Poradna duly
Jana Čurdová
Lliduško, úplně jsem se dojala,když jsem četla o tvé euforii.
Asi jsem slepoň, ale kde jsi četla popis Cibulčina porodu?
Dalmi,
snad už tě Matyášek nebude takhle děsit.
Tak ať proběhne přestěhování zpět domů na jedničku.
A na popis tvého porodu jsme nezapomněly, teď už nikoho z nás nevyděsíš. ![]()
Klaudulko,
tak ses dočkala.
Nelinka je hezoučká a hlavně má teda fakt háro
, to se asi nudila a vyšívala během toho přenášení. ![]()
ahojky, opet vas vsechny zdravim z kavarny, ale do 2 dnu snad mame net, takze tu budu casteji, maly je tu se mnou, ted usnul v parku.
prdiky nas moc netrapi, musim zaklepat, jen se obcas krouti a mrci, a taky musim rict, ze se posledni dobou porad usmiva, je to zlaticko,
strasne mi ten net doma chybi, nebot jak je manza v praci a maly spi nekdy aj 3 hodiny v kuse odpolko, takze bych ten cas mohla vyuzit, zatim se vsechny mejte a priste uz se snad ozvu z domu.
tak mi uz jsme doma.jsem utahana jak pes.musela jsem uklidit vsechny veci a jeste to ani nemam hotovy
.od nasich jsme jeli 2 nalozenyma autama veci,tak mam co delat
.zdenda mi teda pomaha,tak snad to nak zvladneme,ale dneska uz asi ne
.uz nemuzu..
tak doufam ze noc bude klidna jako vzdy,abych se mohla aspon vyspat ![]()
uz tu byla tchyne
.hned chtela vyjet s kocarem,tak jsem se vymluvila.mam strach ji maliho pujcovat,tak jsem zvedava jak dlouho se budu moc vymlouvat.asi ji to reknu na rovinu,ze se bojim ho nekomu pujcovat.ona neslysi a spatne chodi a ja bych doma umirala
tak zitra snad uz bude klid ![]()
Dalmi tchýně bude asi nasraná, spíš bych jí řekla, že jí ho do kočárku dáš, ale že půjdeš s nima…myslím že třeba mě jako tchýni, těšící se na svoje vnoučátko by to hooooodně mrzelo…i když vím jaká je to můra, z tvých popisů…ale je to jednou její vnouče a s tím nic nenaděláš…držím palce ať to vyřešíš co nejvíc diplomaticky…a doma se rychle zabydlete!!! at jsi tu s náma častěji… ![]()
Andi to je super že za 2 dny by měl být net…a taky je fajn, že je Mahirek tak v pohodě…sluníčko…už se těším na fotečky…
Evíku a tobě sem zapoměla
…pochválit fotky Ládíka a hlavně ta mega vytížená fotka (kocour, kojení, notebook)…ta prostě nemá chybu…sem se usmívala pod fósa…
…popis Cibulčina porodu je sepsán v deníčku Letních miminek 2004…je to ted asi 2. od zvrchu na hlavní stránce…
dnešní uspávání bylo náročný…oba najednou chtěli pozornost, takže sem musela zapřáhnout tatínka…byl opravdu nadšenej…ale pomohl s tím, takže má malý bezvýznamný + …který se ještě moc nerovná s tím mínusem za auto… ![]()
taky dneska vysával celej barák…ještě si musím rychle něco vymyslet, než to vyšumí…fakt už se těším až jednou škrábnu auto já…to mi to vrátí i s úrokama a budu mu snad muset dělat otroka nebo tak něco…když si ho takhle vychutnávám…hihi ![]()
Ahojky…hihi Liduško jsi mě rozesmála s tím využíváním,ale dobře děláš:))
Dalmi dobrou noc,at máte v noci klid poprvé doma:)
U nás kluci rýmujou,prva to přinesl Robík ze školky a ted začal i Ondra::(,už mě neba,že pořád něco,ikdyž jsou to naštěstí jen prkotiny…
Evi fakt,že fotka s tím notbukem nemá chybu:))
Budu končit,malý tam vyspěvuje…
Jo ještě Leni Mša velká kočka a jde na vás vidět jak jste štastní:),heyký fotečky.
Leni, super fotky!
Liduško, kdy přesně se začala Nikča usmívat, v 7mi týdnech? Inna pořád nic, 7 týdnů jí bude ve čtvrtek. Fakt ti to už dost závidím
![]()
Dalmi, já taky nechci Innu moc půjčovat, ale na 3/4 hodinky bych ji tchýni v kočáru půjčila, kdyby poprosila. Zatím jí stačí, že k ní 2× týdně zajdeme a je klid.
Na prdíky dávám Baby Calm a zlepšilo se to o 70%, takže Dalmi moc díky za typ ![]()
Dneska mě Innuška nechala spát v kuse 5 hodin! No a potom už jen dvě, takže mám klasicky naspáno 7 hodin. Kolik za celou noc případně i den naspíte vy? Já s těma 7mi hodinama docela funguju - jakž takž.
Za chvíli jdeme k dr. na prohlídku v 6ti týdnech, jen už se chci dlouho zeptat a vždycky na to zapomenu: pamatujete si, z kterýho prsa jste kojily naposled? Já si každý kojení píšu do sešitku, pže jinak bych byla schopná jí celej den dávat z jednoho prsa. Prostě si to zaboha nezapamatuju
Jo a dala jsem do galerky včerejší fotky, Inna už je pěknej pucek ![]()
ahojky.tak zase jen v rychlosti ![]()
patsy jsem rada ze vam to pomohlo a dneska ty kapky na:,–(im taky ![]()
malej spal vod 22 do 4 a hned usnul a spal do 7(zaclo ho olet brisko) a pak do 9 a tet jsem teda vstala a on jeste spinka ![]()
no stchyni to bude tezky
jeste kdyz bydli u nas na patre,ale nak to snad vyresim diplomaticky
ja jsem totiz tak hystericka ze bych se bala pujcit ven maliho i zdendovi.snad to prejde a je to jen hormonama.
lidusko to jsem se zas nasmala.jen toho vyuzij
.zdenda teda uklizi,coz mi taky prijde divny,ale on zase neprebaluje,takze to je takova nahrada za to ze nemusi ty hovinka ![]()
tak ja jdu neco delat dekud spinka laska moje.
holky a je normalni ze matese miluju vic nez zdendu
![]()
patsy takze v noci naspim tak 9-10 hodin s prestavkama a prez den se mi moc nechce spat.
inuska je krasna a strasne vyrostla.
za jak dlouho zacli ty kapky pomahat ![]()
ahojky holky…doufam ze se k vam muzu pripojit, narodil se mi synek v srpnu, tak sem tu snad spravne. bydlim v zahranici tak postradam nekoho na pokec, no konkretne nejakou maminku mluvici cesky
![]()
ahojky…
su ráda že sem vás s využíváním chlapa pobavila.....já se tím zatím taky slušně bavím… ![]()
Patsy dneska sem mrkla do kalendáře z dálky a vidím tam Inna…tak si říkám, a hele, Innuška má dnes svátek…a ona to je Irma…
…jinak Innul už se trochu změnila…už není tak moc podobná na Niky…ale je moooc krásná…
…Niky hodila první úsměv 2 dny před tím, než jí bylo 8 týdnů…včera se řehnila furt, ale dneska hodila s bídou jeden úsměv a to před kojením, když už věděla že jí to prso za vteřinku strčím…nepíšu si z kterýho prsa sem kojila, vždycky zkouším který je větší(víc nalitý) a když to zrovna nepoznám, tak to risknu z jednoho…
Anonymní, určitě tě rády příjmeme…už tady máme jednu maminku z ciziny taky s chlapečkem…bude nás víc…nebudem se bát vlka nic…
…jen nám o sobě napiš víc…odkud jsi, jak se jmenuje tvůj brouček, jak se jmenuješ ty, kdy se narodil, porodní míry, kolik ti je…prostě vše na co si vzpomeneš nám písni…ať toho o tobě víme co nejvíc… ![]()
Dalmi, Richard taky ještě Niky nepřebaloval a Ríšu poprvé přebalil asi ve 4 měsících…ovšem ted si to užívá, páč když zrovna kojím, někdo musí Ríšovi po nočníkování utřít zadek a vynést a umýt nočňajz…hihi…už si ale zvykl…a to že Matyho miluješ je normálka…Zdendu máš ráda jako partnera a Matyho mateřskou láskou a ta je nejsilnější.....ale hlavně to tomu chlapovi neříkej!!!!
Sedmi tak to je mi líto s tou rýmou…to je ta školka…tam si děcka předají vše…
…zítra chce Richard vyrazit s Ríšou na dětský cvíčo, tak se obávám aby mi taky něco nedotáhl, tak nevím jestli je mám pustit… ![]()
Lenulko, jestli čteš…co Miška a její rýma…zkoušela jsi to mateřský mlíko??? nebo ti to příjde nevhodný???
Lucinko a co ty??? už jsi dobrala atb, tak už by se to kójo mohlo začít lepšit ne???jak seš na tom…ozvy se!!!!!
jo a ještě ke spaní…Dalmi tak 9-10 hodin tady nemá naspáno snad žádná z nás krom tebe.....
…já su na tom většinou 6-7 hodin přerušovaně a to převážně kůli Ríšovi, né kůli Niky, ta spinká 6-7 hodin v kuse…a taky funguju…a bez kafé…jedu na kapučínu a horké čokoládě… ![]()
lidusko prez den ale zase nemuzu spat vubec,proto ze malej tak dlouho nevydrzí spat
a vzdycky jak na potvoru se vzbudi kdyz usinam.
to je jasny ze zdendovi to nereknu
.
holky a taky porad vase mimca tak krici?malej porad neco povida a nebo krici ze spani,ale skoro celou noc pusu nezavre a pritom spi.je to fakt strasny.
přez den tolik ze spani nemluvi,ale v noci zase nevydrzí bejt ticho a ja vzdy cekam kdy zacne rvat a mam strach ze se vzbudi ![]()
lidus a pozor na tu cokoladu.tet jsem zrovna cetla ze kakaova hmota obsazena v cokolade taky nadyma ![]()