Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
22.8.07 21:13

Mišpulíne vítejte i s Tobiáškem zpět! :dance: :srdce: :srdce:
Držím palce, ať rychle vychytáte prdíky. :wink: A až budeš mít chvilku, hoď nám fotečky svého bobečka. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
23.8.07 08:32

ahojky.....

Klaudul, tak co?? neporodila jsi v noci, když jsi byla sama???

Evi no to je super…CS 6…tak si myslím že to nebude dlouho trvat a vezeš se… :wink:

Mispul vítej doma, byla jsi tam teda dlouho…ty probděný noci znám, včera byla zrovna jedna taková, ale dnešní noc sem to dospala, páč Nikča je jak andílek.....vy:,–(ila sem to mlíko a světe div se je to lepší (né úplně dobrý, pořád sem tam zatlačí a zafňuká, ale je to o 50%lepší)…takže fakt jdu do toho Sunaru, ať mi neřídnou kosti a nelámou se nechty…prostě kůli vápníku.....

Ríša je dneska abnormálně protivnej a Richard zase v práci :? …odpoledne jedu na srazík Jarnulek, takže se tady dneska už neukážu, tak mě omluvte…

tak zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
23.8.07 09:02

Dobre rano :D

Mispul, gratuluju k navratu domu a preju, at se vam s Tobiaskem dari. Urcite prihod nejakou fotecku :srdce:

Lidusko, jsem stale 2v1 :lol: Noc byla klidna, dokonce jsem byla jen 3× na zachode a to je fakt pokrok :wink:

Dnes se chystam vyvaret dudliky, lahvicky a odsavacku, tak doufam, ze je neuvarim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
23.8.07 11:36

Ahoj, dneska teda byla hrozná noc. Nebo spíš až k ránu, od čtyř hodin do půl osmé jsem nespala, Inna pořád brečela. Pak se to naštěstí ještě od půl osmé do devíti podařilo. Teď si smažím kuřecí řízek a vařím brambory.

Mišpul, vítej doma, co císař? Povídej…

Klaudl, budeš brát dudlíka už do porodky? Mě tam chvílema docela pomohl :lol:

Snad se už brzo ozve Dalmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.8.07 12:19

Ahoooooooooooj,
Tak brouček spinká, tak mám chvilku na vás. je to ještě všechno dost hektické, dneska jsme doma třetí den, ale včera jsme jeli k doktorce a taky jsme se stavili rovnou na pojišťovně při cestě, tak jsme půl den byli v čudu. Pomalu si tedy zvykáme na režim, jsem zvědavá, jak to půjde. Tobík je hodnej a dost spavej, na každé kojení ho musím budit. zatím to tak děláme, ale uvidíme, jak na tom bude s váhou, v pondělí jdeme na KO, kdyžtak to aspoň v noci prodloužíme. Spal by klidně 4-5 hodin, je mi líto ho budit. Kojení jde dobře, měla jsme strach jestli nemám málo mléka, protože jak se mi za začátku nalily prsa, tak asi po dlou dnech mi nějak splaskly a měla jsem strach, že to je z toho stresu a že mu to nebude stačit, přece jen už je na 4 kilech a tak toho něco vypije naštěsí dobrý, jak jsme doma, tak jsem se hodila do pohody a hlady evidentně nestrádá.
K porodu, bylo to v pohodě, zvláštní pocit cítit jak se vě mě někdo š´tourá, mám pocit, že mi dali menší dávku, protože jsem to cítila dost,celou dobu jsem hýbala prsty na nohách a už 3 hodiny po operaci jsem mohla zvednout nohy. Byly tam dva momenty, kdy mě to vyloženě bolelo, nejdřív když tahali prcka, nemohli ho vyrvat, mám břicho samou modřinu, taky jsem se dozvěděla že měl omotanou šňůru kolem krku, tak možná proot se neotočil. No a pak když mi vyndali ven dělohu aby jí vyčistili, tak jsem teda málem vyskočila z toho lehátka, jaká to byla bolest. Zbytek v pohodě Po operaci se hojím dobře, už druhý den jsem měla malého u sebe, jen jsem jim ho ještě dala na noc, přece jen jsme byla dost grogy a hlavně vstávání z leže z postele bylo první dva dny na delší dobu…
Tobík měl velký pupek a tak se to pořád báli ufiknout, aby to nekrvácelo, nakonec primář rozhodl až v pondělí, že do toho půjdou, pak ho pořád sledovali, no naštěstí dobrý, i když to ještě zdaleka nemá hezký. Ale to vyléčíme. pak mě vystesli s tím šelestem, v sobotu při vizitě byla jiná doktorka než předtím a suše mi řekla, že se jí ten šelest nezdá a že nás radši pošle na UTZ. Do tý doby mi nikdo neřekl, že má nějaký šelest. Objevilo se mu to prý až 2 dny po porodu. NO každiopádně by to mělo být OK, má dirku 2mm mezi komorama ve svalu a to prý vždy zaroste, tak jen doufám, že to tak bude. Ani ho nechtějí vidět na kontorlní UTZ, prý stačí poslech u pediatričky a pokud by se jí něco nezdálo, tak znovu UTZ.
No a když jsem měla v úterý jít domů, tak mi ještě ráno řekli, že se jim zdá že zežloutl a že mu musí nabrat krev. To už jsem myslela, že vyletím z kůže, ale naštěstí se to nepotvrdilo a tak jsem od úterka doma. Ale myslela jsem že to tam už nepřežiju, personál a všechno OK, ale to prostředí je tak stresující, že se to dá vydržet fakt max. ty 4 dny, já tam byla 8.
Jinak Tobík měl 4050, 55 cm, narodil se 13/8 v 11.05. Fotky v galerce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
23.8.07 12:53

Mišpul, to je teda divný, já necítila vůbec nic…asi ti toho fakt dali málo. A s tím srdíčkem neboj, to urči zaroste. Taky jsem si Innu vzala už 2. den, ale na noc ji dala sestrám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.8.07 13:49

Ahoj Mispul. Vítej doma. Velká gratulace k Tobíkovi. Je to kus krásného chlapáka. Na tý fotce jak jdete domů vypadáš moc hezky, ani bych neřekla, že jsi pár dní po porodu. Já měla ještě minulý týden pupek jak v 7. měsíci. Teď už je to sice lepší, ale pořád tam něco nehezkého trochu visí :oops: :oops:
To se divím, že jsi při císaři něco cítila a dokonce hýbala prstama. To je nějaké divné. Hodně holek si právěže stěžovalo, že nohy pořádně necítili ještě druhý den. Řekla jsi jim to??? Ale přežila jsi to ve zdraví a to je hlavní.
S tím Tobiáškovým srdíčkem je mi to líto. Ale je fakt, že hodně miminek to tak má. Ale trošku mě zaráží ten přístup doktorů, berou to automaticky a nechápou, že se mamina o svoje dítě bojí. Snad se to brzo spraví.

Evikul, taky gratuluji k CS 6. Teď už by se to snad mohlo rozjet, ne?? No, kdyby to nešlo samo, jak jsi sama psala, do týdne snad budeš mít Ládíka u sebe díky vyvolání. Držím palečky, aby sis to nějak dobře domluvila s DR.
Zvláštní je, že skoro všechny, kromě Lidušky a Sedmy jsme všechny pár dní přenášely. A pak taky Patsy a Mispul, ale ty to měly naplánované kvůli CŘ.

Klaudul, tak zase nic? Já myslela, že když ti tak tvrdne to břicho, že už by z toho mohlo něco být. Ale vy se s Evikulkou určitě teď předháníte v tom, kdo bude mít srpnového Benjamínka, co? :lol:

Liduš, u nás zatím všechno v pohodě. Na prdíky moc netrpíme, jen sem tam si trošku popláče a pokroutí, ale za chvilku je klid. Noci jsou taky docela v pohodě, přesto si připadám pořád nějaká nevyspalá a spím s malým vždycky až tak do 10 , 11 :oops: :lol: Pak se divím, že nic nestíhám :lol:

Nemáme nějaké nové zprávičky o Lenulindě a Dalmi?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
23.8.07 15:27

Ahoj holky,

nejdriv gratuluju vsem novym maminkam a obzvlast obdivuju Cibulku 8O Porodit takoveho cvalika musela byt pekna drina. :roll:

U nas je to stejne asi jako vsude. Zatim vladne chaos a snazime si zavest nejaky rad. Maly dnes poprve pres den usnul na vic nez 20 minut, tak mam chvilicku casu. V noci nastesti docela spinka. Usne tak v jednu, pak kojim kolem 4h a pak se budi pred osmou. :wink: …zatim :?

V UT jsme byli u doktorky - uz mame zpet porodni vahu ( tyden po porodu), takze hlady asi nas cvalik nestrada :D

Dnes jsme byli poprve venku s kocarkem. Pysny tatka ho hrde vozil :lol:

Zitra jedeme bratrankovi na svatbu, tak jsem zvedava, jak to zvladneme.

Drzim vsem, ktere na sve zlaticko jeste cekaji, palce. At maji hladky porod a hodne mlicka.

Pokusim se zase nekdy nakouknout.

P.S. Foto je v galerce, tak jestli to umite nekdo zmensit a dat do seznamku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
23.8.07 19:26

Ahoj, já jen psala Lenulindě nějaký homeopatika při novoroz. žloutence, tak mi psala, že asi trhnou rekord v pobytu v nemocnici, ale že se mají dobře, malá se stále sluní. :wink:
Nevím jestli psát Dalmi, minule taky neodpovídala ani mně ani tuším Llidušce…snad už se brzy objeví, taky si to evidentně s Matyáškem v porodnici užívaj. :lol:

Je fakt zvláštní, že miminek před TP jsme u nás měly minimum, většina se držela i po TP i přes vedra, bouřky atd. Máme (jste měly) asi všechny moc pěkný pokojíčky v bříškách. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
23.8.07 19:28

Jo, Mišpulíne, Tobiášek je teda taky fešák. :wink: Moc se povedl. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.8.07 02:22

Tak tu ponocuju, zas mám stahy(nebo poslíčky) po 4 minutách, ale babo raď. Už mě to drží tak od deseti a myslím, že to bolí postupně trošku víc. Ale dá se to přežít. :roll: Tak nevím, jestli budit taťku a jet s poslama(?) do porodnice…ještě počkám, třeba se to zase ztratí. Radek už se šel pro jistotu oholit, aby se ho Ládík nelekl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.8.07 04:34

Tak to jedem zkusit. Nic se nestupňuje, ale taky neodeznívá, tak přinejhorším nás pošlou zpět. :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
24.8.07 08:41

Ahoj,
Evi- tak to vypadá nadějně, když ses tady už neukázala. Tak přeci jenom to srpňátko zvládneš :wink: Tak držíme palečky, ať je to rychlé. A budu čekat na zprávu od holek. :wink:

Pozdravujeme miminka.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
24.8.07 08:43

Evi, tak jsem zvědavá, jestli už máš mimouška. Doufám, že jo a že se stihneš vrátit, než pojedu já :P , abys mi referovala, jak to v té naší nemocnici chodí. Moc na tebe myslím a držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
24.8.07 08:55

ahojky, zpráva od Evíka…

AHOJ- tak jsme v porodnici, protože jsem měla vztahy celou noc, ale otevřená nejsem, takže to bude na dlouho nebo nás pošlou domů. Zas napišu, ted vypínám mobil. R+E 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí