Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
14.8.07 06:05

Raďulko, doufám, že se ti porod pěkně rozběhnul a možná už máš miminko u sebe! Každopádně držím palečky! :pankac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
14.8.07 08:41

Dobre rano :lol:

Vcera jsem uz nestihla napsat, vratila jsem se od rana az v deset vecer :oops: Ale nakoupila jsem taky nejake nove poklady pro malou :wink:

Mispul, gratuluji k narozeni Tobiaska, je to teda kluk jako buk :srdce: Preju vam obema hodne zdravi, stesti a moc dobre mlicko, aby Tobik krasne rostl :D

Luci, vitej doma :srdce: Viky je proste kouzelny uzlicek :lol:

Dalmi, Lenul, porad na vas myslim, kdy uz konecne porodite…

Radulko, drzim palecky, at je miminko brzy na svete a vse probiha rychle a tak, jak ma :D

Vcera jsem byla v poradne. Bohuzel je nalez stale klidny a CS mi nechal na 3 :cry: Byla jsem z toho tak spatna, ze jsem se pri cekani na monitor rozbrecela, jak mi bylo lito, ze se to vubec nepohnulo :roll: Na monitoru mala radila jako cert, taky jsem mela par kontrakci, takze to byl samy klikihak :lol: Ale hlavne, ze je vse v poradku.

No nic, jsem smirena s tim, ze budu prenaset. Evi, doufam, ze me nepodrazis a zustanes tu se mnou :wink: Do kdy se nechava prenaset? Taky bych si to rada spocitala, TP mam 23.8.

Omlouvam se, ale nevim, jestli jsem na neco nezapomnela reagovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
14.8.07 08:52

Jo a predelala jsem si metrik podle terminu posledni menstruace, protoze podle nej to pocitaji v porodnici, takze jsem se posunula o 3 dny dopredu :wink:

Lidusko, prosim, oprav mi v seznamku datum terminu porodu na 23.8. Diky moc :lol: Treba to takhle uspisim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
14.8.07 08:55

Nejnovejsi zpravicky od Radulky:

NEJNOVEJSI ZPRAVA OD RADULKY:

KONTRAKCE PO 6 MIN. ALE NESILI, TAKZE VYCERPAVAJICI BOLEST UPLNE ZBYTECNE, NEOTVIRAM SE

Prubezne pridam dalsi info kdyz budu zrovna na netu:o))
 Terra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
14.8.07 09:05

Lidusko,
moc dekuju za opravu v seznamku, hned mam lepsi naladu :wink:

Jen jsem si vsimla, ze jsi napsala, ze rodi Petulka, nerodi nahodou Radulka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.8.07 09:10

tak zase ten seznámek není úplně 100%…ale údaje sou tam snad správný…(Ríša mi tady ječí do ucha že chce lízátko a já mu říkám že musí počkat…nemůže všechno dostat okamžitě že jo…)

Lucinko, Viky je úžasnej…tý jo Niky je oproti němu pořád ještě drobeček a to sem se radovala jak už je veliká… :lol: …je prostě k sežrání…úplnej andílek.....

Radulko přeju at je to co nejrychlejší a hlavně at se ti to netáhne jak Dalmi a Lenul…

Terro díkec za info… :wink: …a prosíme o další kdyby jsi něco věděla…

Nikča začíná krásně koukat a už dokonce vyžaduje společnost…dokáže se pěkně rozčílit, když si jí nikdo nevěnuje, když zrovna chce… :lol: …bříško stále ještě bolí…kruci nechápu jak to.....tak přes noc dostala 2× kapky aby sme se trošku vyspaly a ted jdu masírovat a dát Ríšovi to lízátko…

tak zatím pááá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.8.07 09:12

Klaudul, já si toho taky všimla, už je to opravený…určitě je to tím, jak mi tady Ríša ječí do ucha… :?

je super že sem ti zvedla náladu takovou maličkostí… :wink:

ted už mu fakt du dát to lízátko, jinak zešedvím a ohluchnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.8.07 11:21

Klaudulko,
nic si z toho nedělej. Já minulý čtvrtek ten stejný nález (tu CS4) taky fest obrečela. :lol: Hlavně, že jsou prťata ok. :wink: Problém s vyvoláním je u mně s tím 3.-5.září. Uvažovala jsem tak, že mě pozve dr. na KO zhruba ještě týden po termínu (čtvrtek 30.8.) a pak bych teprv šla na domluvení do porodnice. A protože předpokládám, že o víkendu neberou vyvolávačky, vypadá to na to pondělí 3.9., kdy Radek odjíždí do Prahy na tři dny na školení. :evil: Takže bych na KO 23.8. zkusila domluvit s doktorkou vyvolání nějak dřív nebo to při nejhorším zkusím přes tu kamarádku v porodnici. Jo a mám objednaný sporýš…v pátek ho budu mít a dělám si ten otvírací lektvar(tuším, že Lucoškovi taky nezabral). :wink: I když sexování, skákání na míči, vana, procházky …nic nezabírá, takže o lektvaru taky pochybuju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.07 11:25

holky nic si z toho cervix skore nedelejte…ja jsem minuly ctvrtek pri prijmu mela CS10..otevrena jsem skoro na 3 a furt nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
14.8.07 11:53

Ahojky holky,tak jsme od včera doma…dodatečně gratuluji Lucoškovi k Viktorkovi,Mišpul k Tobiáškovi a všem co čekají na porod přeji at to máte rychle za sebou!!!!
Jinak mně začala odcházet navečer středy hlenová zátka,kontrakce po 9 minutách,tak jsem si říkala,že počkáme min. až budou po 5 minutách…no pak jsem objevia krev,tak jsme jeli hned…bylo kolem pulnoci,když jsme tam přijeli a přesně jak píše lenulinda se mi do rána kontrakce téměř zasatvili,kolem se rodilo o 106,já teda ořvala každé narozené mimi a asi protože jsem jinak dole byla připavená,tak mi píchli vodu,oxilocitin a ještě něco,aby to urychlily,nastala pul hodina pekla a Ondra byl na světě…nejsem šitá,co je fakt pohoda,ale zase jsem nemohla porodit placentu,tak mi dělali revizi dělohy,no ale to už byl andílek u nás,tak to nebylo tak strašný…porodní asistenky skvělý na poporodním taky super…se vším poradili,pomohli…
Momentálně bojujeme s kojením,přes den to ukojíme,ale v noci máme flašku a taky začínají prdíky…
A se trošku probojuju poštou,tak pošlu fotky,ted eště musím vařit…tak ztím papa…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
14.8.07 11:56

Evikule, ty se mas, ze mas v porodnici znamy. Ja si nic driv urcite nedomluvim, ale prvni poradnu po terminu se na to vyvolani uz zeptam, abych se mela kdyztak na co tesit :lol: Treba do te doby porodim sama.

Lenul, ja vim, ze to CS, i kdyz je vysoke, nic neznamena :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
14.8.07 12:01

Sedmi, vitej doma :srdce: Uz se moc tesime na fotky Ondraska. Teda, porod bez siti, to je super. I kdyz ta revize delohy asi taky nebyla zadna sranda, vid. Ale jak pises, uz jsi mela prdolku u sebe, tak se to dalo vydrzet :wink: Drzim palce, at se to kojeni zlomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.8.07 12:15

Čauky, nestíhám dočítat, jen jsem zaregistrovala, že Lucošek už je doma, takže vítejte Luci a Viktorku :srdce: :srdce: :srdce: Koukla jsem na fotky, Viky je skvělej, hrozně roztomilej :lol:
Taky nějaký nahodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.8.07 12:17

Takže vítám i Sedmu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.8.07 12:56

Sedmo a Ondrášku, vítejte zpět! Už se těšíme na fotodokumentaci. Je fajn, že vám vše dopadlo dobře a navíc rychle. :wink:
 http://sirmi.ic.cz/deti/53.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital