Poradna duly
Jana Čurdová
Jj, na gyndě se na to zeptej. Já jdu až 25.9.,to bude mít Inna skoro dva měsíce. Luďa mě tam naštěstí odveze, tak ještě oblítám drogerku, pojišťovnu kvůli proplacení tisícky za serepetičky pro mimi (jsem u ZPMV) a stavíme se do práce předvést Innu
Jen nevím, kde mezi tím vším nakojím. Asi v autě.
Jo a přišlo mi už porodný ![]()
Odpoledne jsme byli i s Luděm na dvouhodinové procházce, bylo to super, protože je tak krááááááááásně
Takhle by mohlo být celej rok, jen na dva týdny nasněžit, abysme se vyřádili na snowboardu ![]()
Konečně jsem ji uhoupala v náučí, tak spí, takže se jdu navečeřet.
Ahojky holky já jen v rychlosti…Liduško vše nej nej k svátku ![]()
Jinak náročnej víkend,odpočinu si až zítra a to snad budumít i víc času na vás,začali jsme dost prdíkovat,myslím,že to bude tím,že mám víc mlíka…
Luci jámám ten samý problém jako ty,teda až na ty tanga
,ty asi už neobleču nikdy,ale jak píšeš…špinění skoro ustávalo a naráz červená jako u menzes…ach jo,už mě ty vložky neba a chci sexííík ![]()
Tak zatím pa…M.
ahoj holky..párkrát jsem sem zabrousila…snad mě máte i v tabulce
..mám pár tipů pro klaudinku na ty prdíky :
Ahoj,
jéééé, já jsem zapomněla včera popřát Lidušce k svátku, to mě mrzííííí
Tak dodatečně všechno nejlepší ![]()
Dnes mě čeká maraton po městě - sociálka, Spořka, drogerie…půjde se mnou zase mamka, bude hlídat před obchodama. Vy necháváte kočárek s mimčem normálně před obchodem? Já bych se hrozně bála - v dnešní době, když mizí děti jak na běžícím páse. Udělala jsem to jen 2× a byla jsem hrozně nervózní.
Ahoj maminky,
předem mého dotazu všem gratuluji ke krásným miminkům…patřím do říjnových a rozhodla jsem se rodit v Praze Motole. Chtěla jsem vás, které jste tam letos rodily, poprosit o názory a pocity z této porodnice (sál, přístup personálu, atmosféra při porodu, spokojenost apod.). Pokud najdete chvilku, písněte mi, prosím SZ. Díky a přeju krásný den. Kalamajka.
ahojky…jééé vy ste si vzpoměly že mám svátek…to je od vás hezký…děkuju!!!!
IZO, a co vlastně máš?? kluka/holčičku??? jak se jmenuje??? míry???…když trochu nakukuješ můžeš i psát…co ty na to??? a díky za souhrn „jak na prdíky“…
Sedmi, takže jsi se rozkojila a flašku už nepotřebujete??? tak to gratuluju!!!
Patsy přeju pevný nervy se sociálkou a to další vyřizování co dneska máš.....kočárek rozhodně nenechávám před obchodem, úřadem atd.....teda pokud to jinak nejde, tak kočár před třeba sociálkou musím nechat ale rozhodně Niku beru sebou do náruče…pokud to jde tak do obchodu jedu i s kočárem a když to nejde tak si nechávám zajít chuť, nebo to nechávám až bude hlídat Richard.....takže to že ti mamka hlídá kočár je k nezaplacení!!!!
Luci, Sedmi snad to MS není, spíš jen nějaká prkotina nebo dozva očistků…ale určo to řekněte svýmu gynDr......já MS zatím nedostala a dle dr. po těch antikoncepčních injekcích mít ani nebudu, pokud začnu krvácet nebo tak něco, tak se mi jen změní antikoncepce…toť vše-…
jo a Gabuli jsme měli v seznámku že bude mít kluka a má holčičku Emmičku…to jen info.....ale už k nám nechodí, takže jen pro ty koho to zajímá…
Lliduško, taky zpětně
vše nej ke svátku!
Včera bylo tak krásně
Krosila jsem s kočárkem od rána celou Třebovou a okolí. Ráno jsem šla k našim na oběd, pak hned ve dvě jsme vyrazili za Radkem do práce (asi 40minut z centra Třebový na zalesněný okraj), tam jsme se slunili s Radkem na lavičce a domů jsem dorazila až o půl šestý a bobeček furt ještě spinkal.
Prostě idylický den. ![]()
Prdíky tuhle noc trochu lepší, ale BabyCalm u nás asi extrazázračně nezabírá. Naopak jsem měla pocit, že když jsem dala BC, víc po jídle blinkal, ale to se mi možná jen zdálo.
Dnes to vypadá taky na moc povedenej den, jdem s Radkem odpoledne do města, ale do přírody asi nepůjdem…taťka „vycházky jen tak“ moc neprožívá (to musíme mít nějakou „misi“-něco vyřídit ve městě, navštívit někoho a tak.
).
Jo a chci se ještě zeptat (asi jako debil, co dělal v oboru
), jak používáte rektální rourky. Jen mastí namazanej užší kousíček zastrčíte do zadku a jak dlouho ho tam necháte? Já strčila a hned vytáhla a nic.
![]()
Liduško : tak jo, tak já budu psát ![]()
Mám chlapečka, Jáchym(porodní míry 3,90 a 53cm, vyvolávali mi porod tři dny a nakonec z toho vylezk CR v celkové anest), datum narození 31.7…teď už má koblížek 58cm a 5,20 eh haha
Jo a nekojím bo nemám mlíko a tak jsme na Nutrilonu HA..uf snad to byla vyčerpávající odpověď-představení se ![]()
Izo, super, že jsi se rozhodla psát…
Dalmi tě přidá do seznámku, že Dalmi???…mmch, kde seš, že nepíšeš???
Izo, a jakto že ten porod byl tak komplikovanej??? neotvírala jsi se???…hlavně že je Jáchymek i ty OK…jak mu říkáš??? nějak si nedokážu představit zdrobnělinu tohodle jména…
…ale je to samozdřejmě moc hezký jméno…hlavně ho nemá každej druhej…
..a to že nekojíš…no a!!!.....aspon si můžeš dávatk jídlu co chceš a můžeš zajít i na 2 deci nebo tak…mě včera stálo hooodně sil abych si nedala u babi burčák…
…
a odkud seš???
Evi tak to ste včera měly super den…Když B. clam nezabírá tak zkus Sab…třeba to bude lepší…můžeš to dávat jen na noc jako já a přes den bojovat jinýma metodama…s rourkou neporadím…já jí nemám ani koupenou…u Ríše sem jí použila asi 3× a taky sem z toho nebyla zrovna moudrá…občas z té rourky vyšlo trochu smrádku jinak nic…fakt nevím…
dneska je tááák krásně…tak mám dilema co dělat…vytáhnout rodinku na procházku nebo sbírat shnilý jabka a upravovat zahradu před zimou????…takhle pěkný počásko už asi nebude…
…no uvidíme co řekne „hlava rodiny“… ![]()
jdu na nádobí…kruci až si jednou pořídím myčku, tak tady snad budu sedět bez pauzy když mi děcka spijou…nebo co… ![]()
Tak jsem si šla v 11h s Innulkou lehnout a spala jsem až do půl jedné
Takže teď vařím oběd - mou oblíbenou játrovou omáčku s rýží a potom hurá na vycházku do města. Sice to budou pochůzky, ale hlavně že je takhle náááádherně ![]()
Liduško, vyprdni se na zahradau a běž s dětma ven
Moje práce na zahradě skončily tím, že jsem před pár dny vytrhala rajčata a naházela před záhon. Další fáze (až se mi bude chtít) bude odělit je od těch tyček a naházet do popelnice ![]()
Izo, čauky, my se myslím neznáme, začala jsem sem chodit trochu později. Takže jmenuju se Petra, je mi 23 let, vdaná a bydlíme kousek od Brna. Dcerka se jmenuje Inna, narodila se 27.7. taky císařem, ale plánovaným, pže byla otočená koncem pánevním a ne a ne se otočit, potvůrka
![]()
Evi, to je na prd, že B. Calm nezabírá. Já dneska ještě pořídím ten slavnej PUPÍK a budu kombinovat, pže to ještě není úplně ono.
Patsy já právě měla založenou malou zahrádku cca 3*6m, která mi letos úplně zarostla, páč sem byla těhu, takže je to zase zatravnějej kus zahrady, takže si to zase musím zrýt abych na jaře mohla děckám něco málo za:,–(it…(nějaký ty ředkvičky, hrášek, kedlubny atd…)…no ale asi půjdu na tu procházku…ale fakt nevím kdy se pustím do tý zahrady… ![]()
a ted si jdu vylít zlost..jak jinak než na sociálku…určitě si pamatujete, že sem měla problémy s tím, že mi vyplatily mateřskou i Rodičák v jeden měsíc…takže sem tam kůli tomu byla 3× než se to vyřešilo a já myslela že už je to za mnou…přišlo mi oznámení, že se mi ten rodičák (kterej mi nenáleží, páč ted mám mít na Niku mateřskou)strhne z porodnýho, který mi už přiznaly a mají mi ho do konce září poslat.....jenže dneska mi došel papír, že tuto částku dlužím a že mi ho budou strhávat měsíčně z mateřské.....takže tam dneska až přijede R. musím zase!!!!!!......áááááááá…grrrrr…co sem komu udělala......mají tam bordel jak v tanku…jestly mi to ta ženská dneska nevysvětlí, tak tam udělám takovej tanec!!!!…
chjo… ![]()
Jéje, na tebe jsou tam asi zasedlí
To je ta podělaná byrokracie, nedá se nic dělat, jít tam musíš ![]()
No já si založila tři záhonky a skleník právě letos, jakože když budu těhu, tak budu mít na to čas, ha ha. Urodila se mi sotva polovina a stejně teď kvůli kóju rajčata ani papriky nemůžu. Navíc mě to zahradničení vůbec nechytlo, ani Ludě to nebaví, takže ji zase zruším a nebude nic. Jsem na tyhle věci prostě totální tele no
Líbila se mi myšlenka, že budu mít mrkev a zeleninu celkově bez pesticidů a dusičnanů, ale prostě mě to děsně nebaví.
no právě…taky se mi líbilo zajít si pro vlastní mrkev do zahrádky…vše bio…hmmm.....Richarda to nebere absolutně, mě se teda do rytí, překopávání a plevelení taky nechce…na:,–(ila jsi mi brouka do hlavy že se na to vybodnu zase… ![]()
ta sociálka mě připraví o nervy…
No a to si vem, že mě, pže jsem byla v pokročilým těhu, skoro všechno chodili na tu zahradu dělat prarodiče. Jen zalívala jsem sama, plela jsem snad jednou…jak říkám, jsem hrozně líný tele.
Jdeme jíst, pak kójo a ven pá ![]()