Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
3.9.07 14:47

Mikča je prďácká. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
3.9.07 15:18

Zdravím maminky :lol:

Doufám, že se nezlobíte, že vám sem lezu. Jsem ze září 2007. Dočetla jsem se u vás, že Evikule a sedma používá kyblíček na koupání. My jej také máme a do zásoby i vaničku. Chtěla jsem se zeptat jak mimiška v kyblíku držíte. Jestli za zátylek-hlavičku nebo trošku za zadeček a zádíčka. Moc díky za rady a poznatky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
3.9.07 15:58

Ahojky,tak jsme doma ze školky,malý nadšený,prý hlavně proto,že nemusí po o spinkat,stačí jen pul hodinky ležet,pak si mužou tiše hrát,třeba puzzle nebo kreslit,tím si Robču získali na plné čáře…ted je na pc,prostě jsme závisláci celá rodina…
Liduško budu se snažit vás nezanedbávat,ale ted jsem toho zanedbala tolik,že mám min.měsíc co dohánět…
Katy já držím prcka pod pažičkama a spojenýma palcama podpírám bradu,až bude starší,tak bude stačit jen malinko hlídat bradu,aby to nepil…už to mám odskoušené na starším…malý je spokojený,kope o život,pozoruje bodovky ve stropě,ale jakmile ho vytáhnu je řev…večer nafotíme a dáme do galerky,tak koukni…
Liduško a jak jezdíš s dětma na vycházku?Ríša chodí vedle kočárku,nebo jak to řešíš a musím před tebou smeknout…jsem kolikrát ráda,že Robča už je starší a víc pomáhá a nemusím se až tolik o něj starat,mít víc dětí na hlídání jako těch menších,co potřebují opravdu aby je člověk neustále zabavoval,tak nevím nevím…ikdyž kdyby sme se rozhodli pro třetí,chtěla bych ho co nejblíž věkové Ondrovi,taková by byla teorie,ale praxe,no nevím,nevím…hihi si to hezky maluju,ale když se člověk zamyslí…
Zatím letím,ještě snad nakouknu,ale chystáme se do hypernovy pro boty…tak pááá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.9.07 16:45

Já zas držím jako při koupání ve vaničce, jak nás učili v porodce-ruku dáš pod krček, vlastně tím podpíráš zezadu i hlavičku, ruku přes záda a pevně držíš celé ramínko pod paží.Druhou jsem držela pod prckou, ale zjistila jsem, že to ani není potřeba. Hlavičku držím trošku v záklonu, aby mu nepřepadávala dopředu. Vodu má jen tak po ramínka, takže i když s ní zakvedlá, loknout si nemůže. Fakt doporučuju, nikde na něj netáhne a ještě je v přirozené poloze. :wink:

Poprvé šátkujeme, zatím jen doma…je to taky bezvadný, malej okamžitě i přes prdíky usnul. Uvázala jsem kolíbku (i když asi blbě na druhý rameno :lol: , ale drží to).Sice píšou, že u špatných kyčlí se má nosit rovnou na břiše s roztaženýma nožkama, ale my máme tu abdukční dečku (Radek tomu říká padák :lol: ), takže nožky jsou od sebe i takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.9.07 17:09

Lliduš, koupací foto vypadá naprosto idylicky. :wink: Chudák Ríša, ty z něj furt děláš takovýho zlobiče. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.9.07 08:55

Dobré ráno,
koukám, že pro změnu příspěvkuju jen já. :D Asi všichni spinkáte nebo běháte kolem mimísků. Musím se pochlubit, že dnes jsme měli super noc, Radek měl až do půl jedný Ládíka u sebe v obýváku(i s prdíkama) a kojili jsme v noci jen dvakrát, takže jsem se kráásně vyspala. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
4.9.07 11:08

Ahojky…Evi můžeš dát foto do galerky s tím koupáním,mě to totiž nikdo neukazoval,jsem kýblíčkář samouk:)),já se pokusím naše fotky z včerejšího koupání dát do galerky…
Evi myslím,že ty jsi lékárnice,že?Manža přišel domů s tím,že od kolegy mimi dostalo salmonelu z granulovaného čaje,myslíš,že je to možné?
Dnes jsme měli teda noc nic moc,pořád tlačí a bobek nikde,ale zkusím dnes to nechat na něm,taky jsem zkoušela nechat ho jen na prse bez příkrmu a to byl řev,tak jsem dala zase flašku,přitom,když si roztáhal prso a pustil se,tak to na něj přímo cákalo,asi je slabé nebo nevím…zase se budí,tak zatím pááá…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.9.07 11:29

ahojky…

Sedmo to je super že se Robikovi ve školce tak líbí…přeju aby mu to vydrželo…a hlavně ty budeš mít klid a čas na Ondráška…s prckama jezdím na vycházku tak, že malá leží v kočárku a Ríša jede pod kočárkem v koši, má tam deku aby ho netlačily mřížky…každej kdo nás vidí se tomu směje…mám peg pérego a ten má mezi korbičkou a podvozkem (košem) dost místa aby se tam vešel…bohužel né tolik aby se mohl po:,–(it, takže leží zkrouceně, ale je spokojemej…já vymýšlela že budu muset koupit skeat a Ríša to vyřešil za mě…včera sme byly třeba na sociálce autobusem a Ríša celou dobu capkal pěšky…taky byl utahanej jak kotě a při poledním spánku vyjímečně usnul bez keců a zlobení…takže vy plánujete ještě tu Aničku/Zuzanku (nevím co přesně ste vlastně na holčičku měly vybráno)???…no Robik už bude zase o něco starší, takže bude pomáhat…takže proč ne, ale to potom smeknu já před tebou…3 děti by už na mě byly moc… :wink:

Evíku, gratulace k prvnímu šátkování…teda ale máš to odvážnýho a hodnýho chlapa, že byl s Ládíkem v noci…i s prdíkama, to ten můj je srabík…rači se zdekuje pryč…nebo jde spát s malým…jo a z Ríše zlobiče nedělám…on je, ale abych nebyla nespravedlivá, tak dneska je celkem hodnej…zatím jen rozžvýkaná mrkev vyplivnutá v kuchyni na koberci…sám si to vysál, když sem mu donesla vysavač :wink:

jo a musím vám napsat, že Niky je pěkná potvůrka, já se tady skoro tejden snažím aby se na mě usmála (dělám na ni opičky atd) a stačí abych jí dala na zem (na roztaženou peřinu), aby si s ní Ríša povídal a mohl jí ukazovat hračky a ona předvede naprosto úžasnej úsměv od ucha k uchu, když na ní Ríša udělá „kuk“…nepochybně to už byl vědomej úsměv…vivat!!!!!
bohužel na mě dělá zatím furt jen škleby a pokusy o úsměv…asi nejsu tak zajímavá jak brácha… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.9.07 11:34

Sedmi, to bude spíš tou flaškou, než tím že máš slabí mlíko…jakmile se mimčo naučí na flašu tak toho z prsa moc nevypije…viděla sem to v porodnici, paní tam chodila kojit/dávat z láhve svýmu chlapečkovi a ten už byl nějakej čas na flašku navyklej (bylo to asi den před jejich propuštění, takže už nebyl nijak malinkatej, slabej)…maminka byla schopná odsát na jedno odsávání 110 ml z jednoho prsa, jenže klouček, když byl přiloženej k prsu, tak si vytáhl max. 10 ml a víc nechtěl jen řval, dostal flašu a tu stáhnul celou (no celou…tu 90tku co tam měl)…z flašky se jim prostě pije líp… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.9.07 11:44

Sedmo,já jsem taky samouk :lol: Foto dám asi až ke konci týdne, koupem obden a dnes bude koupání se strejdou, taťka nebude doma, tak ho nechci obtěžovat ještě focením. :wink: No a ten granulovaný čaj, taky jsem o tom ještě neslyšela a teď jsem i chvilku hledala a píšou, že zdrojem je maso, mořské ryby, vaječné výrobky…nic jiného. Ale slyšela jsem, že PRÝ byla i na špatně omyté petrželce. Moc se mi to ale nezdá, jedině že by součástí čaje byla nějaká vaječná surovina a tom pochybuju.

Lliduško, začala jsem na doma zkoušet dávat látkovky. Zatím jen občas, když není doma taťka(papírovky zvládá, tak aby ho nepřešlo nadšení). Uvidíme, jak to půjde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.9.07 11:45

ještě jednou já…

Sedmo Ondrášek vypadá v kyblíku naprosto spokojeně a je nádhernej…ty kukadla, prostě k sežrání, jen mě vyděsilo, že to vypadá, že ho škrtíš a né držíš… :lol: …kdyby tam nevypadal tak spokojeně, tak na tebe volám sociálku…hihi (pokus o vtip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.9.07 11:54

Evi tak to su zvědavá jak dlouho u látkovek vydržíš…ale seš dobrá…a taky pěkně mazaná…hihi…prej aby tatínka nepřešlo nadšení… :lol: …sem se zasmála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
4.9.07 12:08

Liduško ty jsi rychlík:)),už jsem to tam dopsala,že neškrtím:))),radši… :D ,ale malej je fakt spokojený v kýblíku,už ani nepláče,když hovyslékám,ví,že bude kýblík:))…no a s tím kočárkem…na tebe sociálku:))) hihihi…
S tou flaškou,taky mě to napadlo,ale už je asi pozdě ho učit jen na prso,musela bych mít náhradní nervy a asi i náhradní bradavky:),takže budem dál prsíčkovat i flaškovat…ted dostal jen prso,tak jsem zvědavá:))
Jo mikinka moc pěkná,já zas ulovila pro Robíka lacláče riflový,snad mu budou,je to z H`M a ty mají číslování odpovídající…,taky jsem mu objednala stavebnici seva,to je u nás ted hit a má jen pár kostiček,přemýšlela jsem i o legu,ale ještě si myslím,že je čas…neumí si ještě hraček tak vážit,aby dostával tak drahé dárky…už škrtá v kalendáři dny do svých narozek…musím ještě vymyslet dortík…každý rok dostává jiný…mám hlad,jdu něcouvařit,malý po prsu usnul,tak snad mu to vydrží…zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
4.9.07 12:21

Sedmo a Evikule,
moc díky za instrukce a fotky. Ještě se těším na foto od Evikule. Zkusíme a uvidíme, třeba se nám to natolik zalíbí, že vaničku nepoužijeme.
Ještě jenou dík :wink: a ať vám mimišci rostou jako z vody :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.9.07 14:35

Ahojte,

Evi, Ládík je fakt úžasnej, ohromně mu to v kyblíku sluší a vypadá moc spokojeně :lol:

Na sociálce jsem samozřejně přídavky zase nevyřídila, protože musím nejdřív do bývalé práce kvůli přijmům… :evil:

Inna už dva dny hrozně prdí a brečí i ze spaní, chjo, chudinka malá :cry:

Sedmo, když prso nechce, tak s tím nic nenaděláš, nejdůležitější je, že přibírá :wink:

Liduško, mikina pro Ríšu je fakt krásná. Já dneska zkoukla Brumlu, MMB 4baby a jiný obchůdky a nějak se mi nic nelíbí, aspoň na tom MMB jsem koupila tři overálky a 2 bodýčka s dl. rukávem, vel. 68.

Chtěla bych jít na procházku po dalším kóju, doufám, že nezačne pršet, je tam pěknej fujavec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí