Poradna duly
Jana Čurdová
holky,moc držím pěsti aŤ to máte rychlý a co nejmíň bolestivý…
lenul - vydrž,všichni na tebe myslíme!!!
Holky, teda vy jste se domluvily, doufám, že tohle se mi nestane. Já bych asi byla ve stresu, abych neporodila doma. Dalmi, jsi se Zdendou nebo u vašich?
DALMI, tak ty nás budeš taky napínat?
A jaký máš nález? Už jsem tu asi kdysi psala, že mně v 10.30 poslala Dr. domů, že vzhledem k tomu, že jsem prvodrodička to jen tak nebude, určitě ne dneska a v 12.40 se Šimonek narodil ![]()
tak noc zas desne jsem skoro nespala..bricho me bolelo
ale ne prrividelne..vzdycky treba jen hodky..pak klid..a pak zas..uz me z toho asi klepne..asi naklusu do nemocnnice at me daji ty oblbovaky na spani kdyz uz to nechcou urychlit tak at se aspon vyspim..
Dalmi tak co??? dej vedet..
ahojky…
teda vy napínáte Dalmi, Lenul…pokaždý když se sem vrhám, tak doufám, že konečně UŽ…a ono furt nic…
Dalmi ty se ozvy…jestli jsi náhodou neodrodila doma…
teda tady je atmosféra že by se dala krájet…všichni napnutí… ![]()
včera k nám přijely tchánovci…rakušáci.....tchýně mě jen za ty 2 hodky co tady byly pěkně štvala…hlavně to její neskloňování jmen…př. „Ríša nedávej to Nikola“.....né že by řekla Ríšo nedávej to Nikole.....sice se snaží mluvit čechiše, ale ty jména jí fakt nejdou…v rajchu se jména naskloňují…a hlavně přijely až po 20. hodině, kdy už sem kvindovala děcka do hajan (a já utahaná jak štěně chtěla jít taky) a odjely až po 22. do Kuřima k babi a dneska přijedou zase k nám…prej aby si užily vnoučátek…ufff, to mám radost…skoro jí nerozumím a domlouvat se s ní celej den rukama nohama je děsně vyčerpávající, včera už sem jen odkývala vše co mi říkala…
padala sem únavou na hubu…
no nic, budu jí tu muset přetrpět do úterka, to jim končí dovolená a jedou zpět do rajchu…doufám že si naplánovaly i něco jinýho, než jen užívání si vnoučátek…třeba by mohly malýho vzít do zoo nebo tak něco…
tak jdu vařit…a doufám že tady budou nějaký new až se sem zase dostanu…
Dobre rano.
Tak taky koukam, jestli se tu neobjevi dalsi zpravicky o novych miminkach nebo postupujicich porodech a kde nic tu nic ![]()
Lenulindo, to mi je moc lito, ze sis v noci moc neodpocinula. Urcite se radeji s tou porodnici domluv, ze jestli ten porod nepostupuje, at Ti aspon od toho ulevi a ty si muzes odpocinout, abys nabrala potrebne sily.
Dalmi, teda ty nas opravdu napinas…
Ozvi se, at vime, ze jsi v poradku a jak jsi na tom.
Drzim palce, holky a moc na vas myslim ![]()
Lidusko, nic si z tchanovcu nedelej, zkus to nejak prezit a mysli na to, ze je tu mate jen do uterka, to utece jako voda, uvidis ![]()
Holky, mate uz prichystane postylky pro miminka nebo to nechavate az po navratu z porodnice? Nejak me dnes chytla chystaci manie a nejradsi bych to vsechno nacincala, povlekla, na:,–(ila kolotoc ![]()
AHOJ.
Tak jsem teda taky napnutá, jak kšandy.
DALMI- doufám, že dáš brzy vědět ať už jakoukoli zprávu. My si takhle jen můžeme domýšlet, co je s tebou.
LENULINDO- třeba, když si zajedeš do porodky pro něco na spaní, tak tam bude někdo soudnej a třeba by bylo místo a už by si tě tam nechali.....
LIDUŠKO- asi nezbývá nic jinýho než zatnout zuby a do úterky to vydržet. Oni jsou rakušáci nebo češi žijící v Rakousku?
KLAUDULE- no, když už se ptáš na postýlku…ehm, no, já jsem to tu nechtěla rozmazávat, ale … dneska jsem 39+3tt a manžel ji právě teprve smirkuje a ještě se musí natřít nějakým eko lakem
Takže já budu ráda, když se aspoň tohle stihne do odjezdu do porodnice. Podařilo se mi totiž zapůjčit takovou malinkou postýlku, aby se nám vešla do nové ložnice. Takováhle velikost se už dneska nikde nedá sehnat. Je to tuším 90×60cm. Nechtěla jsem kolébku nebo tak něco, protože malej po tom bude lézt, tak aby to bylo stabilní. A ty stabilnější, třeba co má tuším že Dalmi, tak stojí strašné peníze. Kdyby jsme to nestihli dorenovovat, tak máme ve sklepě 3 postýlky po Š. ale ty větší. Takže na zemi by mimčo nespalo…tkže povlíkání bude asi až po příjezdu z porodnice ![]()
Jinak já jsem ráda, že manžel dělá tu postýlku a dělá to na balkoně. Byl včera kamarádovi na svíci a mně ty alkoholové výpary dělají strašně zle. Večer ještě volal, jestli se něco děje nebo jestli může popíjet, tak jsem do telefonu funěla, že mám kontrakce a asi důvěryhodně, protože chtěl okamžitě přijet ![]()
Písala Dalminka
Ahojky. Ve 3 jsem mela krizy a malem sme jel, ale pak to preslo a tet jen obcas pichnuti, ale nic moc. Jedu na kontrolu tak pak napisu. NAkonec fakt neporodim.
ahojky.mam kontrakce,ale slabi,tak me zas poslali domu a kdyz neporodim do pondeli,tak maliho vyndaj.uz se otviram a porad mam bolesti,tak mam sexovat a chodit a chodit,tak jdu chodit ven a doufat ze se to rozjede samo.v porodnici na me byli moc hodni
dekuji ze na me myslite.vypinam pc a kdyby neco,tak nekomu napisu sms ![]()
mejte se krasne a opatrujte se kamca dalmatinka
holky a komu ma ted psat..kdyz Dalmatinka bude taky v porodnici…date mi nekdo cislo??
SRPEN 2007
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011chlapecekMatyášek
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801chlapeček
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku
5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)
3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna,Štěpánek/Eliška)
Miminka
Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882
Nikolka-12.7v 8,30 2050gramu a 42cm
Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7
Inna-27.7v 9.35 3150gramu a 49cm
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8
Ondřej-9.8 v 9hodin 3.35kg a 49cm
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8
Viktor - 9.8. v 19:10 4050g a 52cm
právě rodí
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčička Michaelka
uz k nam nechodi (JankaR,swead,Lucia1,iza,konstans)
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka