Poradna duly
Jana Čurdová
teda takhle úžasně Niky ještě teda nepase, ale tady je foto jak jí to jde dneska, po dvou dnech cvičení.....rozdíl je v tom, že ted se tu hlavičku snaží dávat na rovno a zvedá jí asi cca 2 cm nad podložku, před cvičením jí měla úplně otočenou na bok a zvedala tak max. centimetr.....tohle je pro nás opravdu úspěch!!!!
Patsy Innuška nebude zdřejmě vodomil, až povyroste, tak můžete zkusit bazén, ale asi to taky nebude zrovna trefa do černýho.....no třeba až bude starší, tak to bude lepší…
ted ta fotka…
Lliduško, taky poslední komentář k blechám…to jsou blechy psí, ty na člověka nejdou…:
(pro fandy Na samotě u lesa). A gratuluju k pokrokům s pasením.:-)
Andisko, taky mi ještě nikdo nevysvětlil, proč se zvedání hlavičky na bříšku říká pasení koní.
Dalmi, asi tě nepotěším, ale já to vidím na antibiotika. Oni totiž přípravky z brusinky typu Urinal, Elagika atd. jsou super jako prevence (i když by se dlouhodbě neměly) a v začátku zánětu moč.cest. Ale když se to takhle rozjede, já bych šla rovnou k dr.Nemusíš mít ani teplotu, ovšem pokud je i ta, tak neváhej!!!Když to přechodíš, rádo se to vrací-fujtajxl.:poblion: Ale každopádně hlavně urolog.čaj(nej firma Megafyt-pít ale max.14dní) i k antibiotikům.
Měla jsem to jednou a byl to hnus.:-( Na konci čurání jsem vždycky syčela bolestí a i jsem měla vždycky krev na toaleťáku.
Jo a Ládík s Matyáškem jsou fakt podobný typy. Ládík má vepředu úplně blond vlásky a vzadu, kde jich má víc, světlounce hnědé. Radek měl jako malej taky blond vlasy a teď je má naprosto černý. Tak jsem zvědavá, co nám z nich vyroste.
http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif …seznámek… ":https://www.emimino.cz/modules.php?… http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif …fotogalerie… ":https://www.emimino.cz/modules.php?… http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif
ahojky.nemuzu spat.vcera jsem mela i teplotu a zimnici a dneska uz je to teda lepsi.celou noc jsem mela zaplou tu elektrickou deku a asi to pomohlo
,tak snad se antibiotikum vyhneme
.curani uz neboli,ale ledviny a vajecniky boli furt ![]()
lidusko nam dr rekla ze to staci kdyz to budeme umet do 3 mesicu,takze mame jeste mesic a den cas
a maty hlavu zvedne a dokaze ji otocit,ale tak jako inuska nepase,takze to ani za paseni nepovazuju,spis je vzdy tak hysterickej ze je na brichu ze sebou mrska jak ryba aby se otocil
![]()
evi diky,ten urologickej caj koupim,nebyla jsem si jista zda ho smim ![]()
patsy a nezkousela jsi dat inusce o trochu teplejsi vodu???nas mates rval jakmile to bylo pod 37,takze mu davam trochu teplejsi ![]()
Dalmi, tak to neoddaluj a skoč si k dr. nebo na pohotovost ještě dnes, ať se ti ti nerozjede ještě víc!
a patsy tady je par ukazek satkovani.je to pekne popsany,ze bych to pochopila i ja a to je co rict
http://www.nosenideti.cz/
Asi bych šla na gyndu, když to je dole a bolí tě jakoby vaječníky, ale asi to je ve finále fuk. Jestli půjdeš až zítra, vem si sebou moč.
Možná ji po tobě budou chtít, tak ať nemusíš na hajzlíkách u doktora.
Jak to vypadá s tím zamčením diskuze?
evi psala jsem lesine,ale tet jsem koukala,ze sz nebyla dorucena,tak ji zitra poslu email ![]()
tak zitra sjedu na gyndu
tAK z lesi jsem uz mluvila a prej to nebude problem,jen to jeste musi domluvit
takze to vypada ze to dopadne dobre ![]()
ahojky, tak zas nikdo tu neni??my jdem dnes odpo na ockovani, tak jsem zvedava jak bude rvat
dalmi bylas u toho dr?
ahojky, tak my sme přišly od Dr., Nikolka váží ve 3 měsících 4,90kg a měří 56cm…to je drsný, ona mi vyrostla za 3 měsíce o 14 cm.....síla…je vidět že vše dohání…
Eví prosím o doplnění v seznámku…
chtěla sem začít něco vařit, ale šmejdi vyply vodu a hlásily to až jí vyply, takže sem z kojenecké uvařila těstoviny a dala do toho tvaroh a cukr…
ani ruky sem si nemohla umýt, když sme přijely…
…doufám že jí teda aspon pustí v tu jednu, jak slíbily…
Dalmi, promiň, já úplně zapoměla že je Maty o měsíc mladší než Nika…s tím pasením…když sme byly v tom Brně před měsícem, tak to taky nepásla samozdřejmě a nic na to neřekly, jen si jí pozvaly za měsíc aby to zkontrolovaly, takže Maty je ještě v pohodičce…za měsíc už by to bylo horší…
Andy tak piš něco…já sem taky chodím a nikdo tady není, akorát se tady vykecám a zase jdu, ¨pak až je čas, tak sem zase zajdu abych si přečetla co ste napsaly vy a tak dokolečka.....a na jaký očko jde Mahi????
mmch očkování normálních miminek začíná ve 3 měsících (v ČR), naši Nikolku budou prvně očkovat až v prosinci…to jí bude 5 měsíců…jo a naušničky by jí prej mohly píchnout už v únoru nebo březnu, podle toho jak půjde očkování.....to sem ani nedoufala, že bude mít Nikča naušničky ještě v prvním roce života… ![]()
Dalmi, máš pěknou fotečku u metříku… ![]()
Čaute,
dnešní noc jsem strávila vracením dudlíku do pusy
a vstávaly jsme už o půl osmé (to je pro mě brzo:D )
Jinak jsem přišla na to, že na hysterický křik Inny zabírá kápnout na dudlík Baby Calm, nezabere to vždycky, ale když je to jen křik z únavy nebo mrzutosti (nebo co já vím z čeho:) tak se okamžitě zklidní a většinou i usne. Proč mě to nenapadlo dřív??? Bych jí ušetřila tolik pláče ![]()
Dneska jsem zvládla vyprat a pověsit prádlo, zamést a vytřít chodbu a schodiště, vypít si TEPLÉ kafíčko
Inna zařezává v kolíbce. Má to i výhody, vstávat dřív ![]()
ahoj holky…
ja dnes taky vztava v 7..a pak jsem bojovala z Misou a hadickou co ji strkam do nosu ![]()
k tomu paseni tak my uz konecne paseme krasne
ted posledni dva dny ji to fakt jde..
vcera vecer byl desnej spustila tak strasnej plac a vubec nic nezabiralo chvilka se z toho uz uplne davila..jsem vubec nevedela co s ni…tak jsme rvali obe dve
..nokonec asi po hodinna jsem ji polozila do postylky..tam se uklidnila a usnula a spala az do 1..
Dalmi s tim zanetem mocaku to znam je to des..mivala jsem to tak 3-4× do roka..ted nasteti zatim nic…a je to bolest jak svina ze zacatku jsem mivala krev jen na toaletaku po utreni ale pak jsem uz i krev curala ..radsi si s tim zajdi at pak nedopadnes jak ja..furt se mi vracelo..jinak co pomahalo tak strasne moc pit a pit…
Leni, asi jsme musely někomu něco udělat, že máme tak zlobivý holky ![]()
tak to já musela spáchat nejmín vraždu, páč s Ríšou to byl očistec…ted su v ráji… ![]()