Poradna duly
Jana Čurdová
LUCOSKU: mmooocc gratuluju k Viktorovi - je to teda pekny cvalik. Ani se nedivim, ze ti dal tolik zabrat
Hlavne at jste oba zdravi, at mu chutna mlicko a at vam dela v zivote jen samou radost
A co ta LENULINDA chudinka, psala uz nekomu??? Musim na ni porad myslet… ![]()
DALMI: tu tvoji story snad nebudu ani komentovat
![]()
Nezlobte se, že vám se zase lezu.
Lucošku sice se neznáme, ale blahopřeji
Tvá sms mi tu vehnala slzy do očí, ještě, že jsem tu dnes sama.
Dalmi - ty jsi ty slzy zahnala
fakt super
![]()
A hlavně proč jsem tu: MÍŠO!!! Už nám tu maminku netrap a pojď se mezi nás podívat. E-tetky se už nemůžou dočkat!!! Lenulindo moc na tebe myslíme ![]()
Lucošku, taky moc gratuluju. Víťa je teda fakt kluk jako buk, tak ať se vše rychle zahojí a už se mooc těším na fotečky!
![]()
Lenulindo, moc na tebe myslím. Miško, ty potvůrko, tak už se konečně maminky pust! Myslím na to, že kdyby se furt neměla Lenulinda otvírat, tak snad půjdou do císaře.Přece ji nenechají v bolestech 2 dny…nebo jo?
![]()
Dalmi, teda ty tvoje historky by stály za sepsání a byl by z toho bestseller.
![]()
ahojky ![]()
jsem myslela ze ho zabiju,ale potrestala jsem ho dost ![]()
aspon jsem vas pobavila.ja myslela ze uz budu muset prespat u sousedu
na tchyni jsem ani neklepala,proto ze to bych radsi spala na schodech ![]()
lenulky mi je lito.taky si myslim ze ji prece nemuzou nechat trapit tak dlouho
chudinka ![]()
ja tet jedu na monitor a ani si nebudu brat sebou tasku i kdyz rekly at ji vemu,proto ze mi je jasny ze me poslou domu ![]()
tak vsem preji krasny den,pak napisu jak jsem dopadla
![]()
Lenul pousti domu, ma pre slabe kontrakce a ma si doma pockat na dalsi… nechteji ji vubec pomoct a to uz je v bolestech 36h
je chudinka uplne na dne ![]()
ENKO, to nemyslíš vážně?
Chudina, to si to teda užívá. O takovýmhle postupu slyším poprvé. No, snad nám to sama vysvětlí. Vzhledem k tomu, že jdu rodit do stejné porodnice, tak začínám mít trošku strach ![]()
Cibulko, ona sama nevi proc ji pousti domu a proc ji tam nenechaji kdyz tam chce zustat ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak my oficiálně předáváme štafetový kolíček VÁM srpňátkům.Jsme komplet.
Přejeme hodně sil,rychlé porody,zdravá krásná miminka a spousty mlíčka .
Rozára z července
Enko, to si fakt delas srandu, to je prece hrozny, takhle ji nechat chudinku trapit
To ji nemuzou nejak pomoct nebo udelat cisare? Chudinka mala. Jak muze po tak narocnych hodinach jeste tlacit ![]()
Lenul, drzim moc palce, at se vse rychle v dobre obrati.
Dalmi, historka me opet pobavila, jsi fakt cislo ![]()
Ja dnes mela po dlouhe dobe klidnou noc, spala jsem skoro celou, krome 4 zastavek na zachod ![]()
Klaudule nechteli ji dat ani oxytocin nebo epi nebo tak ale nepsala uz tak se ji to treba rozjelo…
Cau holky,,,jsem doma..
jsem utahana jak cert tak jen v kratkosti..
na vecer me vyvolavacku davat nechteli abych i konecne odpocinula tak me dali injekce a prasek na spani..no chvilicku jsem usnula…jenze me zaslably ty kontrakci…jem otevrena furt na dva prsty..cipek uz neni..CS 10..rano me meli dat vyvolavacku jenze jou uplne boxy takze neni mito a dokud tu jeste jde udzet tak mam pockat az se zpatky vrati silny kontrakce…
ted moc bolesti nemam jen v zadech..da se to..spis jem desne unavena..jdu odpocivat at mam na ten porod silu..
jinak mal je v poradku ale dava me teda pekne zabrat…
jo holky co chcete rodit v bohunicich…je tam fajn personal super a i doktori..akorat mam smulu no ze se me to tak tahne…i kdyz ted jsem na ne nastvana protoze me vecer slibili tu tabletu a nic..no jo ale je tam fakt plno..
Ahojky…
Lucinko, už sem ti gratulovala přes SMS, ale ještě jednou…přeju moooc zdravíčka, štěstíčka lásky, hodnýho chlapečka (a že je to kus chlapa) a hodně mlíčka… ![]()
Lenulko chudáčku, pořád na tebe myslím, Míša ti dává zabrat, ale třeba bude aspon hodný miminko, jako moje Nikolka… ![]()
Rozárko díky za štafetu, já jí ale přebrala už v červenci… ![]()
holky, ENKO EVIKU, proč gratulujete Lucince k Víťovi??? ona má Viktora ne???
Dalmi a její story zase neselhala a rozesmála… ![]()
Patsy na jabka taky bacha, ty celkem nadýmají…
…možná tak bez slupky…a rajčata to asi fakt byly…Niky je od včerejška co dostala poslední kapičky v 13 hodin úplně ok…občas si jen tak zatlačí aby se neřeklo, ale už je to bájo…včera to bylo děsný…měla úplně červený očíčka jak byla nevyspalá a vyčerpaná z toho tlačení…
jinak se nám dáma rozhodla vstávat v 6.....blééé…aby mě vytáhla z postele tak spustila trochu pláče, což vzbudilo Ríšu a ten vytáhl z postele tátu a tak se stalo, že v půl sedmí už sme byly všichni vzorně nasnídaní, umytí a oblečení.....takže už mám uklizeno, vyžehleno, nakoupeno, oběd se vaří/peče (zapíkaný kuř. prsa se smetanou a žampiony+rýže)......
a já bych šla spát, kdybych nemusela hlídat ty prsa v toubě…kluci sou zase někde v tahu autem…
Lenulko vím přesně co prožíváš.....Ríšu sem měla rodit 10.3.2005, ráno mě vzbudily v 6, monitor, příprava a pak sem čekala jak blbec na postely do 10, a pořád mě slibovaly „jasně, dneska půjdete“, jenže ve 12 už neslibovaly a řekly rovnou, že sou plný porodní sály že mám smůlu, že snad zítra…naštěstí 11.3.2005 byl alespon jeden sál volnej, tak se Ríša narodil…ale bylo to solidní psycho…taky sem byla vyšťavená a naštvaná…tak držím dál palce at to už netrvá dlouho!!!!