Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
10.8.07 06:41

LUCOSKU: mmooocc gratuluju k Viktorovi - je to teda pekny cvalik. Ani se nedivim, ze ti dal tolik zabrat 8O Hlavne at jste oba zdravi, at mu chutna mlicko a at vam dela v zivote jen samou radost :wink: 

A co ta LENULINDA chudinka, psala uz nekomu??? Musim na ni porad myslet… :cry:

DALMI: tu tvoji story snad nebudu ani komentovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
10.8.07 07:03

Nezlobte se, že vám se zase lezu.
Lucošku sice se neznáme, ale blahopřeji :srdce: Tvá sms mi tu vehnala slzy do očí, ještě, že jsem tu dnes sama.

Dalmi - ty jsi ty slzy zahnala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fakt super :lol: :lol: :lol:

A hlavně proč jsem tu: MÍŠO!!! Už nám tu maminku netrap a pojď se mezi nás podívat. E-tetky se už nemůžou dočkat!!! Lenulindo moc na tebe myslíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.8.07 07:51

Lucošku, taky moc gratuluju. Víťa je teda fakt kluk jako buk, tak ať se vše rychle zahojí a už se mooc těším na fotečky! :potlesk: :dance:
Lenulindo, moc na tebe myslím. Miško, ty potvůrko, tak už se konečně maminky pust! Myslím na to, že kdyby se furt neměla Lenulinda otvírat, tak snad půjdou do císaře.Přece ji nenechají v bolestech 2 dny…nebo jo? :-( 8O
Dalmi, teda ty tvoje historky by stály za sepsání a byl by z toho bestseller. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.8.07 07:59

ahojky :lol:
jsem myslela ze ho zabiju,ale potrestala jsem ho dost :lol:
aspon jsem vas pobavila.ja myslela ze uz budu muset prespat u sousedu :oops: na tchyni jsem ani neklepala,proto ze to bych radsi spala na schodech :lol:

lenulky mi je lito.taky si myslim ze ji prece nemuzou nechat trapit tak dlouho :cry: chudinka :cry:

ja tet jedu na monitor a ani si nebudu brat sebou tasku i kdyz rekly at ji vemu,proto ze mi je jasny ze me poslou domu :lol:
tak vsem preji krasny den,pak napisu jak jsem dopadla :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.8.07 07:59

a Viky je prej moc krasnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.8.07 08:08

Lenul pousti domu, ma pre slabe kontrakce a ma si doma pockat na dalsi… nechteji ji vubec pomoct a to uz je v bolestech 36h :cry: je chudinka uplne na dne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.8.07 08:09

Lucosku, moc moc gratulujeme k Vitkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
10.8.07 08:19

ENKO, to nemyslíš vážně? 8O 8O 8O 8O 8O Chudina, to si to teda užívá. O takovýmhle postupu slyším poprvé. No, snad nám to sama vysvětlí. Vzhledem k tomu, že jdu rodit do stejné porodnice, tak začínám mít trošku strach :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.8.07 08:23

Cibulko, ona sama nevi proc ji pousti domu a proc ji tam nenechaji kdyz tam chce zustat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
10.8.07 08:30

Ahoj holky :-)

Tak my oficiálně předáváme štafetový kolíček VÁM srpňátkům.Jsme komplet.
Přejeme hodně sil,rychlé porody,zdravá krásná miminka a spousty mlíčka
.

Rozára z července

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
10.8.07 08:42

Enko, to si fakt delas srandu, to je prece hrozny, takhle ji nechat chudinku trapit :evil: To ji nemuzou nejak pomoct nebo udelat cisare? Chudinka mala. Jak muze po tak narocnych hodinach jeste tlacit :cry:

Lenul, drzim moc palce, at se vse rychle v dobre obrati.

Dalmi, historka me opet pobavila, jsi fakt cislo :wink:

Ja dnes mela po dlouhe dobe klidnou noc, spala jsem skoro celou, krome 4 zastavek na zachod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.8.07 09:23

Klaudule nechteli ji dat ani oxytocin nebo epi nebo tak ale nepsala uz tak se ji to treba rozjelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.8.07 10:46

Cau holky,,,jsem doma..

jsem utahana jak cert tak jen v kratkosti..

na vecer me vyvolavacku davat nechteli abych i konecne odpocinula tak me dali injekce a prasek na spani..no chvilicku jsem usnula…jenze me zaslably ty kontrakci…jem otevrena furt na dva prsty..cipek uz neni..CS 10..rano me meli dat vyvolavacku jenze jou uplne boxy takze neni mito a dokud tu jeste jde udzet tak mam pockat az se zpatky vrati silny kontrakce…

ted moc bolesti nemam jen v zadech..da se to..spis jem desne unavena..jdu odpocivat at mam na ten porod silu..

jinak mal je v poradku ale dava me teda pekne zabrat…

jo holky co chcete rodit v bohunicich…je tam fajn personal super a i doktori..akorat mam smulu no ze se me to tak tahne…i kdyz ted jsem na ne nastvana protoze me vecer slibili tu tabletu a nic..no jo ale je tam fakt plno..

• Citovat
  • Upravit
3845
10.8.07 10:49

Ahojky…

Lucinko, už sem ti gratulovala přes SMS, ale ještě jednou…přeju moooc zdravíčka, štěstíčka lásky, hodnýho chlapečka (a že je to kus chlapa) a hodně mlíčka… :!

Lenulko chudáčku, pořád na tebe myslím, Míša ti dává zabrat, ale třeba bude aspon hodný miminko, jako moje Nikolka… :wink:

Rozárko díky za štafetu, já jí ale přebrala už v červenci… :lol:

holky, ENKO EVIKU, proč gratulujete Lucince k Víťovi??? ona má Viktora ne???

Dalmi a její story zase neselhala a rozesmála… :lol:

Patsy na jabka taky bacha, ty celkem nadýmají… :? …možná tak bez slupky…a rajčata to asi fakt byly…Niky je od včerejška co dostala poslední kapičky v 13 hodin úplně ok…občas si jen tak zatlačí aby se neřeklo, ale už je to bájo…včera to bylo děsný…měla úplně červený očíčka jak byla nevyspalá a vyčerpaná z toho tlačení…

jinak se nám dáma rozhodla vstávat v 6.....blééé…aby mě vytáhla z postele tak spustila trochu pláče, což vzbudilo Ríšu a ten vytáhl z postele tátu a tak se stalo, že v půl sedmí už sme byly všichni vzorně nasnídaní, umytí a oblečení.....takže už mám uklizeno, vyžehleno, nakoupeno, oběd se vaří/peče (zapíkaný kuř. prsa se smetanou a žampiony+rýže)......

a já bych šla spát, kdybych nemusela hlídat ty prsa v toubě…kluci sou zase někde v tahu autem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
10.8.07 10:57

Lenulko vím přesně co prožíváš.....Ríšu sem měla rodit 10.3.2005, ráno mě vzbudily v 6, monitor, příprava a pak sem čekala jak blbec na postely do 10, a pořád mě slibovaly „jasně, dneska půjdete“, jenže ve 12 už neslibovaly a řekly rovnou, že sou plný porodní sály že mám smůlu, že snad zítra…naštěstí 11.3.2005 byl alespon jeden sál volnej, tak se Ríša narodil…ale bylo to solidní psycho…taky sem byla vyšťavená a naštvaná…tak držím dál palce at to už netrvá dlouho!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí