Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ja bych tak nekam vyrazila me to doma vubec nebavi
ja chci jit ven s malou
![]()
Patsy pořád se chcu zeptat kde vaši přibližně v Rosicích bydlej??? orientuju se podle vlakovýho nádraží, sídliště Kamínky(nebo jak se to přesně jmenuje, bydlí tam sestřenice), koupaliště, náměstí, benzinka, činžáky směr Tetčice.....
Půjdu kojit, ale už jsme dlouho neviděli fotku Niky…udělej s tím něco!
Tak já zatím mizím, asi se dostanu k pc až večer.
Lenul já chci taky vypadnout ven, jenže tak akorát budu muset vymyslet zábavu pro Ríšu.....doufám že zítra už aspon nebude pršet…kluci chtějí jít s dědou na výstavu ptáků, je to tady kousek a pak sou ve městě kousek od nás kolotoče…jestli bude chcát, tak to bude na prd… ![]()
Vy jste se tak rozkecaly a já tu nebyla ![]()
Mamka mi říkala, že já jsem byla při koupání taky uřvaná, stejně jako Inna. Asi nejsme vodní typy ![]()
Dalmi, četla jsem, že některý děti místo pláče jen tak kňourají, asi to bude Matyáškův případ. Proč takový dítě nemůžu mít já?
A navíc tak spavý
Stejně bych Innušku nevyměnila
pže ji mooooooooc ![]()
Liduško a podle hřbitova se neorientuješ? Bydlí v ulici naproti hřbitovu
Jak přijedeš směr od Brna po hlavní silnici, za benzinkou, pořád dál po hlavní, po levé ruce je hřbitov a po pravé mají dům naši. Že bys někdy přijela na návštěvu? ![]()
Kolem jedné hodiny čekám kamarádku z Brna a její roční holčičkou, se už na ně těším ![]()
joooo Patsy, jasně že vím kde to je…a kousek odsud bydlí moje teta s celou rodinkou (bratranec a jeho rodina)…Bezručova ulice…určo znáš.....
Evi máš pravdu, napravuji, tady je něco málo z naší fototéky…
No já se podle ulic moc neorientuju
Nikolka je rozkošná
Jak ji držíš, tak drží hlavičku že? Inna taky
A děsně jí baví, když ji takhle držím a chodím s ní po kuchyni nebo koupelně, kde to ještě tak moc nezná a pozoruje vyvalenýma očima ![]()
aha, no tak když jedeš od Brna, tak je to hned první ulice na levo…vedle odbočky je někajá hospoda a z druhé strany nějakej činžák nebo co to je…už víš????
na tý fotce sme o sebe opřený tvářema…a taky vždycký čumí jak puk a děsně jí vše zajímá…ale hlavičku už drží krásně.....
No asi už vím
Jo je to sranda, jak se ty miminečka všechno učí a pomalu rostou. Už se těším, až udělá další pokrok, předvede něco novýho ![]()
Ty Huggiesky už mě fakt ale štvou, má je teď teprve duhej den (došly nám Tesco 2) a kdykoliv se víc vykadí, tak to proteče (je to spíš jak voda) a zašpiní veškerý oblečení
Poraďte mi nějaký normýlní plíny trojky ![]()
s těma Huggiskama je to divný, nám naprosto vyhovujou…spíš sem ted dala Pampersku, páč sem ju našla v tašce na kočárek a chtěla sem ju už vyplácat a Nika se během 15 minut vyčůrala a zase měla celej bok mokrej, tak sem ted komplet převlíkala… ![]()
jinak zkus zajít do Penny, tam mají BabyTime, 3-9kg…ty taky beru…
jéééé inuška má dneska 2 měsíce…gratulujeme!!!!!
Nika zase knučí, jdu jí zkusit dát prso…sem myslela že knučí kůli tomu mokrýmu boku a nejspíš je to i hlad…
Díky za radu i za gratulaci
Zkusím je. Inna se za chvíli začne taky hlásit.
tak jsem dala spat ,alou na balokon do kocaru a uz chrupka krasne pres hodky..zlaticko ![]()
a stihla jsem uklidit celej byt a uvarit a zas nemam co delat…
Misa ma taky moc rada kdyz ji takhle nosim a tak hlavicku drzii..al jeste mam strach tak preci jen trosku pridrzuji…
Lidusko mala ja krasna
mozna odpo taky hodim nejakou tu fotkuu..
Patsy ja ty Huggies taky nemuzu pouzivat (protikaji naboku) ani Pampers ( ty zas tecou na zadech)..ted nam nejvic sedi ty Tesco pliny…
Niky je mooc pěkňoučká.
Už máte ženicha? ![]()
Já jsem fakt najela na látkovky(už asi týden nazpět), jednorázovky dávám občas…mám Tesco, ale docela slušně je umíme pročůrat. Takže teď i radši dávám látkovky(budu ale muset přikoupit a došít ty ikea froté ručníčky, používám i obyč.čtvercovky,ale froté lepší). ![]()
Innuško, všechno nejlepší. ![]()