Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
4.9.07 14:38

Jo a včera jsem si poprvé skoro po roce koupila něco na sebe - tričko a mikinku, mám z toho první vánoce :lol: Jsem se v těhu hrozně těšila, až si konečně budu moct něco koupit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.9.07 17:01

Patsy, v kyblíku je Ondrášek od Sedmy :oops: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.9.07 19:01

A sakriš, tak to se vám oběma omlouvám :oops: :oops: :oops:
Normálně začínám mít totálně uřvaný dítě. Dneska ječela i v kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.9.07 20:09

Patsy to je divný, Niky dneska taky v kočárku protestovala… :? …asi nějaký erupce na slunci či co, že normálně hodný holčičky sou dneska protivky…nebo …copak jsi měla dneska k obědu??? 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.9.07 20:15

Sedmi, kdypak má Robik narozky??? stavebnici seva neznám… nemáš někde odkaz?? Ríša začíná bejt stavebnicovej, zatím máme jen takový to veliký „lego“ žako…a s těma dortama seš machr, já se zatím odvážila dělat jen k jeho prvním narozkám lentilkovej a nif mof, k druhým narozkám sem objednala v cukrárně „autíčko“ a piškotovej korpus, ještě sem jim říkala, hlavně né oříškovej a hádej co.....chtěla sem to nějak pěkně nazdobit a oni mu tam dali 4 lentilky jako světla auta.....grrrr…to bych zvládla taky…čekala sem nějakej marcipán atd…takže k jeho 3. narozkám budu zase péct…v tý cukrárně za ten šmejd chtěly nehorázný prachy…to rači udělám krtkův dort a su na tom líp…pak dej inspiraci, až vymyslíš co budeš péct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
5.9.07 09:56

Dobré pozdní ráno,
tak dnes se mi podařilo tady být první, sláva.

OBROVSKÁ GRATULACE KLAUDULCE!!!! :-) :-) :-) Tak se taky konečně dočkala a má Nelinku u sebe. Přejeme všecičko nejlepší, zdravíčko, štěstíčko a mamince hodně mlíčka a brzké zotavení po porodu.

Tak jsme kompletní.

Dnešní a včerejší noc docela v pohodě, akorát aby to tak bylo, musím dávát malému trošku Nutrilonu, jinak je celou noc vzhůru a cumlá mi prsa. Snad si na to nezvykne a nebude chtít Nutroš i přes den. Zatím je to v pohodě, tak snad to vydrží. Jinak se máme fajn. Viktorek roste jako z vody, až je to neuvěřitelné. Vypadá už jako velký chlapák a ne jako skoro měsíční miminko. Zrovna mi sedí na klíně a kouká, co mamča dělá. Hlavně že je klid.
Jinak ale nestíhám moc přispívat, což mě mrzí. Ale jak je celý den vzhůru, tak toho moc nestíhám. Kojo tak po hoďce a půl až dvou a do toho trochu uklidit a něco uvařit. A když už to na chvilku zalomí, tak se jdu natáhnout s ním, jinak bych asi přestala existovat.

Sedmi, koukám, že jsme na tom s tím flaškováním večer stejně :lol: Aspoň nejsem sama, už jsem si připadala jako neschopná. Ondrášek v kyblíku úžasný, vypadá tam fakt spokojeně, akorát to držení vypadá fakt jako škrcení. Ještě že my zasvěcené víme jak to je :lol: :lol: :wink:

Liduš, mikinka krásná.S těma dortama to máme tady podobně. Když si ho necháš udělat, tak je to za nehorázné prachy a ještě nevypadá ani nějak nádherně a chutnat chutná taky jen aby se neřeklo. Ale našla jsem u nás paní, která peče výborně, tak se těším na první Viktorkovi narozeniny a uděláme taky nějaký hezký a hlavně dobrý.

Evikul, Ládíček vypadá jako frajer, ty gaťky jsou nádherné a super prďácké. Máš fakt fešáka. A taky přeju ať u těch látkovek vydržíš. Uvidíš, jak ti to půjde a jak to budete zvládat.

Patsy, mě malý v kočárku taky nechce moc být. Max. tak hodinku a pak ječí jak na lesy. Snad ho to přejde a zvykne si.

Musím jít. Čertík se mi tady nějak podezdřele kroutí a začíná fňukat. Tak prozatím pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
5.9.07 11:19

Ahojky všem…
Luci my už dáváme nutrilon po každém koju,jinak je nevrlý a včera jsem ještě zkusila dát čaj před kojo i po a pak jsme 2 krát kakali,tak to bysme měli,zítra jdeme na měsíčn prohlídku,tak jsem zvědavá,asi nás pošle na oční,protože očičko pořád trošku zloobí,tak se na to už psychicky připravuju…
Liduško stavebnice tato… http://www.topnakup.cz/…a-stavebnice zná ji ze školky a de mu to,jinak dortík loni byl jen z nanukáče postavená mašinka(kola sušenky disko,spousta lentilek,komín z trubičky atak),protože jsem chodila do práce a nestíhala jsem péct,před tím to byl méda,na toho mám formu a co se týče těsta,hodně čerpám inspiraci z www.living.cz je tam diskuze a když dáte do vyhledávače dorty,tak vám jich spousta vyjede,letos bych chtěla zkusit neco z toho jedlého papíru,vypadá to hezky a není to moc náročný…,uvidíme musím omrnout jestli není zase něco nového…
Do 20 tého čas…
Musím běžet,kamarádka mě zdržela na icq,a už ani necítím záda,taky vás tak bolí?
Tak pa,ještě nakouknu…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
5.9.07 12:07

ahojky,

Luci tak ste taky skončily na flašce??? doufám že se to po dobrání ATB spraví a flašu nebudete potřebovat…a když ne, no tak svět se nezboří.....mmch jak dlouho je ještě budeš brát???
jinak dort k prvním narozkám by měl bejt přizpůsobenej stravě ročního děcka.....tj. piškotovej korpus, atd…maminy nejvíc preferují z piškotů a jablek, nazdobený to vypadá moc hezky…no ale to je každýho věc…já dělala jen ten piškot, máslovej krém obarvenej jahodama, ozdobený lentilkama a Ríša ho stejně moc nesnědl, jen si s tím pohrál a rozpatlal to všude…takhle..... 

Sedmo díky za odkaz na Sevu, znám to, ale tohle je fakt pro starší děcka…asi zůstaneme nějakej čas ještě na dřevěných puzzlích (vkládačky) a na kostkách žako…jinak mě záda nějak nebolej, ale co mě poslední dobou žere sou motáky…zrovna jenom dneska se mi motala hlava snad 6×.....asi budu muset zajít k Dr. co s tím, už mě to dělá snad 14 dní… :?

Niky už se regulerně usmívá…sice úsměvama šetří, ale jde jí to.....hurááá.....je to k sežrání …já bych jí snad láskou snědla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.9.07 12:33

Luci, nic si z toho nedělěj, nejsi neschopná, to se může stát kdykoliv :!
A Inna byla až do včera v kočáru dokonale hodná, jakmile se rozjel, tak :-) :-) :-) Snad to bylo výjimečně.

Liduško, zívidím úsměv :cry: :cry: :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.9.07 12:36

ahojky.matyasek je porad strasn hodnej,ale jsem jeste u nasich,tak se k pc moc nedostanu.od soboty uz se vam budu venovat :wink:

jinak malej vyrostl uz o 6 cm a ma uz o kilo vic :lol: .nemam ho tak krmit,ale nevydrzim to. :oops: mejte se krasne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.9.07 12:48

O 6cm? 8O Tý jo, gratuluju :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
5.9.07 14:18

ahoj holky..

vsechny zdravime mate miminka vsechny nadherny :)

u nas noc vcera krasa..kojila jsem jen 2× tak jme hezky vyspikani…akorat se mala zacla uz pekne vrtek a v noci me vyliza ze zavinovacky..nevim jak ji mam davat spinkat…jo a musime se pochlubit kdyz je na brisku tak zveda hlavicku a krasne ji pretaci ze strany na stranu :)

vecer vsechno doctu a napisu vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
5.9.07 14:28

ahoj holky..

vsechny zdravime mate miminka vsechny nadherny :)

u nas noc vcera krasa..kojila jsem jen 2× tak jme hezky vyspikani…akorat se mala zacla uz pekne vrtek a v noci me vyliza ze zavinovacky..nevim jak ji mam davat spinkat…jo a musime se pochlubit kdyz je na brisku tak zveda hlavicku a krasne ji pretaci ze strany na stranu :)

vecer vsechno doctu a napisu vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.9.07 14:50

Dalmi, fotky jsou krásný, Matýášek je moc hezkej.

Dneska jsem Inně koupila kalhoty, vestičku a dvě krásný teplý čepičky a sobě svetr. Potom prostěradlo na naši postel…no prachy lítaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.9.07 11:26

Ahoj, počasí pod psa, noc pod psa, nálada pod psa a ještě ke všemu máme oba zvýšenou teplotu…přeji pěkné podpsové ráno. http://www.gify.nou.cz/…ubory/p4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí