Poradna duly
Jana Čurdová
Izo, gratuluju k narozeni Jachymka a preji vam obema hodne zdravicka stesticka a kdyz mlicko nebude, nevadi, vsak on se bude Jachymek buclatit i po lahvicce ![]()
Dalmi, teda, v patek s taskou do porodnice. To jsou veci. Tak drzim palce, at uz Ti to vyvolaji ![]()
Lidusko, Nikolka je nadherna a mas pravdu, pekne se vam zakulacuje, to je dobre ![]()
Ja uz se tak tesim, az budu mit takovy uzlicek taky doma, je mi z toho cekani do breku ![]()
Vsem, kdo maji zitra kontrolu a ze vas je, preji uspesne nalezy ![]()
zase se u nas bouri,tak doufam ze uz to klapne ![]()
nasteva uz je pryc ![]()
a tetko mi volali ze pristi tyden nam budou delat plastovy okna ![]()
lidusko nikca je moc krasna a uz se pekne zakulacuje ![]()
Ahooooooooj,
hlásím, že mě zítra taky čeká KO, monitor + UTZ a taky doufám, že pojud bude podle UTZ mímo pořád hlavou nahoru, což předpokládám, tak už mi dají konečně termín na císaře. TP mám už tuto neděli…
Izo, gratuluji k mimískovi. Kdepak si rodila?
Liduško, Nikča je krásná, je to už kus ženský ![]()
Dalmi, takže ještě týden musíš vydržet s tím porodem, aby se stihly okna?
![]()
Jinak v Praze a okolí se to kaboní, je šílený dusno, ale zatím to na bouřku nevypadá. No ale mimís statečně řádí, tak uvidíme, ale snad vydrží do zítřejší KO…
mispul doufam ze uz budu v te dobe v porodnici,proto ze s mi nechce zase uklizet a hlidat tu delniky.takle by se o to musel postarat zdenda a jemu to neuskodi.si veme dovcu ![]()
tak ti drzim palce.urcite uz ti to naplanujou.ja vam normalne ty planovany porody zavidim.cisare bych teda nechtela,ale vyhoda je aspon v tom ze vite kdy bude mimi ![]()
Ahojky…
IZY vše nej tobě i Jáchymkovi(moc hezké jméno) a až budeš mít fotečku,tak prosím jednu sem… ![]()
Dalmi okna????…ale fujky fujky blééé,nezávidím,doufám,že to bude jak budeš v porodnici a třeba Ti mamča doma uklidí než se vrátíte…
Liduško Nikolka je krásná a dnes je asi nějaký blbý tlak ne…aspon u nás je pod mrakem dusno,i já mám náladu pod psa,tak se nedivme tomu maličkýmu v kočárku…
Jsem zvědavá s čím zítra přijdete s těch kontrol,já jdu až v pátek…
Dnes jsem si udělala radost,prva teda na mimi,jsem objednala zavinovačku do autosedačky,takovou tu letní verzi,aby jsme byly činaný
až pojedem z porodnice a pak sobě 20 ti rámečkama na dekupáž obrázky,jen nevím kdy budu tvořit ![]()
Tak zatm papa…M.
Izo gratuluji k miminku ![]()
Lidusko mala je uzasna a uz pekne kulatoucka ![]()
holky tak at nam ty kontroly dobre dopadnou
![]()
ja mam posly po 8 minutach..ale pocitam s tim ze to za chvilku zase prejde…jdu zkusit vanu…
ahoj holky, zdravím ![]()
koukám, že máme další mimčo. gratuluju izo ![]()
liduško malá je moc krásná, zrovna se tu s vednou rozplýváme nad poslední fotečkou ![]()
no, ale koukám, že mimiskum se teda ven fakt moc nechce ![]()
Tak koukám, že už je nás 6, co máme zítra kontrolu ![]()
LENULINDO- tak co vana zabrala? Jinak kdyby ne , tak se chci zeptat, kam chodíš na ko? Jestli ke svýmu Dr. nebo už do Bohunic. Kdyby tam, tak se tam třeba sejdem. Já jdu na 10.30.
![]()
LIDUŠKO- Nikolka je fakt roztomilá. Doufám, že moje holčička bude mít taky tolik vlásků. Šimonek docela měl.
Mně je dneska nějak špatně. Trochu pobolívá břicho, ale hlavně od žaludku. Čekám, kdy skončím s hlavou v záchodové míse
A pořád je mi nějak na omdlení, tak už dneska asi nebudu nic moc dělat a spočinu na vertikálno. A zrovna dneska mám službu na uspávání a mně se tam tak špatně sedí i leží u malýho v pokojíku.
IZY- sice jsem tě nezažila, ale gratuluju k malému. Tohle jméno je přesně podle mého gusta.
Já mám KO taky v 10.30.
Právě tady řeším posly by očko po 10 minutách, Leni. Asi je začnu přesně měřit a když nebudu moct usnout, taky si vlezu do sprchy (ve vaně už jsem večer byla). Kdyby aspoň přišla pořádná bouřka, aby to prdlo.
Ale na radaru na netu je docela dost oblačnosti směrem na Třebovou, tak to třeba vyjde. ![]()
sedmo taky z toho nejsem nadsena,ale aspon az se vratim tak to tu bude uz vse hotovy.zdenda to zvladne.prinejhorsim zustanu u mami z malim dele,ale zdenda zase kdyz chce,tak dokaze hezky uklidit ![]()
ramecky na dekupage tu mam taky,ale nak nemam cas tvorit a hlavne uz nevim kam bych ty obrazky dala ![]()
lenul tak co?ja mam taky porad bolesti,ale uz to neprozivam.vzdy to prestane ![]()
lenysku jak ty se mas?
cibulko me je taky dneska nak divne.hlava se toci a taky se mi chce zvracet.prijde mi to jak kdyz jsem byla tehotna na zacatku.to jsem mela takovy stavy ![]()
a u nas nic noveho.je mi nak smutno
evi tak drzim palce.u nas zase bourka nebyla.ta plzen je snad prokleta
.uz me napadlo ze snad sednu do auta a pojedu nekam za bourkou ![]()
To je dobrej nápad, Dalmi.
No, já z okna taky nic moc nevidím, ale na tom radaru se něco blíží (i směrem na Plzeň) http://www.chmi.cz/…d/index.html Je to teda s hodinovým zpožděním a bouřky jsou tam od žluté po červenou. Modrá je jen pršlavější oblačnost.
evi to jsem zvedava jestli neco prijde
uz me to stve ![]()
tady se blejskalo odpoledne a spadlo asi 5 kapek,ale za minutu jako kdyz utne ![]()
kdybych nechtela at je bourka,tak urcite bude ![]()