Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
25.9.07 23:23

sedmo tak na zitra drzim palce :wink:
a moc vas obdivuju ze zvladate dve deti,ja bych to asi nezvladla :oops: .malej spinka,tak jdu taky spat.uz bych davno spala,ale konecne mi zitra konci sestinedeli,tak jsme dneska poprve meli sex a bylo to super a nak z toho nemuzu usnout :lol: :lol: :lol: :lol: doufam ze malej se vzbudi az tak v 5-6 :lol: :lol:
zdenda zitra jede do rakouska,tak se budu muset starat poprve i o psa,proto ze ho nemuze vzit sebou(megi nema pas-čip),tak jsem zvedava jak to zvladnu vstat driv :roll:
vsem preji krasnou dobrou noc. :wink:

a zkousela jsem jeste past z malim konicky a kdyz ho mam na brise tak trochu pase,ale jakmile ho dam na zem na podlozku tak zacne hystercit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.9.07 09:33

Dobré hnusné ráno! 8)
U nás se snad konečně vše vrací zpět…dnes kójo v noci jen 2× a teď po kóju neřve, ani nechce furt nanovo. JUPÍ! :dance: Snad jsme překonali první náznak spurtu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.9.07 11:34

ahojky.tetko jsem vstala a strasne me boli hlava :cry: :cry:
malej se dneska vzbudil az v 6 8O ,ale pak mu trvalo az do 7 nez usnul.
jeste spinka zlaticko,tak jdu neco poklidit a az se vzbudi tak musime jeste jit koupit naky oblecky :wink: je tam ale naka zima,tak mozna pojedu autem a aspon si zajedu nekam na obed :wink:

evi tak to gratuluji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.9.07 12:01

ahojky…

tak včera sme si užily posledního krásnýho dne a dneska už chčije (s prominutím)

Patsy s tím usínáním…i když v noci naspím 4 hodiny, tak se přes den vůbec nesnažím usnout, i kdybych mohla a děcka mi spaly 2 hodiny synchronizovaně.....prostě neusnu a neusnu.....musím si lehnout večer ve stejnou dobu a to su tuhá, ani nevím jak…možná ještě dřív než Ríša…

Klaudulko taky gratuluju k prospívání Nelinky…seš mamka šikovná, když ste to zvládly bez příkrmů.....prostě jednička…

k naušničkám…já ani nevím, jestli je Nikolce Dr. píchne ještě v jejím prvním roce života, nemá to očkování TBC co se dává do ramínka v porodnici, páč se to dává až od určité váhy, kterou Nika při propuštění z porodnice nedosáhla, takže jí to píchnou až po základním očkování (po roce) a i to zálkadní očkování bude mít nejspíš posunutý o měsíc (tudíž první píchanec nedostane ve 3 měsících, ale až ve 4)…a to su na ty naušničky tak natěšená, že bych jí je nechala píchnout nejrači hned… :cry:

jinak s tím šetřením mě celkem krkáte, jak to děláte ženský…my sme tak akorát zadlužení půjčkou na auto, úvěrovým účtem, platíme plyn, elektriku, pojistku na barák, na nás a na děcka, takže nám tak tak zbývá na živobytí a na moje utrácení na MMB…takže jakýkoliv šetření u nás nehrozí…možná ted to bude lepší, když je R. v nové práci, má slíbený lepší peníze, tak uvidíme…

Sedmi teda to byl večer blbec co??? to znám (teda až na ten výškrab)…taky se občas stane že su zacyklená depkou a nechce to jít pryč.....držím pěsti ať ti to na tý gyndě nezvořou a určitě bude líp…přeju ať je takových večerů co nejmíň......

Eviku…taky gratuluju k lepší noci, však se Ládík srovná…už to bude jen lepší… :wink:

Lenulko to potěší, že jsi sobě a Mišce udělala radost nákupama…určitě z ní bude kočka největší…ty už s Míšou děláš letadlo??? to se může??? já to poprvý zkoušela s Ríšou až někdy ve 4 měsících, plus mínus autobus…

ad kojo…Nikolce stačí 10 minut a je natřísknutá…přes den jí po 2-3 hodinách, večer usíná mezi 7. - 8. hodinou a na první kójo se budí někdy kolem 2. hodiny, dneska to bylo až po 3. hodině…a pak ráno mezi 6. a 7., jenže to už vstává i Ríša, takže nám začíná denní režim.....

už sem zase napsala skoro román…tak pro zatím stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.9.07 12:26

:lol: :lol: :lol: Lliduško, jak to děláš, že reaguješ vždycky na všechny? To si děláš poznámky stranou na papír, ne? :lol:

Kdo to psal o výletu v šátku, ty Liduško, jak to dopadlo? My šátkujeme zatím jen doma a ne kolíbku, ale klokanka(bříškem ke mně,hlavou nahoru podepřenou šátkem). Dnes se chci vydat jen do lékárny (za rohem) se šátkem, taky si asi přijdu taky jak exot. I když na poslední procházce ve městě jsem potkala 2 děti v šátku…a to dřív nešlo vidět vůbec. 8O :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.9.07 12:35

Evi rozhodně nereaguju na všechny, schválně sem ted prošla komentáře a zjistila sem že sem vůbec nereagovala na Mispul a Dalmi.....

Mispul, Tobiášek je teda kus chlapa!!!

Evi já o šátku nic nepsala, nemáme, ale chybí mi…chtěla bych ho pořídit, uvidíme jaká bude realita.....je to rozhodně velká úleva netahat všude kočár, zvláště pak, když mě Ríša věčně tahá někam do polí či podobně…

a jak já bych zašla na hříbky, do lesa, jenže s kočárem se to nedá…prostě musím někde splašit levnej šátek, nebo se to naučit vázat z prostěradla… (to byl vtip, to prostěradlo)

jinak nic si nepíšu, žádný poznámky, já su takhle ukecaná odjakživa, nejrači bych psala víc a dál, jenže pak byste moje komentáře pro jejich délku přeskakovaly, páč by se vám to nechtělo číst…už takhle si příjdu dlouhá jak píseň práce… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.9.07 13:00

teda zase mě štvete, děcka předpisově chrněj a vy nikde, zase budete klevetit až budou vzhůru a to mám pak po vtákách..... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.9.07 13:27

Zdááááááár :lol: Tak to jste mě potěšily, s tím spánkem, že v tom nejsem sama. Je to fakt hrůza, člověk by se mohl pěkně dospat a místo toho ležím a čumím :roll: Včera jsem zabrala kolem půl desáté, mám naspáno opět zhruba 7 hodin. Musím se smířit s tím, že to lepší už asi nebude :(

Inna nespí, ale zabavila jsem ji na chvilku kolotočem :wink: Na oběd jsem dělala jen lečo = rychlovka. Za hoďku se chystám opět do Rosic, slíbila jsem sestřenici, že ji navštívíme, je na Innul celá natěšená :lol: Je tam sice hnusně, ale procházka mi neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.9.07 13:32

Jo a včera jsem byla na gyndě na ko, nechala jsem si předepsat HA - prášky a nesmím prý dva roky otěhotnět 8O Kvůli císaři, to jsem doted nevěděla. Asi kvůli jizvě.
Jinak jsem byla pochválená, že na mě není vidět, že jsem před 2ma měsící rodila, to potěší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.9.07 13:41

holky prosim zachrante me :cry: :cry: :cry:
strasne me boli hlava :twisted: co muzu za prasky?? :twisted: uz to zacina prechazet v migrenu a mam strach abych to pak tady vse zvladla,tak bych si radsi nakej prasek dala. :cry: :cry:
malej porad spi,tak az se vzbudi tak bych skocila do lekarny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.9.07 14:04

Uááááá, migréna fůůůůůůj :poblion:
Dalmi, obávám se, že při kóju můžeš jen paralen :( Já si beru vždycky jeden a půl a docela to pomáhá - aspoň trochu.

My pádíme ven, pá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.9.07 16:04

Dalmi, paralen,panadol nebo varianty s kofeinem panadol-paralen extra-ty skvěle zabírají(kofeinu se neboj) :wink:

Trochu jsem zahltila galerku fotečkama…a takhle jsme dnes byli venku… 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.9.07 19:13

Evi, vám to ale slušíííí :potlesk: Ládík v šátku je dokonalej, jak mu tam visí nožičky :lol: A i na ostatních fotkách je skvělej, hlavně po koupání :D

Dalmi, tak co migréna, je to lepší?

Inna dneska na návštěvě u našich řvala a řvala, nevím, co jí bylo, usnula až po cestě domů v kočáru, dostala najíst, zase chvíli řvala a teď tak nějak usíná neusíná :roll: Asi ji vykoupu, ať se ještě vyřve a třeba bude spát. U koupání totiž řve jak tur :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.9.07 19:22

no migrena nic moc,ale prasek jsem si jeste nevzala.

evi strasne vam to slusi :wink: .je to srandovni jak tam ma ladik ty nozicky :lol: :lol: :lol:

patsy a nebolelo inusku brisko??zrovna leco ji nemuselo udelat dobre.zelenina,hlavne cibul strasne nadyma :wink: .ja nejim radsi vubec zeleninu a ovoce jen banan a jablko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.9.07 19:23

a utratila jsem dneska 3000 za vecicky pro matyska :oops: :oops:
a koukam ze ladicek ma stejne bodicko grizly jako matysek :lol:
evi co znamena ten napis nevis??

a dekuji za rady.kofein jsem uz dala a je to mozna lepsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit