Poradna duly
Jana Čurdová
patsy ja kazden vecer v 10 nakojim a v 11 chodim spat.vetsinou zase vstavame az 11
.dominik je super a pripada mi jednoho kamarada co pred dvema lety umrel ![]()
za to ten dan je idiot.hraje si na hodnyho,ale uplne mu to kouka z oci ze je to hajzl co si o sobe moc mysli
ale hezkej je ![]()
no a ta linda je teda pekna pí..
![]()
ja nesnasim i tu rené,proto ze je strasne urvana a ja nemam rada lidi co křičí
![]()
radulko uzij si chatu.ja bych maliho nebudila kdyz spi.kup si odsavacku,ja si koupuila super za 250kc a odstrikavej kdyz spi a uvidis jak se rozkojis.nakonec budes mit jeste mlika ze se budes divit ![]()
nas malej ale taky spi od 22 do 5 a taky jsem mliko nestratila a odstrikavat se mi teda v noci nechce,tak odstrikavam prez den,ale je mi lito to mleko vylejvat,ale malimu ho nedavam,tak vzdy skonci v zachodu ![]()
lidusko to jsem rada ze jsi neutekla ![]()
no doufam ze teda vyhraju a jestli jo,tak vas vsechny zvu na mega oslavu ![]()
Patsy zdá se mi to nebo se Innuška na tý fotečce směje???…už je to vědomej smích??? vypadá že jo…!!!!!!!
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>7×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,2× Ondrášek, Viktorek, Mahirek)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna, Eliška, Apolenka)
http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka
Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882
Nikolka-12.7v 8:10 2050gramu a 42cm
Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7
Inna-27.7v 9:35 3150gramu a 49cm 
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin) TP11.8 Ondřej-9.8 v 9hodin 3.35kg a 49cm
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 Viktor - 9.8. v 19:10 4050g a 52cm
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8 Tobiášek - 13.8. v 11:05 4050g a 55 cm
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Eliška - 12.8. v 5:40 ????g a ??cm
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 Ondřej - 14.8. v 17:53 3465g a 51cm
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011 Matyášek - 15.8. v 14h 3400g a 49cm
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 Michaelka - 16.8. v 12:20 3250g a 50cm
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801 Mahirek - 18.8. v 6:24 3910g a 50cm
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8 Apolenka - 21.8. v 12:00 4550g a 55cm
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP24.8 608 97 03 57 Ládíček - 25.8. v 14:43 3200g a 49cm![]()
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP23.8 Nelinka - 2.9. v 18:26 3160g a 48cm
uz k nam nechodiPrávě že není
Budeš se divit, ale fotila jsem jsem ji když brečela a mezitím házela tyhle xichtíky. Zatím pořád nevypadá, že by se jí chtělo smát.
holky ja vim ze to je asi brzo,ale me prijde ze mates uz se smeje vedome.smeje se treba kdyz mu rikam ty syčáku
a nebo když mu řikám takovou basničku atd..
myslite ze to je mozny?taky se smeje na kocku
a na kolotoč
Dalmi, já nevím, to bys asi poznala, kdyby to bylo vědomě. Chjo, doufám, že Inna není opožděná ![]()
Dneska jsem dělala na oběd špagety, ale koupila jsem moc malý balení omáčky, takže jsem to musela doplnit kečupem a byl to takovej hnus, že jsem to celý vyhodila a dala si radši chleba s Ramou a tuňákem z konzervy
Nechápu, jak někomu můžou chutnat špagety s kečupem ![]()
Ale Luďa to snědl a ani nic neřekl ![]()
Patsy určitě to příjde každým dnem…možná tyhle „ksichtíky“ jak ty říkáš už sou náznakem vědomýho úsměvu…
Damli musím tě pochválit jak jsi mákla na seznámku…
a k úsměvu…když to tak vezmeš Niky je gestačně (jak říkala Dr.) 5 týdnů…takže se teoreticky začala usmívat v gestačním 4. týdnu…v kalendářních 7 týdnech.....takže fakt jen teoreticky by bylo možný, že je Maty natolik vyspělej že se začíná smát vědomě.....každý dítě je jiný
patsy na kecup opatrne,to prej pro kojeninic moc.
nevim proc,ale rikala mi to dr ![]()
ja myslim ze vedome to je,proto ze se smeje kdyz prijde zdenda a to skoro pokazdy.trva to teprve druhej den,ale myslim ze to je ono.rikam si ze je to takle brzo treba tim ze jsem ho 2 tydny prenasela,tak by mu vlastne normalne bylo 6 tydnu
![]()
a neboj se ze by inuska byla nak opozdena
to vubec nic neznamena.kazdy dite se vyviji jinak.treba v jinech vecech bude zase rychlejsi ![]()
Jé, holky mě se tak líbí, jak se nám to tady zase rozjíždí
Nemůžu se od toho pc odtrhnout
, ale musím se jít zkulturnit dokud Inna spí, chci jít pak kočárkovat.
Patsy tak takovýho chlapa bych chtěla taky…R. je moc rozmazlenej a kdejakej humus by mi nesnědl…musí to bejt podle jeho gusta.....
občas mám 100 chtí ho zaškrtit, když mi zkritizuje oběd…např.:…nemá to chuť, měla jsi to udělat takhle a né takto!"…grrrrr
chci se zeptat, když dáváte ten baby clam, dopřáváte si i nadýmavou stravu? nebo se furt držíte zkrátka????
lindusko diky za pochvalu a jeste jednou diky ze jsi se starala o seznamek kdyz jsem tu nebyla
![]()
ja stejne davam pozor co jim,takze nejim radsi vubec nic
jenom řízky a ryby
a starej chleba a syry a banany a jabka ![]()
taky budu muset na chvilku zmizet.mam tu hladovy dite ![]()
Hm, tak to nevyšlo, už zas chovám
![]()
Liduško, já jím stejně jako před tím, pže i s B. Calmem to ještě není úplně ono. Tak 2× denně stejně křičí bolením. Ale před tím to bylo skoro pořád, takže jsem spokojená.
Holky, ja odsavacku mam a pres den ji treba nekdy i pouziju, ze mam pak na jedno dokrmeni misto Nutrilonu MM, ale kdyz ja v noci vytuhnu s nim
Ze bych si naridila po dvou hodinach budik a odstrikavala si?
Malyho nema cenu budit, protoze by toho rozespaly stejne moc nevypil.
Jo a k tem pupinkum. Na BC je zrovna diskuze a doporucuji tam mazat Holtovou masti. Takze jestli mate nekdo podobne osypane miminko…
takže Dalmi asi jo…tož gratuluju k prvním úsměvům......
Patsy Innuška zase bude první sedět, nebo se dřív přetočí, možná bude šikovnější na mluvení…fakt je to individuální, ale chápu že to zamrzí, když se tady někdo pochlubí s úsměvem…opožděná určo není…nemá proč!!!!
taky se mi líbí, že ste se vzpamatovaly děvčátka moje a že se nemůžu od PC odtrhnout…ale ve 2 jedu pro R. do práce, pak nakoupit na víkend a v 5 se nám ohlásila návštěva z obecního úřadu, chtějí oficiálně přivítat Niku jako občánka…je to vesnice, děti se tady narodí asi 3 do roka, když se poštěstí, takže vítání občánků tady probíhá návštěvou v domácnosti.....Ríšovi dali do kolíbky tenkrát 2000 Kč.....su zvědavá jestli Niky dostane taky…já vím…su až moc na prachy…to bude tím, že tento měsíc žijeme z ruky do huby kůli tomu pracáku… ![]()