Poradna duly
Jana Čurdová
Lenulko,
hezky odpočívej. Přeji ti hodně síly a až se to pořádně rozjede, ať je to rychlí a máš to brzo za sebou ![]()
Ahojky,
jen krátce, gratuluji Sedmě a Lucoškovi, tak se konečně Lucka dočkala
A hned takový macek… tak ať vám kluci dobře prospívají!
Lenulindo, to je síla, držím palečky, aby přišly kontrakce a abys to už měla za sebou. Míša ti to pak všechno vynahradí, uvidíš!
Jinak nám naplánavali císaře na pondělí, tak sand všechno klapne a bude další cvalda na světě, podle včerejšího odhadu už má bez pár deka 4 kila.
Mišpul, budeme na tebe v pondělí mylset…to vypadá fakt na kus chlapa, ale to správnej kluk má bejt…
…ještě že ho nerodíš normálně co…chudák Lucka mi psala jak je z toho hotová, ale šťastná že už má to svoje miminko u sebe…tak přeju hodně štěstí a vše bez komplikací!!!
ahojky.tet jsem prisla tak jsem jeste nedocitala ![]()
tak mam uz hodne kontrakci,ale nepravidelnych(trochu je citim,ale nic hrozneho)cipek uz nemam a dr rekl ze bud o vikendu porodim,ze si mysli ze to prijde rychle,ze se sice neotviram,ale ze mysli ze to bude zase pak o to rychlejsi
(ale nic neslibuje dodal)a nebo me to v pondeli nebo v utery vyvolaj.
takze jsem v klidu i kdyz to neprijde o vikendu,tak pristi tyden uz urcite ![]()
mispulko budeme na tebe moc myslet a tesit se na dalsiho klucika
dej pak vedet ![]()
lenulko tak to me mrzi.miska ti dava zabrat,ale vse ti tisickrat vynahradi ![]()
rozarko dekujeme za stafetu
![]()
lidusko me taky vytahli s postele uz v 6 rano
zdenek tu porad neco strachal az jsem musela vstat
a je dobre ze kapicky zabraly ![]()
jsem rada ze jsem vas pobavila.dneska jsem jeste pro jistotu obesla sousedy a omluvila jsem se jim za ten vcerejsek
![]()
docela jsem zmenila nazor na nektery lidi z naseho baraku.byli na me tak hodny ![]()
a pan doktor me docela nesetrne prohrabnul,takze me strasne boli bricho
.byl ale moc milej.rikal ze jsem moc mila tehulka a ze me za to i odrodi
![]()
ahojky, jestli tu nekdo je?ja opet v internet cafe.porad nam nezapojili net.
no hlasim, ze u me se porad nic nedeje, uz jsem z toho nasrana a protivna, zacinam se smirovat s tim pristim ctvrtkem na vyvolani.
dnes vecer doleti nasi, a to uz meli prijet k hotovymu, no aspon si to uzijem jeste bez maleho
vubec nic mi neni, neboli, akorat sem tam, no a furt se mi chce na velkou, tak nevim
jo a maly kope ostosest, tak nevim proc se mu furt nechce na svet
tak teprv ted jsem docetla, to jsou veci…, takze se to rozrodilo, jo? no hlavne gratuluju lucoskovi k chlapeckovi a myslim na lenuli, a dalmatinka bude asi dalsi na rade, ze? no a ja furt nic…
Lliduško , já mám dva známé Viktory a oběma říkáme Víťa, takže to beru jako zdrobnělinu, protože třeba Viktorek mi přijde takový tvrdší.
Jo a myslím, že sama Lucka říká svýmu velkýmu Viktorovi Víťa. ![]()
Lenulindo , to je teda fakt hrůza. Vím, že doktoři za to asi nemůžou, ale mohli tě třeba poslat do jiný porodnice. Vždyť se ti porod zachvíli bude počítat na dny!
Moc držím palce, ať už to máš za sebou a věřím, že pak na jedno dvě zatlačení bude malá venku (měla by ti to trápení aspoň takhle vrátit a pěkně vyklouznout). Tak si hlavně pořádně odpočiň na finále.
Dalmi , tak ty už to máš taky za pár
. To se ti zvedla nálada, ne? Už je Matyášek na dohled.
Mišpulíne , ty se taky máš. Myslím, že se konečně rozjíždíme!
Rozáro, děkujeme za kolík!
A přejeme všem červencovým maminkám hodná a zdravá miminka!
Zapomněla jsem na tebe, Andísku, i kdyby se mimi u tebe zdrželo do toho čtvrtka, stejně to je strašně za chvilinku. ![]()
Tady je bouřka a mně ani netvrdne břicho,
, vidím to na vyvolání od 1. do 4.září. ![]()
trochu jsem se vyspala…je mi lip..zacinaji konntrakce..tak snad se to uuz rozjede…
me z toho uz asi klepne..je to desne dlouhy..
Leni, to je dobře, že jsi trochu spala a možná taky na psychiku pomůže, že jsi na chvíli doma.
Drž se a informuj.
jj je to tady lepsi ted nejaky obr bolesti nemam tak se to da..doma je lip..
zacina bourka snad to konecne spusti poradne a Misa vypluje..kdyz uz to ted tak dlouho trva tak snad to samotny tlaceni pak pujde rychle..
a ceka me zase znovu asi klïstyr…protoze jsem vcera vecer a dnes uz jedla…
ale kupodivu to neprijemny nebylo
jen jsem mela strach abych to stihla na wc
jo a ty porodni boxy jsou tam pekny..je to prijemny prostredi…
a vcera se rodilo plno miminek..vzdycky je nejdriv slysek nekdy i dost silenej rev maminek a pak placi miminka ä pak uz jsou jen videt blesky fotaku…vzdycky se me chtelo plakat kdyz jsem slysela prvni plac tech miminek ![]()
jo jinak ja jsem si teda rikala ze se budu snazit nervat…ale pri asi tretim vnitrnim vysetreni se sestricka rozhodla ze to popozene a a zacla me to vevnitr roztahovat a nejak s tim kroutit a tak silenou bolest jsem fakt necekala to ty kontrakce tak moc nnebolely tak jsem taky zarvala…neslo to proste vydrzet..jsem ji pak omlouvala a rikala ze v poho ze je zvykla ![]()
a
blbec jsem u toho totiz zatnula zdek a tak nejak se cela sevrela..jenze pak v te bolesti uz to neslo povolit…kdyz me to delali po druhe tak uz jsem byla uvolnena a bolest to byla ale dalo se to profunet…