Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
27.9.07 11:48

Holky ja bych tak nekam vyrazila me to doma vubec nebavi :) ja chci jit ven s malou :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.9.07 11:50

Patsy pořád se chcu zeptat kde vaši přibližně v Rosicích bydlej??? orientuju se podle vlakovýho nádraží, sídliště Kamínky(nebo jak se to přesně jmenuje, bydlí tam sestřenice), koupaliště, náměstí, benzinka, činžáky směr Tetčice.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
27.9.07 11:51

Půjdu kojit, ale už jsme dlouho neviděli fotku Niky…udělej s tím něco! :! :lol: Tak já zatím mizím, asi se dostanu k pc až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.9.07 11:53

Lenul já chci taky vypadnout ven, jenže tak akorát budu muset vymyslet zábavu pro Ríšu.....doufám že zítra už aspon nebude pršet…kluci chtějí jít s dědou na výstavu ptáků, je to tady kousek a pak sou ve městě kousek od nás kolotoče…jestli bude chcát, tak to bude na prd… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.9.07 12:21

Vy jste se tak rozkecaly a já tu nebyla :cry:
Mamka mi říkala, že já jsem byla při koupání taky uřvaná, stejně jako Inna. Asi nejsme vodní typy :lol:
Dalmi, četla jsem, že některý děti místo pláče jen tak kňourají, asi to bude Matyáškův případ. Proč takový dítě nemůžu mít já? :cry: :cry: A navíc tak spavý :cry: Stejně bych Innušku nevyměnila :lol: pže ji mooooooooc :srdce:
Liduško a podle hřbitova se neorientuješ? Bydlí v ulici naproti hřbitovu :lol: Jak přijedeš směr od Brna po hlavní silnici, za benzinkou, pořád dál po hlavní, po levé ruce je hřbitov a po pravé mají dům naši. Že bys někdy přijela na návštěvu? :lol:
Kolem jedné hodiny čekám kamarádku z Brna a její roční holčičkou, se už na ně těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.9.07 12:26

joooo Patsy, jasně že vím kde to je…a kousek odsud bydlí moje teta s celou rodinkou (bratranec a jeho rodina)…Bezručova ulice…určo znáš.....

Evi máš pravdu, napravuji, tady je něco málo z naší fototéky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.9.07 12:35

No já se podle ulic moc neorientuju :oops: Nikolka je rozkošná :! Jak ji držíš, tak drží hlavičku že? Inna taky 8) A děsně jí baví, když ji takhle držím a chodím s ní po kuchyni nebo koupelně, kde to ještě tak moc nezná a pozoruje vyvalenýma očima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.9.07 12:40

aha, no tak když jedeš od Brna, tak je to hned první ulice na levo…vedle odbočky je někajá hospoda a z druhé strany nějakej činžák nebo co to je…už víš????

na tý fotce sme o sebe opřený tvářema…a taky vždycký čumí jak puk a děsně jí vše zajímá…ale hlavičku už drží krásně.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.9.07 12:46

No asi už vím :wink: Jo je to sranda, jak se ty miminečka všechno učí a pomalu rostou. Už se těším, až udělá další pokrok, předvede něco novýho :D

Ty Huggiesky už mě fakt ale štvou, má je teď teprve duhej den (došly nám Tesco 2) a kdykoliv se víc vykadí, tak to proteče (je to spíš jak voda) a zašpiní veškerý oblečení :twisted: Poraďte mi nějaký normýlní plíny trojky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.9.07 12:54

s těma Huggiskama je to divný, nám naprosto vyhovujou…spíš sem ted dala Pampersku, páč sem ju našla v tašce na kočárek a chtěla sem ju už vyplácat a Nika se během 15 minut vyčůrala a zase měla celej bok mokrej, tak sem ted komplet převlíkala… :twisted:
jinak zkus zajít do Penny, tam mají BabyTime, 3-9kg…ty taky beru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.9.07 12:55

jéééé inuška má dneska 2 měsíce…gratulujeme!!!!!

Nika zase knučí, jdu jí zkusit dát prso…sem myslela že knučí kůli tomu mokrýmu boku a nejspíš je to i hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.9.07 12:59

Díky za radu i za gratulaci :-) Zkusím je. Inna se za chvíli začne taky hlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
27.9.07 13:46

tak jsem dala spat ,alou na balokon do kocaru a uz chrupka krasne pres hodky..zlaticko :)

a stihla jsem uklidit celej byt a uvarit a zas nemam co delat…

Misa ma taky moc rada kdyz ji takhle nosim a tak hlavicku drzii..al jeste mam strach tak preci jen trosku pridrzuji…

Lidusko mala ja krasna :wink: mozna odpo taky hodim nejakou tu fotkuu..

Patsy ja ty Huggies taky nemuzu pouzivat (protikaji naboku) ani Pampers ( ty zas tecou na zadech)..ted nam nejvic sedi ty Tesco pliny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
27.9.07 15:12

Niky je mooc pěkňoučká. :srdce: Už máte ženicha? :lol:
Já jsem fakt najela na látkovky(už asi týden nazpět), jednorázovky dávám občas…mám Tesco, ale docela slušně je umíme pročůrat. Takže teď i radši dávám látkovky(budu ale muset přikoupit a došít ty ikea froté ručníčky, používám i obyč.čtvercovky,ale froté lepší). 8)

Innuško, všechno nejlepší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.9.07 17:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie