Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky, nikdo nikde?my uz mame konecne ten net, tak jsem rada, no nic jdu docitat, co jsem propasla
to je tak super mit net doma, maly spinka vedle, okoupany napapany, je to zlaticko, dam par fotek do galerky, jinak jsem docitala, ale reknu vam, ze uz ani nevim co tam vse bylo, takze odedneska budu sledovat pravidelne, snad, pokud maly dovoli, je to tedko uz s nim veselejsi, zda se mi ze mluvi, takove to kuuk, aaa, gou, jsem magor,ze?ale smeje se porad a sem tam i nahlas, vcera jsme vazili 6.16kg, takze cvalda, a meri asi 62cm, to bylo po 6nedelni kontorole, ted uz bude mit 8 tydnu v so, ani nestiham, ze to tak strasne leti, ze?
tak jsem trochu preplnila galerku fotkama, doufam ze nevadi, ale prvni den na netu doma, maly spinka, no chapete ne?mela bych jit taky spat, nebo zitra budu k nicemu pokud ten prdola vstane zas kolem 6, tak papa zase zitra
jo musim vsem pochvalit miminka, vsechny jsou krasne,
Ahoj Andisko,
Mahirek je fakt fešák, už teď se za ním určitě ženský otáčejí!
Úžasná je ta fotka s úsměvem a v lehátku. A společně vám to taky moc sluší.
Gratuluju k netu, já ho nemít, tak mám doma asi uklizeno jak v muzeu, protože takhle volný čas trávím v síti
. Ty váhy a míry jsou z 6te týdnů? Jestli je můžu dopsat do seznamu. Jo a zopakuj mi, jak to s tebou vlastně je. Měla jsem pocit, že se někdy teď vracíš (nebo vracíte?) do Čech? To by sis ten net moc neužila. A co vůbec říká na malýho manžel?
http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif …seznámek… ":https://www.emimino.cz/modules.php?… http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif …fotogalerie… ":https://www.emimino.cz/modules.php?… http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif
ahoj evikule, koukam, ze vstavate taky tak brzy jako my, ne ty miry jsou ze stredy, z 6 tydu je to 5.96kg a 62cm, domu jedu jen na 3tyd, at si malyho uzijou nasi a 31.12 presne na Silvestra uz mame letenky do Turecka, takze ted budem jen cestovat
Jo, stáváme nejčastěji kolem osmý.
A kde se plánujete do budoucna u:,–(it?
Ahoj ![]()
Dneska nějak nestíhám, pže mi Innul udělala čáru přes rozpočet. Dopoledne, kdy vždycky spí a já jsem na netu plakala a byla nevrlá, usíná teprve teď. Mám oběd v trobě, tak jen nakukuju.
Andisko, krásný fotky
Moc vám to tak sluší a Mahirek je kus chlapa
Já dneska Innu měřila, má 62cm a určitě taky kolem 6ti kilo.
A jak se vám v Turecku žije? Je to úplně něco jinýho než tady?
ale my nejsme v turecku, ale v anglii,porad, jeste chvili tady chcem byt a pak ja bych strasne chtela zpet do cr, ale i nad tureckem jsem uvazovala, je tam strasne krasne, hlavne v lete u more, na plazi, zatim jsme v anglii, tak nevim, uvidime
Aha, no moc jsem se tu s tebou zatím nepotkala, tak mi to uniklo, pardon
To jste teda velcí cestovatelé ![]()
Holky, chci se zeptat, můžete mi doporučit nějakej dobrej olejíček na tělo pro mimčo? A od kdy používat šampón na vlásky? Inna jich moc nemá, takže předpokládám, že klidně do půl roku stačí mýt jen vodou?
Ahojky holky…malý spí tak na chvilku nakukuju…Evi udělala jsi ty odkazy uplně suprácký
,naše míry byly 4050g a 56 cm,další poradna bude v pondělí,toto 5 kilčo už budeme mít,pěkně se pronese…a je to sním bájo,napapá se,leží v postýlce a bud usne nebo kouká ,když pobrekává dám ho malýmu do pokojíku a zase kouká a většinou usne…dnes jede Robík k tátovi,Jirka bude v práci,tak budeme mt klidnou sobotu:)jo Evi Robča má už 5 let,tak to prosím uprav v seznámku.
Patsy já občas šamponek použiju,někdy jen obyč dětské mýdlo,ale jen spíš pro můj pocit a olejíček mám vzorek od hippu,nemažeme,mléčkujeme,prodávala jsem v drogerce a hodně kupovali ženský i ten malý obyč olejíček s azulenem,takový modrý jestli víš…
Andy to je super mít po tak dlouhé době doma net,jako poprvé vid? ![]()
Mahirek je krásný mimi nejvíc mě zaujali vlásky,vlní se mu že?
Musím zase letět,za chvilku do školky,..pááá M.
ahojky, tak sem se vrátila z Brna v né dobré náladě…je to tady, s Nikolkou cvičíme jeden cvik z Vojtovky, za 14 dní zase rehabka, chjo a to to vypadalo tak nadějně…Dr. mi řekla že to držení hlavy a nepasení koníčků je jak 5ti týdení dítě a né 3 měsíční…
…u toho cviku Nika řve jak kdyby jí na nože braly, cvičíme to 4× denně 1 minutu každou stranu…mám strach, že si tím z klidnýho andílka udělám uřvanýho neurotika…Richard je z toho taky celkem out…
…chjo…místo toho aby nám doktoři odpadávaly tak nám eště přibívaj…
.....mám depku…
Patsy my taky neolejíčkujeme, ale mlíkujeme…tělový mlíko Nivea…není po tom tak mastná jak po olejíčku a navíc mi to příjde komfortnější…vlásky a celí tělíčko umývám Niveou baby bath…dětská koupel…ale můžeš to umývat i obyč. dětským mýdlem…
Evi zase tě chválím…seš šikulka obrovská…s tím seznámkem a fotogalerií… ![]()
Andi to je super že tady s náma budeš častěji…Mahirek je fakt krásnej…
jdu za děckama…su jak přejetá vlakem z toho Brna…kruci…ještě před měsícem mi říkaly jak je krásně vývojově dopředu a tak a najednou.....prej žádnej posun dopředu…s tím pasením a držením hlavičky…
jinak teda psychycky je to ok, dokonce už si začala sledovat ručičky, povídá si se mnou jak ta největší drbna…
tak sqělí…bude intelektuálka ale s křivýma zádama a špatným držením těla…
…
jo a myslím že budeme muset k dalšímu mudrovi…Ríša už si 4. den stěžuje, že ho bolijou očíčka a intenzivně mrká…tohle dělal před půl rokem a přišlo se na alergii na andulku, to by mě zajímalo co je to tentokrát.....
no deprese jak blázen fakt, tak už rači končím…pááááá
Lliduško, nebuď smutná!
Každý mimi to má jinak, hlavně že po psych.stránce je naprosto na výši(na to by ti Vojt.met. nepomohla
).Prý je Vojtovka pro mimi hodně nepříjemná
, ale pomáhá! DRžím palce. A s Ríšou to určitě nic nebude, alergii má dnes skoro každý.
Ale naprosto chápu tvoji depku-navíc venku je taky nekompromisní depkoidní počasí. ![]()
tak ja vam to v rychlosti napisu.
babicka bydli na samote na okraji jedny vesnice.dedeckovi je 82 let a sotva chodi a babca uz je taky nemocna.
No a v noci jim nekdo vlez do baraku kdyz spali a vykradli jim sklep,teda spis to tam jen rozhazeli proto ze tam nic nemeli krome brambor a pak se snazily dostat dovnitr a nastesti dvere nevypacily(dvere mezi sklepem a bytem)
tak zase vylezli ven a vlezli do garaze a ukradli dedovi trakturek.byl to takovej ten malinkej,ale nemel skoro zadnou cenu,proto ze deda ho ma uz 15 let ,ale mel ho rad
oni maj obrovskyho psa,ale maj tak blbe udelanej plot,ze zrovna tam ten pes nemuze( k tomu oknu do sklepa co vlezli),takze babicka a deda se tam tetko boji,tak jsme tam byli nez udelali plot.
a jakpa se mate??koukala jsem ze seznamek je uzasnej
evi jsi sikulka sikovna
a taky jsem jen docetla ze andi uz ma konecne internet,tak gratuluji,jinak si nic nepamatuju ![]()
lidusko nic si z toho nedelej,mala vse rychle dohoni
ja bych to tak cerne nevidela ![]()
takze tak.. a par fotecek
![]()
poprve ve velke vane

takle porad spinkame

a takle uz jsme veliky
skoro 6kg a 65-67cm 
lidusko hlavne se tim nestresuj, vis prece, ze kazde dite je individualni a urcite to bude vsecko v poradku, neboj.
Ahoj holky ![]()
tak jsem se konecne dostala k pocitaci..
Evi chvalim seznamek
a udaje ze 6tydnu : 58cm a 4400g
Misa je ted posledni dva dny hodna..tak jsem rada uz jsem z toho place byla na nervy ..bylo me ji lito..as to bylo k tomu raminku..
Dneska jsem byla koupit fusak do kocarku. ..
Evi my taky budeme kupovat zvlhcovac..ja myslela ze Misa ma furt tu rymu a onna v noci tak chrci taky z toho suchyho vzduchu..ted ji davam kolem postylky mokry plinky…
Dalmi malej je fesak stejne jako Mahirek ![]()
Lidusko neboj Niky to vsechno dozene…doktori nekdy zbytecne strasi..
A co se jim na tom drzeni hlavicky nelibilo??
Misa na prohlidce v 6 tydnech hlavicku nezvedla ani o milimetr a doktorka vubec nic nerikala…
jinak ke kojeni me prijde misto toho aby jsme kojeli min tak pije cim dal casteji ..alespon pres den
v noci je to furt stejny…v 7-8 usne pak kojeni kolem 12 - 1 rano pak ve 3 a v 5..a pak uz po 2 hodkach
je to hladovec..
a ted uz nevim co vsechno jsem chtela napsat…
jo chteji vase mimina dudlik,??? Misa ho vubec nechce…ne ze bych ji ho teda nejak nutila ale obcas kdyz place by se mi hodilo kdyby ji trosku uklidnil ale ona ho pliva..dudlat vubec nechce…
jo taky jsem se chtela zeptat jak to delate kdyz se vtekaji..takovej ten vztekaci plac??? nechate je chvilku vyvztekat?? nebo je hned chovate??
no az si vzpomenu co jsem jeste chtela tak napisu ![]()