Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
9.9.07 18:08

Lliduško, úplně jsem se dojala,když jsem četla o tvé euforii. :wink: Asi jsem slepoň, ale kde jsi četla popis Cibulčina porodu?

Dalmi,
snad už tě Matyášek nebude takhle děsit. :roll: Tak ať proběhne přestěhování zpět domů na jedničku. :wink: A na popis tvého porodu jsme nezapomněly, teď už nikoho z nás nevyděsíš. :wink:

Klaudulko,
tak ses dočkala. :D Nelinka je hezoučká a hlavně má teda fakt háro :potlesk:, to se asi nudila a vyšívala během toho přenášení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
9.9.07 18:20

ahojky, opet vas vsechny zdravim z kavarny, ale do 2 dnu snad mame net, takze tu budu casteji, maly je tu se mnou, ted usnul v parku.

prdiky nas moc netrapi, musim zaklepat, jen se obcas krouti a mrci, a taky musim rict, ze se posledni dobou porad usmiva, je to zlaticko,

strasne mi ten net doma chybi, nebot jak je manza v praci a maly spi nekdy aj 3 hodiny v kuse odpolko, takze bych ten cas mohla vyuzit, zatim se vsechny mejte a priste uz se snad ozvu z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.9.07 19:23

tak mi uz jsme doma.jsem utahana jak pes.musela jsem uklidit vsechny veci a jeste to ani nemam hotovy :cry: .od nasich jsme jeli 2 nalozenyma autama veci,tak mam co delat :cry: .zdenda mi teda pomaha,tak snad to nak zvladneme,ale dneska uz asi ne :roll: .uz nemuzu..
tak doufam ze noc bude klidna jako vzdy,abych se mohla aspon vyspat :wink:
uz tu byla tchyne :roll: .hned chtela vyjet s kocarem,tak jsem se vymluvila.mam strach ji maliho pujcovat,tak jsem zvedava jak dlouho se budu moc vymlouvat.asi ji to reknu na rovinu,ze se bojim ho nekomu pujcovat.ona neslysi a spatne chodi a ja bych doma umirala

tak zitra snad uz bude klid :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
9.9.07 21:31

Dalmi tchýně bude asi nasraná, spíš bych jí řekla, že jí ho do kočárku dáš, ale že půjdeš s nima…myslím že třeba mě jako tchýni, těšící se na svoje vnoučátko by to hooooodně mrzelo…i když vím jaká je to můra, z tvých popisů…ale je to jednou její vnouče a s tím nic nenaděláš…držím palce ať to vyřešíš co nejvíc diplomaticky…a doma se rychle zabydlete!!! at jsi tu s náma častěji… :wink:

Andi to je super že za 2 dny by měl být net…a taky je fajn, že je Mahirek tak v pohodě…sluníčko…už se těším na fotečky…

Evíku a tobě sem zapoměla :oops: …pochválit fotky Ládíka a hlavně ta mega vytížená fotka (kocour, kojení, notebook)…ta prostě nemá chybu…sem se usmívala pod fósa… :lol: …popis Cibulčina porodu je sepsán v deníčku Letních miminek 2004…je to ted asi 2. od zvrchu na hlavní stránce…

dnešní uspávání bylo náročný…oba najednou chtěli pozornost, takže sem musela zapřáhnout tatínka…byl opravdu nadšenej…ale pomohl s tím, takže má malý bezvýznamný + …který se ještě moc nerovná s tím mínusem za auto… :lol:
taky dneska vysával celej barák…ještě si musím rychle něco vymyslet, než to vyšumí…fakt už se těším až jednou škrábnu auto já…to mi to vrátí i s úrokama a budu mu snad muset dělat otroka nebo tak něco…když si ho takhle vychutnávám…hihi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
9.9.07 21:40

Ahojky…hihi Liduško jsi mě rozesmála s tím využíváním,ale dobře děláš:))
Dalmi dobrou noc,at máte v noci klid poprvé doma:)
U nás kluci rýmujou,prva to přinesl Robík ze školky a ted začal i Ondra::(,už mě neba,že pořád něco,ikdyž jsou to naštěstí jen prkotiny…
Evi fakt,že fotka s tím notbukem nemá chybu:))
Budu končit,malý tam vyspěvuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
9.9.07 21:42

Jo ještě Leni Mša velká kočka a jde na vás vidět jak jste štastní:),heyký fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
10.9.07 09:50

Leni, super fotky!
Liduško, kdy přesně se začala Nikča usmívat, v 7mi týdnech? Inna pořád nic, 7 týdnů jí bude ve čtvrtek. Fakt ti to už dost závidím :evil: :lol:
Dalmi, já taky nechci Innu moc půjčovat, ale na 3/4 hodinky bych ji tchýni v kočáru půjčila, kdyby poprosila. Zatím jí stačí, že k ní 2× týdně zajdeme a je klid.
Na prdíky dávám Baby Calm a zlepšilo se to o 70%, takže Dalmi moc díky za typ :D

Dneska mě Innuška nechala spát v kuse 5 hodin! No a potom už jen dvě, takže mám klasicky naspáno 7 hodin. Kolik za celou noc případně i den naspíte vy? Já s těma 7mi hodinama docela funguju - jakž takž.
Za chvíli jdeme k dr. na prohlídku v 6ti týdnech, jen už se chci dlouho zeptat a vždycky na to zapomenu: pamatujete si, z kterýho prsa jste kojily naposled? Já si každý kojení píšu do sešitku, pže jinak bych byla schopná jí celej den dávat z jednoho prsa. Prostě si to zaboha nezapamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
10.9.07 09:56

Jo a dala jsem do galerky včerejší fotky, Inna už je pěknej pucek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.07 10:40

ahojky.tak zase jen v rychlosti :roll:
patsy jsem rada ze vam to pomohlo a dneska ty kapky na:,–(im taky :lol:
malej spal vod 22 do 4 a hned usnul a spal do 7(zaclo ho olet brisko) a pak do 9 a tet jsem teda vstala a on jeste spinka :wink:

no stchyni to bude tezky :roll: jeste kdyz bydli u nas na patre,ale nak to snad vyresim diplomaticky :cry: ja jsem totiz tak hystericka ze bych se bala pujcit ven maliho i zdendovi.snad to prejde a je to jen hormonama.

lidusko to jsem se zas nasmala.jen toho vyuzij :lol: .zdenda teda uklizi,coz mi taky prijde divny,ale on zase neprebaluje,takze to je takova nahrada za to ze nemusi ty hovinka :lol:
tak ja jdu neco delat dekud spinka laska moje.

holky a je normalni ze matese miluju vic nez zdendu :oops: :oops: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.07 10:47

patsy takze v noci naspim tak 9-10 hodin s prestavkama a prez den se mi moc nechce spat.
inuska je krasna a strasne vyrostla.
za jak dlouho zacli ty kapky pomahat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.9.07 11:10

ahojky holky…doufam ze se k vam muzu pripojit, narodil se mi synek v srpnu, tak sem tu snad spravne. bydlim v zahranici tak postradam nekoho na pokec, no konkretne nejakou maminku mluvici cesky :( :lol:

• Citovat
  • Upravit
3845
10.9.07 12:12

ahojky…

su ráda že sem vás s využíváním chlapa pobavila.....já se tím zatím taky slušně bavím… :lol:

Patsy dneska sem mrkla do kalendáře z dálky a vidím tam Inna…tak si říkám, a hele, Innuška má dnes svátek…a ona to je Irma… :lol: …jinak Innul už se trochu změnila…už není tak moc podobná na Niky…ale je moooc krásná… :wink: …Niky hodila první úsměv 2 dny před tím, než jí bylo 8 týdnů…včera se řehnila furt, ale dneska hodila s bídou jeden úsměv a to před kojením, když už věděla že jí to prso za vteřinku strčím…nepíšu si z kterýho prsa sem kojila, vždycky zkouším který je větší(víc nalitý) a když to zrovna nepoznám, tak to risknu z jednoho…

Anonymní, určitě tě rády příjmeme…už tady máme jednu maminku z ciziny taky s chlapečkem…bude nás víc…nebudem se bát vlka nic… :lol: …jen nám o sobě napiš víc…odkud jsi, jak se jmenuje tvůj brouček, jak se jmenuješ ty, kdy se narodil, porodní míry, kolik ti je…prostě vše na co si vzpomeneš nám písni…ať toho o tobě víme co nejvíc… :wink:

Dalmi, Richard taky ještě Niky nepřebaloval a Ríšu poprvé přebalil asi ve 4 měsících…ovšem ted si to užívá, páč když zrovna kojím, někdo musí Ríšovi po nočníkování utřít zadek a vynést a umýt nočňajz…hihi…už si ale zvykl…a to že Matyho miluješ je normálka…Zdendu máš ráda jako partnera a Matyho mateřskou láskou a ta je nejsilnější.....ale hlavně to tomu chlapovi neříkej!!!!

Sedmi tak to je mi líto s tou rýmou…to je ta školka…tam si děcka předají vše… :? …zítra chce Richard vyrazit s Ríšou na dětský cvíčo, tak se obávám aby mi taky něco nedotáhl, tak nevím jestli je mám pustit… :?

Lenulko, jestli čteš…co Miška a její rýma…zkoušela jsi to mateřský mlíko??? nebo ti to příjde nevhodný???

Lucinko a co ty??? už jsi dobrala atb, tak už by se to kójo mohlo začít lepšit ne???jak seš na tom…ozvy se!!!!!

jo a ještě ke spaní…Dalmi tak 9-10 hodin tady nemá naspáno snad žádná z nás krom tebe..... :lol: …já su na tom většinou 6-7 hodin přerušovaně a to převážně kůli Ríšovi, né kůli Niky, ta spinká 6-7 hodin v kuse…a taky funguju…a bez kafé…jedu na kapučínu a horké čokoládě… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.07 13:42

lidusko prez den ale zase nemuzu spat vubec,proto ze malej tak dlouho nevydrzí spat :roll: a vzdycky jak na potvoru se vzbudi kdyz usinam.
to je jasny ze zdendovi to nereknu :lol: .

holky a taky porad vase mimca tak krici?malej porad neco povida a nebo krici ze spani,ale skoro celou noc pusu nezavre a pritom spi.je to fakt strasny. :lol: :lol: :lol: přez den tolik ze spani nemluvi,ale v noci zase nevydrzí bejt ticho a ja vzdy cekam kdy zacne rvat a mam strach ze se vzbudi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.07 13:43

lidus a pozor na tu cokoladu.tet jsem zrovna cetla ze kakaova hmota obsazena v cokolade taky nadyma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.07 13:44

ahoj anonymko.vitam te mezi nama.napis prosim o vas vic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie