Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
28.9.07 13:30

jéžiš Evííííí to je superrrrr…teda ještě tam nemám niky páč spí, ale díky za tip.....to je božíííí.....já furt přemejšlela jak se to dá udělat abych to furt nemusela rozvazovat a uvazovat a tohle je ideální…fakt díkes…máš to u mě!!!!!!

Luci super že jsi se aspon ozvala, když tak nestíháš…určo se to brzo utřepe a budeš tady častejc…Viky je teda kus chlapa…koníčky pase skvěle, sem koukala na fotku…

už je tady R. s dědou, asi budu muset Niku vzbudit abych jí nakojila a vyrážíme…páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
28.9.07 14:16

Jéé, Luci, tak to bys byla mooc hodná…poštovný ti samozřejmě zaplatím, klidně i ty kalhotky. Značku neznám, ale asi bude nová, proto posílají vzorky. :wink: Pošli mi SZ číslo účtu a já ti penízky pošlu. :wink:

Lliduško, to jsem ráda, že ti to sedlo-nám taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.9.07 14:51

ahojte :)

Lucosku gratuluji k dobrym kontrolam…

a zavidim to sexovani..ja uz bych taky chtela vcera jsme to zkouseli a furt me to vevnitr hodne boli :( vubec nevim proc…kdyz jsem byla na kotrole tak me doktorka rikala ze asi jeste neuni uplne zahojeny siti ale me to boli tam kde me vubec nesili ..teda si to aspon myslim..boli me to nnekde tam jak je zakonceni mocove trubice a celkem dost.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.9.07 15:01

Leni to je divný. Mě to poprvé taky bolelo, ale ne tam kde popisuješ ty. Zvláštní je, že mě to taky nebolelo na té straně, kde mě šili, ale na té druhé. Ze začátku to nebylo nic moc, ale zkoušeli jsme to pomalinku a nějak se to samo upravilo a přestalo bolet. Teď po skoro 2 týdnech je to zase super. tak třeba se ti to taky spraví. Když ne, tak to raději řekni Dr., třeba ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.9.07 18:08

Moc všem děkujeme za pochvalu :oops: Evi, pobavila jsi mě s tím výstřihem :lol:
Teď jsou tu 3 zedníci, mladí kluci a jeden je tak nááádhernej! :lol: Přijdou ještě některej den v týdnu a už snad bude pokoj :roll:
Byly jsme s Innul na návštěvě u kamarády, před chvílí jsme se vrátily, tak spinká. V noci teď chce kójo po třech hodinách, jen jednou vydržela čtyři - od 4 do 8 ráno. Ať už se to zase upraví aspoň na těch 5 hodin…

To šití vám holky nezávidím, mě to bolelo i tak, natož se šitím :(

Liduško, jak bylo na výstavě? Ríšovi se určitě zvířátka líbily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.9.07 23:12

ahojky.tak pariz jsme odlozily na neurcito :lol: :lol:
evi diky za radu.necham si ten krevni obraz udelat.
ja nejsem unavena kdyz jsem venku,ale doma strasne :lol:
vcera malej usnul v 22 a vzbudil se az v 7 rano 8O to uz jsme ze zdendou na nej ale od 6 koukali jestli neni divnej a hned jak se vzbudil tak jsem mu merila teplotu zda je o.k a mel 37,5,tak snad je to normalni a nic mu neni.ma 37,5 celej den,tak mam trochu strach,ale v knizce pisou ze 37.5 je o.k,tak snad ano :roll:

lenulko radsi si zajdi k dr.me pri sexu nic neboli a to jsem byla strasne sita i zevnitr,tak se radsi dr na to zeptej

lidusko to ti vaši teda dopřavali pekne teplou koupel :lol: :lol:

luci tesim se az budes casteji.pozdravuj vikyho :wink:
a taky hazime fotecky,zbytek hodim zitra :wink:
ja a matysek 

matysek plave

matysek v kocaru

plaveme :lol:

takle vytuhnul na váze behem vteřiny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.9.07 10:34

ahojky.....

tak včera sme to nějak nevychytaly, výstava začíná až dneska, takže kluci s dědou jdou až dneska, mě už se nechce…nevím, třeba mě ale ukecaj… 8) …ráda se nechám ukecávat… :lol: …jinak včera kolotoče úžasný, Ríša se bavil, Dědova peněženka nestíhala, koupil dokonce i mě něco na památku, takovej malinkej rozkvetlej keřík…dneska si ho musím za:,–(it…Nikolka celou dobu prospinkala v šátku (cca 2,5 hodiny), moje záda to zvládly i když poslední čtvrthodinku už solidně bolely, pak sme zalezli do restauračky dát něco k pití, bylo tam trošku nahuleno, ale já musela nakojit…Ríšu nejvíc uchvátil deštník (děda mu koupil dětskej deštník s motivem filmu CARS, auta)…dokonce s ním šel spát a ráno si ho musel vzít do obchodu i přes to že nepršelo.....

Evi úvaz od tebe se mi osvědčil, budeme ho používat, moc se nám to líbí…

každej na nás koukal a každej se na nás usmíval…no byly sme exoti, všude samej kočárek, jen mi s šátkem… :lol:

Luci to mě mrzí, že si to neužíváš…ale po Ríšovi sem si to začala užívat až někdy 5 měsíců po porodu…vím co to je… :?

Patsy ty zvíře…vdaná, právě čerstvá matka a vona čumí po krásnejch zednících… :lol: …ale co by ne…já bych taky čuměla, kdyby bylo na co… :lol:

Dalmi s Matym ti to moc sluší a malej je úžasnej.....jen bacha na ty nahatý fotky…nikdy nevíš kterej úchyl se na to dívá.....kruci, už jen pro tohle by to chtělo soukromí fotoalbum… :? …tady na emiminu to jde zařídit ne???

nevíte o tom někdo???

jo a Dalmi, není Matymu ta vanička už trošku malá???.....strašně nám ty mimina rostou co… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.9.07 14:33

par novych fotecek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.9.07 15:39

Čuky, píšu od našich.
Liduško, ty nahatý fotky já ani nedělám, natož abych je někam dávala - právě z těchto důvodů.
Já chodím do jedné diskuse na Dámu.cz, jestli chcete, tak se tam můžeme přesunout - jako vytvořit si vlastní diskusi tam. Taky mi vadí, že to může číst každej.

Leni, malá je krásná a má nádherný oblečky :lol: je to modelka :!n

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.9.07 15:40

PATSY - jsem se nepodepsala…

• Citovat
  • Upravit
48576
29.9.07 17:19

holky tak si to tu muzeme nechat zavrit,jako udelat soukromou diskuzi a nebo jen soukromou fotogalerii.staci napsat lesine.
taky jsem hodne premyslela jestli jsem ty fotky dat,ale kdyz jsem tak prohlizela ty alba tady s roztazenyma nozickama,tak je u milion jeste horsich fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.9.07 17:59

to s těma fotkama, taky sem tady dala asi 2 kde je Niky ve vaničce a nedocházelo mi to, dokud tu fotku kde je ve vaničce Maty nedala Dalmi…pak mi docvaklo, že tady můžou právě na tyhle fotky číhat úchylové.....

takže Dalmi, diskuzi bych nechala tady, ani by nemusela být zamčená, ale tu fotogalerii, bych „zamčít“ nechala…myslíš že bys to s Lesinou zařídila???

Lenulko, Míša je moooc krásná a koukám že má taky vlasů.....budou z těch našich holčiček vlasatý princezny s culíčkama.....jéééé už se těším na první culíkatý fotečky… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
29.9.07 18:12

Jestli někdo není proti, tak bych - když už - zamknula celou diskusi. Pro sichr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.9.07 19:22

Toť otázka, jestli zamknout i diskuzi (u galerky jsem jasně pro)…já osobně totiž docela ráda nakukuju jinam, i když na druhou stranu jsem vždycky spíš číhala na nový miminka. Takže naše diskuze, jakožto plně „vylíhnutá“ už možná nikoho tak extra nezajímá. :lol: Asi jo, asi hlasuju pro zamčení všeho.

Dalmi je velkej fešák o to víc, že mi připomíná nejkrásnější mimi vůbec-Ládíka :lol: :lol: :lol:

Leni, Michalka má teda vlásků :D a úplně ji slyším, jak něco žvatlá všem těm krásnejm hračkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.07 20:31

taky hlasuju pro zamceni a klidne vseho. :lol: :lol: :lol:
klidne to vyridim.jak chcete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...