Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
20.8.07 13:28

Holky, tohle vám teda nezávidím. :roll:

Lliduško, taky jsem někde četla o mlíčných výrobcích, přesně jak píše Lenak. Za pokus to stojí.

Lucošku, otvírák taky očividně nezabral…chci si dnes uvařit ještě jeden a pak už na to kašlu. Psali, že působí, když je vše dole připravený a to zjevně není. :lol: Ale konec je na dohled, nejpozdějc příští středu půjdu na vyvolání. :pankac:

Klaudulko, tak co kontrola, nenechali si tě tam rovnou? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
20.8.07 13:35

Ahoj, tak jsem prave dorazila z kontroly. Dekuju za drzeni palecku.

Porodni cesty pripravene nejsou, CS 4 (hura, uz nejsem na CS 3 :wink:) dalsi kontrola a monitor v patek. Zato tlak opet vysoky 140/90, takze me poslali na odbery krve, ty jsou nastesti v poradku, po hodine tlak uz „jen“ 140/85. Takze asi tak :lol:

Manza mi rano odjel, tak mam litostivou :cry: Prijede v sobotu vecer a v pondeli zase pojede :cry:

Ptala jsem se na prenaseni a nechavaji prenaset do 41tt+3, coz je u me 2.9., tak snad teda do 14 dnu porodim sama nebo vyvolanim :D

Lidusko, Lucosku, to mi je lito, ze si takhle s malyma uzivate. Urcite se to brzy spravi, bude zase dobre a vy se vyspite :wink:

Cibulko, doufam, ze uz budes mit princeznu brzy u sebe :D

Evi, porad otvirak nic, vid? Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
20.8.07 13:44

Klaudulko, gratuluju k CS 4, já jsem na něm zaseklá už skoro měsíc. :lol: No,musíme si nějak ukrátit čas, viď? Radek furt musí něco vymýšlet, jinak jsem pěkně protivná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
20.8.07 13:50

Evi, diky, to jsem zvedava, jak dlouho na 4 zustanu zasekla ja :wink:

Jinak jsem pred porodnici potkala maminku, kterou jsem potkala minule v poradne, odvazela si miminko :evil: Ma to nekdo stesti :lol:

Je mi nejak divne, pujdu se na chvilku natahnout. Zatim pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.8.07 14:20

Holky, nebojte. Už to máte za pár. Zkuste se smířit s vyvoláním jako já a půjde to samo, uvidíte. Já už každému vykládala, že půjdu na vyvolání a vykládala jsem to jen asi 3 dny a pak to přišlo samo. 2 dny před druhým termínem. Tak třeba to máte podobně :wink:

Klaudul, s manželem je mi to líto. Musí to teď být pro tebe strašné, že jsi sama doma bez něho. Ale to zvládneš, uvidíš, držím palečky. Jen doufám, že to stihne do porodu, kdyby byl třeba někde dál.

Evi, ty poslední dny jsou na palici, se máš, že máš tak prima manžílka, který ti vymýšlí zábavu. Snad ti to ubíhá trošku rychleji.

Liduško, cítím s tebou. Jsem si dopoledne dala 2 hodinky šlofíka s malým a už je mi líp. Ale pořád to není ono. Teď spinká jak andílek, jsem zvědavá na noc, to zase bude bugr. Asi to má nějak přehozený. Sedma to má myslím taky tak, že? Holky, musíme vyděržať, snad to brzo přejde a bude líp.

A co Dalmi a Lenulinda? Nepsali nikomu? Já zkusím napsat Cibulce jak pokračuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.8.07 16:36

tak info o lenulinde, Misa ma zloutenku tak je na svetle a Lenul odsava a odsava a odsava aby mela Misa jeji mlicko :) az Mise klesne zloutenkatak pujdou domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
20.8.07 19:39

Enko,
diky za zpravicky od Lenulindy. Lenulince prejeme, at se Miska brzy zloutenky spravi a at jsou holky brzy doma :D

Lucosku,
diky moc. Jsem z toho taky moc smutna, ze tu se mnou zrovna ted nemuze byt :cry: Ale zvladnu to. Kdyby to na me prislo, tak ze Spindlu bude v Praze za cca 2 hodiny, tak o to snad neprijde :lol:
Preji vam klidnou noc s malym. Urcite bude brzy lip, az se vam srovna rezim. Drzim moc palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
20.8.07 20:48

Tak tady bouřka jak prase snad už 2 hodiny, všichni příbuzní píšou, jestli už jedem a já jsem úplně v pohodě. Fakt se už jen směju, všechny porodní spouštěče jsou na nic, když se mimču v bříšku líbí. :lol: :lol: :lol:

Maminkám taky přeju klidnou bezprdíkovou noc. :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
21.8.07 08:50

ahojky,

Evi díky za přání bezprdíkové noci, zdřejmě to zabralo… :wink: …a nebo je to taky ten čaj…je to super, když do ní nemusím cpát chemii a je až na sem tam nějaký to tlačení ok… :)

Lenak, díky za tip…teda to je děsný, ted abych si pořídila Sunar… :lol: …mléčná strava je ted u mě z 60%.....takže si budu muset najít něco jinýho.....asi fakt ty piškoty, jak psala Evík.....no každopádně dneska to zkusím bez mléčných výrobků a mlíka…a jestli to bude ok, tak fakt jdu do toho sunaru… 8O (myslím pro mě, né pro malou…)

Klaudul, tak to je v poho, do 2 hodin určitě neporodíš, manža to stihne…neboj…teda jestli budeš rodit…ale je mi jasný, že je ti doma smutno…tak se drž…

Luci tak jaká byla noc??? doufám že alespon stejná jako ta moje…Nikča spinkala jako andílek, akorát od 5 do 6ti trochu prudila, ale to už bylo ok, Ríša vstával v 7, tak sem ještě hodku schrupla…je to zajímavý, jak mám ty děti synchronizovaný…jakmile se ráno ozval Ríša, že je vzhůru, Nikča taky okamžitě rozlouskla očka… :D

Dneska na ně su celej den sama, Richard jel do nové práce aby se zapracoval, sice oficiálně nastupuje až 1.9., ale už mi ho berou ted…snad to zvládnem…pro jistotu sem hned jak sem vstala, dala vařit masovou polívku aby sme aspon měly co jíst… :lol: .....no nic, Ríšovi skončila ranní pohádka na čt1, tak musím za ním a Nikča taky protestuje, že si jí nevšímám…

jo a R. mi vzal mobila do práce, tudíž, kdyby mi psala Cibulka že UŽ…tak se to dozvím až přijede a to nevím kdy bude…chjo…

takže Luci, jestli na ni máš číslo, tak jí prosím informuj, že su bez mobila at kdyžtak napíše tobě-......kujííííí 8)

pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
21.8.07 09:57

Cibulce moc moc držím palce :D

Luci a Liduško, já jsem na tom trochu líp, ale jen díky tomu, že Innu pořád beru na noc k sobě do postele :oops: Po každým nočním kóju má oči jako baterky a nechce spát sama v postýlce. Jakmile zhasnu a přestanu si jí všímat, tak začne plakat, takže ji přemístím k sobě a je klid. Jinak tlačí a prdí v poslední době taky dost, myslím, že má trochu boleníčko.
Jinak jsme byly včera u dr. a má už skoro 4kg 8O (por. váha 3150g), takže krásně roste :lol:
Už se mi budí, takže jdu kojit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.8.07 10:15

Dobré ranko,
tak dneska je mi dobře. Andílek spinkal krásně, vzbudil se jen 2× na kojo a za chvilenku už zase spinkal. Třeba se nám Liduš zadaří a už to tak bude pořád :wink:
Cibulce jsem psala včera, jak to s ní vypadá, tak psala, že se jí to zastavilo a nejpozději dnes ráno půjde na vyvolání. Tak už je asi v tom, doufám, že to bude rychlé. Ještě ji pisnu, aby kdyžtak napsala někomu jinému, když teda nemáš ten mobil.

Evi, tak ani ta bouřka nezabrala?? Tady byla taky šílená. Ale soucítím s tebou, taky už jsem zkoušela všechno možné (a taky nic nezabralo :lol: ). Mimísek si opravdu řekne sám, kdy se mu bude chtít na svět.

Patsy, malá je šikulka, že tak krásně přibírá. Jsem zvědavá na nás. Dnes jdeme poprvé do poradny, tak snad mi taky přibral. Při propouštění z porodky měl jen 3680g. Spadl o docela dost, tak doufám, že to aspoň trošku dohnal. Jo a s tím spaním v posteli ..... no já nevím, aby sis na sebe neupletla bič :lol: Uvidíš časem.

Klaudul, tak to je aspoň dobré, že by byl manža za 2 hodinky u tebe. Tak rychlý porod snad mít nebudeš a manža to stihne. Držím palečky, aby ti to vyšlo. A nebuď smutná. Máš u sebe miminko, sice ještě v bříšku, ale máš, tak mysli na měj a uvidíš, že to hned bude lepší.

Letím. Musím uklidit, nasnídat se a kolem půl jedné vyrážím do poradny. Pak přijde návštěva, takže mám dnes den docela nabitý. Až budu mít chvilenku, tak já zase kuknu. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
21.8.07 10:38

Luci, to máš pravdu, uvidím časem, teď je pro mě priorita vyspat se 8) :lol:
Prso jí ale dávám výhradně na kojení. Ono je to prso uklidní vždycky, ale hlídám si, když ho má, aby fakt pila a ne jen dudlala místo dudlíku. To se pak taky hrozně blbě odnaučuje. U nás naštěstí buď chování nebo dudlík zabere vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.8.07 10:46

Luci, Lliduško: :D To je fajn, že jste dnes měli lepší noc. :wink:

Patsy: To je frčák, jak miminka přibírají „jenom“ z mlíčka, co? :wink:

8O Já myslela, že když praskne plodovka, nechávají to rozběhnout max. do 6hodin a pak se vyvolává. :roll: No, chudák miminko, jestli je vevnitř „nasucho“ a chudák Cibulka…tohle čekání asi musí být teprve nekonečný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
21.8.07 10:53

Evi na sucho určo není, plodovka se neustále dotváří, ale je jí tam málo, to jo :wink:
A s tím přibíráním, než jsem byla těhu, tak jsem netušila, že celý půl rok života má být mimi živo jen z mateřskýho mlíka a ničeho jinýho (čajík, voda) :! Ale asi jim to fakt stačí, když vidím, jak Innul nabírá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.8.07 11:04

Je to úžasný, i jak se mlíčko postupně mění, podle toho, co mimčo potřebuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí