Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3049
11.8.07 13:08

ahojky to jsem zase ja, jen jsem prisla zase nakouknout a nahlasit ze u me se porad nic nedeje
vidim to na ten ctvrtek, kdyztak dam vedet, ale komu?
nasi uz jsou tu, tak je to super
uzivame si zatim krasneho pocasi bez mimca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
11.8.07 13:12

Leni, já se stále rodit nechystám,klidně napiš mně (číslo je v seznamu) anebo koukám, že jistota je Lliduška, ta se určitě rodit nechystá. :lol: Taky Leni vyřiď Mišince, že na Ládíka čekat nemusí. Jestli ona se tam nedrží zuby nehty kvůli němu. :wink: Že jí Ládík vzkazuje, že mu o pár dní starší kamarádka vadit nebude. 8)
Dalmi, držím palce. Jak vás tak pozoruju, zlatě mít třeba 5-6 hodin silný bolesti a hotovo, než takhle kouskovat několik dní. :roll: Snad si Ládík od Michalky a Matyáška nevezme příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
11.8.07 13:34

Evi asi jo..domluvili si to na toho 9.8. no a Misa to chtela splnit ale asi jak zjistila ze Ladicek jeste nic tak se jeste schovava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
11.8.07 13:35

Lliduško,poslala bys mi třeba jako SZ svůj mail? Kdybych odrodila dřív než Dalmi(i když tomu vůbec nevěřím), že by ti Radek poslal na mail fotku mimča z porodnice a ty bys ji sem vyvěsila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
11.8.07 13:39

Jak se cítíš, Leni?Jsi aspoň trošku odpočinutá? Stejně to je síla, že ti „porod“ začal 9.8.(skoro 8.8) a dnes je 11.8. a furt nic. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
11.8.07 14:03

no v noci jsem moc nevyspala..ted mam taky kontrekce..jenze na odjezd to neni nnejsou tak silny jako v ten ctvrtek a ani moc pravidelny..

uz jsem z toho ale dost na nervy…chci to mit uz za sebou…

jedu ted z mamkou do ikei..sedet doma acekam uz me nebavi je to na bednu..tak se tam projdu a snad se to popozene…jinak me asi uz klepne..

kdyz se to do pondeli nerozjede tak jdu do porodky ..mam tam byt v 11:15 na monitor a tak kouknou se jak to postupuje..a to je premluvim at me daji tu tabletu …nebudu se tady prece pomalu otvirat celej tyden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
11.8.07 15:32

Evíku, můj mail je l.lastovickova@seznam.cz .....jůůů úplně se těším, že uvidím Ládika jako první..... 8)

klidně se ujímám seznámku (ale jen na dobu než se Dalmi vrátí z porodky, se dvěma dětma se o seznámek starat nemůžu, to uznejte, zatím to jde, ale to je Niky ještě malinká, až povyroste, tak nebudu vědět kam dřív skočit) a určo písněte mě, když porodíte, telefon na mě je v seznámku… :wink:

ještě Lenul, koukala sem že jen zkopírovat ten seznámek nestačí?? aby tam byly i ty obrázky a barvičky.....co pro to udělat aby to tam bylo komplet???

Klaudul, postýlku sem měla nachystanou cca tejden před porodem, ještě že tak… :wink: …když tě to chytlo, tak klidně chystej…

Cibulko, já se taky bála kolíbky, aby mi jí malej nevyklopil a je to v pohodě…nekolíbáme jí, je to zajištěný a Ríša ví že na kolíbku nesmí lézt…vidí na Nikču krásně, tak nemá proč tam lézt…dokonce ani do postýlky jí zatím nevlezl…což se nedá říct o kočárku…

když deme na procházku tak v korbičce mám Nikču a pod korbičkou v košíku si lebedí Ríša…je to směšný…

no tak holky zase fandím…

do toho, do toho :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
11.8.07 19:56

Lenul, Dalmi, tak co? Jak pokracujete?

Me zacala pekne bolet ta povestna stydka kost nebo co to je. Hlavne pri chuzi nebo kdyz se zvedam, boli to jako cert 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
11.8.07 20:28

tak ja ma zas kontrakce po 5 minutach..asi 45minut…jestli me to zase prejde tak uz nevim..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.07 20:55

porad mam kontrakce a boli to,ale nesili a jsou nepravidelny,takze jen cekam a snazim se v mezicase odpocivat.uz mam toho plny zuby :cry:

vsem dekuji ze na me myslite.nikomu nepisu,proto ze se nic nedeje:-((
vydim to na pondeli na tu vyvolavacku,ale uz je mi to jedno,hlavne ze uz to bude za nami.
mam strach o maliho,proto ze uz se tak nehejbe jako driv,ale podle monitoru je prej ok,tak jim verim.

snazim se chodit a skakat na balonu a nic se nedeje.bolest se da vydrzet,ale je to vycerpavajici.

lenul drzim palce a na vsechny porad myslim a doufam ze u vas to bude rychli a ne tak jak u me a lenulky

• Citovat
  • Upravit
3590
11.8.07 21:28

ja jsem porad na 5 minutach..dala jsem sprchu a furt..jeste tak hodku pockam a jedem…

drzte palecky at uz to neprejde..ja uz to chcu mit za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
11.8.07 21:41

Holky, myslim na vas na obe a drzim palce, at uz se mimiskove rychle vylodi a moc vas netrapi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
12.8.07 10:18

tak v nocii me to zase preslo…ja myslim neporodim nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
12.8.07 10:55

Ahoj holky, teda, nemátew to jednoduchý :( Taky na vás na obě myslím, už to určitě brzo budete mít za sebou, čekáme na zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
12.8.07 11:04

Lenul, neztracej hlavu a zkus vyuzit to, ze Te to preslo, k odpocinku. Teda, jestli to jen trochu jde :) Drzim moc palce.

Dalmi, co Ty? Kde jsou nejake zpravy?

Patsy, co Innuska? Jak to zvladate?

Me to hrozne vcera chytalo do stydke kosti, vubec jsem nemohla chodit. Dnes me berou zada, ale jinak se citim dobre. Akorat rano jsem mela uplne tvrde bricho a tlak na konecnik, ale rozdychala jsem to :D

Jdu sestavovat kolotoc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital