Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
13.9.07 15:51

Ahojte maminky,
ahoj DAlmi,
tak srdecne gratulujem k porodu a k zdravemu Matyaskovi, teda nie len tebe ale vsetkym Vam co ste tu.
Ja som sem chodila nakuuuukat kazdy den ze co je to s tebou a stale som zvedava na ten tvoj porod, ze co to tam pre boha s tebou porobili. Dufam, ze si uz ok. A ze mas brusko ako dosku? Tak to klobuk dole, lebo si ho mala riadne velike. A kolko si pribrala? ja uz mam 11 kil zaciatok osmeho mesiaca a brusko mam malinke lebo Kubko spi v krizoch.
A teraz momentalne bojujem s lekarmi, lebo volodroidi mi nechcu dat peciatku na cisarak aj ked mam vazne poskodenu chrbticu, a daju mi ju len vtedy ked im zaplatim. .......... Otrasneeeeeeeeeeeeee.
Tak drzim palceky. Matyasek je moc krasne miminko, celkom po tebe :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
13.9.07 19:20

Ahoj, vy jste se dnes rozjely! :potlesk: Jen dobře, pětistovka se blíží. :wink: Já už se tak těším na ten slavný Baby Calm…ještě týden a kousek a můžem. :wink:
Jinak foto

Nemusíte ani zmenšovat, stačí dát odkaz na ty malé náhledy v galerce. :wink:

Mišpulíne, Tobiášek je fešák…má takovej dospěláckej obličejíček. 8O :D

Máme doma tak 22st a dávám většinou jen body a zavinovačku, deku, nebo jen tak…a ponožtičky. Ručky má studený minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
13.9.07 19:31

Jo a Dalmi…gratuluju k pokrokům v půjčování malého, jen tak dál. :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.9.07 22:10

luli ahojky slunicko.
jsem rada ze jsi na me tak myslela :wink: ja pribrala za cele tehu skoro 16 kilo a navic mam tak 5 :wink:
kdyz koukam na tvuj metrik tak se mi ani nechce verit ze uz jsi tak daleko :wink:
to je teda pekne hnusny ze to chtej zaplatit,ale radsi si to zaplat.ja uz bych normalne nechtela rodit ani za nic.to uz radeji deti mit nebudu :oops: ,ale mozna casem zapomenu :wink:
jsem rada ze jsi nakoukla a doufam ze zase napises jak se mate.taky mi hod nakej odkaz kde budu moc prohlidnout vase miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.9.07 22:12

radulko to na obliceji nejsou potnicky,ale kojenecke akne a nam pomohl repik.vzdy jsem to matyaskovi popatlala po hubičce a nechala oschnout a zmizelo to asi za tri dny,ale preventivne aspon dvakrat denne jeste mazeme :wink: skus si koupit kojici granulovany caj,ja se po nem rozkojila a malej pije i 120-130 :wink:

fotecky snad zitra uz dodame :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.9.07 22:12

evi diky.snazim se ale je to tezky.jsem proste na malim zavislak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.9.07 08:50

Ahoj maminky, no furt Vam sem leziem, xixi
Dalmi neboj, ono sa to zahoji a casom zabudnes. Sice netusim co konkretne ti urobili a ako ta potrapili ale to je teraz jedno, hlavne ze si ok a ze je ok Matyasek. Najhorsie by bolo ak by ublizili jemu....... 8O :evil: to by som vrazdila, ale my matky toho vydrzime vela, ze? V dnesnej dobe je to zazrak ak zena spontanne porodi bez komplikacii. Moja kolegyna sla o jedenastej v noci s manzou na prechadzku, dostala nejake krce take ako pri hnacke tak podho na pohotovost, tam jej povedali ze ide o porod, tak sli do nemocnice, o tretej rano dorazili a o 5.40 bola mala na svete a bolo to take rychle ze ani nastrihnut ju nestihli tak ju troska natrhlo. Tak poviem ti ze taky porod by som chcela aj ja............ ale...........kazda sme ina, co uz. Tak na to nemysli a tes sa z Matyaska, urcite Ti bude robit len samu radost ked ste sa tak potrapili… Drzim palceky a daj mu za mna pusinku, aaaaaaaaaj tri :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.9.07 11:02

Ahoj!
Sedmo, nedepkuj ze sebe! No a co že máš brýle a nekojíš? Máš krásnýho zdravýho syna a to je nejdůležitější, můžeš být šťastná :! Inně už 56 taky většinou není, nosí už i některý věci 68.

Mišpul, u mě jizva taky dobrý, břicho jsem měla větší vždycky, tak mi to ani nepřijde :lol:

Raďulko, ty pupínky měla Inna tak dva týdny, teď se jí začala celá tvářička zase loupat, má děsně suchou kůži, tak mažu olivovým olejíčkem stejně jako tělíčko.

Dalmi, kdy nám popíšeš tvůj porod? Asi na to nechceš moc vzpomínat, ale všechny by nás to tu zajímalo, tak až budeš mít chvilku, prosím prosím… :lol:

Evi, já myslím, že můžeš Baby Calm dávat i dřív. Oni udávají, že se to může až od ukončeného měsíce, ale ne proto, že by to mladším miminkům uškodilo, ale proto, že to na mladších vůbec nezkoušeli. Vem si, že měsíční miminko může vážit tři kila nebo i jednou tolik. Inna měla/má trošku problém se zahleněným nosohltanem, takže jsem v lékárně koupila mořskou vodu ve spreji pro kojence a stříkám jí do nosánku 1× denně už od třech týdnů, i když je to taky až od ukončeného měsíce. Pokud ho ty prdíky fakt trápí, tak bych to vůbec neřešila a dala mu to hned, neboj se, že by mu to ublížilo, spíš naopak.

A kdepak máme Lidušku? Konečně se to tu rozjelo a hlavní kecalka nikde :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.9.07 11:04

Sledujete Vyvolený? Samozřejmě to nestíhám, takže si to vždycky nahraju a koukám na to druhej den dopoledne, když Inna spí, jako teď. Už se zase stávám závislou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.9.07 11:50

ahojky…

jé téda, musím vás hrooozně moc pochválit, ste se báječně rozkecaly a dalo mi fakt práci vás dočíst… 8) .....ste moooc šikovný…jen tak dál…

prvně vám napíšu jak sme dopadly včera v rizikové poradně pro nedonošený děti…Niku sem musela nakojit asi 10 minut před tím, než sme šly do ordinace, páč začínala fnukat hladem ale stihly sme to i s odbrknutím, sice doktorku potom trošičku poblinkala (ublinkla si) ale ok…byla dokonce i na UTZ mozku na novorozeneckým JIPu…tam sou děti s porodní váhou pod 1 kg…téda šílenej pohled…ještě že sme tenkrát byly s Niky jen na Intermediární péči…tam bylo k vidění maximálně hadička nosánkem do bříška, kterou se zaváděla strava…tady u těch dětí co sem viděla včera bylo milion hadiček…hrůza…zahlídla sem to jen na vteřinku a přes sklo, ale i tak to na mě zanechalo stopy… :cry: …no k UTZ mozku…Nika má větší jeden mozkovej lalok nebo co…ale prej to nic neznamená, že prej nikdo z nás není úplně přesně symetrickej…ten rozdíl tam byl asi 1-2mm…takže snad ok…jen mě to trochu vyděsilo, když mi to ten Dr. říkal…ale pak uklidnil, takže dobrý.....jo a Niky je prej moooc šikovná, byla posuzovaná jako 5ti týdení dítě (gestačně), aby na ni nekladly moc velký nároky, ale Niky se ukázala tak o 2-3 týdny vyvynutější, což potěšilo mě i Dr…jen jak zrovna byla napapaná, tak se jí na bříšku rozhodně nechtěla zvednout hlavička i přes to, že se Dr. málem stavěla na hlavu aby jí k tomu přinutila…to že mi tu hlavu doma zvědá jak o život mi nechtěla věřit, takže příští měsíc sme objednaní znovu na vývojovou RHB…tak snad už jim to tam předvede abysme tam už nemusely…doma po koupání, když sem jí mazala zádíčka, hlavičku zvedala naprosto ukázkově…i táta se divil, co jí to do těch papírů napsaly, když jí to tak jde…

toliko k rizikové poradně…

dále AUTO!!!…sotva ho R. přivezl od klempíře, tak už mu málem zase ublížil…ale naštěstí to není tak hrozný, jak to vypadalo…popíšu: auto sem včera měla já, takže R si vzal z práce služební…chtěl po mě ať zaparkuju naše auto trochu dál do zahrady at se nám tam vejde ještě to služební, nechtěl ho nechávat na ulici…jenže mě to moc nešlo, máme tam kanál bez víka, přikritej jen deskou, takže mýmu manévrování se smál, tak sem se naštvala a řekla mu, at si to tam zaparkuje sám…no samozdřejmě že najel zadním kolem na desku od kanálu, deska ujela a spadla do kanálu a zadní kolo tam zahučelo taky.....já mu už fakt nadávala do debilů a mlátila ho letákama ze schránky, kterou sem zrovna vybrala…naštěstí to odsud dostal 2 heverama a auto má jen trošičku škráblej podvozek.....no ale nezabily byste ho…vola???

k břichu a kilům po porodu…stále se držím na 1,5kg navíc, ale břicho mám šílený…hold po 2 dětech žádnej zázrak čekat nemůžu…ale budu muset začít cvičit…ale kdy, když su furt tady hihi.....

jestli je Niky zima kontroluju podle nosánku…jak ho má studenej, je jí zima…ze zátylku sem to ještě nikdy nepoznala…tohle mám odzkoušený na Ríšovi i na sobě…jen si všiměte, že když je zima vám, že máte ledovej nos a když vám zima není, tak je nos teplej..... :wink:

Sedmi já mám taky všude beďary…z toho si nic nedělej…brýle ti určitě sluší, když to říká manža a z kojení si hlavu vůbec nedělej…aspon můžeš jíst co chceš a určitě to má další výhody…jen to vyvařování lahviček je nevýhoda…

Radulko to je fajn, že jsi se ukázala…náhodou váha 3,85 je ok…Niky má ve 2 měsících 4,20 (včera váženo), takže Ondrášek je úplně ok, na to jak je starej… :wink:

s tím baby clamem mě celkem lámete…asi ho taky zakoupím a vyměním za Sab…

Patsy su ráda že sem ti chyběla…včera sem fakt nestíhala ani na záchod…natož na PC…Vyvolený sem sledovala jen první řadu…další už nestíhám…večer odpadávám s děckama v 9…ale doufám že budu stíhat pojišťovnu štěstí na Nově…tu třetí řadu…na to su fakt moooc zvědavá…tenhle seriál mě fakt bere…narozdíl od ordinace, která mi příjde už nudná a nezáživná a ulice, která jakbysmet není vlastně o ničem…

Luci už nevím co sem ti chtěla napsat, ale píšu aspon tohle aby jsi věděla že na tebe taky myslím… :lol:

Dalmi taky gratuluju k úspěchům v půjčování Matyho…vlastně jsi mi připoměla mě, když se mi narodil Ríša…já ho poprvý nechala u babi až v 6ti týdnech, páč sem šla na prohlídku po 6ti nedělí… :lol: …takže jsi lepší.....ted už Niky vrazím kdykoliv babi, dědovi, strejdovi…už su odolnější… :wink:

Mispul seš fakt dobrá mít už svoji původní váhu, ale ty myslím hodně děláš ještě okolo toho vašeho baráku že…to bude taky tím… :idea:

mmch včera sem celkem depkařila a hlavně mě hrozně štvalo, že tenhle barák ve kterým bydlíme je starej a je tady toho tolik potřeba udělat a mi sme převážně švorc, že sem uvažovala že to tady prodáme a koupíme někde byt.....naštěstí mě z toho Richard vyvedl, páč pro děcka je nejlepší venkov a zahrada atd…ale včera už sem byla rozhodnutá to tady prodat… :lol: …

tak sem se rozepsala, doufám že můj komentář nebudete přeskakovat, že je moc douhej…hihi…

pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.9.07 11:51

luli mas pravdu. :wink: ja vydrzim vse,hlavne ze mates je o.k.
luli pusinku jsem vyridila :wink:

holky uz to mam skoro napsany,ale porad nemam cas to dokoncit,takze jeste vydrzte.prez vikend uz to sfouknu urcite :lol: :lol:
tetko jsem si teprve stihla udelat metrik :oops: a to jeste s pomoci jedny kamosky,jinak bych ani to nestihla :lol:

evikul ja ty kapky taky zacla davat o tyden drive :oops:

patsy taky jsem zavislak na vyvolenych.komu fandis???ja dominikovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
14.9.07 11:54

Holky, diky za tipy na ty pupinky, budeme zkouset, co nam zabere. Jeste mi radila jedna sestricka, at to natru tim lihem, co jsme meli na pupik, ale to mi prijde drasticky 8O

S tim kojenim bojuju. Porad rikaji prikladat co nejcasteji, ale kdyz v noci nekojim treba i 5 hodin. A dneska mame rekord (jenom dneska, opravdu to neni jinak bezne) - maleho jsem nakrmila v pul devate vecer i s dokrmem Nutrilonem, krasne usnul a vzbudil se az ve ctyri rano!!!! 8O 8O 8O . Pak se mam poradne rozkojit. Spis mi to mliko uplne zmizi. Ach jo. Hlavne, kdyz jsme zdravy.

Mejte se vsechny pres vikend moc hezky, mi vyrazime k pribuznym na chalupu.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.9.07 11:58

lindusko nikolka je sikulka :! :! :! :-) je super ze jste vse dohnali a priste jim urcite ukaze jak ukazkove zveda hlavicku :wink:

abych ti pravdu rekla tak kdyz jsem te tu tetko dlouho nevidela,tak jsem si rikala zda jsi nepresla k holkam co se tu byli podivat :oops: a na nas jsi se nevykaslala kdyz nepisem,tak jsem se fakt snazila nakukovat a psat :lol: :lol:
a afera auto :lol: :lol: ja bych tvemu manzelovi vzala ridicak a koupila mu kolo :lol: :lol: :lol: :lol:

a barak si nechte.pro deti je to fakt nejlepsi. :wink: u nas tady kousek od nas u reky v hezky tichy ctvrti prodavaj krasnej barak po kterym uz dlouho touzim,ale chtej za nej 6 milionu ktery proste nemame ani kdyby jsme se blaznily :cry: ,takze dneska si jdu v:,–(it sportku a doufat ze vyhraju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.9.07 12:10

Dalmi, Dominik je skvělej, ale štvemě Linda, jak po něm trapně jede! A taky žeru Dana, i když je to asi blbeček, ale je děsně podobnej mojí bývalý lásce - akorát samo nebyl tak vymakanej :lol: A jak ty se můžeš dívat na VV, když naspíš 10 hodin? To už musíš dávno chrupkat ne? :lol: :lol:
Hodně štěstí ve Sportce :lol: :lol: :lol:

Radulko, jestli se chceš rozkojit, tak musíš přikládat nejdýl co dvě hodiny, prostě ho v noci buď.

Liduško, dočetla jsem až do konce :lol: Mě bylo jasný, že Niky nebude jako nedonošená, z toho co tu vykládáš je naprosto OK! Z tý hlavičky si nic nedělej, Inna ji moc nezvedá ani doma - lenoch jeden :lol:
Mě taky rozčiluje ten náš barák, pořád se něco opravuje, rekonstuuje, ale je fakt, že pro děti je venkov to nejlepší, do bytu bych už nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.9.07 12:14

Radulko užíjte si chalupu…a zkoušela jsi odsávačku v noci??? do toho se ti asi moc nechce co???…ale co…do začátku jsi mu něco svýho dala a ještě něco málo dáváš a dáš, tak to nebude tak tragický…jak píšeš, hlavně že ste zdraví…

Dalmi já a dezertovat??? blázníš???.....na to vás mám moc ráda… :lol: …

a Richardovi by bylo i to kolo moc.....bude chodit pěšky a hotovka!!!!!

barák za 6 mega musí teda fak bejt úžasnej…tak držím pěsti na tu sportku… :wink:

tady je fotečka Niky do seznámku…je u v galerce…

jdu kojit…už se rozčiluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital