Poradna duly
Jana Čurdová
Mišpulíne, ať vše proběhne bez problémů a Tobiáškovi ať se na světě moc líbí.
Tfuj, tfuj, tfuj! Držte se!
Těšíme se na vás!
Ahoj.
MIŠPULIN-tyto máš jisté, tak se držte. Že na tebe myslíme, je asi jasné, že?
LENULINDO, DALMI- tak co holky? Asi se už neozvete před kontrolama, že? No, snad už vás ani jedu nenechají jen tak a trošku vám pomůžou!!!
Holky, tak to vypadá, že by teoreticky dneska mohla být 3 miminka, jestli to holkám vyvolají ![]()
U nás žádná změna. Teď jdu do vany rozhánět posly a pak možná se Šimonkem na srazík s maminkama.
MISPULINE: drzim palce, at vsechno probiha hladce a ty se uz konecne muzes radovat z vonaveho uzlicku v naruci
DALMI, LENULINDO: tak holky, co je noveho? Honem nejake info!!!
Ja jsem se zrovna vratila z monitoru. Vse je OK. V patek jdu na zatezovy test do nemocnice.
Jen je mi zahadou, proc mela nastoupit Dalmi do porodnice na vyvolavani uz dnes a ja az pristi pondeli, kdyz jsme mely stejny termin. Asi to maji v kazde nemocnici jinak. ![]()
Vsechny se moc opatrujte. Papa
vsechny zdravim..
za chvili odjizdim do porodky..
ja stejne myslim ze me jeste v tom nechaji se placat..do terminu me jeste tyden chybi
achjo
Dalmi myslim na tebe snad aspon tobe uz pomuzou..
jinak jsem koukala do galerky..moc hezky postylky..taky mam oranzovou..
a v sobotu jsem si koupila i hraci kolotouc tak to ted vypada krasne
mam to vyfoceny ale nemuzu najit kabel ![]()
ahojky…
jen v rychlosti, nestíhám, přijela sem ted z poradny, malá má 3140g a 47cm, byla sem na sociálce vyřídit porodný a přídavky, tý jo, stvrdla sem tam víc jak hodinu a to sem ještě předbíhala s výmluvou že budu za chvilku kojit… ![]()
Lucka psala, že je dneska pouští domů… ![]()
Dalmi, Lenul, Mispul, mylím na vás, držte se a zase
do toho…do toho…
Psala Dalmi, že jí dělali Hamiltona a je úplně hotová, jak ji to bolí a vůbec na dně…
Když nic, tak do porodky nastupuje až ve středu. A malej prý má 3800g, tak je vyděšená ještě i z toho, jak ho vůbec porodí. ![]()
tak ja jsem taky doma…
delali me to stejny jako Dalmi..boli to jak svina…dr. rikala ze ten nalez je krasnej ze po tom jejim zakroku si mysli ze v noci neo zitra prijedu
otevrena jem skoro na 3..
mala je ok tak to je hlavni…
taky me ted pekne boli bricho…no co musi se vydrzet..ale je to uz teda sila..
lenulinda
Tak tu nakonec zůstanu pupkatá sama-skoro všichni buď rodíte nebo přenášíte.
Ale já se cítím docela dobře, nic zvláštního mě extra nebolí, nějak už to doplácám.
Už ani povídat si není s kým.
![]()
Evi ja tu jsem ![]()
merim kontrakce a premyslim jestli uz jsou dost silny ![]()
potrebuju vetsi bolest ![]()
me uz z tho klepne …jak jsem psla uz holkam ze snazilek misto v porodnici zkoncim v blazinci
To je teda dobrá hláška…„potřebuju větší bolest“
A to jsem se na tebe původně zlobila, žes mi vyfoukla toho 9.8.
Já myslím, že jestli už jsi na 3 a navíc udělali toho Hamiltona, že to už nemůže dlouho trvat.
Když si vzpomenu, jak jsi někdy v tom 34tt málem porodila a teď se Mišce ani po tom všem ven prostě nechce. ![]()
jj nejdrim mela mit podle dr. 2kg a ted bude mit 3,5 ![]()
me se vcera furt chtelo brecet..ale dnes se tomu smeju..je mi sice hrozne ale nevim proc chce se me smat…
mam ted kontrakce zas po 5…
Evi ty me nakonec jeste predbehnes..pockej v noci se ti to rozbehne..budes to mit rychli a ja se tu jeste furt budu trapit..
Neboj Leni, já myslím, že tě nepředběhnu. Na porod se rozhodně necítím. ![]()
no Evi ja se na nej citim a nic ![]()
koukala jsem do galerky a ses sikulka ..hezky jsi to usila ![]()
ja bych si chtela usit kapsar na postylku..ale nevim nevim nejsem v tehle vecech moc zdatna..
kdy mas vlastne kontrolu??
KO každý čtvrtek. Kapsář bys určitě zvládla, rovný šití je v pohodě, já nic složitýho nesvedu, protože na to nemám trpělivost a ve finále to strašně kazím, jak spěchám.
![]()
Jak daleko to máš do porodky? Já asi 15 minut autem. Radek mi teď večer před spaním zpívá ukolébavku:„Spinkej, nebo roď! Spinkej nebo roď!“ Furt dokola
, mám pocit, že se porodu vůbec neděsí naopak vždycky vesele zamrká a říká:„Tak co, jedem?“ Uvidíme, jestli mu to vydrží. ![]()