Poradna duly
Jana Čurdová
tak s tou 2 dobou porodni nevim nevim,jestli budu schopna psaat.ale ta predstva me docela pobavila.
diky za podporu.fakt ji potrebuju.cislo na mob je 00420 742801.ale kdyz muzu byt tady tak to neni nutne,ze?
Andisku, já su tady, malá spí, Ríša je s tátou u babičky, oběd se vaří, takže když tady není Evík, můžeš kecat se mnou…
stejně je to dobrý, že máš aspon přístup na net…trošičku ti to ten hroznej čas zkrátí…
je mi jasný, že to musí bejt děsný, vysilující a dlooouhý, ale už se to krátí a určitě už budeš mít to svoje miminko u sebe…
a jakže se ten váš klouček bude jmenovat???
Evi, jen jsi do toho seznámku mohla napsat, že právě rodí Andiska…jestli ti to půjde dej upravit a změn to tam ju…
fotečka pro rozptýlení…aneb večerní mazlení…
jak úžasný je mít 2 děti… ![]()
Andisku VYDRŽ! Musí to být strašný, neumím si to ani představit, ale vydrž to, snad to bude brzo u konce.
Liduško, krásný fotečka, jste nádherná rodinka
Já dělám dneska zapečený těstoviny - takový rychlovka.
Lliduško,moc vám to sluší!!! Krásná fotečka.
V seznámku právě Andiska v sekci Právě rodí je dopsaná!Proto jsem ti do seznámku fušovala
, asi jsi to jen přehlídla.Jdu obědvat a vařím si otvírák…tak jsem zvědavá. ![]()
Evi jo promin, přehlídla sem to…to sou ty probděný noci…
…dneska sem vstávala i kůli Ríšovi…v půl 12 řval půl hodiny Ríša, Richard ho nemohl uklidnit, tak sem musela naklusnout já, ve 12 se vzbudila Nikča na kójo, pak se spalo ale ve 4 zase Ríša (nevím něco ho bolelo a jak řve tak mi nedokáže říct proč vlastně řve, ráno mi tvrdil že ho kousl pes a pak že ho kousala mucha do nožičky…ani jedno není možný…) a v půl pátý zase Nikča na kojení…no prostě noční swing…
díky za pochvalu fotky…
jetště sem chtěla pochválit Ondráška od Sedmy že spinká tak úžasně v noci…páne jo, od 8 do 5ti, to je fakt pěkná doba.....a s těma prdíkama sme na tom podobně…taky si nejsu vědoma že bych jedla něco nadýmavýho a Nikča se stejně kroutí…a jak na malýho reaguje Robik???
Luci a jak válčíte vy s Viktorkem???
Patsy zapíkaný těstoviny sme měly včera…dneska sou karbenátky a gulášová polívka, kterou rači ani neochutnám…
…a já jí zrovna tak ráda.....vůbec ted jím polívku akorát když udělám masovou s nudlema…ostatní co vařím klukům ani neolíznu…česnečka, květáková, zeleninová, čočková, gulášová......
tak mě napadá, holky co už kojíte, jaký polívky jíte??? páč já snad nenadýmavou polívku neumím… ![]()
Evíku a máš na to ten sporýš??…nebo co to bylo…držím palce at ti do nejpozději do zítřka zabere… ![]()
jo a ještě sem zapoměla napsat, že Nikča už začíná mít nějakej režim či co…odpoledne tak mez 12 - 17 hodinou je už 3. den tak 3 hodinky vzhůru a povídá si s náma a kouká na hračky (hrazdička, plyšáci co cou pověšený na postýlce, kolíbce, kočárku) a to mi v porodnici tvrdily že bude o 4 týdny opožděná, tj, že se její vývoj bude brát od termínu porodu, nikoli od datumu narození…ale podle tabulek mi fakt příjde jako 5ti týdení dítě, nikoli 1-2 týdení…je to moje šikulka…
áááá právě přijeli kluci, tak musím končit tak páááá
Já měla k obědu kuře na zelí (dělala jsem ho už včera večer, aby měl Radek oběd do práce), mňam, za chvíli už si kysaný zelí asi chvilku nedám.
Jdu si scedit ten otvírák, napiju se a jdu zkontrolovat tašku do porodnice, když díky tomu lektvaru za chvilku rodím
.
Lliduško, tak takový noční maratón si zatím vůbec neumím představit.
Ale Nikolka je každopádně holka šikovná!
Sporýš jsem si nechala objednat v bylinkách. Jdu na to. ![]()
Liduško, já dělala zatím polívku jen jednou
Ale zato nám vydržela tři dny
Taky vývar s nudlema. Moc polívková nejsem. A proč vadí gulášová? Já jedla guláš co kojím už 2× a myslím, že v pohodě.
Za chvíli jdu kojit a odcházíme na prochajdu, zatím…
Tak mám z čista jasna průjem…že by po pár douškách už otvírák působil
Průjem už jsem neměla pěknějch pár měsíců.
To teda musím ještě bleskově doma uklidit.
Hihi.
Andisko, tak co, už konečně tlačíš? ![]()
Patsy guláš = maso, koření, cibule, česnek…bez toho si to nedovedu představit.....ale pokud to Inušce nic neudělalo, tak si můžeš gratulovat!!!!!
Evi tak že by??? dávej průběžný info.....
taky myslím na Andi!!!!
jdeme ven…
Peťulko, vše nej ke svátku, ať ti Eliška dělá jen radost a taťka nezlobí!
http://sirmi.ic.cz/kytka/4.gif
Evi, no nemysli si, ze porodis beze me
Ja chci taky
Mne dnes hrozne tvrdne bricho, ale nemyslim si, ze by z toho neco bylo
Prujem uz mam dobry mesic a je to cim dal horsi i bez otviraku
V pondeli odjizdi manzel a prijede jen na jeden den v nedeli, tak se snad rozrodim ![]()
Andisko, drzim palce, at jde vsechno rychle a mas chlapecka brzy u sebe ![]()
Holky, s tim nadymanim me desite. To budu muset potom vsechno vyzkoumat, co muzu a nemuzu, jinak bude mala trpet ![]()
Evi, diky za odkazy na diskuze
Fakt se bavim, jak je to u kazdeho jinak. A pak ze jsou ti doktori vsevedouci
Ja se jen bojim, aby se te nasi male nechtelo cekat az do vanoc ![]()