Poradna duly
Jana Čurdová
Ženský, kde jstééééééééé
![]()
Tak si Evi budem povídat samy, když na nás kašlou
To musela být děsná noc! Moje nejhorší zatím byla naspaný 3 hodiny, ale ne kvůli Inně, ale prostě jsem nemohla spát, nevím proč. Včera jsme měly hodně náročnej večer, od půl šestý Inna plakala a plakala, nechala se uchlácholit jen v náručí, jakmile jsem ji položila, tak ŘEV. Luděk byl navíc pryč, šel si ke kamarádovi, zrádce jeden
Takže jsem vařila a jedla večeři jednou rukou, na druhé byla pořád Inna. Trvalo to tak dvě hodiny
A to jsem tu včera nebo kdy psala, jak je spavá a hodná ![]()
Enko, to už jsi fakt v půlce
Tý brďo, to tak letí! Choď za námi častěji, jak vidíš, je tu mrtvo.
No sláva
Jdem na oběd (s šátkem), nechce se nám vařit…
Jen zopakuju můj dotaz, máte někdo zkušenosti se zvlhčovačem(konkrétní firma a typ)? Chcem pořizovat, protože nám malej ze suchýho vzduchu ráno úplně chrochtá.
ahojky. ![]()
jsem zas usestrenice,tak jsem jen nakoukla a rychle reaguju jen na evi:-))
zvhlcovac mame,stal asi 5000,ale znacku z hlavy nevim,tak se doma pak podivam.je super,ale stejnej ucel splni i kdyz das prej mimcu za hlavicku na postylku mokrej rucnik.tak papa
dalmatinka
Evi někde sem četla o Bionicu, že je to sqělí, je to i čistička vzduchu zároveň, jinak se zvlhčovačem zkušenosti nemám, my máme spíš opačnej problém, moc vlhko v domě…starej barák no…
Ahoj maminky
Omlouvám se že Vám sem lezu, ale chtěla bych radu - kamarádka má sotva měsíční dvojčátka (Tomáš 2,8kg 47cm + Pavla 2,8kg 45cm) a pozvala mne, po šestinedělí, na návštěvu. Takové ty „obvyklé“ dárečky už ode mne dostala - pro každého osušku, plyš. hračku, dupačky, atd. Chtěla bych jí přivést něco „praktického“ co se neztratí - krom balíku plen mne napadl Sab simlex, jen nevím jestli je tento ten správný ?http://www.lekarna.cz/shop.php?txt_search=sab+simplex&action=search . Napadá Vás něco jiného ? A něco „jen pro ni“, bude mít narozeniny ? Co by využila pro sebe při péči o děti.. Děkuji za radu ![]()
Ahoj.
Přiznám se, že nestíhám ani číst. Teď mě nakopla LIDUŠKA.
LIDUŠKO- ta kavárna je tady- www.kidsbar.cz v kolik a kdy teda by tam nějaký srazík byl? Musím se dost ohlížet na Šimonkův spánek. Ale šla bych.
Jinak se omlouvám, že jsem teď tak dlouho nepsala. Poležela jsem si zpátky v porodnici na šestinedělí a pak jsme měli všichni nějakou virozu, tak začínám fungovat až tento týden. Náš deníček už jsem stihla a teď teda slibuju, že se zastavím častěji i tady, protože když tu jsem, tak je mi tu svámi dobře ![]()
Jdu nakrmit děti a pak se snad stavím až uspím. Poslední dobou ale uspávám i 2 hodiny, protože se navzájem budí. ![]()
Zatím se mějte.
Hehe, nemám ani nový metříky, tak jsem na tom s časem.. ![]()
ahojky Tapinko, napadá mě třeba maxi balení vlhčených ubrousků, dudlíky, lahvičky(pro pozdější využití pokud kojí), zeptat se jakou kosmetiku používá při koupání a nakoupit jí ji, páč toho není nikdy dost, zvlášte u dvojčátek, Bepanthen mast (na bradavky a dětský zadeček), ted bude zima, v zimě se musí děti mazat v obličejíčku proti mrazu, tak nějakou mastičku, ted přesně nevím název, zeptej se v lékárně.......
pozdravuj dvojčátka a ať rostou do krásy!!!!
jééé Cibulko super, že ses ozvala, no jak už sem psala, do Brna jedu 12.10, Nika je objednaná na 11h, takže bysme stíhaly tak v 13h, ale nemyslím si žebysme to po hodině zabalily, takže když příjdeš později, tak tam snad ještě budeme…
s tou revizí se přiznám jsem tě šmírovala ve vašem deníčku, ale nechtěla sem vám tam lézt a tak, takže tě lituju až tady…jsi machr že to všechno i přes zdravotní problémy zvládáš…
Lliduska : děkuji za rady - a hlavně připomenutí, no jo, na tu kosmetiku jsem zapomněla - to už jsem, ještě když byla 3v1, vyzvídala co bude používat - Niveu. No snad to dám nějak dohromady.. Dvojčátkům to vyřídím
Nevím jestli je Tvé jméno Liduška, já jsem taky Liduš
Ještě jednou díky..
Ahoj holky,
tak včera jsme měli fakt super den… Náš hafan něco předevčírem venku sežral a v noci jí začal šílený průjem, takže jsme s ní chodili s manžou celou noc ven. Ráno už se průjem zastavil, tak jsem si myslela, že zabrala Smecta. Jenže pak při kojení, před tím, než jsme měli jít ven, to na ní přišlo a protože jsem s ní tak rychle nemohla ven - dítě je na 1. místě, tak to chudinka pustila doma
No prostě fakt bájčený skloubit komplikaci s dítětem
Naštěstí to už vypadá, že je ok, tak snad máme na dlouho pokoj. Ještě bude výborný, že by měla každým dnem začít hárat, tak to si asi taky užijeme
Asi se odstěhuju k tchýni, kór když ví, že všechno s malou dělá líp než já ![]()
Jinak včera jsme měli návštěvu a zjistila jsem, že Nelinka při každé návštěvě - asi aby si ji pořádně užila
- nespí klidně celé odpoledne. Večer je pak patřičně přetažená, takže si dovedete představit, jak je příjemná
Naštěstí jsem ji umyla, napapala se a pak spokojeně usnula. A v noci opět jen jedno kojení, jsem za to hrozně ráda ![]()
Nevím, jestli je to možná, ale zdá se mi, že dnes poprvé zareagovala na můj hlas vědomým úsměvem. Udělala to hned 3×, tak to budu zkoumat dál
Asi mi chtěla udělat radost. Máme totiž dnes smutek. Je to přesně 5 let, co mi zemřel tatínek. Ach jo, hrozně to letí ![]()
Mějte krásný den, pohlaďte miminka. Papa ![]()
ahojky Klaudul, s fenkou mě to mrzí…musel bejt humáč to pak uklízet…je to 3 měsíce co hárala naše Sindy a já sem se s ní hádala, že letos rodím já, ať si nechá zajít chuť…
…tak to vydrž, tchýni by jsi po 2 dnech zavraždila, zvlášť když všechno dělá líp než ty.....a k tomu Nelinčinýmu úsměvu gratuluju, je to možný!!!!
Liduško,
naštěstí pomohly jednorázový přebalovací podložky Nelinky
S tím háráním ještě uvidíme, ale asi na ten krizový prostřední týden tam pojedu
Mají baráček a na venčení je to tam super. Budu to muset překousnout nebo pořád lítat po návštěvách ![]()
Díky za gratulaci k úsměvu. Snad to bylo opravdu ono ![]()
Uděla jsem si nový metřík. Jak se vám líbí? ![]()
Jdu kojit, abychom potom mohly jít zase do lesa. Mějte se krásně. Papa.
a mám po vtákách, děcka sou vzhůru a obě naráz…tak pááá
Evi jak ti chtnal oběd???