Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj Patsy ja tu jsem..
tak vcerejsi rentgen dopadnul dobre..Misa je vporadku tak jsem moooc rada..ale v nemocnici jsme stravili skoro cele odpoledne hruza..same cekani nekde po chodbach..
ted me ten muj broucek krasne spinka a v noci vydrzela dokonce az do pul 3 ..sla spinkat v 8 ![]()
ted vypisuju ty papiry na pridavky na dite..to je hruza
jsem zvedava kolik nam daji..
ahojky.chystame se k nasim,tak jen v ryhlosti nakukuju
malej jeste spinka.to je takovy zlaticko.vecer jsem mu dala v 22,pak v 5 a pak zase v 10 a spi jak dudek.vzdycky hned usne,takze jsem az prespala,tak jsem vstala ![]()
mame doma vahu pujcenou od dr.j to takova ta stara obrovska s tema zavazima a vazi asi 50kg
)a trvalo mi asi tyden nez sem to pochopila
) ,tak maliho kontroluju skoro porad ![]()
holky co pouzivate BABY CALM taky to vasi milackove tak plivou??
malimu to ze zacatku chutnalo a tet dela strasny obliceje kdyz mu to davam a plive mi to
.nepomuze ani kdyz to smicham z mlekem ![]()
lenulko tak to je super ze to je v poradku ![]()
taky sem vcera vypisovala ty papiry a nakonec jsem to nezvladla ![]()
ahooojky, já su tady, ale ty už seš asi pryč co???
Patsy já chodím s malou do poradny tak jako ty…v měsíci sme byly na převážení, v 6ti týdnech poradna a pak až ve 3 měsících…jenže Nika je nedonošená, takže mezi tím ještě ty rizikový poradny…
…a jaká byla prochajda s taťkou???
jinak my sme včera měly tichou domácnost…on je na mě uraženej, že sem vyzvonila v obchodě to o té srnce a já su na něj uražená, že se kůli tomu vůbec urážel, takže se spolu nebavíme…ani brou noc sme si neřekly…ale zato sme se věnovaly o to víc děckám…asi aby sme si ukázaly, že ten druhej je lepší ve vztahu k děckám nebo co…hihi…se tím zatím bavím…co dokáže jedna srnka… ![]()
ahoj lidusko ![]()
co ten srazik?? ja bych taky sla ![]()
dnes se chystam jet s malou do glubosu..musim nakoupit..tak doufam ze tam nebude tisic lidi..
jééé tak sme se tady sešly 3 najednou…
Dalmi teda ani nám to tady nepiš, jak seš přespalá…hihi, né dělám si srandu…máš to dobře zařízený…
Lenulko, úúplně sem slyšela to velký uuuffff až sem, že je Miška v pořádku…já to věděla, jinak to ani bejt nemůže…
…taky už sem s Ríšou pročekala na chodbách před retgenem jedno dopoledne…
…děs, hlavně ti důchodci…poslední dobou co mám malý děti su na ně vyloženě alergická…ani nevím proč…
ad papíry na socku…vyplnuju jedine pod dozorem příslušné pracovnice na úřadě…sice ti lidi za mnou musej solidně nadávat, ale lepší než mít něco blbě a pak tam kůli tomu lést víckrát…takže hlavu vzhůru…
lenul koukam ze jsme obe došli stejne daleko
![]()
taky jsem vyplnila jen jmeno a bydliste
![]()
lidusko ja se jenom modlim aby to takle bylo furt
asi si vzal malej k srdci kdyz jsem mu prvni probdelou noc v porodnici povidala o baby boxu a pestounsky péči
![]()
Lenul a v kolik jedeš do globu??? nejlepší je tam jet dopoledne to tam není tolik lidí…
srazík pořád plánuju na 12.10. to jdu s Nikčou zase do tý rizikový poradny, budu sebou brát i Ríšu, páč babča jede zase do rakous…snad to spolu zvládnem…no ale ještě není úplně jasný místo setkání…Cibulka psala něco o kavárně v centru, ale pak už se neozvala…mě napadlo potkat se třeba ve Vaňkovce nebo tak, možná pokud bude hezky tak v Lužánkách.....to se snad domluvíme!!!
jééé Dalmi, tak baby boxem sem vyhrožovala vždycky Ríšovi, jenže se to vždycky minulo účinkem…je to malej sígr…ale je můj…a do baby boxu už by se mi nevešel… ![]()
Dalmi a četla jsi to co sem psala o celorepublikovým srazíku na Vysočině v penzionku??? někdy v zimě nebo začátkem jara????
a proč nejet i s tatínkem, my tak dopadneme, že jedeme i tátou…je to jen na víkend, můžeš to doma tlumočit jako rodinnej pohodovej víkendík s bazénem…