Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
7.9.07 12:52

evi to chapu ze to je daleko. :lol: pro me je daleko i ten tyden,ale radsi vydrzime :wink: zase tak hrozny to neni.pomuze nam rektarni rourka a prdiky nas trapi jen 2-3× denne a v noci spi jak drevo,tak je to v pohode :lol:

patsy manzel musi bejt moc silnej.jeste ze ma vas dve :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.9.07 12:57

holky a krkaj vase mimca?mates skoro vubec.z 10 kojeni si krkne jen 1-2× :cry: to delam vse mozny a nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.9.07 12:59

a musim pochvalit ladika.je to fesak :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
7.9.07 13:21

Dalmi, s krkáním to máme stejně, spíš ale ublinkává :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.9.07 17:12

mates taky spis ublinkne nez aby si krknul :roll: .ze zacatku krkal jen v nositku,tak jsem ho tam davala a tet si nekrkne ani tam :roll:

a tet se mu udelalo to novorozenecky akne.ma to jen malinko,ale vim ze jakmile to zacne ze se to rozleze a prej to trva i mesic nez to zmizne tak me to stve :cry: .ma to ale jen doma.venku to zahadne mizi.
nemate to taky??prej na to nic neni :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.9.07 17:29

Dalmatinko, kamarádka to měla na měsíční holčičce něco přes týden a pak jí to zmizlo.. doktorka ji ujišťovala, že to nic není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.9.07 17:30

jo a nic ji na to nedávala.. zmizelo to samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.9.07 17:45

luciasku dekuji.snad to taky zmizi.mates uz to ma tyde.nejdriv jen jeden pupinek a dneska uz je to horsi,ale neni to nic strasnyho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
7.9.07 17:51

Ahojky,
Patsy, upřímnou soustrast, to je krutý, místo aby se rodina radovala z vnučky, tak bude truchlit :cry: Tak se držte oba!
Jinak já moc nestíhám reagovat, ale většinou dočítám.
Tobík je celkem hodný, ale stejně nic moc jiného nestíhám.
Dalmi, díky za tip. V pondělí nám bude měsíc, tak zkusíme. Já kombinuju všechno možný, skoro při každým přebalování mažu bříšku krémem Pupík, na to dávám nahřátou plínku, před večerním kojením 2× kapu Sab Simplex a ještě občas používáme rektální rourku, když je nejhůř. Tobík na prdíky trpí taky, ale jde to nějak ustát. Ale měli jsme den asi předvčírem, kdy řval skoro nepřetržitě celý den, byla jsem z něj zoufalá. Asi jsem ale něco blbého snědla a měl křeče v bříšku, nic nepomáhalo, už jsme tu všichni lezli po zdi. Jinak chválím všechny miminka, moc hezký fotečky. My teď\pár dní nefotili, tak to o víkendu napravím a něco hodím do galerky.
Posíláme pusu všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
7.9.07 17:54

Dalmi, Tobík to měl taky, osypal se na čele, asi za 4 dny to zmizelo a dneska je zas osypanej trošku jinde. Ale asi je to jendím oblečkem s kapuckou, asi se mu v tom potí hlava…Tak mu to přestanu oblékat, stejně už je mu to malý a uvidíme.
Mám ještě dotaz, používám kosmetiku Weleda, máme olejíček na tělo. Mažete miminka taky něčím na obličeji? Přijde mi, že je Tobík občas trošku suchej a že by to chtělo něčím namazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
7.9.07 18:13

Ahojte..

Patsy je mi moc lito co se stalo :cry:

Jinak jsem dnes musela s malouu k doktroce..ma rymu :( chudinka a dusi se me pri kojeni..takze nam jedno kojenni trva hodku a pul..ale teplotu nastesti nema tak aspon neco..dostali jsme kapicky na vytirani do nosiku..a taky se ji uudelalo par pupinku..ale myslim ze to za chvilku zmizi..jinak je furt moc hodna..je mi ji lito :(

jo a uz jsem dola pryc obleceni velikosti 56..je ji to maly..nenatahla v tom nozicky..tak jsme byli prikoupit 62..to je hruza jak rychle ten prcek roste..

Evikulko vy taky nosite tu frejkovu podlozku na kycle?? my jsme ted byli na kontrole a hezky se ji to lepsi…dalsi kontrola za 2 mesice..ale tu perinku musime mit urt..jen Misi se to moc nelibi..nemuze se v tom poradne vyprdet..tak ji to musim vzdycky sundat..

jo dneska nez jsme sli k doktorce tak jsem ji jeste merila teplotu..uz jsem bbyla oblecena (mela jsem na sobe jediny rifle ktery ted ooblecu..nic jinyho nemam) a jak jsem Misi strcila ten teplomer do zadecku tak me uplne celou pokadila..tricko, kalhoty i koberec..strasne to z ni vylitlo..ale Miska byla spokojena jak se krasne vyprdela :)))takze jsem k doktroce musela jit v tehu teplakach..

jo holky uz jste nektera odsavali tou odsavackou..ja at saju jak saju tak nic nevysaju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
7.9.07 18:16

Mispul ja ma krem primo na oblicej od Bubchenu a mazu ji ho trosicku kazdy den rano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
7.9.07 18:17

Mispul ja ma krem primo na oblicej od Bubchenu a mazu ji ho trosicku kazdy den rano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
7.9.07 18:25

Tak ty pupínky má Inna taky snad už týden a teď se jí to udělalo i na ramínkách :roll: Mažu jí to jen večer po koupání klasickým olejíčkem.
Před kojením jsem jí dala 10 kapek Baby Calmu přesně podle návodu a svíjí semi tu a křičí, tak já už fakt nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
7.9.07 18:46

tak Misa uz nechce nejak papat..teda papa ale saje jen 5 minut pak usne..a za pul hodky chce zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí