Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
31.8.07 17:38

Mispul tak to sorry…

tak která ste to psala, že půjdete do látkovek???

Dalmi a to se Maty směje vědomě??? nebo sou to takový ty mimický tiky???? to spíš ty tiky ne???

to má Nikča taky, usmívá se ze spaní, nebo těsně před tím než začne tlačit…atd…

vědomej smích by měl přijít až v 6ti týdnech…to je potom jiná, když se na tebe vědomě usměje..... :wink:

Niky se na mě podívá, zahledí se a když zjistí že se na ni směju, začne ten úsměv napodobovat, ale ještě to není úplně ono…čekám to každým dnem… :wink:

nejvíc miluju když dá pusinku do O vykulí očiska a prohlásí hóóóó…to je potom k sežrání…pokusím se nafotit…ale víte jak to je…občas foťák vyfotí pozdě… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
31.8.07 17:40

Patsy Innul je v termínu, tudíž první vědomej úsměv můžeš očekávat do týdne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.07 17:46

lidusko to je jasny ze vedome to neni.tady se tomu smichu rika psotníček.-)),ale je to stejne krasny.:-))je to takovy srandovni.-))
na fotak uz jsme to zachytily,tak pak hodim foto,ale az budu doma,proto ze tady u nasich na pc to vubec neumim nahrat.-((

holky vy uz mate tak stary mimca,to to tak uteklo co?
matymu je teprve 16 dni,ale prijde mi ze je snami snad 10let:-)))

maty nejcasteji rika aaa eee iiii a nasi jsou z neho uplne vyrizeny.urcite budou strasne smutny az se odstehujem a me se taky bude styskat,ale tatka nas chce uz domu ,tak musime hned po oknech zpatky:-)
me se ani nak nechce,nic mi tu neschazi.-)))zdenda jezdi denne a je tu snami cele odpolko,tak se mi ani nestyska

dalmatinka

• Citovat
  • Upravit
6774
31.8.07 18:10

Inna ještě ani nezkouší ten úsměv. Já jí pořád říkám „usměj se na maminku“ a ona kouká jako puk a nic :lol: :lol:
Ale krásně pozoruje obličeje a kolotoč, to se mi líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
31.8.07 19:42

ahoj holky

moc jsem nedocitala jen jsem to tak rychle prolitla..

Misa je taky moc hodna..jen vcera v noci chtela papat po 2 hodkach tak jsme nespali..ale vubec neplace ..taky se sem tam usmiva :) a furt si povida..eee.eee.eeeee

dnes jsme byli poprve v poradne..mala je uplne v poradku a hezky pribira..za tyden 330g

jdu si lehnout mala spi..tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
1.9.07 10:43

Ahoj!
Cibulko, vítám vás doma. :srdce: :-)

Lliduško, přiznávám, látkovky chci já, ale teď ze začátku, než nahodíme nějaký rytmus používám jednorázovky. Navíc máme špatný kyčle a musíme nosit takovou zpevněnou dečku přes oblečení, takže ani nevím, jestli se objemnější látkovka pod ni vejde.

Byli jsme včera u dr., malej už váží 3280g (ve středu nás propouštěli s 3050g-večerní úterní vážení). A to Radkova mamka sýčkovala, jestli nemám slabý mlíko, když chce po 2 hoďkách jíst-pchá :-D to určo. Dnes nás trápí prdíky, asi to bude buď po hroznovým vínu nebo po okurku(jím ho i se šlupkou). Tak už to začíná…hlídání jídelníčku. U přebalování Ládík vždycky vyvádí, ale už ho kontroluju řev neřev i pokaždý v noci. Včera jsme taky poprvé koupali v kyblíku, malej byl mooc spokojenej a to v porodce řval při koupání jak tur.

Blíží se doba krmení, jdu vysvobodit Radka (je v ložnici s malým a jeho prdíkama), nechal mi ráno na relax, hodňouš. Pěkný den, pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.9.07 10:56

To je fajn, když chlapi takhle pomáhají, že? Luděk vzal Innu v deset ke tchánovcům, tak jsem si pěkně v klídku poklidila, nachystala oběd a teď šmejdím na netu :lol: Ale už tu budou každou chvíli.
Evi, však on si na to přebalování zvykne, když je to minim. 10× denně, to by se ukričel.

Dneska jsem Innu vážila, má už 4500g :lol: Tzn. 1350g nahoře za měsíc a 4 dny.

Dneska je v Rosicích (to je 2km od nás, mám tam celou rodinu) taková akce - Rytířské klání, tak asi vyrazíme se kouknout. Včera Luděk dělal celej den na baráku, mě ta rekonstrukce nebaví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
1.9.07 12:28

Jupíí, vypadl mi první steh :potlesk: …hned mám pocit, že to dole míň táhne. 8) Už jen x dalších (ani nevím,kolik přesně jich mám). :? Ale jde to rychleji,než jsem myslela. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
1.9.07 15:31

ahojky…

tak se jdu zase vykecat…už je to teda dobrý, ale včera večer sem myslela že mě vodvezou na psychynu.....zase v tom má prsty náš Ríša…ten s náma zametá jak s novým koštětem, to je hrůza…je to tvrdohlavec paličatej, uřvanej…a každým dnem čekám že u nás zazvoní sociálka, páč v sousedství to muselo bejt slyšet nejmín na 5 km…Richard kůli tomu zavíral i okno… :lol: (pokus o vtip, ale včera mi do vtipkování nebylo)…popíšu co se dělo…okolo 20. hodiny sem ho začala kvindovat do postele…on prostě nechtěl, takže oblíkání do pyžama, umývání rukou a obličeje a čištění zubů s řevem, snažila sem se být v klidu, opakovaně (snad 10× i více) sem mu jakž takž v klidu vysvětlovala, že už je večer a tma a že musí jít spinkat, dopadlo to tak že u čištění zubů sem ho plácla přes zadek = řev zesílil…ale do posetele sem ho po půl hodině intenzivního řevu dostala svým opravdu zvýšeným hlasem…v postely následovala scéna že hají rozhodně neudělá (usoplenej uřvanej spratek), přemlouvání, lehla sem si k němu, důrazně ho varovala, že dostane zase na zadek…nééé on prostě bude řvat a vzdorovat…takže zase dostal naplácáno (zdůrazňuju, že přes plínku, aby ste na mě tu sociálku nezavolaly vy, když né sousedi)…nezabralo to, řev maximální, a že chce ven, tak sem ho lapla pod pažu a vynesla řvoucího, kopajícího ven za dveře a zabouchla sem…samozdřejmě řev, kopání a mlácení do dveří (nechala sem ho tam max. minutu)když sem otevřela, tak se trošku zklidnil (byl rád že je u mě, páč tmy se bojí…svítila tam pouliční lampa, takže taková tma tam nebyla), slíbil že teda udělá rači hají…jenže sotva sem ho dala do postele řev nanovo…v tom nastupuje Richard, kterýmu už silně povolily nervy a pořádně na něj houknul, že tohle by teda stačilo (on má hodně silnej hlas, takže sem se „bála“ i já, že bych okamžitě ulehla), jenže on nééé, řve a sedí na postely, nic s ním nehne.....takže opět nastupuju já, a snažím se ho trochu uklidnit, začínám vykládat pohádku, řev se zintenzivní, přestanu…řev se zmírní, ale pořád tam je…zkusím něco zaspívat…řev opět intenzivní a to už zase nevydrží Richard kterej mu naplácá…takže zase řve jak tur…chvilku ho nechám, odcházím z místnosti, volá mě…tak teda jdu za ním a s klidným hlasem se ho ptám, jestli už udělá hají…nééééé řev.....ok, beru ho do náručí a chodím s ním po baráku, páč už je z toho řvaní fakt nepříčetnej…pomáhá to, začíná reagovat na moje povídání co budeme zítra dělat, jdeme do postele a uleháme spolu…on ještě chvilku brečí (už to není řev) a znaven vytuhne…Nikolka spinká jako andílek aniž by zaznamenala to rodeo u nás…nechápu…ale su ze srdce ráda…je třičtvtě na deset a u nás je konečně klid…ufff

a ted se mi honí hlavou, proč se tohle celý odehrálo a jestli sem nemohla udělat něco abych tomu předešla…když nechtěl ještě spát, měla sem ustoupit a nechat ho i přes to že už byl viditelně unavenej a protiva??? nebo je dobře, že sem neustoupila???…

tenhle hošan nám to v životě ještě hodně zpestří… :?

dneska je jako andílek.....

Evikule gratuluju k vypadnutí stehu…a já si to myslela, že u těch látkovek nevydržíš…takhle si to říkaly nejmín 2 moje známí a stejně skončily na papírovkách…tím teda ale nechcu říct, že by ses k látkovkám ještě nevrátila…jestli jo, tak kobouk dolu…

Patsy Innuška už je kus ženské…56 už je jí malá co…Niky ještě některý kousky oblíkne

no nic, už sem beztak napsala román, tak rači končím…jen su ráda že sem se měla kde vykecat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.9.07 17:15

Ahojky,
nějak nestíhám, ani jsem nedočítala všechno.

Vítám Cibulku zpátky, taky jsem zvědavá na fotečky, tak snad nám sem pár hodíš.

Evikul, taky gratuluji k vypadnutí stehu. Já to tak sledovala, že jsem nakonec nepostřehla ani jeden a už jsou pryč. Řekla bych, že dole jsem už O.K. Krvácím už taky minimálně, spíš jen takové špinění. Začínám mít choutky :oops: :lol: , ale ještě nějaký ten týden raději počkám. Táta se už taky nemůže dočkat :wink:

Patsy, Lenulko, máte holky šikovný, že tak krásně přibírají, pohlaďte je za mě.

Liduško, to mě mrzí, že to bylo včera u vás takové divoké. Nevím, jak bych se zachovala já, ale obdivuju tě, jak jsi to vydržela. Asi to bylo dobře, aspoň si malý uvědomí, že si nevydupe všechno co chce. Doufám, že takové rodeo nebudeš mít doma často.

A co Klaudulka?? Dneska měla jít na ten monitor, nebo se pletu? Snad si ji tam chuděru už nechají a porod vyvolají. Musí to být psycho. DRŽÍM PALEČKY, MOC A MOC!!!!

U nás je teď docela vzrůšo. Jak mi Dr. napsala ty ATB, tak zánět ustoupil, už mě to aspoň nebolí, ale na malýho to má asi nějaký blbý vliv, upozorňovala mě na to i Dr. Pije teď co hodinu, jinak řev jak tur. Nespí, když ho uspím a spí tak hoďku tak je to terno. Jinak usne u prsa, je tuhý jak veka, tak ho dám spinkat ale během max. 15 minut je vzhůru a už by zase jedl. Takže nic nestíhám a jen chovám, protože ho do toho bolí bříško a kojím. Nejsem vyspalá, protože když se v noci vzbudí, je to s ním tak na 2-3 hodinky než usne. Doufám, že jak doberu ty ATB, zase se to upraví, nebo odpadnu.
Už musím jít. Využiju chvilku, kdy malý zase chvilku usnul a jdu si lehnout k němu. I půl hodinka je teď pro mě vysvobození.
tak pa pa a pohlaďte miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.07 11:25

ahoj,.
psala klaudul

tak uz jsem se taky rozrodila.-))ve 23.15 mi raskla vda.ted mam kontrakce po 3 minutach.zatim jsem bez manzela .je to teda sila.beham po chodbe co to jde a funim.vsechny zdravim klaudule

tak moc drzime palecky a tesime se na miminko:-))

dalmatinka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.9.07 11:26

praskla voda)mam maliho na kline,tak sotva pisu

• Citovat
  • Upravit
6774
2.9.07 11:29

Čauky,

Liduško, to je maso :cry: Chudák Ríša a chudák ty, vůbec nevím, co ti na to mám napsat, pže nemám zkušenosti, snad ho to brzo přejde.
56ku Innul ještě oblíkne, ale je to tak tak :lol:

Luci, ty si taky užiješ. Hlavně že už je po zánětu a Vikýskovi se režim určitě brzo upraví. Nemůže ti ho třeba na dvě hodiny denně někdo pohlídat aby jsi se trochšku vyspala? To je vlastně blbost, když chce co hodinu kojit :(

Koukám, že mám oproti vám zatím bezproblémový dítko, dneska v noci se budila až po čtyřech hodinách, kojení ze zkrátilo z 20ti minut na 15 a koliky nemá, jen brečívá před tím, než se vykadí, jak ji to asi tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.9.07 11:30

Dalmi, díky za info, Klaudulce moc držím palce. Taky tak občas trávím čas u pc s Innou v náručí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
2.9.07 14:43

ahojky, tak se přidávám k matkám s miminem v náručí u PC, Niky si tady ted slastně dudlá dudyna…sem žehlila a ona se vzbudila dřív, tak se v kolíbce asi deset minutek trošku rozčilovala, že si jí nevšímám, chtěla sem to dodělat, tak jí to ted vynahrazuju a už je spokojená… :wink:

Klaudul, držíme palce at to netrvá dlouho, možná už máš Nelinku u sebe…tak vidíš, vyvolávání nebylo třeba… :wink: ona slečna věděla na kdy si to načasovat…doufám že už je u tebe manža!!!

Patsy trumfneme vás…Niky včera papkala v půl 8, usnula v půl 9, na kojo se vzbudila v 1 a pak až v 6…v půl sedmé vstával Ríša…ale i tak se cítím vyspaná… 8) …takže my máme kojo v noci po 5ti a půl hodinách…su zvědavá jestli si to udrží…

Lucinko teda ty si užíváš…hlavně že už je ti líp, za čas se naučíš být vyspalá i po 4 hodinách spánku v noci, věř mi, ale myslím že tak po týdnu co dobereš ATB, se to kojo trochu stabilizuje na delší intervaly…

díky za soucit z naší večerní aférky…dneska vás pobavím…máme další „historku“ do rodinného archívu (převážnou většinu jeho aférek mu zapisuju do deníčku aby se v dospělosti pobavil a věděl po kom ty jeho děti sou… :lol: …to stejný dělám i Niky, jenže obsah jejího deníčku se zatím zaměřuje na prdíky a přibívání na váze)…takže: Ríšánek našel na skříňce v pokojíčku Bepanthen, téměř nepoužitá tubička, tudíž plná…zanesl to tátovi a ten zaměstnanej PC hrou jen odsekl…„zanes to mámě (máma toho času vařila s Niky v náručí a o ničem netušila)“…po chvíly přijde synek do kuchyně s půlkou tuby napatlanou ve vlasech, na ksichtíku a trochu na tričku…prvotní zděšení a volání táty…následovala pátračka kde je zbytek…naštěstí nebyl ani na právě převlečených postelích, ani na nedávno čištěných kobercích, ale rozpatlanej na dlažbě na verandě.....ale i tak…3× umytý vlasy a pořád to má jak nagelovaný, mastička je fakt hodně mastná…z dlažby to celkem šlo…závěr: mastička za 200 v čudu a my máme zase co vykládat…nakonec sme se tomu smáli…ale to není všechno…před chvilkou vstával, dostal jeho oblíbenej jogurt „Kostíci“ na stoleček, že bude papat, jenže než sem se stihla otočit od žehlícího prkna tak půlka jogurtu byla vylitá na nedávno čištěným koberci, než sem došla do koupelny pro čistič a houbičku tak to měl ve spolupráci se psem slízáno......fakt se nenudíme… :lol:

a zase máte co číst…jen mě trochu mrzí, že četbou zásobuju skoro sama, taky bych si ráda přečetla něco od vás…vždycky tady najdu s bídou pár komentářů… :cry:

a Dalmi, Klaudul rodí, takže už nemáš výmluvu proč odkládat popis porodu…tak sem s ním…su zvědavá…

jdu kojit…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital