Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a taky dej do galerky fotky, jsem zvědavá, jak Viktorek vyrostl ![]()
Poraďte mi prosím jak si mám dát do podpisu metřík ![]()
Patsy fotečky dodám, hned jak je stáhnu s foťáku.
Meřík uděláš úplně stejně, jaký jsi měla minule. Měla jsi v těhu metřík, ne??
Takže si na nějaké adrese nějaký hezký metřík vytvoř a pak si celou tu adresu, kterou budeš mít na konci zkopíruj do podpisu.
Koupíš ho v lékárně stál 117,– Kč, je to jen olej z anýzu, máty, fenyklu a glyceryn, naředíš to kojeneckou vodou a před každým kójem 10 kapek. Pomohlo jí to o 80%!
U nás taky spí mimčo v posteli z toho důvodu, abych se víc vyspala, protože většinou usne v náručí, ale jak ji dám do postýlky, tak je hned vzůhu ![]()
Patsy, úplně na konci jak už máš metřík vyrobený, musíš skopírovat druhý odstaveček - je tam napsáno PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode. Tak tohle si zkopíruj do podpisu.
Patsy píše:
Koupíš ho v lékárně stál 117,– Kč, je to jen olej z anýzu, máty, fenyklu a glyceryn, naředíš to kojeneckou vodou a před každým kójem 10 kapek. Pomohlo jí to o 80%!
U nás taky spí mimčo v posteli z toho důvodu, abych se víc vyspala, protože většinou usne v náručí, ale jak ji dám do postýlky, tak je hned vzůhu
Patsy, takže já jsem na tom úplně stejně jako ty. V náručí nebo v posteli spí jako andílek, ale jak ho položím, je zle ![]()
Díky za info, určo ho koupím, aspoň mu to trošku uleví.
Tak se mi zrovna vzbudil ten můj andílek a nějak se mi teď vzteká v náručí. Půjdu kojit. Když mi to pak ještě dovolí, tak se sem mrknu. To bylo super si zase chvilku takhle psát.
Patsy hurá, vidíš že to nakonec šlo. Jsi šikulka. Tak já už letím kojit.
Spíš psát ne?
Ale spát by taky bylo dobrý ![]()
A já děkuji za návod na metřík
Díky bohu spí Inna přes den docela dobře, takže více méně stíhám všechno, i uvařit a být na netu. A jak ti spí v kočárku?
Samo že psát, jsem se nějak přehmátla
V kočárku moc nespí. Nevydrží tam dlouho a když usne, musí se s ním pořád jezdit a drncat, nedej bože, abych na chvilku zastavila, to je řev jak blázen. No, já už fakt jdu, už mi chuďátko začíná brečet hlady. Tak pá.
Holky, jak oblíkáte prcky na doma? My máme doma asi 24 stupňů. Malýmu oblíkám bodyčko, dupačky, kabátek a ponožky. Pořád má ale strašně studené ručičky, tak mu dávám teplejší oblečení, ale teď se mu zase vyrazily na zádíčkách a ramínkách potničky. Tak já nevím, potí se, ale ručičky má zase jak led. Čím se mám řídít? Ručičkama, nebo potničkama??
ahojky ![]()
porad nestiham i kdyz dite spi ![]()
luci nam rikali v porodnce ze studene rucicky nejsou znakem toho ze by diteti byla zima.mas mu sahnout na celo a pod bradicku.nektery mimca maj ruce studeny porad.
mi mame taky tak 25 stupnu a davam lehky dupajdy a bodicko z dlouhym rukavem.
stejnak porad spi a je jeste i v zavinovacce nebo spacim pytli.
jestli ma potnicky,tak ho moc neoblikej
tak nam kapicky baby calm taky zabiraji ![]()
a vzala jsem si k srdci co jste psali at se o maliho tak nebojim a manzelovi ho na 15 minut poucim a bere ho k tchyni,ale mam vzdycky tech 15 minut stejne strach a tesim se az se vrati a jeste posloucham prez zdi jestli tam neplace
,ale kazdej den se to lepsi ![]()
jdu luxovat ![]()