Poradna duly
Jana Čurdová
tak na tu Vysocinu bych tak jela..to by bylo super
..jen jestli na to budou penize
kolem Vanoc je to vzdycky na prd ![]()
pojedu tak kolem 2..snad tam jeste narvano nebude..
a o duchodcich me ani nemluv..musim vam napsat co me vcera udelal jeden soused z baraku…jsem vytocena jeste ted..
prijela jsem z te nemocnice jdu k baraku s MIsou v sedacce s kabelou pres rameno a nakupem..a pred mnou sel ten soused( mimochodem ani on ani jeho zena neumi zdravit..vzdy je pozdravime a cumi jak pera..tak uz na ne kaslu)..dosel ke dverim odemcel a zastavil se mezi dverma..tak si rikam super asi me chce podrzet dvere kdyz vidi ze toho tolik tahnu..ale on ne chytnul dvere a povida me..vy tady jako bydlite??? tak na neho¨koukam jak blazen a rikam no jasne..a on ..no to teda nevim a zabouchnul me dvere pred nosem…no strasnej pi.us..¨
jsou oba desni i s tou jeho starou..kdyz jsme se sem nastehoval tak asi tyden po tom na me zvonila ze se z chodby ztratili kytky..jako kdyby jsme je mi ukradli..
no ja mam na ne takovy nnervy…Pavel uz se na nej chysta..
jo jeste jsem se chtela zeptat jaky plinky kupujete???
ja kupovala pampersky 2, ale nekdy kdyz se Misa pokadila tak ji to vyteklo na zadech..tak jsem koupila huggies ..ty maji gumicku i na zadech ale ty ji zase protikaji kolem nozicek..tak ja uz nevim jaky mam koupit..:(
Lenul teda dědek prašivej hnusnej…
.....bych mu něco řekla, ale chápu že jsi zůstala stát s otevřenou pusou a koukala jak puk…já bych na tom byla podobně…
jo a ta vysočina nemusí být kolem vánoc, to taky budeme vycucaní z peněz…spíš až tak únor, možná březen, podle jejich volných termínů…
k plínkám…shodla sem se už s hodně maminkama, že Pampersky vyhovují spíš klukům…snad každá maminka holčičky si na ně stěžuje…já ted zkouším Babyland…a kamoška mi říkala že sou to úplně stejný jako ty fialový tesco..jen o něco dražší a řeknu vám, to je 100× lepší než pamperska…a to sem na pampersky u Ríše nedala dopustit…
to mi neprojde.
zdenda moc na to zensky povidani neni ![]()
ja mam plenky sleep end pley(nevim jak se to pise) a jsem snima spokojena,akorat je teda vzdy musimporadne utahnout a a zkontrolovat zda jsou jak maj,pak neprotecou,ale stejne se nekdy procura
prave tet ![]()
lenul to je teda peknej cur..
to bych mu neco provedla
Dalmi musíš apelovat na to, že tam budou taky někteří tatínci a může si s nima pokecat třeba u pivka či podobně.....no uvidíš…je to ještě daleko…a nebo zkus najít nějakej jinej penzionek baby friendly někde blíž u vás…
Ahoj, jen vám napíšu zážitek z dnešního rána.
Ráno začne Ládík křičet,jako že má hlad a pak nejednou začne chrčet a kulit oči a rudnout.
Nemohl se chudák nadechnout, protože měl plnej nosánek. Tak křičel a nadechoval se aspoň při tom jeku pusou. A když chtěl zkusit nádech nosem, úplně mu bublaly sliny v pusince. Skočila jsem po odsávačce,ale skoro nic nešlo(ještě jsem nevěděla, že se musí zasunout hluboko). Tak jsem běžela za Radkem do kuchyně(naštěstí ještě neodešel do práce) a ten mu soplíky odsávačkou vycucnul. Úplně se mi klepaly nohy a to si myslím, že jsem pohodář.
Pak se uklidnil u prsa a teď přes den po nějaké rýmě ani památky, tak jsem nešla ani k doktorce. Napadlo mě, jestli mu třeba nemohlo do nosu vlítnout mlíko…usnula jsem při kóju, ale to by se asi tak nedusil. Fuj, jak noční můra ten jeho vytřeštěný výraz.
Myslím, že to samý si prožila i Dalmi a Lenulinda. ![]()
Evíku i já…Nikči se už 3× stalo že při odbrknutí jí vylítlo mlíčko i pusinkou i nosánkem, naštěstí už sem věděla oč jde a tak sem okamžitě reagovala odsávačkou, není to nic hezkýho… ![]()
holky ted sem se začetla do jedné diskuze ze které mám husinu, chvilkama slzy v očích…no děs…kdo chcete tak tady to je…
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
vyškrábla sem ten odkaz v září 2006
Tak jsem přečetla jeden odstavec a to číst nebudu. Na duchy věřím a asi bych dnes klidně nespala. ![]()
Ahoj holky,
tak hlasim super zpravu. Dnes jsem byla s Nelinkou na prevazeni a od vcera pribrala 50 g a prikrmama to rozhodne neni, protoze mi je odmita nebo vypije maximalne 10 ml. Mam prsa jako balony, tak asi jsme si prosli tim prvnim rustovym spurtem a uz se mi ta produkce mleka upravila. Zjistila jsem totiz, ze mala asi neplakala kvuli prdikum, ale z hladu. A ja myslela, ze jsou to prdy, to jsem ale matka tyranka, ani najist jsem ji navic nedala:oops: A taky stolicka uz je jako michana vajicka. Tak snad uz to bude v poradku. TUK TUK TUK
Prikrmy uz davat nemusim, pro jistotu mam zkusit kojit z obou prsou, kdyby se chtela jeste dopit, ale nemam ji nutit. Mam hroznou radost ![]()
Lenulindo, jsem rada, ze je Michaelka v poradku.
Lidusko, duchy taky nectu. Stacilo mi precist nazev diskuze a radeji jsem to zavrela. Staci, ze nespim kvuli male ![]()
Evi, fuj, to jsi me s Ladickem pekne vydesila. To abych se naucila s tou odsavackou zachazet a mela ji v pohotovosti, kdyby se nam to stalo. Mala ted zacala u kojeni trochu ublinkavat, tak aby nas to taky nepotkalo ![]()
Uz nevim, co kdo psal, mam asi vykojenej mozek ci co ![]()
Tak se mejte krasne, zatim moc nestiham net, porad nemame pravidelny rezim, tak se zase ozvu. Pohladte miminka. Pa ![]()
Klaudulko, moc gratuluju, jen tak dál!
Obešla ses bez volání Laktační ligy, nebo ti pomohli oni? A Nelinka doteď neměla žlutý kakání?
Evi, zvladly jsme to nakonec samy bez laktacni ligy. Proste se mi zacalo tvorit vic mlika a Nelinka je ted hrozny jedlik. Ted jsem kojila hodinu a mohla bych pokracovat klidne celou noc
Meli jsme stolici takovou tmave zlutou az oranzovou, ted jsou to ale opravdu michany vajicka, tak snad uz je to ok.
Musim bezet, nejak nemuze mala zabrat. papa
Klaudulko, to je super. Určitě ti to zvedlo sebevědomí a náladu, že jste to nakonec zvládly samy.
Tak jak jsme psaly…hodně pít a čajíky pro kojící. ![]()
Ahojky …
tak my dneska vyspaní opět od 6 hodin. Noc nic moc, malý byl u prsu skoro pořád a jako by měl pořád hlad. Od rána kojím zase tak po hodině a půl. Mám podezdření, jako kdybysme začali další růstový spurt.
Včera jsme konečně po koupání vyfotili, jak Viky krásně pase koníčky. Foto hážu do galerky.
Klaudulko, to je super, že jsi se tak hezky rozkojila sama od sebe. Teď už to bude dobré uvidíš a malá začne hezky přibírat.
Liduš, ještě k tomu srazíku. Já bych asi jela. I když je to teda pro mě šíleně daleko. Ale musela bych vzít i Víťu. Samotná bych se bála jet. Tak doufám, že by se tam sešlo i víc chlapů, aby se mi tam nenudil a neproklínal mě.
Evikul, ježiš to muselo být strašné. Mě se to tak moc ještě nestalo a podle toho co čtu, tak ani nechci. Musí to být strašné.Brrrr, takové věci se nám všem budou stávat doufám co nejméně.
ahojky-......
gratuluju Klaudulce a Nelince, ste holky šikovný…
Luci předpokládám že píšeš o celorepublikovým srazu.....ten můj pojede určo, jestli se teda na něčem domluvíme…předpokládám že to bude 1, maximálně 2 noci…podle toho jak se domluvíme.....
jinak k těm duchům, já taky přečetla max tu první stránku…bylo to zajímavý, ale moc strašidelný…představa že si Ríša povídá s mým tatíkem je stresující..... ![]()
já měla děsnou noc…Ríša hajzlík začíná citově vydírat…v noci hodinu řval jen proto že sem odběhla na 5 minut na wecko.....že ho nemám ráda a že mu utíkám…tohle je u něj novinka…takže zatím nevím jak na to a su z toho v prd......
Nikolka naštěstí stále zlatíčko…
Čauky,
Kladi, to je SUPER
Mám radost za tebe ![]()
Luci, vy máte ty spurty nějak často ne? My ještě neměly ani jeden, tak nevím nevím. A ani se mi nikdy nestalo, že by Inna vycucla jedno prso úplně celý, vždycky tam ještě zbyde. Asi jsem fakt jak bezedná cisterna ![]()
Leni, soused je normální TROTL ![]()
Já myslela, že ten jarní sraz pojeme jako babinec
Všude tahat chlapy, chjo. Uvidíme teda.
Duchařský příběhy taky zá:,–(ně nečtu, nedojdu pak ani sama potmě na záchod. Mě stačí, že mi v přízemí, kde mám prádelnu pořád večer z ničeho nic zhasíná světlo, mám podezření na Luďovýho zesnulýho taťku, ale Luďa tvrdí, že to je povolená žárovka. Včera ji na moje naléhání utáhnul, tak jsem zvědavá ![]()
Na oběd jsem si dala opět mou oblínebou krupičnou kašičku
![]()