Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
17.8.07 15:46

Klaudule a ty chceš mít manžela u porodu? Jede daleko, nebo se může v případě nouze vrátit tě podpořit? Jinak se neboj, že bych rodila…když nepomáhá ani nic jinýho, tenhle otvírák taky asi jen stimuluje dělohu-takže když čípek nic, tak jsem si asi zadělala jen na pěkný poslíčky. :lol: Trochu mě bolí záda, ale spíš v kuse a pobolívá břicho, ale to není nic nezvyklýho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
17.8.07 17:10

Evi,
manzel chce byt u porodu. Bude v Krkonosich, tak kdyztak dojede, predpokladam, ze to stihne a kdyz ne, tak bych se nezlobila s nejakym superrychlym porodem :wink: Bude jen v Krkonosich - 2 tydny, tak uvidime, jestli to na malou prijde zrovna v te dobe nebo si pocka na zari. Od 1.9. uz tu zase je :lol:

Tak treba to opravdu zabere, ja bych Ti to prala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
17.8.07 17:13

Ahojky…Liduško fotečka mooc pěkná,Ríša je celá maminka :lol: Robča na malýho reaguje dobře,včera jak malý clý den plakal,tak Robík si pěkně hrál v pokojíčku a nic neříkal,bere ho jako že je náš a že to k tomu patří,fakt zlatí.Ted je u táty a Ondru jsem dnes dala spinkat do kočárku na dvůr a je doma klíííd :P ,Jo a dnes tu byla dětská sestra,říkala jsem jí o tý prospaný noci a uplně se zděsila,že mám mít natočený budík,aby spal max 5 hodin 8O a pak budit,no to určo…už máme sab simplex,rektární rourku,fenyklový čaj,mastičku na bříško,dnes jsem zkusila vynechat meltu a snad to bude lepší,ale je to boj…
Evi držím palečky,aby otvírák otevřel ten správný otvor :D
Peti vše nej k svátku :srdce:
Klaudul holčičky na prdíky mín trpí,tak třeba se nebudeš muset omezovat…já si dát guláš jako patsy,taky se malý asi vznese :-)
Musím běžet si užít manžílka,dokud mimi spí :P Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
17.8.07 17:14

Jo Andy hlavně na tebe myslíme,držíme palečky a dej vědět!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
17.8.07 18:09

Sedmo, já ze začátku Nikču budila po těch 3 hodkách poctivě, páč sem chtěla aby měla rychle ty 3 kg a hlavně mě na to sestra taky upozornovala jak tady byla, že si to musím hlídat…ale ted na to prdím…když spí, spím taky a hlavně užívám si to…je něco jinýho když už máš 3kg chlapečka a já měla 2 kilovou holčičku…Robik je taky super velkej brácha…to je dobře…zatím žádný známky žárlení???

Klaudul, no je pravda že Ríša mi kůli prdům řval furt a Nikča jen občas a neřve, jen se kroutí a pobrekává, takže holčičky na to trpí mín, ale trpí.....fakt si může Patsy gratulovat, že Inuška je i po guláši tak v pohodě…jestly chceš nějaký moje postřehy co jíst a co ne, tak se ozvy…

aneb jak psala Sedma, je to boj…

Evi poslední koment v 15:46…otvírák zabral??? nebo máš v tomhle děsným počasí jinou zábavu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
17.8.07 18:31

Lliduško, jasně že zabral, už mám porozeno. :-D :lol: Měla jsem uklízecí den, udělala jsem spoooustu věcí, tak teď už můžu rodit. Ale zatím žádná změna. Ten průjem byl jen jednou, tak to asi nesouviselo. Ale mám u toho otvíráku poznámku, že působí do dvou dnů-mám ještě do pondělka čas. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
17.8.07 18:56

Evi, tak to jsi dobra stihnout uklidit a jeste porodit, ja nejak nezvladla ani jedno :lol:

Lidusko, budu moc rada za male proniknuti do taju neprdikove stravy :lol: Jinak fotecka rodinne idylky je fakt moc pekna :wink:

Sedmi, Robik je sikulka a bezva velky bracha :D To je super, jestli holcicky na prdiky trpi aspon min :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
17.8.07 19:10

Tak koukam do rijna a dnes se jim narodili predcasne uz 2 kluci 8O Jeden vazi 1460 g, druhy 1950 g. Chudacci, hlavne aby byli brzy v poradku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
17.8.07 21:27

Psala jsem Andisce, jak je na tom… „Uz jsem na porodnim pokoji.bolesti jak svina.rupnou mi vodu a mozna kapacku na vyvol.mozna to pujde samo.“

DRŽÍME PALCE! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.8.07 21:31

AHoj holcinky,
tak jsem byla u Radulky a Ondraska, maji se oba skvele, jen maleho malinko trapi prdiky, ale jinak fajn, vlozila jsem vam do galerky fotecky tak juknete. Radulka vas vsechny moc pozdravuje - podrobnosti napise sama po navratu domu..
Mejte se krasne a vsem tehulkam preji rychly a bezproblemovy porudek a maminkam hodne mlicka a spokojena miminka..
 Terra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
17.8.07 21:39

Terro,děkujeme!

Radulko, Ondrášek je kluk jako buk, moc vám to sluší! :wink: Hodně zdravíčka a mlíčka! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.8.07 09:11

Dobré ráno! Tady zase nikdo, skoro všechny už se věnujete svým prďolkám a já jsem stále v kuse. :roll: Ale mám stále ještě 6dní do TP, tak ještě nemůžu nadávat. Všechno mě dnes bolí, asi jsem se nějak blbě vyspala. Břicho bolavý, jak kdybych posilovala, záda bolavý, celá jsem nějaká ztuhlá-možná jsem včera přepískla ten úklid, taky se mi blbě spalo. :? Dnes teda fakt rodit nechci-třeba až zítra.Přemýšlím, kdopak je teď na řadě s návratem z porodnice. Včera jsem psala Dalmi, ale neodepsala, asi má myšlenky jen pro Matyáška. :D Andiska taky nenapsala, možná spinká po tom porodním maratonu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
18.8.07 09:31

ahojky,

Evi já včera taky psala Dalmi a neodepsala.....snad je vše ok, nebo jen nemá kredit nebo tak něco…tak dneska by to nešlo říkáš???…,tak snad zítra

Klaudul pak napíšu román o neprdíkové a prdíkové stravě…ted mám v náručí Nikču a za zadkem R., kterej se dožaduje jít na PC

Terro díky za info a fotečku, malej je úžasnej… :wink:

Andi už by to měla mít za sebou, tak se snad brzo ozve

končím, pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
18.8.07 10:19

Holky holky,vam se tady nejak nechce rodit..uz vas predpihaji i z rijna a listopadu..to vy sibalky urcite cekate na muj svatek 23.8 a pak my vsechny ty miminka date jako darecky..jeeee vy jste hodny..

Tak vam vsem preju moc stesticka a malo bolenicka u toho porodu a kdo ted prave rodi tak drzime s Andilkem palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
18.8.07 10:51

Dobre rano, teda spis skoro poledne :D

Tak ja doted spala :oops: Celou noc jsem zase prochodila na zachod, tak jsem dospavala :lol:

Evi, ja jsem celkem vyspala, takze ja bych dnes celkem mohla :wink: Ale neboj, nic z toho nebude :lol:

Lidusko, dekuju moc, zatim to nespecha, ale pak budu moc rada za nejake rady :wink:

Andisko, tak kde je nejaka zpravicka o narozenem miminku?

Terro, moc dekujeme za fotecku. Radulce i Ondraskovi to tam moc slusi :D

Snad je Dalmi s Matyaskem v poradku a jenom nemaji cas nebo moznost nam odpovedet 8O

Sandulo, no jasne, 23.8. mam termin, takze snad ten darek k Tvemu svatku bude aspon ode me :D Dekujeme za pranicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí