Poradna duly
Jana Čurdová
Fuj,nemůžu skončit na tak hnusným čísle počtu příspěvků…teď jsem spokojená. ![]()
tak ja koupu az v 21.30
jsme tak nauceny a pak spinkat ![]()
vsem preji krasnou nekojici noc ![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>7×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,2× Ondrášek, Viktorek, Mahirek)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna, Eliška, Apolenka)
http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka
Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882
Nikolka-12.7v 8:10 2050gramu a 42cm
Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7
Inna-27.7v 9:35 3150gramu a 49cm 
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin) TP11.8 Ondřej-9.8 v 9hodin 3.35kg a 49cm
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 Viktor - 9.8. v 19:10 4050g a 52cm
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8 Tobiášek - 13.8. v 11:05 4050g a 55 cm
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Eliška - 12.8. v 5:40 ????g a ??cm
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 Ondřej - 14.8. v 17:53 3465g a 51cm
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011 Matyášek - 15.8. v 14h 3400g a 49cm
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 Michaelka - 16.8. v 12:20 3250g a 50cm
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801 Mahirek - 18.8. v 6:24 3910g a 50cm
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8 Apolenka - 21.8. v 12:00 4550g a 55cm
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP24.8 608 97 03 57 Ládíček - 25.8. v 14:43 3200g a 49cm
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP23.8 Nelinka - 2.9. v 18:06 3160g a 48cm
Iza(-----------------) Jáchym-31.7 3,90 53cm
uz k nam nechodiAhojky holky,tak se hlásím živá a zdravá(snad už),omlouvám se za ten včerejší negativní výlev mé dušičky…
Dnes to nebylo tak strašný,pěkně jsem se prospala a ve dvě mě pustili domu,myslela jsem,že mi to prsa utrhne,kojila jsem až večer a odstříkavat se mi nechtělo,tak se malý nadlábl…narkozu jsem přežila,dokonce jsem byla strašně vysmátá,jak po nějaký droze,se smáli všichni okolo
,sestra mi říká,ted byste měla mít šestinedělní pauzu u sexu…haha,říkám sestři popravdě ani omylem
,ta prej aspon týdenhihi…takže bude odpočítávání
,jak na nový rok…
Zítra jedeme do Trutnova,tak se těším a zárovan loučím,přijedem až v neděli,jedině jestli se dostanu na pc u švagra,ale nevím jesti bude čas,tak hezký víkend,ještě musím žehlit…pááá…jo Evi šátek jsem měla já,ale sešlo z toho,protože malý se rozeřval,tak jsem to vzdala,ale doma v tom spí jak mimino…a nevím jak se to jmenuje není to ani kolébka ani kapsa řekla bych něco mezi,příště nafotím…a je to užasná uleva na záda…pááá
Cau holky..
jste tu nekdo??
ja jsem vytocena na pocasi..jsem se chystala ven..uz ¨jsem mela malou oblecenou v kocare a zaclo lit jak z konve
jsem se tesila ven a musim trcet doma..mala nastesti spinka i v postylce , ale venku by se ji spinkalo lip..
Lidusko ja myslim ze ji to letadlo nijak nevadi..poprrve jsem to udelala spis omylem kdyz jsem ji tak nejak blbe chytla a hned tu hlavu zvedla a natahla nohy
libi se ji to vzdycky kouka a uculuje se
..a vim ze sestrenice ma holcicku ktera se narodila v 7 mesici a chodila s ni pak na nejaky cviceni a letadylko s ni taky delala, jeste nam ukazovala jak je sikovna a starsi jak Misa urcite nebylo..tak snad ji to nevadi..ale nedelam to s ni casto…
na brisku taky pase uz vic uz zveda i trochu raminka ..ale jak je tam moc dlouho tak taky zacne jekot..
jinak u oblikani me nebreci..ale rve pravidelne vecer nez usne ..a pak najednou z niceho nic ticho a spi jak dudek celou noc..tedy s prestavkama nna kojeni…
koupu taky obden…a Patsy taky jsem uz vynechala..protozevetsinou to delam tak ze vykoupu nakojim a jde se spat ..teda po tom placi
..ale to uz strasne plakala hlady tak jsem ji nakrmila uspala akoupani jsme posunuli..
jinak ve vane si ji moc libi ani jendou me u toho nervala a ted se koupene spolu ve velke vane tak to je jeste spokojenejsi kdyz tam plavu s ni ![]()
nekdy akorat poplakava u toho utirani a oblikani po koupani kdyz me to trva moc dlouho..ale to je asi taky spis uz z hladu ![]()
mam novy fotecky ale musim pockat az dojede tatka a stahne me to..tak pak sem nejaky dam..
ve stredu jdeme obe dve na kontrolu po sestinedeli..tak jsem zvedava co ten muj myom
..
jo a k vaze..ja se ted dlouho nevazila ale uz jsem zhubla hodne..krasne se vlezu do rifli co jsem nosila pred tehu a uz me i trosku plandaj..bricho uz je taky v pohode..
jsem zvedava kolik bude vazit Misa…jsem ji merila minuly tyden a mela uz 57cm..strasne rychle roste…nektery oblecky 62 jsou ji uz kratky..ale asi to nejak blbe cisluji..
Leni, k tomu koupání ve vaně. Taky se na něj chystám, ale potřebuješ k ruce taťku, že jo? Nebo jak bys to prakticky dělala sama? To je-vlézt do vany, přidat mimi,vyndat mimi a utřít, vylézt sama…Navíc by ses sama jen smočila.
![]()
Evi já tě rozhodně nechtěla nějak vytočit s těma nožičkama…Ládík je moooc krásnej, ta fotka asi skresluje a tím to zakončíme…
Lenul tak sem schválně zkusila včera s Nikčou letadlo a nic, nožičky nenapnula, hlavičku nezvedla, takže byla spíš v klubíčku, než aby všechny končetiny vyšponovala.....Míša je teda hrozně šikovná…nebo je v tomhle Niky opožděnější.....nevím…tak to budu zkoušet dál, třeba na to jen včera neměla náladu…
ten déšť mě taky štve…teď sem musela fest houknout na Ríšu, páč si hraje s autíčkem a já už mu aspon 5× říkala že už musí udělat hají a spinkat…a on nic, jakoby neslyšel.....a tak je to celej den, páč se hrozně nudí…nejvíc, když kojím…a Niky chce dneska po 2 hoďkách…
…
chtěla sem ho vzít dneska do mateřskýho centra tady ve městě, jenže ve zprávách hlásily, že se rozjíždí nějaká chrchlací epidemie, tak to nemůžu s Nikou riskovat…smůla, Ríša se hold dneska bude nudit a bude zlobit a já z toho zešílím.....musím mu něco vymyslet, jenže mě absolutně nic nenapadá… ![]()
Sedmi, tak super že ti to včera dopadlo dobře.....myslela sem na tebe…a s tím sexíkem to zase nepřeháněj…rači si fakt počkej…stejně ted budeš ještě nějakej čas na vložce ne????
Dalmi tak to je teda drsný, že Maty vůbec neřve…ale nemyslím si že by to bylo nějak špatně…no uvidíš co ti řeknou, držím palce…
Lliduško-v pohodě.Nevím, jestli můj příspěvek vyzněl nějak podrážděně, ale ani trošku nebyl.
Neboj, uražená nejsem.
![]()
tak společný koupání u nás už nehrozí…tak maximálně společný koupání Ríše a Niky.....
evi tak to se mi ulevilo.....matku totiž můžeš nejvíc urazit na dítěti…a to bych opravdu nerada, ještě když je Ládík tak roztomiloučkej..... ![]()
kruci Nika je nějaká podrážděná…furt vyflusává dudla a cpe si do pusy palec a děsně u toho knučí.....asi jí dneska dudlík nechutná nebo co…najezená je…
Evi jo spolu se koupene jen kdyz je tatka doma…vzdycku Misu nachystam …vlezu do vany a Pavel me ji poda..cachtame se tam spolu..pak ji Pavel zase vytahne..zabali osusi..a ja se mezitim umyju poradne vylezu hodim na sebe zupan a prevezmu MIsu a dodelam zbyteek
oblikani a tak
pak jdu krmit a tata ppo nnas uklizi v koupelne..samotna bych to nezvladla…kdyz jsme doma sami tak kouupu normalne ve vanicce..