Poradna duly
Jana Čurdová
Raďulko, doufám, že se ti porod pěkně rozběhnul a možná už máš miminko u sebe! Každopádně držím palečky!
![]()
Dobre rano ![]()
Vcera jsem uz nestihla napsat, vratila jsem se od rana az v deset vecer
Ale nakoupila jsem taky nejake nove poklady pro malou ![]()
Mispul, gratuluji k narozeni Tobiaska, je to teda kluk jako buk
Preju vam obema hodne zdravi, stesti a moc dobre mlicko, aby Tobik krasne rostl ![]()
Luci, vitej doma
Viky je proste kouzelny uzlicek ![]()
Dalmi, Lenul, porad na vas myslim, kdy uz konecne porodite…
Radulko, drzim palecky, at je miminko brzy na svete a vse probiha rychle a tak, jak ma ![]()
Vcera jsem byla v poradne. Bohuzel je nalez stale klidny a CS mi nechal na 3
Byla jsem z toho tak spatna, ze jsem se pri cekani na monitor rozbrecela, jak mi bylo lito, ze se to vubec nepohnulo
Na monitoru mala radila jako cert, taky jsem mela par kontrakci, takze to byl samy klikihak
Ale hlavne, ze je vse v poradku.
No nic, jsem smirena s tim, ze budu prenaset. Evi, doufam, ze me nepodrazis a zustanes tu se mnou
Do kdy se nechava prenaset? Taky bych si to rada spocitala, TP mam 23.8.
Omlouvam se, ale nevim, jestli jsem na neco nezapomnela reagovat ![]()
Jo a predelala jsem si metrik podle terminu posledni menstruace, protoze podle nej to pocitaji v porodnici, takze jsem se posunula o 3 dny dopredu ![]()
Lidusko, prosim, oprav mi v seznamku datum terminu porodu na 23.8. Diky moc
Treba to takhle uspisim ![]()
Nejnovejsi zpravicky od Radulky:
NEJNOVEJSI ZPRAVA OD RADULKY:
KONTRAKCE PO 6 MIN. ALE NESILI, TAKZE VYCERPAVAJICI BOLEST UPLNE ZBYTECNE, NEOTVIRAM SE
Prubezne pridam dalsi info kdyz budu zrovna na netu:o))
Terra
Lidusko,
moc dekuju za opravu v seznamku, hned mam lepsi naladu ![]()
Jen jsem si vsimla, ze jsi napsala, ze rodi Petulka, nerodi nahodou Radulka? ![]()
tak zase ten seznámek není úplně 100%…ale údaje sou tam snad správný…(Ríša mi tady ječí do ucha že chce lízátko a já mu říkám že musí počkat…nemůže všechno dostat okamžitě že jo…)
Lucinko, Viky je úžasnej…tý jo Niky je oproti němu pořád ještě drobeček a to sem se radovala jak už je veliká…
…je prostě k sežrání…úplnej andílek.....
Radulko přeju at je to co nejrychlejší a hlavně at se ti to netáhne jak Dalmi a Lenul…
Terro díkec za info…
…a prosíme o další kdyby jsi něco věděla…
Nikča začíná krásně koukat a už dokonce vyžaduje společnost…dokáže se pěkně rozčílit, když si jí nikdo nevěnuje, když zrovna chce…
…bříško stále ještě bolí…kruci nechápu jak to.....tak přes noc dostala 2× kapky aby sme se trošku vyspaly a ted jdu masírovat a dát Ríšovi to lízátko…
tak zatím pááá…
Klaudul, já si toho taky všimla, už je to opravený…určitě je to tím, jak mi tady Ríša ječí do ucha… ![]()
je super že sem ti zvedla náladu takovou maličkostí… ![]()
ted už mu fakt du dát to lízátko, jinak zešedvím a ohluchnu…
Klaudulko,
nic si z toho nedělej. Já minulý čtvrtek ten stejný nález (tu CS4) taky fest obrečela.
Hlavně, že jsou prťata ok.
Problém s vyvoláním je u mně s tím 3.-5.září. Uvažovala jsem tak, že mě pozve dr. na KO zhruba ještě týden po termínu (čtvrtek 30.8.) a pak bych teprv šla na domluvení do porodnice. A protože předpokládám, že o víkendu neberou vyvolávačky, vypadá to na to pondělí 3.9., kdy Radek odjíždí do Prahy na tři dny na školení.
Takže bych na KO 23.8. zkusila domluvit s doktorkou vyvolání nějak dřív nebo to při nejhorším zkusím přes tu kamarádku v porodnici. Jo a mám objednaný sporýš…v pátek ho budu mít a dělám si ten otvírací lektvar(tuším, že Lucoškovi taky nezabral).
I když sexování, skákání na míči, vana, procházky …nic nezabírá, takže o lektvaru taky pochybuju. ![]()
holky nic si z toho cervix skore nedelejte…ja jsem minuly ctvrtek pri prijmu mela CS10..otevrena jsem skoro na 3 a furt nic..
Ahojky holky,tak jsme od včera doma…dodatečně gratuluji Lucoškovi k Viktorkovi,Mišpul k Tobiáškovi a všem co čekají na porod přeji at to máte rychle za sebou!!!!
Jinak mně začala odcházet navečer středy hlenová zátka,kontrakce po 9 minutách,tak jsem si říkala,že počkáme min. až budou po 5 minutách…no pak jsem objevia krev,tak jsme jeli hned…bylo kolem pulnoci,když jsme tam přijeli a přesně jak píše lenulinda se mi do rána kontrakce téměř zasatvili,kolem se rodilo o 106,já teda ořvala každé narozené mimi a asi protože jsem jinak dole byla připavená,tak mi píchli vodu,oxilocitin a ještě něco,aby to urychlily,nastala pul hodina pekla a Ondra byl na světě…nejsem šitá,co je fakt pohoda,ale zase jsem nemohla porodit placentu,tak mi dělali revizi dělohy,no ale to už byl andílek u nás,tak to nebylo tak strašný…porodní asistenky skvělý na poporodním taky super…se vším poradili,pomohli…
Momentálně bojujeme s kojením,přes den to ukojíme,ale v noci máme flašku a taky začínají prdíky…
A se trošku probojuju poštou,tak pošlu fotky,ted eště musím vařit…tak ztím papa…M.
Evikule, ty se mas, ze mas v porodnici znamy. Ja si nic driv urcite nedomluvim, ale prvni poradnu po terminu se na to vyvolani uz zeptam, abych se mela kdyztak na co tesit
Treba do te doby porodim sama.
Lenul, ja vim, ze to CS, i kdyz je vysoke, nic neznamena ![]()
Sedmi, vitej doma
Uz se moc tesime na fotky Ondraska. Teda, porod bez siti, to je super. I kdyz ta revize delohy asi taky nebyla zadna sranda, vid. Ale jak pises, uz jsi mela prdolku u sebe, tak se to dalo vydrzet
Drzim palce, at se to kojeni zlomi.
Čauky, nestíhám dočítat, jen jsem zaregistrovala, že Lucošek už je doma, takže vítejte Luci a Viktorku
Koukla jsem na fotky, Viky je skvělej, hrozně roztomilej ![]()
Taky nějaký nahodím…
Sedmo a Ondrášku, vítejte zpět! Už se těšíme na fotodokumentaci. Je fajn, že vám vše dopadlo dobře a navíc rychle. ![]()
http://sirmi.ic.cz/deti/53.gif