porodnici…třeba už se nějakej uvolnil a ani sis toho nev¨šimla,…není to možný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
21.8.07 18:40

Patsy myslím že by stačilo kdyby jsi nejedla guláš a pod… :lol: …

né dělám si srandu…myslíš že to Innul potřebuje??? když píšeš že na to až tak netrpí???…

i když je dobrý to aspon mít doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
21.8.07 18:46

:lol: :lol: Liduško, ten guláš jí fakt nic neudělal :!
Dneska jí to právě nějak trápí, ale včera jsem měla na večeři jednoho utopence a potom hodně kyselý jabko, to by taky mohlo být tím ne? Kyselý se prý taky na kojení nemá. To je hrůza, člověk aby pořád přemýšlel, co může a co ne. Ale polívku jsem dneska udělala podle tvojí rady bez cibulky, jen s Masoxem a docela se to dá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
21.8.07 18:51

Patsy to byla úžasná kombinace na véču, to se potom nedivím…

jak sem už psala…Sunar a Evča psala piškoty..... :lol:

jojo, s tou stravou je to na draka.....kolikrát mě napadne že z umělé výživy by bolení neměla a já bych do sebe mohla hrnout všechno možný a nemožný…jenže to mateřský mlíko za to stojí.....kruciš…za 3 měsíce to odezní…proto se tomu říká tříměsíční kolika…u mě by to mohlo teoreticky už za 2, jenže kdo ví jak je to u nedonošenečků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
21.8.07 19:02

Takže ty prdíky trápí mimča jen do třech měsíců? To jsem nevěděla, aspoň nějaká dobrá zpráva. Když se naštvu, tak budu jíst jen suchý rohlíky a čaj :! Ale to bych mlíku moc nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.8.07 19:05

No, já slyšela, že je to sice oficiálně 3 až 4 měsíční období, ale každé mimčo to má jinak, některé je skoro bez potíží a některé se naopak trápí ještě dlouho po tom. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
21.8.07 19:39

Evi jo, taky znám chlapečka co mu maminka dávala sab simplex ještě v roce.....jenže to je asi vyjímka…Ríšu to trápilo hodně 2,5 měsíce a pak měsíc sem tam někdy a po to 4. měsíci už to bylo ok…jenže v půl roce zase začaly zuby… :?

no prostě nejmín rok se holky pořádně nevyspíme…

nééé přeháním…občas to bude taky dobrý, ale stojí to za to…ti drobečkové… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
22.8.07 17:32

Ahoj, dnes ještě žádný příspěvek? 8O
Já se vrátila z KO. Byl tam na záskok takovej starej předpotopní doktor, vůbec nekomunikoval (až sestra potom, že je vše ok). Vytáhl takový prastarý dřevěný oprejskaný naslouchadlo a tím poslouchal mimino přes břicho, pak mně i krejčovským metrem měřil břicho A při tom vůbec nic neřekl, ani jsem nevěděla, jestli už mám z kozy slést nebo ne. :lol: Až v průkazce jsem se dočetla, že mám CS 6(takže jsem se konečně pohnula z té věčné 4), tak snad se to dole dalo trošku do pohybu. O víkendu se mám jet nechat natočit do porodnice, a v pondělí KO v nemocnici s domluvením případného vyvolání. :potlesk: Takže do týdne by měl být Ládík na světě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
22.8.07 18:04

Evi,
tak to je super, ze mas CS 6, moc gratuluju :lol: A v pondeli domluveni terminu na vyvolani. Jupi :potlesk: S tim doktorem to musela byt zase sranda, asi jsme uz zvykli na neco jineho, vid :wink:

Ja jsem dnes v noci hrozne spatne spala - bricho jako beton, prujem a spatne sny, tak jsem furt litala mezi sprchou, zachodem a koukanim do tmy :cry: Pres den jsem dospavala. Ted jsem byla 1,5 hodiny venku se psem, tak sebou pujdu zase svihnout k TV. Dnes jsem tu v noci sama (vcera jsem tu mela svagrovku) tak snad to na me neprijde 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
22.8.07 18:07

Jo a zitra mam termin porodu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.8.07 19:01

Ahojky,
po týdnu zdravím, od včera jsme doma, měli jsme mírné komplikace s pupíkem, takže jsem tam musela být déle. Už jsme z toho lezla po zdi.
Tobík je přes den docela hodný, ale večer trpí prdíkama, tak uvidíme, jak se to časem vyvine. Jinak jsme v pohodě, i když únava jak blázen. Ty noce jsou šílený, prcek byl spal ale musím ho budit na jídlo, tak to mám po 3 hodinách. Týdne po císaři docela záhul, i když já se fyzicky cítím dobře, jizva se hojí dobře, boletsi skoro nemám.
Omouvám se, že jen tak krátce, ale pomalu se dostávám zpět do normálního koloběhu, takže postupně dočtu a zase se ozvu.
Zdravím všechny nové maminky a miminka a těm, co ještě neporodili přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí