Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
15.8.07 16:25

Hura, Matyasek je konecne na svete :dance: Prejeme hodne zdravicka, stesticka a hlavne rychle zotaveni po porodu :srdce: Pane jo, to byla si fuska, hlavne ze uz mate ale oba za sebou. Ted jen hodne odpocivejte, tesime se na vypraveni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
15.8.07 16:28

Evi, ja jsem si ten metrik uz chtela predelat od te doby, co v porodnici operuji s terminem podle menstruace, doktorka porad jela podle terminu podle ultrazvuku. A jak se to porad nechysta k porodu, tak jsem si chtela udelat radost a posunula jsem ho. No vidis, jsem o den napred :lol:

Bohuzel to ale nic nezmanema, myslim, ze budu prenaset, vsechny 3 maminy deti jsme prenasene, tak neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.8.07 16:29

Velká gratulace Kamče k Matyáškovi!!!!!!!!!!! Hodně zdravíčka a štěstíčka!!!!! Moc se na vás těšíme!!

Zvládli jste to, jste http://www.sirmi.ic.cz/smajl/474.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
15.8.07 16:36

Gratulujeme Dalmatince k Matyáškovi, přejeme mu hodně lásky, zdraví, štěstí a hodný rodiče a Dalmatince hodně mlíčka a brzký zotavení po porodu 

teda to že vás musely křísit oba mě dostalo…úplně sem se lekla.....hlavně že ste v pořádku

Nikolka je dneska nějaká nespavá…od 12ti nespí, ale pořád knourá… :cry: …tak jí ted zkouším uspat v náručí.....celou dobu sem se tomu bránila, ale už jí nenechám trápit, zdá se že usíná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.8.07 16:36

GRATULUJU DALMI K MATYÁŠKOVI! JSI ŠIKOVNÁ HOLKA,ŽES TO VŠECHNO ZVLÁDLA A VYDRŽELA!!!!Teď už jenom samou radost a štěstíčko!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
15.8.07 16:44

pro Patsy…sice sem Nikču nevystihla tak přesně jak je na fotce Inuška, ale aspon tak…ta podoba bude nejspíš jen vláskama a papulkama, jinak je samozdřejmě každá holčička jiná a obě sou nádherný… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
15.8.07 16:45

Moc gratulujeme Kamče k Matýskovi. A přejeme jim už jen pohodu do života

Teda měli to oba náročný. Tak snad se brzy zotaví, aby mohli domů.

Holky, držte se, už to máte za pár. :wink:
A miminka, která se již narodila, jsou moc pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
15.8.07 18:03

Tak jsem vystourala na BC dalsi informaci od Dalmi:

Moc všem dekujeme. Ješte stále ležím na sále, protože mám poškozenou delohu a jsem na kapačkách, ale jsem štastná. Nakonec probehl kleštový porod, ale hlavne, že malej je o.k. Vše budu vyprávet. MAlej je užasnej a stalo to za to. Všem moc díky a omlouvam se, že nestačím všem odepsat. K

Ach jo, chudacci, hlavne, ze uz to maji za sebou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
15.8.07 18:06

Teď se mi Inna zase durch pročůrala Hugieskou, to jsou plíny nadvě věci…
Liduško, jsou jako ségry :lol: :lol: :lol:
Obrovská gratulace Dalmi a Matymu :! :srdce: :srdce: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
15.8.07 18:09

Patsy, nestras, ja mam nakoupeny jenom Huggiesky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
15.8.07 18:11

Klaudul, zjistila jsem, že číslo jedna jsou fakt Tesco plíny. Jsou menší jak Huggiesky a taky o víc jak třetinu levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
15.8.07 18:19

Patsy, tak uvidime, vyzkousime Huggiesky a pak kdyztak i ty Tesco plinky. Snad najdeme nejake, co nam budou vyhovovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
15.8.07 18:25

Jé,tak Matyášek je už taky konečně na světě. to je paráda. Dalmi, tak moc gratuluji, přejeme s Viktorkem hodně štěstíčka a zdravíčka. Brzké zotavení z porodu a taky hodně mlíčka pro Matyáška. To je děs, čím sis zase musela projít, ale hlavně že jste v pořádku a máš už svoje štěstíčko u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
15.8.07 18:29

Tak já dnes vůbec nestíhám. Dneska je malý nějaký nervozní, asi ho bolelo bříško, tak pořád kňoural a kroutil se, chudáček malý. Teď už ale tak 2 hodiny spinká, tak snad to bude dobrý. Kojo nám jde krásně, akorát mám tak strašně popraskané bradavky, že každé kojo je děs. Teď jsem vyhrabala ty chrániče bradavek, tak jsem zvědavá. Bojím se, že když je už zvyklý na bradavku, že ten silikon nebude chtít.

Patsy, tys tu myslím psala, žes je taky používala. Šlo to Innušce bez problémů s těma chráničema??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
15.8.07 18:32

Luci, jestli myslíš kloboučky, tak ano. Používala jsem je jen dva dny a krásně se mi to zahojilo, takže doporučuju. Inna neměla problém pít z kloboučkem a potom už ani bez. Myslím, že nám to jedině prospělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí