Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
26.9.07 19:26

Já to lečo jím už po x-té a nikdy jí to nic nedělalo. Je to zavařený, tím se nadýmavý látky zlikvidují, aspoň mi to říkali v porodnici, ale možný je všechno.
Jenže než jsem nachystala vaničku, tak Inna vytuha a je mi ji líto budit. Mám se na to koupání pro jednou vyprdnout? Udělaly jste to už někdy :?: :oops:

Jo a Evi, máš postavu, jak kdybys nerodila 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.9.07 19:28

Evííí, Ládík je sladkej, úžasnej, k sežrání…chci se zeptat kolik váží??? oproti naší Nikolce má děsně tenký nožičky…

jinak já šátek sehnala…jupííí, bude se šátkovat…už se nemůžu dočkat…a jde se na hříbky, ted nám krásně zaprší a porostou… 8)

Patsy tohle mi Nikča už taky udělala, prostě neměla náladu na návštěvy a hotovka…ani jí nemuselo nic bolet, tihle drobečkové už všechno hrozně vnímají a když se jim něco nelíbí tak protivkujou…

ale jaktože ti řve u koupání??? to Nika naprosto zbožnuje…jen nemá ráda potom to utírání, mazání si užívá, páč jí při tom hodně masíruju, ale nejvíc řve při oblíkání…nesnáší, když jí rvu ručičky do rukávů a to já dělám 2×, páč jí vždycky oblíkám body s kr. rukávem a na to něco s dlouhým rukávem (body, tričko, košilku, kabátek.....)

jo a taky nesnáší být na bříšku, tudíž pasení koníčků nemáme vůbec natrénováno… :? …

musím jít, řve, asi nechce usínat sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.9.07 19:33

Já nevím proč se jí koupání nelíbí :( Stalo se jen jedno za celý dva měsíce, že u toho nebrečela :? A oblíkání rukávů je pro ni taky trápení. Být na bříše jí nevadí, ale nesmí to být moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.9.07 19:37

tak už je klid…

Patsy vy koupete každej den??? jestli jo, tak to dneska nech klidně plavat…jinak my koupeme obden, takže sem se na to zatím nevykvákla.....teda u Ríše už párkrát jo, ale to je jinej případ, páč občas (hlavně v létě, když chodil skoronahej) se musel naložit do vany každej den.....byl jak prasátko…

Dalmi, „Grizzly if woken“ znamená něco jako „když je grizzly vzbuzen“ nebo něco na ten způsob…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.9.07 19:43

Právěže taky obden. Chjo, nebudu ji už budit, určitě bude spát dlouho a po deváté hod. ji už koupat nebudu. Prdím na to, v knížce mám napsáno, že stačí miminečka koupat jen 2× týdne, teplo už není, že by se zapotila, vykoupu ji zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.9.07 19:44

Díky za komplimenty.:oops:

Patsy, mám furt 5 kilo navrch, ale do džín jsem se narvala hned 4.den po porodu. A břicho mám jen troškinku povadlý, ale nic strašnýho(do bikin bych v poho šla)…ale propadlej lavor jak před těhu to není, no.:lol:
A ke koupání, někdy, když se nestíhá,koupu jednou za tři dny. Všude píšou koupat 2-3× týdně…takže neměj výčitky. :wink:

Dalmi, nápis něco jako- Grizly, když je vzbuzen, když ho vzbudíš. :lol: Dostali jsme ho, je úžasný. :potlesk:

Lliduško, minulé úterý měl bez pár drobných 4 kila, dnes jsem vážila v práci v bodíčku,kabátku a plínce 4,5kg(takže tak plusminus 4,2).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.9.07 19:51

Evi díííííííky, to jsem chtěla slyšet :lol: :lol: :lol: A kde těch 5kg prosímtě máš :?: Já jsem sice na své váze, ale chci ještě zhubnout, vždycky jsem se styděla jít do plavek, mám velkou :-) a stehna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.9.07 19:56

Já vždycky byla spíš velký hubeňour a třeba větší kójo prsa mi vyloženě prospěly. :lol: Ale ty na fotce s Innuškou jsi supr kočka…myslím, že to bude asi jen nějaký psychický mindrák, ne? A ve skutečnosti se za tebou všichni chlapi otáčí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.9.07 19:58

Díky, mindrák to sice je, ale oprávněný :lol: Prsa jsem měla před braním HA dvojky, pak trojky a od 3. měsíce 5ky 8O :roll: Není to žádná výhra. Jdu do vany, brou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.9.07 19:59

Patsy tak to mám taky, tu prdel a stehna…ted k tomu to vytahaný břicho…no chce to fitko.....jenže kdy… :roll: ......jinak taky bych ju nebudila…se to nepotento…

tý jo Evi, Ládík má skoro stejnou váhu jak Niky…+-.....tak bude asi delší…Niky sem ještě neměřila, takže ani nemám představu kolik ted měří…zítra až bude vzhůru napravím…anebo to dělá ta fotka, že má tak tenký nožičky.....dodej jinou, já taky něco hodím a porovnáme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.9.07 20:05

to je spíš divná perspektiva na fotce(navíc mu byly velký ty capáčky), nožky má akorát…máme zhruba 53cm. :wink: Hůlky nemáme. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.9.07 20:08

diky za preklad :lol:

mates se koupe rad,ale koupeme obden,proto ze nam to dr doporucila :wink:
a oblikani mu nevadi,ale vzdy mu u toho neco musim povidat.

holky zitra jdeme k dr a domluvit se na neurologicke vysetreni pro matyska.mam strach aby byl v poradku.je mi totiz divny ze vubec neplace.ja ho snad slysela plakat akorat v porodnici.mam strach jestli je v poradku :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jinak se smeje a je čilej,ale proste neplace :cry:

a taky mam 4 kilo navic a rvu se do kalhot ale poklopec nezavru :oops: a prdel mam taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.9.07 20:11

Dalmi, držím palce, ale určitě máš jen megahodnýho chlapečka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.9.07 20:16

evi diky-no jsem zevadava co mi na to dr rekne.ma jit na ner. ve 3 mesici kvuli tem klestim,ale mozna ji premluvim at nas veme driv.ja jsem teda taky prej jako mala byla strasne hodna,ale zase tak jak mates asi ne.on obcas vykrikne,ale v kuse neplace.akorat udela kratky beee(strasne srandovne a smutne)ale vic nebreci.no snad je vse v poradku :cry: ,ale urcite ano.ani si nic jineho nepripoustim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.9.07 20:19

Jdu teprv koupat, možná se tu ještě objevím…uvidím. Kdyby ne-klidnou noc, pa. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí