Poradna duly
Jana Čurdová
Evíku, snad skoro poledne ne??? ![]()
to mě mrzí že máte oba teplotu, snad z toho nic nebude…
…
teda ale holky co celý dny děláte, když je venku tak hnusně a nedá se kočárkovat??? od včerejších 3 hodin ani čárečka…vyjímaje ted Evíka.....to mě teda točíte, co mám číst???
já měla v noci šok, že se mi málem zastavilo srdce…Niky si spinkala víc jak 6 hodin, už mě to bylo podezdřelí, tak sem ju šla po tmě zkontrolovat…sáhnu na ní a ona studená jak žaba (měla trochu odkopanou peřinu, což sem po tmě nezaregistrovala) a navíc, většinou, když na ní šáhnu tak se trochu pohne a ted nic…no co vám mám povídat…hned sem ju brala do náručí a valila rožnout…Nikča na mě zašilhala a vrazila si ručičku do pusinky, jakože chce pít…to se mi ulevilo ani nevíte jak, takže sem si jí potom vzala k sobě do postele a moc sem se teda nevyspala s 2 dětma pod křídlama…z každé strany jedno…(Ríša se bál toho nárazovýho vítru)
Patsy koukám roztáčí porodný za hadříky pro obě co…
…už se těším až bude Niky starší a pujdem spolu nakupovat hadry…prostě dámská jízda…
…co Inuška??? ještě je tak uřvaná:???? Niky to drželo naštěstí jen ten jeden den…
Dalmi Maty je úžasnej a taky z něj bude pěknej chlapák…roste před očima co…už se těším až tady budeš častěji.....
Lenulko tak co s tím psaním víc, jak jsi slibovala ve včerejším komentu??? posíláme pochvalu Mišce, že drží hlavičku a otáčí…šikulka!!!
U nás se drží smutek, dneska ráno se mi zabil tchán v autě
Všichni jsou z toho v prd…
Zatím ahoj
![]()
No nebudu dělat, že jsme se měli s tchánem kdovíjak rádi. Spíš jsme se ignorovali, on měl svůj zvláštní svět, bylo mu už 65 let, spíš je mi líto Ludě. Hodně mu pomáhal na baráku a měli si docela co říct. Jeli dopoledne se starším bráchou na místo nehody, ještě nejsou doma. On (tchán) jezdil celej život v autech jako prase a teĎ na to dojel… Tak jsem šla s malou za tchýní, byla nejspíš v šoku, manželství jim už nevím kolik let neklapalo. Pořád teď mluvila o penězích, že neví jak uživí tak velkej barák a že bude o důchod míň -nechápu.
Patsy, taky upřímnou soustrast.
Ať jste se zbožňovali nebo ne, stejně to zasáhne. Tak se držte. ![]()
vždycky když je takhle hnusně a Richard jede autem, nebo jako včera, z práce měl přijet ve 3 a přifrčel si to až 5 a nebral mi telefon, tak trnu strachem, že u nás zazvoněj poliši se špatnou zprávou......
Patsy tchýně mi připomíná Richardovu babičku (Ríšovu a Nikolčinu prababičku) „babi, co je pro tebe na světě nejdůležitější, zdraví nebo láska?“…„prachy …co si myslíš!!!, když máš prachy máš všechno“…s dědem jim taky manželství neklape…ale sou spolu protože sou na sebe zvyklí…
Luďovi seš ted největší podpora ty a malá…je to hrozný!!!… ale má vás a určitě se z toho brzo vyhrabe…
Evi, to je fakt, jak mi to Luděk řekl, tak jsem se z toho šoku rozbrečela.
Liduško, ona je tchýně hrozně na peníze, to je pravda. Každopádně s ní bydlí v domě ještě nejstarší syn, tak tam aspoň nebude sama.
ahojky, ja opet jen z kavarny, musim se ozvat, 2 tydny jsem jen sedela s malym doma, nikam se nedostala, ted konecne chodim na prochazky tak mi to nedalo a musela jsem sem kouknout, nestihla jsem docist vse protoze si myslim, ze maly se vzbudi za chvilku takze chvatam domu na kojeni, na verejnosti bych nemohla,
ale kojeni je mazec, prijde mi ze nemam dost mlika, protoze vysaje oba prsy a pak breci, ze mu nic netece, zacala jsem dokrmovat sunarem, vypije toho jen trosicku a je spokojeny
tak zatim nez budeme mit ten net
Ahoj Andisko, zdravíme Mahirka. Až budeš mít víc času, hoď nám sem foto.
Já trošku zahltila galerku Ládíkovýma fotkama.
Kyblík budem fotit za chvilku, tak ten šoupnu třeba zítra. Už mám lepší náladu, i když den teda nic moc. Slavíme dnes 4.výročí od svatby, tak jsme si objednali domu pizzu,když jsme nestihli zkoordinovat hlídání. Dostala jsem kyti, škoda, že nemám šestinedělí za sebou, docela bych se i muchlovala(pořád mám ještě nějaký stehy). ![]()
Patsy, myslím na vás. V televizi dnes ukazovali jednu havárku za druhou. ![]()
nemam cas,ale musela jsem rychle napsat ![]()
patsy je mi to moc lito a preji uprimnou soustras. ![]()
Díky holky. Včera to bylo na čt1 v hlavních zprávách.
Jinak Inna je v poslední době fakt nějaká uřvaná, už mi to leze na mozek. Brečí permanentně když zrovna nespí, nejí nebo se nechová. Dneska koupím v lékárně Sab Simplex a zkusím to, třeba je to fakt bolením.
A na Nově ve zprávách říkali, že 22ti letý otec tří dětí uklidňoval svoji půl roční dceru tím, že ji udeřil několikrát do obličeje a hodil s ní na pohovku tak, že se hlavou udeřila do zdi. Paráda
![]()
patsy zkus radeji baby calm.je to ciste prirodni a me ho taky doporucila dr.na prdiky prej uzasny,ale mi jeste musime pockat tyden.smi se od ukonceneho mesice ![]()
Ale Sabíka se taky nebojte, protože se do těla vůbec nevstřebává. Jen ve střevě snižuje povrchové napětí a tak brání tvorbě bublinek-prdy snadněji odchází. Baby Calm si ale taky hodně chválí…jenže pro nás s aktuálníma prdíkama je měsíc strašně daleko. ![]()
Díky Dalmi, hodila jsem si to do Googlu a fakt si to všichni hrozně chválí. Jen doufám, že to mají u nás v lékárně ![]()
Innu prdíky moc netrápily, ale tak poslední týden se pořád kroutí a tlačí a to i ze spaní, takže je to určitě ono. Snad to zabere.
Teď peču kuře a po obědě půjdeme i s Luděm na procházku, asi k mojí rodině.
Naštěstí to úmrtí táty bere tak, jak to je, nijak se nehroutí, ale nikdy nezapomenu ten obrázek, jak sedí na pohovce jako hromádka neštěstí, chová Innušku a tečou mu slzy
![]()