Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
13.9.07 10:55

Jo a taky dej do galerky fotky, jsem zvědavá, jak Viktorek vyrostl :lol:

Poraďte mi prosím jak si mám dát do podpisu metřík 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.9.07 10:56

Jé, to jsme se dobře shodly :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.9.07 10:57

Patsy fotečky dodám, hned jak je stáhnu s foťáku.

Meřík uděláš úplně stejně, jaký jsi měla minule. Měla jsi v těhu metřík, ne??
Takže si na nějaké adrese nějaký hezký metřík vytvoř a pak si celou tu adresu, kterou budeš mít na konci zkopíruj do podpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.9.07 10:59

Koupíš ho v lékárně stál 117,– Kč, je to jen olej z anýzu, máty, fenyklu a glyceryn, naředíš to kojeneckou vodou a před každým kójem 10 kapek. Pomohlo jí to o 80%!
U nás taky spí mimčo v posteli z toho důvodu, abych se víc vyspala, protože většinou usne v náručí, ale jak ji dám do postýlky, tak je hned vzůhu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.9.07 11:00

Tam se nedávájí nějaký znaky navíc? Já už si to nemapatuju :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.9.07 11:02

Ha! takže blbě :( Nechce se mi to studovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.9.07 11:05

Patsy, úplně na konci jak už máš metřík vyrobený, musíš skopírovat druhý odstaveček - je tam napsáno PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode. Tak tohle si zkopíruj do podpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.9.07 11:07
Patsy píše:
Koupíš ho v lékárně stál 117,– Kč, je to jen olej z anýzu, máty, fenyklu a glyceryn, naředíš to kojeneckou vodou a před každým kójem 10 kapek. Pomohlo jí to o 80%!
U nás taky spí mimčo v posteli z toho důvodu, abych se víc vyspala, protože většinou usne v náručí, ale jak ji dám do postýlky, tak je hned vzůhu :roll:

Patsy, takže já jsem na tom úplně stejně jako ty. V náručí nebo v posteli spí jako andílek, ale jak ho položím, je zle :evil:

Díky za info, určo ho koupím, aspoň mu to trošku uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.9.07 11:10

Tak se mi zrovna vzbudil ten můj andílek a nějak se mi teď vzteká v náručí. Půjdu kojit. Když mi to pak ještě dovolí, tak se sem mrknu. To bylo super si zase chvilku takhle psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.9.07 11:11

Patsy hurá, vidíš že to nakonec šlo. Jsi šikulka. Tak já už letím kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.9.07 11:12

Spíš psát ne? :lol: :lol: :lol: Ale spát by taky bylo dobrý :-)
A já děkuji za návod na metřík :D Díky bohu spí Inna přes den docela dobře, takže více méně stíhám všechno, i uvařit a být na netu. A jak ti spí v kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.9.07 11:13

Tak zatím ahoj, mě kójo čeká do půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.9.07 11:14

Samo že psát, jsem se nějak přehmátla :lol: :lol: V kočárku moc nespí. Nevydrží tam dlouho a když usne, musí se s ním pořád jezdit a drncat, nedej bože, abych na chvilku zastavila, to je řev jak blázen. No, já už fakt jdu, už mi chuďátko začíná brečet hlady. Tak pá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.9.07 12:37

Holky, jak oblíkáte prcky na doma? My máme doma asi 24 stupňů. Malýmu oblíkám bodyčko, dupačky, kabátek a ponožky. Pořád má ale strašně studené ručičky, tak mu dávám teplejší oblečení, ale teď se mu zase vyrazily na zádíčkách a ramínkách potničky. Tak já nevím, potí se, ale ručičky má zase jak led. Čím se mám řídít? Ručičkama, nebo potničkama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.9.07 12:42

ahojky :oops:
porad nestiham i kdyz dite spi :oops:

luci nam rikali v porodnce ze studene rucicky nejsou znakem toho ze by diteti byla zima.mas mu sahnout na celo a pod bradicku.nektery mimca maj ruce studeny porad.
mi mame taky tak 25 stupnu a davam lehky dupajdy a bodicko z dlouhym rukavem. :wink: stejnak porad spi a je jeste i v zavinovacce nebo spacim pytli. :wink: jestli ma potnicky,tak ho moc neoblikej

tak nam kapicky baby calm taky zabiraji :wink:
a vzala jsem si k srdci co jste psali at se o maliho tak nebojim a manzelovi ho na 15 minut poucim a bere ho k tchyni,ale mam vzdycky tech 15 minut stejne strach a tesim se az se vrati a jeste posloucham prez zdi jestli tam neplace :oops: ,ale kazdej den se to lepsi :wink:

jdu luxovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital