Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
2.9.07 19:22

:potlesk: :potlesk: :potlesk: Klaudulko, věřím že už to máte(společně s taťkou) za sebou. :wink:

Kdo předá září ten pomyslný kolík…konečně jsme kompletní. 8) Páni, to taaaaak strašně uteklo, kdypak jsme se tady hlásili s // a dnes tady ťukáme do pc jedním prstem s mimčem na klíně. :D Šťastný, že vše dobře dopadlo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.9.07 19:27

Jo a Lliduško, to se teda máme na co těšit. Zpětně se člověk zasměje, ale v tom okamžiku bych se asi neudržela. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.9.07 09:51

Liduško, kojení po 5ti a půl hodinách, já chci takyyyyyyyyyyyyyyyyy :! :!
Dneska byla hrozná noc, mám naspáno celkem tak pět hodin a hodně trhaně, pořád se budila a brečela :cry: No a ta tvoje story - bych se taky neudržela, máte doma veselo :lol:

Evi, chválím tvůj metřík, hrozně se mi líbí, je krásně barevnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.07 10:23

ahojky.
tak mame uz odrodino.
nelinka se narodila:-))

dnes 2 zari 2007v 18-26 se nam narodila dcera nela48cm a 3160 g.obe sme v poradku klaudule.

lidusko musis mit teda nervy))
luci tak to me mrzi ze mas takovy trapeni

patsy to te lituju.to ja spala tak 12 hodin))
dalmatinka

• Citovat
  • Upravit
6774
3.9.07 11:05

Kaudulce moc gratuluju k Nelince :srdce: :srdce: :srdce:

Dalmi, to jako 12 hodin bez přestávky? To asi ne, když kojíš viď? :) Já bych taky mohla spát ještě dál, když Inna spinkala, ale už mi nešlo usnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.9.07 11:19

:srdce: Nelinko a Klaudulko, hodně zdravíčka, rychlé zhojení a užívejte si sebe navzájem. :wink: Je to zázrak…

Dalmi, 8O taky koukám 12hodin. My měli strašnou noc včera,dnes to bylo v pohodě. Ale stejně prdíme a kroutíme se furt. Už fakt nevím, co jíst. Teď snídám zakysanou smetanu s piškotama, radši ani marmeládu nedávám. Včera jsem si dala plísňáky-hermelín a večer Nivu,myslíte, že to taky může vadit. :roll:

Jak to děláte s prsama přes noc? Já je chci nechat větrat, tak spím bez podprdy, jen v tričku…jenže znáte to, triko pak můžu ždímat a rovnou dát do špíny. Nemáte nějakej fígl?

Patsy, díky za pochvalu. :oops: :)

Jo,zjistila jsem, že dole mě už ani nebolí stehy, ale hemeroid. Nekrvácí, ale je tam boule jak nehet od palce. Tak matlu mastma, snad to ustoupí. :roll:

Koupeme v kyblíku(možná už jsem psala) a je to super,Ládík vůbec nevyvádí, ale lebedí si ve vodě. :wink:

Když se dnes nikdo nepříhlásí, předám rodící kolík září sama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.9.07 11:37

Já v podprdě normálně i spím, sundavám jen ve sprše :lol: Dokonce v ní i sexuju, pže jinak bych mohla pořád dokola prát nejen pyžamo, ale i povlečení a prostěradlo :roll:
A kolík klidně předej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.9.07 11:41

Jo a plísňákama se cpu od porodu pořád, když jsem v těhu nemohla :lol: Určitě to nevadí.

Dneska zase vyrážíme na dloooohou procházku do vedlejšího města, konečně odevzdat papíry na socku kvůli porodnýmu a přídavkům a ještě něco pokoupit. Půjde se mnou i mamka, bude poprvé vozit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.9.07 11:51

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>7×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,2× Ondrášek, Viktorek, Mahirek)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna, Eliška, Apolenka)

http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka

Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882

Nikolka-12.7v 8:10 2050gramu a 42cm

Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7

Inna-27.7v 9:35 3150gramu a 49cm

sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin) TP11.8 Ondřej-9.8 v 9hodin 3.35kg a 49cm

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 Viktor - 9.8. v 19:10 4050g a 52cm

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8 Tobiášek - 13.8. v 11:05 4050g a 55 cm

Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Eliška - 12.8. v 5:40 ????g a ??cm

Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 Ondřej - 14.8. v 17:53 3465g a 51cm

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011 Matyášek - 15.8. v 14h 3400g a 49cm

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 Michaelka - 16.8. v 12:20 3250g a 50cm

andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801 Mahirek - 18.8. v 6:24 3910g a 50cm

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8 Apolenka - 21.8. v 12:00 4550g a 55cm

Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP24.8 608 97 03 57 Ládíček - 25.8. v 14:43 3200g a 49cm

Klaudule(1979/byk/Praha/)TP23.8 Nelinka - 2.9. v 18:26 3160g a 48cm

uz k nam nechodi :cry: (JankaR,swead,Lucia1,iza,konstans)[/barva][barva=darkred]
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.9.07 12:08

Klaudulko gratulujeme k Nelince a přejeme vám hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a hodně mlíčka. 

Dalmi když už seš redy, nechceš se o zeznámek starat zase ty??? hlavně dodělat ty fotky a ták?…mě už to neba…a hlavně na to nebudu mít čas, když su na děcka ted sama

Niky se mi právě v náručí pokadila…to je smradu… :)

já spím jen v tričku, prsa si zvykly, netečou, za což su ráda…i přes to že dneska Nikča v noci dala 6 hodin, takže sme v noci kojily jen jednou a ráno v půl sedmí a to už vstával i Ríša…dneska a příští dny už su na ně definitivně sama, Richard dneska nastoupil do práce, ale celkem zvládám,…zvládli sme sociálku (díky bohu na půl roku mám klid)…nakoupit, uvařit (dneska smažák a hranoulky z trouby…opravdu zdravá strava, ale doladila sem to oloupaným okurkem, takže aspon něco zdravího), Ríša po menší scénce konečně zařezává…mohl by spát do tří než přijede R. z práce, ale to se mi nepoštěstí…spíš tak do půl druhý…jo a taky mám vysáto v kuchyni, páč Ríša asistoval při obalování smažáku a mouka byla všude…uvidíme jak mi to půjde další dny…

Evi kolík předej, jen ještě o Gabuli vím, že ještě neporodila, když jí máme v seznámku, ale nechodí k nám…tak co s ní??? a co s Lenýskem???
přihoď fotečku Ládíka v kyblíku, musí bejt sladkej…včera se Niky koupala ve velké vaně s Ríšou…on jí celou dobu držel za ručičku a políval jí bříško vodou…v tomhle si fakt nemůžu stěžovat…nedá na ní dopustit…slýchám od známých, že většinou jejich děcka příchod mladšího sourozence berou těžko a odmítaj ho, tak když už je to paličák uřvanej, aspon je v poho k Niky…

Patsy doufám že dnešní noc pro vás bude lepší…

Sedmo, Cibulko, jestli čtete, tak se aspon ozvěte jak zvládáte!!!!

oba spí, jdu si dát konečně to kapučínko s horou šlehačky…aspon něco co můžu (šlehačka je z rotlinných tuků, ve spreji)

jo a k té Nivě a plísňáku, bacha na to…pořád tam hrozí listerie, ale nemyslím si že by to mimčo nadýmalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.07 12:12

samozrejme s 2 kojicima prestavkama))
ja se tet chystam do poradny,tAK PAK PISNU
o seznamk se muzu postarat,ale fotky tady nezvladnu zmensit.nevim kde maj na to nasi program
tak zatim pa dalmatinka

• Citovat
  • Upravit
734
3.9.07 12:21

Ahojky holky,…Klaudi tak ses dočkala velká gratulace :srdce: ,at hezky rostete:)
Luci,to je fajn,že už je ti líp,mě mamka pořád honí,at se obleču nebo mi zastydne mlíko a tak…s tím nevyspáním..no snad se ti to brzy zlepší…já snad ani nebudu psát jak spíme my…abych tě zbytečně neštvala…ale dost,podle toho jak tu čtu…ale zas naplno nekojíme a bez flašky ani ránu,ted přibral zase moc,tak mu to mám hodně prokládat čajem,protože nám zase po příkrmu začala tuhá stolice,co mu chudáčkovi nejde vytlačit,tak nastupuju já s rektární rourkou,aby se mu trochu ulevilo,prostě je to začarovaný kruh…
Liduško děti kolem 2 let jsou opravdu k sežrání…je to období,kdy je ještě částečně mimi a na druhé straně si už částečně uvědomuje co muže a co ne,prostě zkouší,co vydržíš…zrovna včera jsme s manžou o tom mluvili…poznali jsme se totiž,když byly malýmu 2,tak jsme si zavzpomínali…tak pevný nervy,brzy bude líp,ale to zas budou 2 Nikče,tak pevný nervy na pár let dopředu:))
Robík je dnes poprvé v nové školce,ráno v poho,jen když jsem odcházela,tak se mi pověsil na nohu,musela jsem s ním trošku pobýt ve školce,ale zas mi venku křičel Ondra…asi ho brzy začnu nosit v šátku,bude to jednodušší,nevíte některá odkaz na uvazy,já už to zapoměla…jsem zvědavá co bude vyprávět odpolko…myslela jsem že mi Robík vubec dopoledne nebere doma čas,že vše Ondra,ale Ondra dnes krásně spí a já už mám vše uklizeno a odpo aspon budu moc být s Robíkem…
Evi taky koupem v kýblíku a je to super…malýmu pomalu čouhají jen oči z kbelíku,musíme nafotit…to je děs ani nestačíme fotit a to už nám bude pomalu měsíc…Tak já už běžím ještě dokoukat meily a taky obědnat malýmu stavebnici,brzy bude mít narozky a já mám pro něj jen olbečení a to není dárek,že…páá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.9.07 12:40

Kyblíkové foto zatím nemám, vkládám aspoň fešáka Ládíka na první procházce minulý týden. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.9.07 12:53

tak sem dokojila a Sedma se nám tady objevila…super…Magdi mě to povídej, že je to telecí věk..... 8) …a pak ještě ta puberta…ójé…
tak Robik je ve školce, to tady s náma budeš častěji ne???

Evi to je frajer…super fotka… :wink: bombastický kaťata… :lol:

Dalmi taky nemám program na úpravu fotek, tak proto to ještě není…ok, seznámek už je zase na tobě…

taky sem lupla do galerky jednu fotku z vany…ale je trochu rozmazaná, to mě mrzí… :cry:

Patsy přeju at máte na socce vyřízeno všechno hned při první návštěvě, at tam nemusíte několikrát jako já…at si mamka užije první kočárkování… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.9.07 13:18

musím se pochlubit úlovkem pro Ríšu…su z ní nadšená…
 http://img4.mimibazar.cz/…d4161957.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital