Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
29.8.07 09:53

ahojky,

dalmi super, že se ozveš aspon takhle…dohnala jsi to počtem komentů… :wink: …Matyášek teda přibírá ukázkově, vůbec se nemusíš bát že máš nekvalitní mlíko… :lol:… a ty značkový soupravy závidím, nám každej přinesl laciný dupačky nebo bodýčko, takže kvalitu si musím kupovat sama nebo mám po Ríšovi…takže nebrblej na návštěvy… :D …já vím, sou vyčerpávající…a važ si prospaných nocí…

i když já se dneska vyspala jak princezna…mám naspanejch 9 hodin… 8O …Nikolinka papala jen ve 12 a pak ve 4 a vstávaly sme všichni v 7…takže paráda…ty prdy byly z toho že sem jí předevčírem nestíhala udělat čajík, tak sem do ní včera nalila 30 ml a světe div se, je to vcajku…

Patsy hihi, techtle mechtle máme od čtvrtka kdy mi skončilo 6ti nedělí každej den a já si to opravdu užívám…je to skvělí…žádnej pupek nezavazí, žádný šití nebolí.....jako za mlada… :wink: …jen nás hrozně baví dělat to bez ochrany… :oops: 8O …takže si děláme srandu, že zakládáme na 3. dítě a Richard má už i vmyšlený jméno pro kluka.....lump jeden.....no každopádně si dáváme majzla, to bych nedopustila, já už dalšího malýho teroristu nechcu… :lol: …dneska volám na gyndu, aby mě objednaly na prohlídku po 6ti nedělí a nechám si zdřejmě napsat prášky…(ale moc se mi do nich nechce, páč su po nich nějaká utlumená a nemám na techtle mechtle chuť.....asi účel antikoncepce… :lol: )…jo a celkem mě překvapuje že jsi nedodržela 6ti nedělí…nebolí tě potom podbřišek???
a taky se nám poprvé stalo, že nás přepadl Ríša…měl odpolední spánek v ložnici a my si užívaly v kuchyni a ejhle..... :oops: …no naštěstí tomu moc nerozumí a na nic se neptal, ale musíme si to hlídat…!!!!!

kruci to sem se ale rozepsala k tomu choulostivýmu tématu…a to většina z vás o tom nejspíš nechce ani slyšet… :! :?:

jdu vařit…dneska dělám guláš, páč si ho kluci vymrčeli, já zůstanu na těstovinách s tvarohem… :?

zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
29.8.07 10:08

:lol: :lol: :lol: :lol: šmírák malej :lol: :lol:
Jsem po císaři, krvácela jsem jen asi dva týdny a to ještě hodně slabě a nic mě nebolí, tak proč ne? Hodně mých kamarádek 6tinedělko nedodrželo a když je to s kondomem…Mě to s ním taky neba, ale druhý bejby teď rozhodně nechci, později si taky nechám napsat HA při kojení.
Já budu dneska dělat játra na cibulce, sobě asi bez cibulky :roll:
To ten čajík tak ukázkově zabírá? Lepší neš Sab Simplex?
Teď tu máme od rána tchánovce, pomáhají Luďovi bourat okna, naštěstí je to v přízemí, takže tady neotravujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.8.07 11:22

ahojky.
v noci jsme meli falesnej poplach z monitorem dechu a malem jsem dostala infarkt.malej se totiz nak sesunul asi moc na stranu (dokonce se uz celej v kosiku otoci 8O ze se probudim a je hlavou opacne :oops: ),takze jsem vylitla a kricela mamo mamo on nedejcha.tak mama vyskocila ze mu dame umeli dychani a kouka ze mates dejcha,tak jsme ho zas polozily a on se ani nevzbudil a ja pak nemohla usnout a koukala na monitor jestli blika pravidelne :roll: .no ale rikam si ze lepsi 10 planych poplachu nez jeden neplanej :roll:

patsy tak sexik zavidim.ja bych si taky klidne dala rict,ale jsem tak strasne sita po tech klesti a hlavne ve vnitr,tak se uplne bojim i po sestinedeli a rasky si samozrejme predepsat necham,proto ze mimco bych klidne brala,ale bez porodu,toho strachu z porodu uz se totiz asi nevspamatuju :cry:
jeste teto se nekdy v noci hruzou bojim a nebo to na me prez den tak padne,ze se uplne zacnu klepat kdyz si na to vzpomenu :cry:

chtela jsem uz napsat vse o porodu,ale pockam az to bude mit za sebou i klaudulka :wink:

lidusko tak to je super ze jsi se vyspinkala :wink: a na nastevy teda uz brblat nebudu :wink:

ja vas holky obdivuju ze stihate jeste varit a uklizet.ja jsem rada ze jsem u mami a nemusim nic :lol:

matyasek je hodnej a spinka.potrebuju si neco zajet vyridit,tak ho tu chvilku necham mami,tak doufam ze nebude vyvadet :roll:

a koukala jsem do fotogalerie a muzu teda rict,ze mame vsichni ukazkovy miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.8.07 11:24

dalmi, neboj strachu se zbavis, zapomenes detaily a okolnosti (fakt ver mi ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.8.07 13:38

Ahoj, jsme doma. Ládík je moc hodnej :wink: , já jsem taky v pohodě. Víc napíšu později, Ládík má hlad. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.8.07 13:58

Evíku, vítejte s Ládíčkem doma…už sem se nedostala k tomu abych ti písla SMS jak je Ládíček užasně krásnej a roztomiloučkej, takže ti to píšu teď…je úžasnej a su právem pyšná na to že sem měla tu čest ho vidět ze srpna jako první… :wink: , těším se na popis porodu, i když převážnou většinu víme z tvých sms…

Dalmi teda to muselo bejt fakt maso, když jsi z toho porodu tak v prd…a poplach teda taky děs…hlavně že to bylo falešný!!!!!

Enko už sem si říkala jestli seš ok, když ses tady delší dobu neukázala…jak snášíš těhu s malým zlobidlem po boku???

Patsy sab je chemie, čaj je přírodní, bylinkovej, tak si vyber, co budeš cpát do toho drobečka…chemii nebo přírodu???.....takhle uvažuju já…navíc když sem se do ní snažila minulou noc nacpat ten sab, když sme čajík flákaly, tak mi ho vždycky po minutě vyblinkala, takže účinek nulovej, předtím mi ho nikdy nevyblinkala až ted, tak nevím co to mělo jako bejt.....prostě rači budu vařit čaj a vyvařovat lahvičky i kdybych nestíhala…za to mi to stojí…a fakt to zabírá podobně jako ten sab…prostě to mimču pomáhá trávit…

tímto nikomu nevnucuju mou teorii… :wink:

dneska ve 4 jdu na kontrolu po 6ti nedělí, takže si rovnou nechám napsat ty blbý prášky…až přestanu kojit asi půjdu do tělíska, třeba mi to nebude snižovat moji chuť…ale to je ještě daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.8.07 14:01

Llidusko, jj tehu v pohode, Ivuska uz i tak lehce okopava… a neukazala jsem se protoze ted byla spousta vyrizovani a vsecho (kupujeme byt)… a jeste toho hodne bude 8)

jinak vsem blahopreju k miminkam a Klaudulko drz se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.8.07 22:50

Ahoj.
Klaudulko, moc držím palce, mimi je na dohled, ale konec je fakt o nervy.

Všem chválím miminka!!! Radost pohledět.

Dalmi, to teda asi byla síla, tvůj porod. No, ty vždycky musíš mít něco extra. Včera jsem na tebe myslela u zpráv, že tam prý máte spoustu netopýrů, co lezou do bytů. Tak mě to ani nepřekvapilo, vždyť tam žiješ ty a tvoje zážitky.

POROD: Celkově si myslím, že byl úplně v pohodě, ač se hodně dlouho rozjížděl. Jak zhruba víte, v nemocnici jsem byla od pátku, od čtvrtka večer stahy po 4 min silou jak zaražený prdy = probdělá noc, ale bolestí se to dalo krásně vydržet. V pátek otevřená celý den na prst, bolesti i kontrakce FURT po 5-6minutách, zdálo se to nekonečný, já tak chtěla domů, do domácího prostředí. Přišla jsem si, že tam zbytečně blokuju pokoj a hraju si na porod. To samé celou dobu až do sobotního rána - otvírání minimální = další probdělá noc. V noci jsem si řekla o prášek na spaní, takže jsem aspoň 3-4 hodinky zabrala. V sobotu 25.8. posun, postupně od rána pomalý otvírání až na 3 prsty, i když kontrace stále podobný, možná trošku silnější. Chodila jsem po nadstandartu jak lev v kleci dokola a rozdýchávala ty zaražený prdy.Kolem půl jedné,jedné píchlá voda + klystýr (kvůli plánovanému porodu do vody) a na pokoj se vyprázdnit. To už byli stahy silnější, ale furt se to dalo. A tak jsem se těšila na předporodní pokoj na balón, do vany atd. Asi po čtvrt hodině monitor a kapačka oxytocinu a na křesle při natáčení už jsem nemohla ani sedět, tak se dotočil na míči. To natáčení bylo asi nejhorší. Pak mně vyšetřili(tam už jsem málem porodila) a na sál jsme skoro nedoběhli.Vana by se nestihla napustit. Asi 5 zatlačení a bylo to. To už snad ani nebolelo. Spíš jsem byla mimo. Byla jsem předejchaná, tak jsem v jednu chvíli málem omdlela(mžitky, zvonění v uších a bylo mi jedno, že netlačím). Nástřih jen štípnutí a Ládík se cpal jak superman - ručičkou napřed. Takže ještě že to nebylo do vody (nedá se udělat nástřih a asi by mně pěkně potrhal)…A pak mi najednou bylo strašně dobře, šití skoro nebolelo a já už žertovala a mohla (skoro) rodit znova. Krvácení po porodu jsem taky čekala brutální a není to nic hroznýho, čurání mně ani nepálilo, na velký jsem byla hned v neděli. Teď nebýt toho nástřihu (stehy stahujou), bych ani nevěděla, že jsem rodila. :wink: Hnus mi ale přišlo kojení první dva dny-vždycky jsem se strašně zpotila a pak ta blbá křeč, jak se po tom zavinuje děloha. Ale všechno se strašně rychle zlepšuje a s bobečkem člověk zapomene úplně na všechno. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
30.8.07 08:37

Cau holky..

muj porod taky myslim celkem v poho i kdyz v tu chvili me to pripadalo nekonecny a sileny..
v 7 rano me doma rupla voda pri strasne silny kontrakci a pak uz to jelo jedna za druhou a hodnne bolevy..zavolali jsme sanitku a jelo se ( i s¨celou cestu hokal a jel jak blazen)..v porodnici natocili monitor, vysetrili a slo se na boxi..kontrakce jsem mela snad po minute furt jedna za druhou..a uz jsem hned skemrala o epi..dosla porodni asistentka ze se podiva a rika nno jo jde to strasne rychle to nez vam daji epi tak porodite to jsem byla otevrena na 5..ale ja ze ne ze ten epi jeste chci..tak me ho hned dali ( protoze testy jsem mela hotovy uz z toho minulyho tydne)..po epi uplna pohodicka to jsem ani nevedela ze rodim..jenze jsem nejak zas uplne prestala kontrakce citit..tak zas monitor a kontrakce minimalni..tak jsem zacla chodit a hopsat nna balonu..za chvilku epi vyprsel ( mela jsem jen takovou tu jednorazovou davku) a uz to zas bylo peklo ..jedna za druhou…a jeste jsem nejak blbe dychala takze me zaclo vsechno brnet a nemohla jsem vubec hybat s rukama a nohama a mela desnou zimnici..tak mi davali kyslik…to jsem bbyla uz skoro na 10 a chtelo se mi desne tlacit..tak jsme s PA chvilkama tlacili a pak zas dychali..pak konnecne PA rekla ze je to uuz ok ze se jde na to…tak jsem tlacila tlacila ( pri tom tlaceni me to skoro nebolelo) jenze to furt neslo..tak dosla druha PA a zacla me skakat po brise..furt nic ..tak zavolali doktora..obe dve PA me skakali po brise (bricho jsem mela uplne fialovy jeste tyden po tom) a doktor byl dole..furt nic ..tak doktor udelal nastrih ..ten jsem vubec necitila..pak si toho moc nepamatuju jen ze me furt rikala jeste jednou a uz to bude( to uz rikali mimichodem tak hodinu) uz jsem byla desne unavena..a pak jen jsem slysela jeste zatlacte na raminko a mala byla venku..Pavel striihal snuru a dali me ji na brisko..krasa uz nic nebolelo..pak dosla jina dr a zacla me sit..siti jsem taky vubec necitila..to uz jsem koukala na malou kterou choval Pavel v naruci…nechali nam ji tam cely ty dve hodiny..pak ji odvezli..ja dostala krupicnou kasi a jelo se nahoru na oddeleni…klistyr me nedavali..a anii jsem se nedostala do sprchy…jinak krvaceni taky nnic moc..spis jako slabsi MS..ted uz skoro vubec nic jen trosku spinim a to jen pri kojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
30.8.07 08:46

jo a placenta vylezla snad 2 minuty po Misi..to jsem uz vubec necitila..doktorka rikala ze byla velka..jeste me u toho vseho davali nejaky kapacky..jednu s oxytocinem a dalsi nevim..to si uz neppamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.8.07 09:13

Ahoj holky.
Jen vám sem nakukuju, patřila jsem do října 2007, ale náš brouček se vyklubal o dost dřív. Tak vlastně patříme do srpna. Narodil se 29+3. Naštěstí je zatím zdravý, začíná hezky papat, sice jen hadičkou do žaludku, ale je moc šikovný. Jmenuje se Oliver a je to naše zlatíčko. Narodil se 17.8.2007 ve 14.20, váha 1460gr, délka 39cm. Vkládám vám do galerky fotku.
Přeju vám hodně zdravíčka, štěstíčka a krásné a zdravé dětičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
30.8.07 10:23

Lenulindo, taky jsem byla předejchaná, to brnění atd. :roll: Ale za chviliknu jsem se z toho dostala, ale proti tobě jsem měla naštěstí „vytlačeno“ :lol: rychle. Kyslík dávali prý malému(apgar 8 ), tak jsem ho na břicho nedostala. Asi se chudák už dlouho tlačil v cestách, aniž dr. tušil.
Miiri, vítáme tě v srpnu. :dance: Je dobře, že se malýmu už daří líp. Musí to ale stejně být strašně psychicky náročný, co? :roll: Kolik vážíte teď? Oliverek je pašák, ale mimi pod dvě kila musí být strašně malinkatý. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.8.07 13:25

Jo je strašně malinkatý. Dneska odpoledne ho budou zase vážit, tak jsem zvědavá. Po porodu zhubnul až na 1310gr a teď v úterý měl už 1420gr, tak možná bude na té své původní. Dám vědět aktuální váhu. Jak je maličký, tak zatím sní na jedno krmení 23ml. Já odstříkávám jak zběsilá, tak už se těším až bude jíst více a hlavně až bude mít sílu zkusit pít ode mně. Bude to asi ještě trvat, ale musíme mu dát čas a netlačit na něj. Je to takovej drobeček. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
30.8.07 13:28

no Evi ja se divim ze Misa mela apgar 10 10 10 protoze jsem ji tlacila ven hodku a pul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.8.07 17:01

ahojky, celej den až do těd nám nejel net…hrůza…ale aspon sme doma něco málo udělaly, jako že je posekaná zahrada (Richard) a uklizená kuchyňská linka (Já)…zjistily sme že sme internetoví závisláci oba dva… 8)

včera sem byla na prohlídce po 6ti nedělí, vše je ok…antikoncepci sem nakonec po poradě s Dr. zvolila ve formě injekce na 3 měsíce za 150 Kč a nebudu menstruovat (jednou za 3 měsíce si skočím pro včeličku)…paráda, ted jen jestli mě to nebude utlumovat v sexapetitu… :wink:

Lenulko, Evíku dobrý popisy porodu, já znám tu zimnici po porodu, to sem se nemohla přestat klepat…ještě že nebylo potřeba mě šít… :lol:

Evi a jak to zvládáte s Ládíkem doma???

Enko přeju pevný nervy s bytem.......

Miiri vítám tě a zároveň se přiznávám, že už tě tak trošku znám a fotečky malýho už sem viděla…do října chodí Indy, která patří i do Jarnulek 2005, občas tam nakouknu jak se jí vede, páč Jarnule poslední dobou fláká… 8) …a taky sem slzela kůli Mak…je to děsný… :cry: …tebe sem si zapamatovala kůli tomu, že je Oliverek předčasně…moje Nikča taky…sice až v 36tt, ale vím co je to za nervy, páč ona byla drobeček…2050g a 42cm…zhubla nám na 1940g.....přeju vám, ať Oliverek rychle roste, aby ti ho mohli začít přikládat a ať ste co nejdřív doma…nám Nikču propouštěli s váhou 2060g a já z toho byla na nerva co s takovým drobečkem budu dělat doma a zároveň sťastná, že už tam dál nemusíme zůstávat.....ještě se chci zeptat odkud jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí